Dodaj do ulubionych

Forum Akademii Pedagogicznej umarło?

IP: *.broker.com.pl 14.10.05, 21:52
Czy ktos tutaj jeszcze dyskutuje?
Adres tu: samorzad.ovh.org/forum/
Obserwuj wątek
    • Gość: eh Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 14.10.05, 22:32
      a w ogole czemu wszystkie posty zostaly skasowane?

pewnie wszyscy zajeci nauką ;)
      • Gość: studa Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 15.10.05, 08:06
        Tez mysle, ze wszyscy zaglebili sie w ksiazkach...
        • Gość: eh Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 15.10.05, 09:06
          a taki ruch byl na forum...
          • Gość: DDD Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:26
            był ruch pierwszaków, którzy jeszcze nic nie wiedizeli. teraz już wiedzą (wiemy)
            • Gość: studka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 15.10.05, 18:45
              I ktos to wszystko wykasowal! A fe! ;-)
            • Gość: ja Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 15.10.05, 21:45
              ja dalej nic nie wiem bo jestem na zaocznych, zaczynam za tydzien
              • Gość: studka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 16.10.05, 13:11
                To moze napisz to na forum, ze nic nie wiesz - a noz ktos cos bedzie wiedzial,
                albo jakis pracownik AP cos Ci odpisze, o ile tylko oni tam zagladaja? Pzdr.
              • Gość: ewelina Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:42
                czesc ja tez jestem na zaocznych
                zaczynam za pare dni
                jak chcesz to mozemy sie poznac
                napisz cos wiecej o sobie jak mozesz to podaj maila to moze
                sie zapoznamy
                pa
                ewelina
                • Gość: ja Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 15:34
                  ja zaczynam w piatek :) a studiuje filologie niemiecka.. podaj Ty maila ;) lub gg :) czy cos ;) odezwe sie :)
                  • Gość: ewelina Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:04
                    witam
                    dla osob ktore studiuja na Ap
                    i chcialayby kogos poznac i dla ciebie "ja"
                    oto moj adres mailowy
                    akademie@interia.pl
                    ja jestem na pierwszym roku zaocznych
                    na filologii angielskiej
                    wiec czekam na maile od studentow, takze bylych studentow Ap
                    pozdrawiam
                    ewelina
                    • Gość: maxik Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 19.10.05, 20:53
                      No wlasnie, co z tym forum? Nie piszecie nic!
                      • Gość: qfelek Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.ap.krakow.pl 28.10.05, 20:09
                        Jezeli chodzi o skasowane posty, to sa one tylko jest maly problem w bazie
                        danych, przeniesc stare do nowego forum... mam maly problem, bo nie wiem czy
                        ludzie sie obawiaja czy co ze malo osob pisze na tym forum, chyba jest malo
                        "forumowe"... a szkoda bo jest dla mnie latwiejsze administrowanie i baza danych
                        mniej zajmuje. Mam prosbe abyscie pisali czy obecne forum sie Wam bardziej
                        podoba, czy poprzednie, a wszystko sei zmieni wg zyczen. Dlaczego umarlo?? nie
                        mam pojecia, smuci mnie to, bo jak wczesniej widzialem 100 postow dziennie to
                        cieszyl mnie fakt ze powstalo to forum, a teraz... 100 postow na miesiac ;)
                        Czekam na uwagii i opinie.

Ze studenckim pozdrowieniem
                        Lukasz Kafel - qfelek
                        • Gość: taka jedna Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 28.10.05, 20:18
                          mi sie podobalo szczerze mowiac poprzednie forum...
                          • Gość: studka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 28.10.05, 22:39
                            A jak na tym forum rozpoczyna sie nowy watek lub tez dopisuje do isntniejacego,
                            jakos nie wiem, jak to zrobic :(
                            • Gość: argentynka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 11:50
                              mi sie wydaje, ze ludzie nie pisza dlatego, bo wiele osob z tych ktorzy pisali
                              wczesniej na forum nie ma teraz dostepu do netu, jak np ja, wiec moge pisac
                              tylko wtedy kiedy jestem w domu, bo w Krakowie nie ma za bardzo skad
                              • straszne-bobo Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? 08.11.05, 18:03
                                jaki jest adres tego forum?
                                • Gość: qfelek Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.ap.krakow.pl 09.11.05, 02:24
                                  www.ap.krakow.pl/samorzad i pozniej forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka