Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 08:06 Bądżmy pełni nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil8 Re: Piękna, polska złota jesień ................. 23.10.05, 08:47 chciałbym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko L. Re: Piękna, polska złota jesień ................. IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 12:41 I ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Piękna, polska złota jesień ................. IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 22:49 Piękny jest pażdziernik w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Mary Re: Piękna, polska złota jesień ................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:54 piekny rok z takim pazdziernikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Anna Mary IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 23:09 Pozdrawiam Cię serdecznie! Młodzi ludzie bardzo się martwią, myślę, że niepotrzebnie. Teraz trzeba trochę czasu..... Trzeba IM, nowym władzom, dać szansę i trochę poczekać. Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Mary Re: Anna Mary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:42 Wszelkie zmiany ktorych chce dokonac PIS sa konieczne i na tych zmianach nikt nie moze zarobic od razu. I nie ma co przyklaskiwac frustratom , ktorzy mowia , ze bedzie gorzej. Mysle , ze nalezaloby poswiecic mlodym ludziom troche czasu aby zaczeli zmieniac swiadomosc. Gdzie moge to to robie i czesto slysze " a wie Pani nie zastanawielem sie nad tym" Czuje sie bardzo nagrodzona od zycia , ze Prezydentem zostal L.Kaczynski. Gdyby mnie zawiodl nie bede robic sobie wyrzutow sumienia .Mam prawo zaufac. Mysle jednak , ze czlowiek , ktory tyle lat nie zmienil pogladow takim zostanie. Tez bardzo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś