Gość: Mała IP: *.*.*.* 10.07.01, 15:23 Ostatnio widziałam w Krakowie faceta który był w spodniach, sandałach i...rajstopach! Czy tak się teraz ubierają faceci w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stan Re: NOWA MODA? IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.01, 17:33 ja juz tak chodze ubrany od dziecka. Nie rozumiem Twojego zdumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: NOWA MODA? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 20:38 Jak miał pomalowane paznokcie u nóg? A łańcuszek był złoty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: NOWA MODA? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 00:24 kurczę, coś się zmieniło. czyżby moje kominiarki, lateksowe podkoszulki, rybaczki, gumiaki i smoking wyszły już z mody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: NOWA MODA? IP: 127.0.0.* / *.gw.ip.pl 11.07.01, 09:46 Jeżeli ten gość miał przyklejoną brodę a w ręce trzymał papierową buławę to była uboższa wersja Lajkonika. Wiadomo my krakowianie to jesteśmy centusie i oszczędzamy na wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: NOWA MODA? Malej) 11.07.01, 09:54 Nie dziw sie Mala. Teraz jestes Mala, jak bedziesz DUZA to moze Ci sie to nawet bardzo podobac. A rajstopki mialy stopki z odrebnymi paluszkami? Bo to jest dopiero fasonik. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norma Re: NOWA MODA? Malej) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.07.01, 10:34 To pewnie były rajstopy przeciwżylakowe! Trochę wyrozumiałości dla dolegliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: NOWA MODA? IP: *.*.*.* 11.07.01, 21:16 Najbardziej mi się podoba ta wersja z ubogim Lajkonikiem :0), ale niestety gość nie miał brody :( Rajstopki (a może podkolanówki?tego nie widać pod spodniami..) były chyba w kolorze ecru.Nie mówię że mi się to podoba, tylko strasznie mnie zaskoczyło, bo widziałam coś takiego po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: NOWA MODA? IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 17.07.01, 11:14 To na pewno był Szajbus - kto w temacie - to go zna, - wieczoram można go spotkać w zwisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małą Re: NOWA MODA? IP: *.*.*.* 19.07.01, 20:50 Ale ja nie jestem w "temacie"...To jakaś osobliwość Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś