Gość: Angela IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 19:45 Wśród zwolenników L.Kaczyńskiego samodzielne myślenie jest normą. Wśród zwolenników D. Tuska wręcz przeciwnie, stanowi raczej wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czesiekkk Re: Samodzielne myślenie! 18.10.05, 19:49 Ciekawe że jak było referendum akcesyjne samodzielne myślebnie PiS-u sprawiło że wstrzymał się z poparciem akcesji do UE, ale rozumiem pieniążki z Brukseli na programy, pomoc, dopłaty trzeba jakoś pogodzić z występami w Radiu Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Samodzielne myślenie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:52 a teraz, proszę, uzasadnij swe stwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Angela, czyżbyś była kolejnym wcieleniem Helgi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:55 Tego to już schizofrenią nawet nie można nazwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angela XYZ zostań moim Helmutem! IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 20:01 Coooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: XYZ zostań moim Helmutem! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 20:21 Gość portalu: angela napisał(a): XYZ zostań moim Helmutem! Coooooooo -------------- Czyżby to była odpowiedź na prośbę o uzasadnij twej opini, że zwolenników Tuska charakteryzuje brak zdolności do samodzielnego myślenia? A może była to odpowiedź na pytanie czy jesteś jednym z wcieleń Helgi? Zapewne nie rozumiem tego z braku umiejętności myślenia. Ty zaś, jako osoba o głębokich przemyśleniach, wysuwająca jedynie merytoryczne argumenty oraz ponadprzeciętnie kulturalna jesteś skazana na dyskusję z wąskim gronem równych sobie na tematy ważkie jak np Tusk najadłwszy się fasoli sobie popuszcza. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=30619234&v=2&s=0 Tak, tak. takie przygłupy jak Trudny, Ruczaj, a także moja skromna osoba po prostu nie są w stanie pojąć głębi tych wywodów. Chylę czoła i usuwam się w cień milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelka Helmutku! Nie odchodż! IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 20:37 Popuszczanie rzecz ludzka, ulgę przynosząca, a już szczególnie po fasoli. Nic co ludzkie nie jest nam obce ( tradycje humanizmu]. I nie porównuj się z ruczajem i trudnym. Jeden to kompletny i aspołeczny głąb a drugi zdrowo zacietrzewiony i porypany. Ty jesteś Inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ange Re: Helmutku! Wróć i podaj numer mego buta! IP: *.net.autocom.pl 18.10.05, 20:51 Będę cię podziwiać do końca świata i .... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Helmutku! Nie odchodż! 18.10.05, 21:25 Gość portalu: angelka napisał(a): "I nie porównuj się z ruczajem i trudnym. Jeden to kompletny i aspołeczny głąb a drugi zdrowo zacietrzewiony i porypany." - Chcę się z nimi porównywać - należą oni do inteligentnych i niebanalnych użytkowników forum. "Ty jesteś Inny..." - Owszem, jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle [...] 18.10.05, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz longi, 18.10.05, 21:33 sam rozumiesz, że nie mogę. Choćby ze względów technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś