osiemnastka 26.09.02, 00:01 jestem tu nowa ale czytam was od dawna! jestem wesołą, uśmiechniętą blondynka. lubię muzyke i tańczyć. lubię też miłych facetów;) jeszcze tu wpadne ale teraz muszę kończyc, bo jutro szkoła. Pozdrawiam was ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faciu Re: a dziewczyny? 26.09.02, 06:20 anna_wu napisała: > Tylko chlopcow czytasz? Lepsze to niż nic nie czytać.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holender Re: cześć chłopcy:))) IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 26.09.02, 14:22 osiemnastka napisał: > jestem tu nowa ale czytam was od dawna! jestem wesołą, uśmiechniętą > blondynka. lubię muzyke i tańczyć. lubię też miłych facetów;) > jeszcze tu wpadne ale teraz muszę kończyc, bo jutro szkoła. > Pozdrawiam was ciepło. akurat - napewno jestes czterdziestoletnim oblesnym, spoconym ,otluszczonym i sliniacym sie lysielcem w okularach jak denka musztardowek, ktory czycha na niwinne forumowe chlopiece duszyczki. znani sa tacy i bardzo nie lubiani. precz zboczencu - czy nie wiesz, ze policja juz monitoruje internet i ma baczenie na takich jak ty. precz mowie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 14:46 Gość portalu: holender napisał(a): > akurat - napewno jestes czterdziestoletnim oblesnym, spoconym ,otluszczonym i > sliniacym sie lysielcem w okularach jak denka musztardowek, No może aż tak źle to nie jest, ale podejrzewam tu pewnego pana, który lubi osiemnastki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:08 kuba203 napisał: > No może aż tak źle to nie jest, ale podejrzewam tu pewnego pana, który lubi > osiemnastki :))) Takich panów to by się tu więcej znalazło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: cześć chłopcy:))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 15:11 > Takich panów to by się tu więcej znalazło ;))) Ciekawe dlaczego panie nie gustuja w mlodszych od siebie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:13 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Takich panów to by się tu więcej znalazło ;))) > > Ciekawe dlaczego panie nie gustuja w mlodszych od siebie... ;) A kto Ci takich bzdur nagadał? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: cześć chłopcy:))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 15:30 > > Ciekawe dlaczego panie nie gustuja w mlodszych od siebie... ;) > > A kto Ci takich bzdur nagadał? ;)) Bzdur? Dowody prosze, dowody... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:37 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Bzdur? Dowody prosze, dowody... :) A mało to jest przypadków, kiedy panie wychodzą za mąż za młodszych panów? Chociażby np. Ewa Bem. Jej obecny mąż jest conajmniej 10 lat młodszy od niej. A z tego co się orientuję, to raczej sami mężczyźni szukają wybranek młodszych od siebie. Osobiście nie wiem dlaczego, tu jest chyba psycholog potrzebny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:41 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Bzdur? Dowody prosze, dowody... :) Coś cisza zapadła... :))) Też jestem ciekawy, kto się podoba Dreamlover :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:43 Sorry za bezsensowny wpis, net mam dziś baaardzo opóźniony :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: cześć chłopcy:))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 15:43 > Też jestem ciekawy, kto się podoba Dreamlover :))) A myslala, ze nas Ewa Bem zmyli, ha! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:51 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > A myslala, ze nas Ewa Bem zmyli, ha! ;))) Właśnie, wolny net wolnym netem, ale nadal czekamy na wyjaśnienie sedna sprawy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 16:17 kuba203 napisał: > Właśnie, wolny net wolnym netem, ale nadal czekamy na wyjaśnienie sedna > sprawy :))) Nie na forum koledzy... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: cześć chłopcy:))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 16:44 > Nie na forum koledzy... ;))) No to czekamy na emilka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 16:46 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Nie na forum koledzy... ;))) > > No to czekamy na emilka ;) Zobacz czy nie doszedł, miałam errorka przy wysyłaniu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:47 kuba203 napisał: > Coś cisza zapadła... :))) Żadna cisza. Cisza to była wczoraj, żywej duszy. A dziś jak mam robotę to nagle wszyscy się znaleźli. > Też jestem ciekawy, kto się podoba Dreamlover :))) Mam wskazywać palcem, jakieś nazwiska podawać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holender Re: cześć chłopcy:))) IP: *.crt.warszawa.supermedia.pl 26.09.02, 15:34 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Takich panów to by się tu więcej znalazło ;))) > > Ciekawe dlaczego panie nie gustuja w mlodszych od siebie... ;) hudaku - po prostu kaska nie ta. widzial kto bezinteresowne osiemnastki? zis is lajf helas verfluchte :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:38 Gość portalu: holender napisał(a): > hudaku - po prostu kaska nie ta. widzial kto bezinteresowne osiemnastki? > zis is lajf helas verfluchte :-))))) Bitte, proszę nie uogólniać! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: cześć chłopcy:))) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 15:41 > > hudaku - po prostu kaska nie ta. widzial kto bezinteresowne osiemnastki? > > zis is lajf helas verfluchte :-))))) WIDZIALEM! ale dotknac sie nie pozwolila ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:26 dreamlover napisała: > Takich panów to by się tu więcej znalazło ;))) Zapewne tak, ale jednego podejrzewam szczególnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: cześć chłopcy:))) 26.09.02, 15:28 kuba203 napisał: > Zapewne tak, ale jednego podejrzewam szczególnie :))) Chyba wiem kogo masz na myśli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: skks !!!! to do ciebie !!!!! (n/t) 26.09.02, 15:45 Zepsułeś mu całą zabawę zgadywania. Nieładnie, taki jesteś kolega? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: skks !!!! to do ciebie !!!!! (n/t) 26.09.02, 15:57 bo ja też lubię osiemnastki ( i dziewiętnastki i dwudziestki też !!! ) :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tEq Dobra, dobra nie poznaje kolegi, cicha woda:P(n/t) IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Dobra, dobra nie poznaje kolegi, cicha woda:P 26.09.02, 16:04 Jaka cicha? Przecież buzia mu się nie zamyka ani na chwilkę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re: Dobra, dobra nie poznaje kolegi, cicha woda:P 26.09.02, 16:09 co Wy tutaj ; jakie 18,19, itp itd. Najlepsze są "ryczące czterdziestki" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Dobra, dobra nie poznaje kolegi, cicha woda:P 26.09.02, 16:46 Panowie! Wszystkie kobiety są cudowne tylko trzeba umieć to piękno (czasami bardzo wewnętrzne) wydobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu pewien seksuolog powiedzial 26.09.02, 16:50 Dlaczego starszych facetow pociagaja mlodsze dziewczyny? Dla mezczyzn po czterdziestce lozkowe wyczyny nie sa juz najwazniejsze. O wiele istotniejsze staja sie potrzeby psychiczne, przede wszystkim chec opiekowania sie kims i uczenia go zycia, dzielenia sie zdobytymi doswiadczeniami. To dlatego dojrzaly facet jest pdatny na urok mlodych dziewczyn, ktore z kolei chetnie oddadza mu sie w opieke. Nie bez znaczenia jest tez fakt, ze po czterdziestce potrzeby seksualne mezczyzny maleja i sa wowczas na podobnym poziomie, jak u mlodej dziewczyny. By spelnic w lozku, oboje potrzebuja odpowiedniego nastroju, dlugiej gry wstepnej i nie lakna gwaltownych wzlotow. Dlaczego dojrzale kobiety wiaza sie z mlodszymi od siebie mezczyznami? Czterdziestolatki maja duzy apetyt na seks i duze mozliwosci. Zdarza sie wiec, ze rownolatkowie nie sa juz w stanie spelniac ich erotycznych oczekiwan. Najlepiej tym wymaganiom moga sprostac mlodzi, witalni mezczyzni. To wlasnie z nimi dojrzala kobieta moze stworzyc najbardziej harmonijny pod wzgledem seksualnym zwiazek. Taki, w ktorym obie strony chca uprawiac seks rownie czesto i podniecaja sie w podobnym tempie. Proste?;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: pewien seksuolog powiedzial 26.09.02, 16:56 Na tak zwanych wielkich liczbach pewnie się to sprawdza, na ludziach nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: pewien seksuolog powiedzial 26.09.02, 17:06 anna_wu napisała: > Proste?;) Może i proste, ale strasznie smutne :((( Odpowiedz Link Zgłoś
anna_wu Re: pewien seksuolog powiedzial 26.09.02, 17:44 Bo trudnosc polega na tym, ze bozia dala czlowiekowi cialo i duch. Dlatego czasami jest dylemat czy posluchac tego pierwszego czy drugiego. Niektorzy wybieraja pierwsze na szkode drugiego i zachowuja sie jak zwierzeta. Nastepne pytania czy zwierzega maja dusze? Czy do nieba pojdzie tylko ten kto ma dusze i jej nie zatracil w ciagu calego zycia? Moze sie odezwa Ci co sa w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś