Dodaj do ulubionych

Sam ze sobą mam rozmawiać? :-(

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:30
Jest tu gorzej niż o 2 w nocy...
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:33
      O 2 w nocy jest gorzej, zapewniam :)
      • Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:37
        Jak ja bywam to nigdy nie jest :-)))
        • yogy Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 18:38
          wykorzystaj to! Możesz nie mieć już okazji porozmawiać ze sobą...:-)
          • Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:51
            E, dzięki, wolę jednak z kimś :-)
            • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 18:58
              Gość portalu: mtq napisał(a):

> E, dzięki, wolę jednak z kimś :-)

Jestem, jestem. Cała w skowronkach i we wspaniałym humorze. Wywiesili mi
              harmonogram zajęć. Piątek mam wolny!!! Zycie jest piękne...
              A to ciekawe: jak przez cały tydzień nie ma z kim pogadać, to ja jakoś nie
              narzekam. A tu piątek, weekend się zaczął i nagle wszyscy się znaleźli ;)))
              • Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:04
                Wszyscy? :-)
                ja tu widzę w sumie 4 osoby :-)))
                • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:08

> Wszyscy? :-)
                  > ja tu widzę w sumie 4 osoby :-)))

No może przesadziłam.
                  Ale rzadko widuję tu takie posty rozpaczy. Niedługo zamienisz się w trudnego i
                  co chwilę będziesz rzucać posty: "Pogadaj ze mna..."
                  P.S emileczki...
                  • Gość: skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 19:11
                    Już jestem:))))
                    Prawie pierwszy raz oed tygodnia mam czas:)))
                    :-))) skks
                    PS. O czym gaworzyta?
                    • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:13
                      Gość portalu: skks napisał(a):

> Już jestem:))))
                      > Prawie pierwszy raz oed tygodnia mam czas:)))
                      > :-))) skks
                      > PS. O czym gaworzyta?

A masz ochotę na małe kumciu, kumciu? ;))
                      • Gość: skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 19:13
                        • Gość: tomCrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:14
                          z wrazenia zaniemowil ;))
                      • Gość: skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 19:15
                        Kumciu? kumciu?
                        Czy to aby nic złego? Bo jeżeli tak to mam.:)
                        :-)) skks
                        • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:16

> Kumciu? kumciu? Czy to aby nic złego? Bo jeżeli tak to mam.:)

To akurat z Twojego słowniczka, więc siebie się zapytaj ;)))
                          • skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:18
                            No a czemu nie chcesz mi wytłumaczyć:)))
                            • Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:19
                              to mnie wytłumacz :-))
                            • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:21
                              skks napisał:

> No a czemu nie chcesz mi wytłumaczyć:)))
                              >
                              • skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:23
                                :-)))))))
                                Dree... mla..wer..ko za dużo pamiętasz:)))))
                                • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:26
                                  skks napisał:

> :-)))))))
                                  > Dree... mla..wer..ko za dużo pamiętasz:)))))

Ot potęga młodości...
                                  Ciekawe określenia wpadają w ucho
                                  Ale nie wymigasz się - tłumacz!!!
                                  • skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:30
                                    Nooooo takie rzeczy to tłumaczyć moge dopiero po 22,00 gdy dzieci spią:)))
                                    • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:32
                                      skks napisał:

> Nooooo takie rzeczy to tłumaczyć moge dopiero po 22,00 gdy dzieci spią:)))

Cierpliwie poczekam...
                                      Czy Twoja córa była już we Wrocławiu?
                                      • skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:37
                                        Nigdy, choć wybieramy się:)))
                                        A teraz siedzi obok mnie i oglądamy zdjęcia z "rowerówki"
                                        • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:40
                                          skks napisał:

> Nigdy, choć wybieramy się:)))

A nie chciałaby się wybrać np. w poniedziałek? Zapewniam całe mnóstwo wrażeń!

> A teraz siedzi obok mnie i oglądamy zdjęcia z "rowerówki"

Fajnie wyszły, nie?
                                          • skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:47
                                            cześć!!!!!!!!!
                                            tu Agata!niestety nie mogę wybrać się do Wrocławia,chociaż bardzo bym
                                            chciała)))mam rozpoczęcie roku/pierwszego!!:))/
                                            pozdrawiam Was gorąco a Fafik przesyła uściski łap.
                                            agata
                                            • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:50
                                              skks napisał:

> cześć!!!!!!!!!
                                              > tu Agata!niestety nie mogę wybrać się do Wrocławia,chociaż bardzo bym
                                              > chciała)))mam rozpoczęcie roku/pierwszego!!:))/
                                              > pozdrawiam Was gorąco a Fafik przesyła uściski łap.
                                              > agata
                                              >
                                              • skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:55
                                                Tu znów agata!ja jednak wolę iść na rozpoczęcie roku,trzeba w końcu zrobić
                                                dobre wrażenie!!
                                                • dreamlover Idź, idź! 27.09.02, 19:59
                                                  skks napisał:

> Tu znów agata!ja jednak wolę iść na rozpoczęcie roku,trzeba w końcu zrobić
                                                  > dobre wrażenie!!

Też tak myślałam, ale takie tłumy były, że nikt nie zauważył potem mojej
                                                  nieobecności.
                                                  Agatko - loguj się, nie ma na co czekać. Tata będzie musiał się pogodzić z tym.

pozdrawiam - "zbuntowana małolata"
                                                  • tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:02
                                                    > Agatko - loguj się, nie ma na co czekać.

A co jezeli to nie Agatka, tyko Skks se jaja robi?! Dowody prosze.. ;))

• dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:05
                                                    tomcrac napisał:

> A co jezeli to nie Agatka, tyko Skks se jaja robi?! Dowody prosze.. ;))

Nie wierzę, skks jest porządny ;))) Nie zrobiłby czegoś takiego.
                                                    tomCrac: czasami dowody nie są potrzebne, wystarczy uwierzyć ;))
                                                  • mtq Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:07
                                                    w sumie to już sam nie wiem...:-)))
                                                  • tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:09
                                                    > tomCrac: czasami dowody nie są potrzebne, wystarczy uwierzyć ;))

a historie o niewiernym Tomaszu znasz? jestem skazany na bycie niewiernym ;))
                                                  • dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:13
                                                    tomcrac napisał:

> a historie o niewiernym Tomaszu znasz? jestem skazany na bycie niewiernym ;))

jeszcze mozesz odmienić swój los, przecież nie żyjemy w starożytności - fatum
                                                    już nie rządzi naszym życiem ;))
                                                  • tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:15
                                                    > jeszcze mozesz odmienić swój los, przecież nie żyjemy w starożytności - fatum
                                                    > już nie rządzi naszym życiem ;))

no tak, Szekspir zamienil fatum na wlasne wybory, a moim wyborem jest pozostanie NIEWIERNYM! przynajmniej nic nie trace ;)))
                                                  • dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:17
                                                    tomcrac napisał:

> a moim wyborem jest pozostanie NIEWIERNYM! przynajmniej nic nie trace ;)))

Teraz może nie tracisz, ale przyjdzie i na to czas ;)))
                                                  • tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:21
                                                    > Teraz może nie tracisz, ale przyjdzie i na to czas ;)))

Moze moja druga polowka bedzie latwowierna, wiec stosunek sie wyrowna ;)
                                                  • dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:24
                                                    tomcrac napisał:

> > Teraz może nie tracisz, ale przyjdzie i na to czas ;)))
                                                    >
                                                    > Moze moja druga polowka bedzie latwowierna, wiec stosunek sie wyrowna ;)

Zaraz, zaraz. A co rozumiesz przez słowo "niewierny"?

• tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:35
                                                    > Zaraz, zaraz. A co rozumiesz przez słowo "niewierny"?

Hmmm najpierw rozumialem sceptyczne podchodzenie do nie udowodnionych tez, ale teraz juz nie wiem o czym mam myslec :))
                                                  • dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:36
                                                    tomcrac napisał:

> Hmmm najpierw rozumialem sceptyczne podchodzenie do nie udowodnionych tez,
                                                    ale teraz juz nie wiem o czym mam myslec :))

Tak też mi się właśnie wydaje, że chyba o czym innym myślimy. To chyba ta
                                                    różnica pomiędzy kobietą i mężczyzną ;)))
                                                  • tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:42
                                                    > Tak też mi się właśnie wydaje, że chyba o czym innym myślimy. To chyba ta
                                                    > różnica pomiędzy kobietą i mężczyzną ;)))

AHA! Czyli wzielas mnie za TEGO niewiernego, co niewierny jest jednej jedynej?! a kto mnie tam wie, chyba jeszcze tego nie sprawdzalem... ;))
                                                  • dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:44
                                                    tomcrac napisał:

> AHA! Czyli wzielas mnie za TEGO niewiernego, co niewierny jest jednej
                                                    jedynej?!

Tak właśnie...

> a kto mnie tam wie, chyba jeszcze tego nie sprawdzalem... ;))

no to musisz koniecznie sprawdzić, bo jeszcze którejś serce złamiesz ;)))
                                                  • tomcrac Badania :) 27.09.02, 20:59
                                                    > > a kto mnie tam wie, chyba jeszcze tego nie sprawdzalem... ;))
                                                    >
                                                    > no to musisz koniecznie sprawdzić, bo jeszcze którejś serce złamiesz ;)))

Nie mam jeszcze materialu badawczego, na ktorym moglbym siebie przetestowac.. ;))
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:06
                                                    tomcrac napisał:

> Nie mam jeszcze materialu badawczego, na ktorym moglbym siebie
                                                    przetestowac.. ;))

Kiepska wymówka, kto szuka ten znajdzie ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:11
                                                    > Kiepska wymówka, kto szuka ten znajdzie ;))

Material jest, ale zeby potwierdzic niewiernosc to ten material musi byc najpierw kochany, bo inaczej to niewiernosci nieraz juz dowiodlem ;))
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:16
                                                    tomcrac napisał:

> > Kiepska wymówka, kto szuka ten znajdzie ;))
                                                    >
                                                    > Material jest, ale zeby potwierdzic niewiernosc to ten material musi byc
                                                    najpierw kochany, bo inaczej to niewiernosci nieraz juz dowiodlem ;))

No tak, materiał z chęcią by się zgodził na eksperymentowanie pod warunkiem
                                                    powodzenia całej akcji, tzn. wykazania 100% wierności. W innym wypadku - szukaj
                                                    wiatru w polu ;)))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:22
                                                    No to ja najpierw przetestuje na zwierzatkach i jak proby wyjda pomyslnie, to sie do Pani zglosze ;)))
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:24
                                                    tomcrac napisał:

> No to ja najpierw przetestuje na zwierzatkach

Ale zwierzęta to też uczuciowe stworzenia

> i jak proby wyjda pomyslnie, to sie do Pani zglosze ;)))

Bardzo prosze... ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:40
                                                    > Bardzo prosze... ;))

Bardzo dziekuje... :)
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:44
                                                    tomcrac napisał:

> > Bardzo prosze... ;))
                                                    >
                                                    > Bardzo dziekuje... :)

Ależ nie ma za co ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:47
                                                    > Ależ nie ma za co ;))

Moze bedzie! :)
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:50
                                                    tomcrac napisał:

> > Ależ nie ma za co ;))
                                                    >
                                                    > Moze bedzie! :)

To wtedy podziękujesz ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:54
                                                    > To wtedy podziękujesz ;))

Wtedy moge zapomniec o podziekowaniu ustnym ;)
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:59
                                                    tomcrac napisał:

> > To wtedy podziękujesz ;))
                                                    >
                                                    > Wtedy moge zapomniec o podziekowaniu ustnym ;)

To Ci przypomnę ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:04
                                                    > To Ci przypomnę ;))

Brzmi intrygujaco.... :)
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:09
                                                    tomcrac napisał:

> > To Ci przypomnę ;))
                                                    >
                                                    > Brzmi intrygujaco.... :)

No myślę ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:14
                                                    > No myślę ;))

Czy mam sie zaczac bac? ;)
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:17
                                                    tomcrac napisał:

> > No myślę ;))
                                                    >
                                                    > Czy mam sie zaczac bac? ;)

Tu nie ma miejsca na strach ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:21
                                                    > Tu nie ma miejsca na strach ;))

Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;)))
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:23
                                                    tomcrac napisał:

> > Tu nie ma miejsca na strach ;))
                                                    >
                                                    > Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;)))

O rany, aż tak Cię zanudziłam?
                                                    Przepraszam, nie było to moją intencją...
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:28
                                                    > > Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;)))
                                                    >
                                                    > O rany, aż tak Cię zanudziłam?
                                                    > Przepraszam, nie było to moją intencją...

Nieeee! Mialo sie skonczyc tak: seeeeen seeeeeeex ;)) ale jakos o tym drugim zapomnialem ;P
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:31
                                                    tomcrac napisał:

> > > Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;)))
                                                    > >
                                                    > > O rany, aż tak Cię zanudziłam?
                                                    > > Przepraszam, nie było to moją intencją...
                                                    >
                                                    > Nieeee!

Ulżyło mi....

> Mialo sie skonczyc tak: seeeeen seeeeeeex ;)) ale jakos o tym drugim
                                                    zapomnialem ;P

Nawet się nie przyznawaj ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:35
                                                    > Nawet się nie przyznawaj ;))

Wlasnie, Skks nas nakryje i co bedzie?! ;))
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:38
                                                    tomcrac napisał:

> > Nawet się nie przyznawaj ;))
                                                    >
                                                    > Wlasnie, Skks nas nakryje i co bedzie?! ;))

O rany, jeszcze się dołączy ;))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:42
                                                    > O rany, jeszcze się dołączy ;))

Bedzie ciekawiej ;)
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:44
                                                    tomcrac napisał:

> Bedzie ciekawiej ;)

Tak mówisz?
                                                    No to może rzeczywiście go dopuścimy ;)))
                                                  • tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:48
                                                    > Tak mówisz?
                                                    > No to może rzeczywiście go dopuścimy ;)))

Ja nie wiem, to Ty sie zajmiesz Skks'em... ;)))
                                                  • dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:51
                                                    tomcrac napisał:

> > Tak mówisz?
                                                    > > No to może rzeczywiście go dopuścimy ;)))
                                                    >
                                                    > Ja nie wiem, to Ty sie zajmiesz Skks'em... ;)))

najlepiej to zrzucic odpowiedzialność na innych ;)))
                                                  • Gość: agata Re: Idź, idź! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:11
                                                    tomCrac'u,przyrzekam, to naprawde ja!!!:)
                                                    agata
                                                  • dreamlover Słyszysz tomCrac! 27.09.02, 20:13
                                                    Gość portalu: agata napisał(a):

> tomCrac'u,przyrzekam, to naprawde ja!!!:)
                                                    > agata

Niewierny niedowiarku ;))
                                                  • mtq Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:14
                                                    taaa, skks daje takie uśmieszki :-))), tzw. "normalne" ;-)

czyli to Agata :-)
                                                  • tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:14
                                                    > tomCrac'u,przyrzekam, to naprawde ja!!!:)

Podziwiam te szybkie zmiany sterow! Ja za Wami nadazyc na jednym kompie nie moge, a Wy we dwoje sobie radzicie... pojde do Was na nauki ;))
                                            • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:50
                                              a Ty na stałe nie bedziesz pisać na Forumie?
                                              • Gość: agata Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:13
                                                postaram się,chciałabym w każdym razie:))))
                                                • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:15
                                                  wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-)))
                                                  • dreamlover Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:19
                                                    mtq napisał:

> wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-)))

Co Wy do cholery z tym nickiem!!!
                                                    Potem wszyscy mówią, że się droczę, atu sami prowokujecie...
                                                  • mtq Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:22
                                                    sama go wymyśliłaś...:-)
                                                  • dreamlover Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:24
                                                    mtq napisał:

> sama go wymyśliłaś...:-)

więc mea culpa? ;))
                                                  • mtq Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:31
                                                    TAK! Ale to nic nie szkodzi...
                                                  • dreamlover Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:32
                                                    mtq napisał:

> TAK! Ale to nic nie szkodzi...

Mnie już zaczyna szkodzić...
                                                  • mtq Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:34
                                                    to ja zrzekam się z wypowiadania Twojego nicka w
                                                    sytuacjach innych niż zwrot bezpośredni i cytat w zamian
                                                    za nie-rezygnację z niego, OK? :-))) bo mi się podoba :-)
                                                  • dreamlover Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:37
                                                    mtq napisał:

> to ja zrzekam się z wypowiadania Twojego nicka w
                                                    > sytuacjach innych niż zwrot bezpośredni i cytat w zamian
                                                    > za nie-rezygnację z niego, OK? :-)))

OK!!!

• tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:19
                                                    > wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-)))

Ten tylko o seksie! My tutaj o sprawach egzystencjalnych... ;)))
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:21
                                                    tomcrac napisał:

> > wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-)))
                                                    >
                                                    > Ten tylko o seksie! My tutaj o sprawach egzystencjalnych... ;)))

Właśnie. A tak w ogóle to w którym miejscu ten nick jest seksowny??? ;)))
                                                  • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:25
                                                    > Właśnie. A tak w ogóle to w którym miejscu ten nick jest seksowny??? ;)))

'Senna kochanka' to czysty SEX! ;)))
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:28
                                                    tomcrac napisał:

> > Właśnie. A tak w ogóle to w którym miejscu ten nick jest seksowny??? ;)))
                                                    >
                                                    > 'Senna kochanka' to czysty SEX! ;)))

A może "miłośniczka marzeń"?
                                                    (Ale biorąc pod uwagę moją wyobraźnię, to jakby to samo) ;)))
                                                  • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:32
                                                    > > 'Senna kochanka' to czysty SEX! ;)))
                                                    >
                                                    > A może "miłośniczka marzeń"?

I wlasnie ta wymiana zdan pokazuje roznice pomiedzy kobieta, a mezczyzna :))

> (Ale biorąc pod uwagę moją wyobraźnię, to jakby to samo) ;)))

Prosze, prosze... jeszcze 22 nie mamy, a tutaj juz takie skojarzenia mi przychodza na mysl ;)))
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:35
                                                    tomcrac napisał:

> > > 'Senna kochanka' to czysty SEX! ;)))
                                                    > >
                                                    > > A może "miłośniczka marzeń"?
                                                    >
                                                    > I wlasnie ta wymiana zdan pokazuje roznice pomiedzy kobieta, a mezczyzna :))

No jakieś w końcu muszą być ;)))

> > (Ale biorąc pod uwagę moją wyobraźnię, to jakby to samo) ;)))
                                                    >
                                                    > Prosze, prosze... jeszcze 22 nie mamy, a tutaj juz takie skojarzenia mi
                                                    przychodza na mysl ;)))

Człowiekiem jestem i nic....
                                                    Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;)))
                                                  • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:37
                                                    > Człowiekiem jestem i nic....
                                                    > Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;)))

no comments!!! :)))))))))
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:38
                                                    tomcrac napisał:

> > Człowiekiem jestem i nic....
                                                    > > Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;)))
                                                    >
                                                    > no comments!!! :)))))))))

Ależ nie krępuj się... ;)))
                                                  • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:42
                                                    > > > Człowiekiem jestem i nic....
                                                    > > > Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;)))
                                                    > >
                                                    > > no comments!!! :)))))))))
                                                    >
                                                    > Ależ nie krępuj się... ;)))

Moze innym razem, gdy bedziemy sami ;)
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:46
                                                    tomcrac napisał:

> Ależ nie krępuj się... ;)))
                                                    >
                                                    > Moze innym razem, gdy bedziemy sami ;)

To się chyba da załatwić (może doczekam się na emilka) ;)))
                                                  • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:57
                                                    > To się chyba da załatwić (może doczekam się na emilka) ;)))

A myslalem, ze to bedzie nudny wieczor na forum ;))
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 21:06
                                                    tomcrac napisał:

> > To się chyba da załatwić (może doczekam się na emilka) ;)))
                                                    >
                                                    > A myslalem, ze to bedzie nudny wieczor na forum ;))

Nudny? Nie dopuszczę do tego... ;)))
                                                  • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 21:12
                                                    > Nudny? Nie dopuszczę do tego... ;)))

I chwala Ci za to! :D
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 21:17
                                                    tomcrac napisał:

> > Nudny? Nie dopuszczę do tego... ;)))
                                                    >
                                                    > I chwala Ci za to! :D

zapamiętam dobre słowo ;)))
                                                  • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:25
                                                    bez seksu nie ma życia...
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:28
                                                    mtq napisał:

> bez seksu nie ma życia...

Mtq na prezydenta!!!
                                                  • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:31
                                                    oj, lepiej nie :-))) Chcesz dziu...eee...darmowych
                                                    prezerwatyw? :-)
                                            • tomcrac Dopuscil Agate! :) 27.09.02, 19:53
                                              Agata jestesmy z Ciebie dumni, ze w koncu przelamalas monopol taty! Tylko tak dalej :))
                                    • Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:34
                                      :-))) dziś nie śpią do 2:00 wytrzymasz? :-)))
                                      • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:40

> :-))) dziś nie śpią do 2:00 wytrzymasz? :-)))

ja mogłabym wytrzymać, ale moi starzy raczej wczesniej mnie wykurzą stąd. ;)))
                                        • Gość: tomCrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:43
                                          > ja mogłabym wytrzymać, ale moi starzy raczej wczesniej mnie wykurzą stąd. ;)))

Prosze, prosze jaka zbuntowana malolata ;))
                                          • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:47
                                            Gość portalu: tomCrac napisał(a):

> > ja mogłabym wytrzymać, ale moi starzy raczej wczesniej mnie wykurzą stąd.
                                            > ;)))
                                            >
                                            > Prosze, prosze jaka zbuntowana malolata ;))

Oj, dziadku, dziadku ;)))
                                            • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:52
                                              > Oj, dziadku, dziadku ;)))

echhh powoli wczuwam sie w role... siedze w doma i sie kuruje :)
                                              • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:53
                                                tomcrac napisał:

> > Oj, dziadku, dziadku ;)))
                                                >
                                                > echhh powoli wczuwam sie w role... siedze w doma i sie kuruje :)

Choroba czy szwy się musza goić (ciekawa jestem czy dostanę tego emilka z
                                                wyjaśnieniem jak do tego doszło?) ;)))
                                                • tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:56
                                                  > Choroba czy szwy się musza goić (ciekawa jestem czy dostanę tego emilka z
                                                  > wyjaśnieniem jak do tego doszło?) ;)))

Cwana sztuka nie zapomniala... hmmm moze jak sie lepiej poznamy to kto wie.. ;))
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:00
                                                    tomcrac napisał:

> Cwana sztuka nie zapomniala...

oczywiście, że nie zapomniałam, nie mam takiego zwyczaju...

> hmmm moze jak sie lepiej poznamy to kto wie.. ;)

teraz jeszcze nie jestem godna zaufania?
                                                  • tomcrac Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna.... 27.09.02, 20:07
                                                    > teraz jeszcze nie jestem godna zaufania?

I CO JA MAM TERAZ ODPOWIEDZIEC?! :)

• dreamlover Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:09
                                                    tomcrac napisał:

> > teraz jeszcze nie jestem godna zaufania?
                                                    >
                                                    > I CO JA MAM TERAZ ODPOWIEDZIEC?! :)

Parodiując Ciebie: truth, truth ;))
                                                  • tomcrac Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:13
                                                    > Parodiując Ciebie: truth, truth ;))

Podziwiam te szybkie zmiany sterow! Ja za Wami nadazyc na jednym kompie nie moge, a Wy we dwoje sobie radzicie... pojde do Was na nauki ;))
                                                  • tomcrac Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:23
                                                    Jestes godna, ale ale ale nie powiem... pozostane tajemniczy, tak jak radzil magazyn HE czy inny taki.. ;)))
                                                  • dreamlover Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:27
                                                    tomcrac napisał:

> Jestes godna, ale ale ale nie powiem...

Pozbawiasz mnie jednej z niewielu życiowych przyjemności ;))

> pozostane tajemniczy, tak jak radzil magazyn HE czy inny taki.. ;)))

dobrze radził ;)))

• tomcrac Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:29
                                                    > dobrze radził ;)))

to sie jeszcze okaze ;D
                                                  • dreamlover Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:42
                                                    tomcrac napisał:

> > dobrze radził ;)))
                                                    >
                                                    > to sie jeszcze okaze ;D

jaki zadziorny ;)))
                                        • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:44
                                          powiedz im, żeby się raz "odwalili" ;-)
                                          • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:48
                                            mtq napisał:

> powiedz im, żeby się raz "odwalili" ;-)

Dam Ci mój numer telefonu - sam im to powiedz ;))
                                            • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:51
                                              dobrze, tylko tak żeby było anonimowo...
                                              • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:54
                                                mtq napisał:

> dobrze, tylko tak żeby było anonimowo...

Anonimowo przez telefon? Jak Ty to sobie wyobrażasz? ;))
                                                • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:56
                                                  no właśnie sobie nie wyobrażam...
                                                  • dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:02
                                                    mtq napisał:

> no właśnie sobie nie wyobrażam...

A ja tak liczyłam na Twoją pomoc. Jedyna osoba, która zaofiarowała się
                                                    przemówić moim rodzicom do rozsądku, że ich córka wcale nie traci czau przed
                                                    kompem, wcale nie niszczy sobie wzroku, że śmiech przed komputerem nie jest
                                                    udawany i działa leczniczo. A tu taki zawód. ;)))
                                                  • mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:04
                                                    dobra - dawaj numerka :-)
    • tomcrac moze tutaj... 27.09.02, 19:54
      ...bo tam juz nic nie widac :)
      • dreamlover Re: moze tutaj... 27.09.02, 19:55
        tomcrac napisał:

> ...bo tam juz nic nie widac :)

widać, widać
        jak się chce, to wszystko widać ;)))
        • Gość: agata Re: moze tutaj... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:01
          ha,ha!!! sama się dopuściłam,przełamałam monopol taty!!ale strasznie opornie
          idzie mi to pisanie
          agata
          • mtq Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:03
            ważne że już nie piszesz jako skks bo mam do niego jakieś
            niecałe 200 postów i chce go szybko przegonić ;-)))
            • mtq Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:03
              wiec musze dużo pisać :-)))
              • Gość: agata Re: moze tutaj... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:06
                :)))))
                Oświadczam,że nie będę pomagać skks'owi
                agata
                • mtq Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:08
                  Oj, wielkaś :-)))

To teraz niech się rozpije i zacznie pisać jako ktoś inny
                  :-)))
            • Gość: skks Re: moze tutaj... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:04
              Nigdyyyyyyyyyy!!!!!!
              chocbym miał puste walić:))))!!!!!!
              • mtq Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:06
                ja będę walił też!!! Kiedyś muszę! Miałem 30 ale brak
                czasu i sie oddalileś :-(((
              • dreamlover Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:06

> Nigdyyyyyyyyyy!!!!!!
                > chocbym miał puste walić:))))!!!!!!

Taki autorytet i spamować mu się zachciewa!!! ;))
                • mtq Ortodoksi!!! 27.09.02, 20:09
                  Do dzieła :-))) zbanować kolegę :-)))
              • tomcrac ORTODOX! 27.09.02, 20:11
                > Nigdyyyyyyyyyy!!!!!!
                > chocbym miał puste walić:))))!!!!!!

Ino sprobuj, to wyslemy Ciebie do USA!
    • mtq Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:12
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=852367&a=1222434

i to

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=852367&a=1222459

???
      • Gość: skks Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:21
        MtQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!!
        :))))))
        jak to znalazłeś?:)))
        Raz mi sie pomuliło!!
        • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:22

> MtQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!!
          > :))))))
          > jak to znalazłeś?:)))
          > Raz mi sie pomuliło!!
          > :-))) skks

No widzisz, nie tylko ja pamiętam. Musisz się pilnować ;)))
          • tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:25
            To w koncu ile corek ma Skks??? :))
          • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:26
            w końcu nie wszyscy tu mają Alzheimera ;-)
          • Gość: skks Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:26
            No bo jak nie zamyka się kompa ze swoim nickiem a stary przyłazi i włazi jak
            do siebie:))) to takie są skutki!!!
            • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:28
              Ale to agaty nick czy nie??? czemu go nie używa???
        • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:25

> MtQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!!

zaczyna się...;-)

> :))))))
          > jak to znalazłeś?:)))

jak czytałem to se zapamiętałem a tera jest okazja, żeby
          spytać :-)

> Raz mi sie pomuliło!!

ale co to za nick? :-)))
          • Gość: agata Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:31
            skks ma jedną córkę, przynajmniej ja wiem o jednej ,o sobie,ale kto go tam
            wie;)))))
            agata
            • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:33
              ale skąd ta weronisia? :-) Tak masz na drugie, czy to
              zmyłka? A może już gdzieś pisałaś...? lecę sprawdzić :-)
              • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:36
                jeszcze jedno:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=1221152&a=1221152

:-))))))))))
              • Gość: agata Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:37
                nie na drugie tylko na trzecie.
                agata anna weronika
                tak ten nick był mój, a TY jesteś dociekliwy kolego!!!:)))))))))))))
                • tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:40
                  > tak ten nick był mój, a TY jesteś dociekliwy kolego!!!:)))))))))))))

Ja bym sie zaczal bac, jeszcze da jakis link do forum Erotica i co bedzie... ? ;)))
                  • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:48
                    niestety, weronisia ma tylko 5 postów... ale jakich!
                    złotych! :-)
                • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:41

> nie na drugie tylko na trzecie.
                  > agata anna weronika

To jeszcze gdzieś się znajdzie post z nickiem ania ;)))

> a TY jesteś dociekliwy kolego!!!:)))))))))))))

Uważaj na te sępy: wszystko od Ciebie wyciągną, a sami nic nie powiedzą (bo
                  chcą być TAJEMNICZY!!!
                  • tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:45
                    > Uważaj na te sępy: wszystko od Ciebie wyciągną, a sami nic nie powiedzą (bo
                    > chcą być TAJEMNICZY!!!)

No co takiego wyciagnalem, co?! :) a tajemniczosc dziala... wiem to z dobrego zrodla! :)))
                    • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:48
                      tomcrac napisał:

> > Uważaj na te sępy: wszystko od Ciebie wyciągną, a sami nic nie powiedzą (b
                      > o
                      > > chcą być TAJEMNICZY!!!)
                      >
                      > No co takiego wyciagnalem, co?! :)

jeszcze nic, ale może zaczniesz... ;))

> a tajemniczosc dziala... wiem to z dobrego zrodla! :)))

wiem, że działa, tylko że długookresowa to raczej na niekorzyść ;))
                      • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:50
                        tak a propos anonimowości, podaj ten numerek do rodzicow
                        (może nie wiesz, ale jestem w stanie zadzwonić :-)
                        • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:53
                          mtq napisał:

> tak a propos anonimowości, podaj ten numerek do rodzicow
                          > (może nie wiesz, ale jestem w stanie zadzwonić :-)

Żartujesz???
                          Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnają
                          wcześniej, ale przestaną płacić za net ;)))
                          • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:56
                            dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                            >
                            > > tak a propos anonimowości, podaj ten numerek do rodzicow
                            > > (może nie wiesz, ale jestem w stanie zadzwonić :-)
                            >
                            > Żartujesz???

nie, moge zadzwonic.

> Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnają
                            > wcześniej, ale przestaną płacić za net ;)))

jeszcze raz prosze...:-)
                            • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:59
                              mtq napisał:

> nie, moge zadzwonic.

chojraczek - ja już wiem, że Cię stać na wszystko ;)))
                              >
                              > > Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnają
                              > > wcześniej, ale przestaną płacić za net ;)))
                              >
                              > jeszcze raz prosze...:-)

Tak mi źle życzysz? A ja bez netu już nie mogę żyć...
                              • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:03
                                dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                >
                                > > nie, moge zadzwonic.
                                >
                                > chojraczek - ja już wiem, że Cię stać na wszystko ;)))

na to mnie akurat stać :-)

> > > Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnaj
                                > ą
                                > > > wcześniej, ale przestaną płacić za net ;)))
                                > >
                                > > jeszcze raz prosze...:-)
                                >
                                > Tak mi źle życzysz? A ja bez netu już nie mogę żyć...

po prostu proszę o powtórzenie, bo ja nie zrozumiałem (a
                                niegazowaną ostatni raz piłem ho, ho :-)))
                      • tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:56
                        > jeszcze nic, ale może zaczniesz... ;))

wzrost, waga, wymiary... chyba po czyms takim dostaje sie w pysk, tak? ;)))

• mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:00
                          słyszałem, że tylko po wadze, choć nie zawsze... wymiary
                          nawet jeszcze się da wyciągnąć... wzrost także, z tym
                          najłatwiej
                        • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:01
                          tomcrac napisał:

> wzrost,

mogę podać...

> waga, wymiary...

poczekaj jeszcze parę m-cy

> chyba po czyms takim dostaje sie w pysk, tak? ;)))

Chyba bym się nie odwazyła, ale chęć byłaby.
                          Kiedys moi znajomi chcieli mnie wyswatać - facet przyszedł z metrem...
                          • tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:05
                            > mogę podać...

chojraczek.. ;)))

> > waga, wymiary...
                            >
                            > poczekaj jeszcze parę m-cy

na co?! ja kce tera, bo za pare miesiecy to juz nic nie bedzie, tera je w sam raz.. no nie panowie? :)

> Chyba bym się nie odwazyła, ale chęć byłaby.

Bylaby czy jest? :))

> Kiedys moi znajomi chcieli mnie wyswatać - facet przyszedł z metrem...

Ja przyjde z piwem ;)))
                            • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:09
                              rozpitą? zboczeńcu!!! :-)))
                              • tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:18
                                > rozpitą? zboczeńcu!!! :-)))

Piwoooo tylko piwooo ;) Wino przyniose nastepnym razem... ;)
                            • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:11
                              tomcrac napisał:

> > mogę podać...
                              >
                              > chojraczek.. ;)))

Przejrzałeś mnie...

> > poczekaj jeszcze parę m-cy
                              >
                              > na co?! ja kce tera, bo za pare miesiecy to juz nic nie bedzie, tera je w sam
                              raz..

właśnie wtedy będzie w sam raz, w taki współczesny raz ;))

> no nie panowie? :)

Uważaj, bo odzewu może nie być...

> > Chyba bym się nie odwazyła, ale chęć byłaby.
                              >
                              > Bylaby czy jest? :))

byłaby...

> Ja przyjde z piwem ;)))

Oj to dobrze, szkoda by było robić kolejne szwy na brwi...
                              • tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:16
                                > > no nie panowie? :)
                                >
                                > Uważaj, bo odzewu może nie być...

Jaka droczycielka, jeszcze malo jej komplementa ze strony forumowiczow.. ;P peteen sie tym zajmie :)

> Oj to dobrze, szkoda by było robić kolejne szwy na brwi...

spicy girl >:o
                                • dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:19
                                  tomcrac napisał:

> Jaka droczycielka, jeszcze malo jej komplementa ze strony forumowiczow.. ;P
                                  peteen sie tym zajmie :)

Bo to tak jak z nickiem, niby się wszystkim podoba, a znajdzie się taki jeden,
                                  któremu nie dogodzisz. Peteena trzymajcie ode mnie z daleka ;)))

> > Oj to dobrze, szkoda by było robić kolejne szwy na brwi...
                                  >
                                  > spicy girl >:o

A to nowe, zapiszę...
                  • Gość: agata Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:48
                    hej,Wy tam na górze przestańcie chować się z gadaniem o seksie:)))))))
                    tylko piszcie po kolei ,bo żle się to czyta
                    :))))))))))))
                    agata

• mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:51
                      a co z tatkiem? odpuścił walkę? czy wali postkami po
                      innych forach, żebym nie widział? :-)))
                      • Gość: skks Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:53
                        Agata mi przeszkadza:)))) w walce o posty;)!!!
                        • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:55
                          a spróbuj ją wyrzucić...;-)
                    • tomcrac O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 20:55
                      > hej,Wy tam na górze przestańcie chować się z gadaniem o seksie:)))))))
                      > tylko piszcie po kolei ,bo żle się to czyta

mowilem, nalegalem, ale kobita uparta jest... Czyzbys chciala sie dolaczyc? ;)))
                      • dreamlover Re: O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 20:57
                        tomcrac napisał:

> > hej,Wy tam na górze przestańcie chować się z gadaniem o seksie:)))))))
                        > > tylko piszcie po kolei ,bo żle się to czyta

to jakbym skks'a słyszała...

> mowilem, nalegalem, ale kobita uparta jest... Czyzbys chciala sie
                        dolaczyc? ;)))

Proszę się dołączać!!! Nie ma to jak kawał dobrego kumciu, kumciu (zastrzegam
                        sobie prawa autorskie do tego zwrotu, sorki skks...) ;)))
                        • tomcrac Re: O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 21:01
                          > Proszę się dołączać!!! Nie ma to jak kawał dobrego kumciu, kumciu ;)))

Teraz meska wyobraznia zaczela dzialac.... ;PPP
                          • dreamlover Re: O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 21:04
                            tomcrac napisał:

> > Proszę się dołączać!!! Nie ma to jak kawał dobrego kumciu, kumciu ;)))
                            >
                            > Teraz meska wyobraznia zaczela dzialac.... ;PPP

A widzisz, to działa.... (jak afrodyzjak) ;))
                      • mtq może być małymi, i tak zauważę :-))) 27.09.02, 20:58
                        Gadajmy!!!

Tylko lepiej by było żeby Spirytus się oddalił, jak on
                        tutaj też ortodoks...
                        • Gość: skks Re: może być małymi, i tak zauważę :-))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:00
                          mtg'u:))))
                          Nie przegonisz mnie :))))
                          A agatka mi tylko troszki dokucza:))) własnie odgania mnie od klawiaturki!!
                          • dreamlover Brawo Agata! 27.09.02, 21:02

> A agatka mi tylko troszki dokucza:))) własnie odgania mnie od klawiaturki!!

Dobrze robi! Niech się buntuje!
                            • Gość: agata Re: Brawo Agata! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:05
                              pomożecie? odgonić ojca od kompa?
                              agata
                              • mtq Re: Brawo Agata! 27.09.02, 21:07
                                jasne!!!

ale jak? :-)))

bo mi to baaardzo na reke :-)
                              • tomcrac Łojciec! 27.09.02, 21:09
                                > pomożecie? odgonić ojca od kompa?

Ojciec! Daj corze poswintoszyc troszke, w koncu Ty mozesz jechac na Kazmirz i stamtad nadawac! ;))
                                • Gość: agata tomCrac dzięki IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:12
                                  tomcrac'u cięzko będzie nałoga oderwać, ale z pomocą Leszka57 wszystko mozliwe
                                  agata
                                  • dreamlover Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:13
                                    Agatko, znajdź w domciu jakąś butelczynę. Duzy jest, będzie wiedziała co z tym
                                    zrobić... ;)))
                                    • mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:15
                                      no właśnie, niech sobie przypomni co robił na zdjęciu
                                      "2002_09_08-05.JPG" :-)))
                                      • tomcrac Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:21
                                        > no właśnie, niech sobie przypomni co robił na zdjęciu
                                        > "2002_09_08-05.JPG" :-)))

Eeeeee zawiodlem sie! Tak kulturalnie obalal tego jabocka... porazka ;))
                                        • mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:24
                                          zdjecie zadżebiste :-)))
                                    • Gość: agata Re: tomCrac dzięki IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:16
                                      to bardzo dobry pomysł tylko z tą butelką bedzie kiepsko!!
                                      Jedyne co mam to resztki malibu z rowerówki, i mam zamiar spozytkowac je z
                                      wami a nie dawać temu opojowi:))))
                                      agata
                                      • mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:18
                                        czy ja też mógłbym móc się załapać :-))) ??????
                                        • Gość: agata Re: tomCrac dzięki IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:22
                                          mtq napisał:

> czy ja też mógłbym móc się załapać :-))) ??????
                                          ha,ha,no jasne,tylko kiedy?
                                          agata
                                          PS.a co na to reszta?
                                          • dreamlover Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:23

> mtq napisał:
                                            >
                                            > > czy ja też mógłbym móc się załapać :-))) ??????
                                            > ha,ha,no jasne,tylko kiedy?
                                            > agata
                                            > PS.a co na to reszta?

Jeżeli mojej części nie zabierze, to bardzo proszę...
                                            A rodzicom trzeba zabierać alkohol1 jak wróciłam z rowerówki, to zauważyłam, że
                                            chcieli opędzlować całe brandy beze mnie. Nieładnie... ;)))
                                            • Gość: skks i już konflikt pokolen gotowy!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:26
                                              Nie dacie staremu gorzoly?:((((
                                              To bardzo źle!!!!;)) skks się z żalu rozpije!!!
                                              • dreamlover Re: i już konflikt pokolen gotowy!! 27.09.02, 21:27

skks się z żalu rozpije!!!

byle z dala od klawiaturki ;))

• mtq Re: i już konflikt pokolen gotowy!! 27.09.02, 21:28
                                                my damy, ale on nam nie da :-(((
                                              • tomcrac Damy! 27.09.02, 21:34
                                                > Nie dacie staremu gorzoly?:((((

Damy, bo mlodziez teraz woli importowane trunki ;)))
                                          • mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:25
                                            co za haha? ja poważnie mówię, dużo zostało? (Spirytus
                                            czyta?)
                                          • tomcrac Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:27
                                            > PS.a co na to reszta?

Ja jako czesc reszty rad jestem z tej inicjatywy :)
                                      • tomcrac Agatko dzięki 27.09.02, 21:24
                                        > Jedyne co mam to resztki malibu z rowerówki, i mam zamiar spozytkowac je z
                                        > wami a nie dawać temu opojowi:))))

Dobrze mysli! Dac jej piwa! :)))
                                        • Gość: agata :))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:29
                                          tomcrac napisał:

> > Jedyne co mam to resztki malibu z rowerówki, i mam zamiar spozytkowac je z
                                          >
                                          > > wami a nie dawać temu opojowi:))))
                                          >
                                          > Dobrze mysli! Dac jej piwa! :)))
                                          piwa nie lubię,ale może być jakiś inny trunek:)))))
                                          agata
                                          • dreamlover Re: :))))) 27.09.02, 21:31

> piwa nie lubię,

bratnią dusze widzę na horyzoncie...

> ale może być jakiś inny trunek:)))))

o to właśnie, innym nie pogardzę ;)))
                                          • mtq Re: :))))) 27.09.02, 21:32
                                            malibu :-)
                                          • tomcrac Re: :))))) 27.09.02, 21:33
                                            > piwa nie lubię,ale może być jakiś inny trunek:)))))

Blue Curacao, Ouzo, Jasio Wedrowniczek... dogadamy sie :)
                                            • mtq Re: :))))) 27.09.02, 21:38
                                              tomcrac napisał:

> Jasio Wedrowniczek

??? :-)))
                                              • tomcrac Re: :))))) 27.09.02, 21:41
                                                > > Jasio Wedrowniczek
                                                >
                                                > ??? :-)))

echh ta dzisiejsza edukacja, niczego nie ucza! Johnny Walker cos Ci mowi? :)
                                                • mtq Re: :))))) 27.09.02, 21:43
                                                  tak, miałem w tym rozpuszczalnik jak sklejałem modele
                                  • mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:14
                                    wystosujmy petycję do Leszka57 żeby jeszcze w tej kruchcie
                                    poleżał trochę ;-)))
                                • mtq Re: Łojciec! 27.09.02, 21:12
                                  Nie! Nawet nie próbuj :-)))
                            • mtq Re: Brawo Agata! 27.09.02, 21:05
                              oj, brawo!!!

tak trzymaj!!!

i nie przjmować się proszę nałogiem :-)
                          • mtq Re: może być małymi, i tak zauważę :-))) 27.09.02, 21:05
                            PRZEGONIĘ!!!!!!!
                • mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:47
                  dociekliwy, wścibski...:-)
                  rozumiesz, nękało mnie to od jakiegoś czasu :-)))
    • mtq przepraszam!!! 27.09.02, 21:17
      przepraszam za masę moich bezsensownych postków, ale to w
      szczytnym celu!!! :-)))

ps. juest tu już duuuużo ciekawiej niż o 2 w nocy :-)
    • tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:20
      > Jest tu gorzej niż o 2 w nocy...

