trudny2002 17.10.05, 13:39 Pytam, bo jeden z kandydatów wyraźnie jakoś niewyraźny... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: normalny Re:Cz temat może być głupi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:46 Brakuje ci czegoś to idż do agencji towarzyskiej a nie pieprz tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 temat moze być dowolny 17.10.05, 13:50 natomiast mimoze rozumiem Twój niepokój nie bardzo mogę przystać na sugestię. A dla pełnego kontaktu zaproponuje : wal się na dziób... trudny Przepraszam za formę pozostałych forumowiczów i zaznaczam że użyłem jej świadomie a o przepraszaniu decyzję podjąłem samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panto wszędzie te homosie ::) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:40 "aseksualny prezydent" ? :) tylko homoseksualista mógł na coś takiego zwrócic uwagę ! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Jeśli sądzisz ze dociekliwosć jest cechą 17.10.05, 14:54 Gość portalu: Panto napisał(a): > "aseksualny prezydent" ? > :) > > tylko homoseksualista mógł na coś takiego zwrócic uwagę ! homoseksualistów a też i dostrzeganie detalicznych elementów życia i osób...to wnosic mozna iż jubilerzy, klasyczni miedziorytnicy, laborantki i wiele jeszcze zawodów i zajęc jest przez osoby o takiej orientacji zdominowane. Gartuluję Ci umiejętnosci wyciągania wnioskow i pewnej prawidłowosci rozumowania, która wydaje się tu być cechą paraprokuratorską żeby nie byc złośliwym. A jeśli jedynie uważasz, ze obelgą bedzie dla mnie Twoje pozbawione jakiejkolwiek logiki wnioskowanie, to najkróce, nie jest. Mimo uszu puszczam uwagi tej klasy. Ty zapewne zwolennik beretów moherowych i pary karłów , co nie? No z pewnoscią nie pedał z orienatcji ale przepedał z charakterologicznych cech i taka śliskawa szuja... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedał Re: trudny 2002 homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:57 trudny pędzę do ciebie rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Pedale 18.10.05, 07:58 nie dojechałeś, alboś złapał gumę albo zostałeś wśród swoich. Jesteś zwodzicielem...a ja cierpliwy...i raczej spostrzegawczy, a to wróży co wróży... Pedałów z orientacji jest wśród was niemało ale musicie się kryć (sic!)...pedałów charakterem jest wśród was ...no nie wiem ilu członków ta organizacja liczy ale prawie sprawiedliwie powiem, ze nie mało...i do tego te berety... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? IP: *.nsw.bigpond.net.au 17.10.05, 21:45 Fakt.. od czasow jakie nastaly bezposrednio po Edwardzie Wielkim, sami prezydenci malego formatu sie panosza Odpowiedz Link Zgłoś
damapik1 Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? 18.10.05, 08:01 Trudny ,ty masz jakiś d u ż y problem! Jak duży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 09:14 ja tez jestem trudny i nie podaje reki pedalom, no chyba ze piescia w twarz, a tobie o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? 18.10.05, 09:47 jak jesteś damą to nie pytaj . Idzie Ci oprzyjemność czyciekawość jedynie próznozaspakajasz? Zaspokojenie potrafi dac ukojene, słyszałaś damo? trudny zapraszam i służę jeśli to pomocne, mam też duze serce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga trudny i menele IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 10:40 widzisz trudny, na co ci przyszło, jakieś bloodymenele z tobą trzymają , hi, hihi hi Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: menel i trudny i menele i trudny 18.10.05, 10:45 świat jest barwniejszy niz sądzisz i Ty i twoi dostojni kurduple. Menel w takim Paryżu to styl zycia, a dla twojego idola toś komu siie mówi : spieprzaj dziadu...Solidarni jesteście, prawda? Helga czy to prawda ze helgi sa aż tak brzydkie i jak widzę nie jedynie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack menele IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 10:50 a ty reprezentujesz szkole niemiecka czy zydowska, ze tak klniesz?..;(( Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: menele 18.10.05, 10:54 jeśli Ci to sprawia radość to moze niemiecki żyd by Cię urzadzał? Widzisz , nie mam obcych korzeni, ale szacunek bez watpienia dla kazdego za wyjątkiem sretyniałych . dziad, stary, mały, wielki, Murzyn, Chinka Koreanka...tajka czy Kubańczyk, szanuje ich, a jeśli to cham i idiota to moze być mi i brat i jakoś nie bardzo. trudny Z tym, ze brata nie mam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: menele IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 12:34 a Helga? czy ta piekna kobietka moze byc?... bo cos przestala na mnie nalatywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Do Bloody Polack od Helgi IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 12:38 Bloody, nie nalatuję, bo Ty chyba jesteś rozumny i nasz! Sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: Do Bloody Polack od Helgi IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 12:44 i nasz??? - Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Do Bloody Polack od Helgi 18.10.05, 12:46 nie bój się...najwyżejzamkniesz oczy ijaoś się przelamiesz...na bezrybiu i żopa saławiej...i zapiejot priekrasna... trudny Do schronu! Drób do zagród! I to jest hasło tej zapędzonej ekipki...a skad ten lichy minister wiedział?:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Re: Do Bloody Polack od Helgi IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 13:15 To ty nie jesteś antytuskowy? To jescze raz sorry.... Ha ha ha , jełopów dużo........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bloody Polack Re: Do Bloody Polack od Helgi IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 13:24 moge wam sprawic przyjemnosc podsylajac najlepsze lekarstwo przeciw ptasiej grypie Odpowiedz Link Zgłoś