Dodaj do ulubionych

Piękna, polska złota jesień ......................

IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 08:06
Bądżmy pełni nadziei!
Obserwuj wątek
    • sil8 Re: Piękna, polska złota jesień ................. 23.10.05, 08:47
      chciałbym...
      • Gość: Kiko L. Re: Piękna, polska złota jesień ................. IP: *.net.autocom.pl 23.10.05, 12:41
        I ja....
        • Gość: kiko Re: Piękna, polska złota jesień ................. IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 22:49
          Piękny jest pażdziernik w tym roku.
          • Gość: Anna Mary Re: Piękna, polska złota jesień ................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 22:54
            piekny rok z takim pazdziernikiem
            • Gość: kiko Anna Mary IP: *.net.autocom.pl 24.10.05, 23:09
              Pozdrawiam Cię serdecznie!
              Młodzi ludzie bardzo się martwią, myślę, że niepotrzebnie.
              Teraz trzeba trochę czasu.....
              Trzeba IM, nowym władzom, dać szansę i trochę poczekać.
              Czyż nie?
              • Gość: Anna Mary Re: Anna Mary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:42
                Wszelkie zmiany ktorych chce dokonac PIS sa konieczne i na tych zmianach nikt
                nie moze zarobic od razu.
                I nie ma co przyklaskiwac frustratom , ktorzy mowia , ze bedzie gorzej.
                Mysle , ze nalezaloby poswiecic mlodym ludziom troche czasu aby zaczeli
                zmieniac swiadomosc.
                Gdzie moge to to robie i czesto slysze " a wie Pani nie zastanawielem sie nad
                tym"

Czuje sie bardzo nagrodzona od zycia , ze Prezydentem zostal L.Kaczynski.
                Gdyby mnie zawiodl nie bede robic sobie wyrzutow sumienia .Mam prawo zaufac.
                Mysle jednak , ze czlowiek , ktory tyle lat nie zmienil pogladow takim zostanie.
                Tez bardzo pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka