mea 12.10.05, 12:21 Szukam dobrej szkoly jezykowej. Konkretnie chodzi mi o kurs jezyka niemieckiego - konwersacji na poziomie zaawansowanym i wyzej. Prosze o rade kogos, kto jest lub byl w podobnej sytuacji i taka wlasnie szkole znalazl. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:12 www.oesterreichinstitut.krakow.pl/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Szkoły językowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:16 Ja też polecam jw. Chodzilem tam trzy lata, choc odradzam p.Krajewska- rutyniara,pracuje weglug metod sprzed stu lat. Na szczescie udalo mi sie ja zmienic i pozniej bylo juz tylko fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szkoły językowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 13:16 www.goethe.de/ms/kra/poindex.htm też polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Szkoły językowe IP: *.lech / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 12:29 ja też chciałabym uczyć się prywatnie języka niemieckiego na poziomie zaawansowanym i wyżej, ale w Instytucie Goethego powiedzieli mi że na zapisy za późno bo termin minął. Mi przydałyby się jakieś spotkania raz w tygodniu z kimś w celu sprawdzenia np. jakiegoś zada. pisemnego, rozmowy na wcześniej przygotowany temat, albo zetsawu ćwiczeń z gramatyki. Może ktoś pomoże mi ? Co zrobić/? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Szkoły językowe IP: *.chello.pl 02.11.05, 22:50 no hej..co prawda nie moge ci polecic zadnej szkoly, ale za to polecam siebie.. jestem absolwentka germanistyki na uj i jezeli potrzebujesz pomocy w niemieckim moge ci tej pomocy pod kazdym wzgledem udzielic. moje gg 5038735 Odpowiedz Link Zgłoś