Dodaj do ulubionych

Czy Prezydent musi być aseksualny?

17.10.05, 13:39
Pytam, bo jeden z kandydatów wyraźnie jakoś niewyraźny...
trudny
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny Re:Cz temat może być głupi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:46
      Brakuje ci czegoś to idż do agencji towarzyskiej a nie pieprz tutaj.
      • trudny2002 temat moze być dowolny 17.10.05, 13:50
        natomiast mimoze rozumiem Twój niepokój nie bardzo mogę przystać na sugestię.
        A dla pełnego kontaktu zaproponuje : wal się na dziób...
        trudny
        Przepraszam za formę pozostałych forumowiczów i zaznaczam że użyłem jej
        świadomie a o przepraszaniu decyzję podjąłem samodzielnie.
        • Gość: Panto wszędzie te homosie ::) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 14:40
          "aseksualny prezydent" ?
          :)

tylko homoseksualista mógł na coś takiego zwrócic uwagę !
          • trudny2002 Jeśli sądzisz ze dociekliwosć jest cechą 17.10.05, 14:54
            Gość portalu: Panto napisał(a):

> "aseksualny prezydent" ?
            > :)
            >
            > tylko homoseksualista mógł na coś takiego zwrócic uwagę !

homoseksualistów a też i dostrzeganie detalicznych elementów życia i osób...to
            wnosic mozna iż jubilerzy, klasyczni miedziorytnicy, laborantki i wiele jeszcze
            zawodów i zajęc jest przez osoby o takiej orientacji zdominowane. Gartuluję Ci
            umiejętnosci wyciągania wnioskow i pewnej prawidłowosci rozumowania, która
            wydaje się tu być cechą paraprokuratorską żeby nie byc złośliwym.
            A jeśli jedynie uważasz, ze obelgą bedzie dla mnie Twoje pozbawione
            jakiejkolwiek logiki wnioskowanie, to najkróce, nie jest.
            Mimo uszu puszczam uwagi tej klasy. Ty zapewne zwolennik beretów moherowych i
            pary karłów , co nie?
            No z pewnoscią nie pedał z orienatcji ale przepedał z charakterologicznych cech
            i taka śliskawa szuja...
            trudny
            • Gość: pedał Re: trudny 2002 homo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:57
              trudny pędzę do ciebie rowerem.
              • trudny2002 Pedale 18.10.05, 07:58
                nie dojechałeś, alboś złapał gumę albo zostałeś wśród swoich.
                Jesteś zwodzicielem...a ja cierpliwy...i raczej spostrzegawczy, a to wróży co
                wróży...
                Pedałów z orientacji jest wśród was niemało ale musicie się kryć
                (sic!)...pedałów charakterem jest wśród was ...no nie wiem ilu członków ta
                organizacja liczy ale prawie sprawiedliwie powiem, ze nie mało...i do tego te
                berety...
                trudny
    • Gość: Bloody Polack Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? IP: *.nsw.bigpond.net.au 17.10.05, 21:45
      Fakt.. od czasow jakie nastaly bezposrednio po Edwardzie Wielkim, sami
      prezydenci malego formatu sie panosza
      • damapik1 Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? 18.10.05, 08:01
        Trudny ,ty masz jakiś d u ż y problem! Jak duży?
        • Gość: Bloody Polack Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 09:14
          ja tez jestem trudny i nie podaje reki pedalom, no chyba ze piescia w twarz, a
          tobie o co biega?
        • trudny2002 Re: Czy Prezydent musi być aseksualny? 18.10.05, 09:47
          jak jesteś damą to nie pytaj .
          Idzie Ci oprzyjemność czyciekawość jedynie próznozaspakajasz?
          Zaspokojenie potrafi dac ukojene, słyszałaś damo?
          trudny
          zapraszam i służę jeśli to pomocne, mam też duze serce
          • Gość: Helga trudny i menele IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 10:40
            widzisz trudny, na co ci przyszło, jakieś bloodymenele z tobą trzymają ,
            hi, hihi hi
            • trudny2002 Re: menel i trudny i menele i trudny 18.10.05, 10:45
              świat jest barwniejszy niz sądzisz i Ty i twoi dostojni kurduple. Menel w takim
              Paryżu to styl zycia, a dla twojego idola toś komu siie mówi : spieprzaj
              dziadu...Solidarni jesteście, prawda?
              Helga czy to prawda ze helgi sa aż tak brzydkie i jak widzę nie jedynie?
              trudny
            • Gość: Bloody Polack menele IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 10:50
              a ty reprezentujesz szkole niemiecka czy zydowska, ze tak klniesz?..;((
              • trudny2002 Re: menele 18.10.05, 10:54
                jeśli Ci to sprawia radość to moze niemiecki żyd by Cię urzadzał?
                Widzisz , nie mam obcych korzeni, ale szacunek bez watpienia dla kazdego za
                wyjątkiem sretyniałych .
                dziad, stary, mały, wielki, Murzyn, Chinka Koreanka...tajka czy Kubańczyk,
                szanuje ich, a jeśli to cham i idiota to moze być mi i brat i jakoś nie bardzo.
                trudny
                Z tym, ze brata nie mam:)))
                • Gość: Bloody Polack Re: menele IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 12:34
                  a Helga? czy ta piekna kobietka moze byc?... bo cos przestala na mnie nalatywac
                  • Gość: Helga Do Bloody Polack od Helgi IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 12:38
                    Bloody, nie nalatuję, bo Ty chyba jesteś rozumny i nasz! Sorry...
                    • Gość: Bloody Polack Re: Do Bloody Polack od Helgi IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 12:44
                      i nasz??? -
                      • trudny2002 Re: Do Bloody Polack od Helgi 18.10.05, 12:46
                        nie bój się...najwyżejzamkniesz oczy ijaoś się przelamiesz...na bezrybiu i żopa
                        saławiej...i zapiejot priekrasna...
                        trudny
                        Do schronu! Drób do zagród!
                        I to jest hasło tej zapędzonej ekipki...a skad ten lichy minister
                        wiedział?:)))))))))))))))
                      • Gość: Helga Re: Do Bloody Polack od Helgi IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 13:15
                        To ty nie jesteś antytuskowy? To jescze raz sorry....
                        Ha ha ha , jełopów dużo...........
                        • Gość: Bloody Polack Re: Do Bloody Polack od Helgi IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.10.05, 13:24
                          moge wam sprawic przyjemnosc podsylajac najlepsze lekarstwo przeciw ptasiej
                          grypie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka