Gość: studka IP: *.broker.com.pl 14.10.05, 21:52 Czy ktos tutaj jeszcze dyskutuje? Adres tu: samorzad.ovh.org/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eh Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 14.10.05, 22:32 a w ogole czemu wszystkie posty zostaly skasowane? pewnie wszyscy zajeci nauką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studa Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 15.10.05, 08:06 Tez mysle, ze wszyscy zaglebili sie w ksiazkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 15.10.05, 09:06 a taki ruch byl na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDD Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 17:26 był ruch pierwszaków, którzy jeszcze nic nie wiedizeli. teraz już wiedzą (wiemy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 15.10.05, 18:45 I ktos to wszystko wykasowal! A fe! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 15.10.05, 21:45 ja dalej nic nie wiem bo jestem na zaocznych, zaczynam za tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 16.10.05, 13:11 To moze napisz to na forum, ze nic nie wiesz - a noz ktos cos bedzie wiedzial, albo jakis pracownik AP cos Ci odpisze, o ile tylko oni tam zagladaja? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 13:42 czesc ja tez jestem na zaocznych zaczynam za pare dni jak chcesz to mozemy sie poznac napisz cos wiecej o sobie jak mozesz to podaj maila to moze sie zapoznamy pa ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 15:34 ja zaczynam w piatek :) a studiuje filologie niemiecka.. podaj Ty maila ;) lub gg :) czy cos ;) odezwe sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:04 witam dla osob ktore studiuja na Ap i chcialayby kogos poznac i dla ciebie "ja" oto moj adres mailowy akademie@interia.pl ja jestem na pierwszym roku zaocznych na filologii angielskiej wiec czekam na maile od studentow, takze bylych studentow Ap pozdrawiam ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxik Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 19.10.05, 20:53 No wlasnie, co z tym forum? Nie piszecie nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qfelek Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.ap.krakow.pl 28.10.05, 20:09 Jezeli chodzi o skasowane posty, to sa one tylko jest maly problem w bazie danych, przeniesc stare do nowego forum... mam maly problem, bo nie wiem czy ludzie sie obawiaja czy co ze malo osob pisze na tym forum, chyba jest malo "forumowe"... a szkoda bo jest dla mnie latwiejsze administrowanie i baza danych mniej zajmuje. Mam prosbe abyscie pisali czy obecne forum sie Wam bardziej podoba, czy poprzednie, a wszystko sei zmieni wg zyczen. Dlaczego umarlo?? nie mam pojecia, smuci mnie to, bo jak wczesniej widzialem 100 postow dziennie to cieszyl mnie fakt ze powstalo to forum, a teraz... 100 postow na miesiac ;) Czekam na uwagii i opinie. Ze studenckim pozdrowieniem Lukasz Kafel - qfelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.net.autocom.pl 28.10.05, 20:18 mi sie podobalo szczerze mowiac poprzednie forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.broker.com.pl 28.10.05, 22:39 A jak na tym forum rozpoczyna sie nowy watek lub tez dopisuje do isntniejacego, jakos nie wiem, jak to zrobic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: argentynka Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 11:50 mi sie wydaje, ze ludzie nie pisza dlatego, bo wiele osob z tych ktorzy pisali wczesniej na forum nie ma teraz dostepu do netu, jak np ja, wiec moge pisac tylko wtedy kiedy jestem w domu, bo w Krakowie nie ma za bardzo skad Odpowiedz Link Zgłoś
straszne-bobo Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? 08.11.05, 18:03 jaki jest adres tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qfelek Re: Forum Akademii Pedagogicznej umarło? IP: *.ap.krakow.pl 09.11.05, 02:24 www.ap.krakow.pl/samorzad i pozniej forum Odpowiedz Link Zgłoś