I CO TERAZ MTQ POWIESZ?! :D O 22 bedzie tutaj ponad 200 postow, a jak sie postaramy, to do jutra przegonimy Kazmirz ;))
      • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:21
        tomcrac napisał:

> I CO TERAZ MTQ POWIESZ?! :D O 22 bedzie tutaj ponad 200 postow, a jak sie
        postaramy, to do jutra przegonimy Kazmirz ;))

Tak jest moi Drodzy, dajemy takiego czadu, żeby innym szczęki opadły. Ale może
        Kazimierz pozostawmy nadal liderem ;)))
        • pepperoni78 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:24
          Rozejrzę się po innych forach. Może okaże się, że Kazimierz wcale nie jest
          rekordzistą?? ;)
          • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:27
            nie jest, ale pierwsza 10 to chyba jest...
          • tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:28
            > Rozejrzę się po innych forach. Może okaże się, że Kazimierz wcale nie jest
            > rekordzistą?? ;)

Cichoooo! U nas jest i tyle! :D
            • pepperoni78 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:40
              Stwierdzam, że Kazimierz jest rekordzistą. Sprawdziłem 8 losowo wybranych forum
              (forów??) - jedynie na Warszawskim jeden wątek zbliża się do Kazimierza
              (różnica ok. 200 postów). Myślę, że można więc spokojnie stwierdzić, iż
              Kazimierz jest rekordzistą.
              • tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:44
                Sprawdz Lodz :)
              • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:44
                Wątki o eliminacji kultury z radiowej Trójki mają po 1000
                i chyba 800 postków...
        • tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:26
          > Tak jest moi Drodzy, dajemy takiego czadu, żeby innym szczęki opadły.

Jak nas ortodoksy dopadna, to bedzie koniec! :)
          • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:29
            ja bede głównym oskarżonym czuję :-)))
      • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:25
        no mam nadzieję, że będzie 200. ale Kazimiertza nie mam
        ambicji przeganiać, zwłaszcza wątkiem o niczym :-)))
        • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:28
          mtq napisał:

> no mam nadzieję, że będzie 200. ale Kazimiertza nie mam
          > ambicji przeganiać, zwłaszcza wątkiem o niczym :-)))

przed chwilką było 180 ;)))
        • tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:29
          > ambicji przeganiać, zwłaszcza wątkiem o niczym :-)))

?????? jakim niczym?! tutaj sie tyle dzieje, ze moj mozg nie nadaza z analizowaniem wszystkich postow i zaczynam miec juz kilka jazni... ;))
          • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:31
            no, ciężko...ale w sumie to o niczym gadamy. przeczytaj to
            jutro to zauważysz :-)))
            • dreamlover Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:33
              Nabija posty i jeszcze emilki zdąży wysłać. Ile okien GW masz otwartych???
              • mtq Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:36
                wystarczy, że nie odrywam oczu od monitora :-)))
                tylko na klawiaturke zerkam :-)))
              • tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:38
                > Nabija posty i jeszcze emilki zdąży wysłać. Ile okien GW masz otwartych???

mi nie odpisal... :(
                • dreamlover Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:41
                  tomcrac napisał:

> > Nabija posty i jeszcze emilki zdąży wysłać. Ile okien GW masz otwartych???
                  >
                  > mi nie odpisal... :(

A w ogóle wysłałeś? Czy to ta tajemniczość...
                  Założę się, że nie ma pewności, że odpiszesz - u mnie nie ma takiej
                  możliwości ;))
                  • tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:44
                    > A w ogóle wysłałeś? Czy to ta tajemniczość...

WYSLALEM

> Założę się, że nie ma pewności, że odpiszesz - u mnie nie ma takiej
                    > możliwości ;))

hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie powtorzy... :)
                    • dreamlover Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:45
                      tomcrac napisał:

> WYSLALEM

Jesteś pewien...

> hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie
                      powtorzy... :)

juz nie będziesz wysyłać?? ;)))
                      • tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:51
                        > Jesteś pewien...

Cos mi sie pokickalo i wyslalem na gazete, teraz poszlo na WP

> > hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie
                        > powtorzy... :)
                        >
                        > juz nie będziesz wysyłać?? ;)))

Nieeeee, Dreamlocerka wie o co mi chodzi :)
                        • dreamlover Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:53
                          tomcrac napisał:

> > Jesteś pewien...
                          >
                          > Cos mi sie pokickalo i wyslalem na gazete, teraz poszlo na WP
                          >
                          > > > hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie
                          > > powtorzy... :)
                          > >
                          > > juz nie będziesz wysyłać?? ;)))
                          >
                          > Nieeeee, Dreamlocerka wie o co mi chodzi :)

Oj wie, wie
                          • tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:58
                            > Oj wie, wie

To juz sie nie powtorzy, a poza tym ja bylem pierwszy, chyba.. ;)
                • mtq Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:41
                  a na jaki adres wysylasz?
                  ja sprawdzam na WP bo mam offline, żeby mi sie tyle stron
                  ladowalo to nie pozwalam :-)))
                  • tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:45
                    > ja sprawdzam na WP bo mam offline, żeby mi sie tyle stron
                    > ladowalo to nie pozwalam :-)))

na WP wyslalem
                    • mtq Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:50
                      no to nie dolazło :-(((
                    • mtq Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:52
                      doszło!!! i poszło spowrotem :-)
            • Gość: skks Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:34
              mtq'u!!!
              To nie jest wąt o niczem,to wąt, konwersacyjny znajomych, przyjaciól, którzy
              sie dobrze bawią!!!!:-))))
              Czy wszystko musi byc takie poważne, nadmuchane jak Maryjan Krzaku?
              • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:35

> Czy wszystko musi byc takie poważne, nadmuchane jak Maryjan Krzaku?

I kto to mówi, chyba z krzesła spadnę...
              • mtq 200 27.09.02, 21:36
                to wąt spamowy!!! 200
    • mtq czyje 200 :-))) ??? 27.09.02, 21:32
      już?
      • mtq 196... 27.09.02, 21:34

• mtq MOJE!!! 27.09.02, 21:35

• Gość: skks Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:37
          A miła dremm...lo.wryka czy ja wygladałem kiedykolwiek na wielce poważnego
          facia:))))?
          :-)))skks
          • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:41
            Ty sie glupio nie pytaj, tylko Agatke dawaj :-)))
            • Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:45
              mtq napisał:

> Ty sie glupio nie pytaj, tylko Agatke dawaj :-)))
              jestem,jestem,wszystko czytam
              :))))))))
              agata
              • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:48
                to jeszcze nie dawaj skksowi pisac, bo mój "cały misterny
                plan w pi***" :-)))
          • dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:43

czy ja wygladałem kiedykolwiek na wielce poważnego
            > facia:))))?

Z wyglądu to nie, ale z Twoich wpisów to przychodziło mi to do głowy ;))

> A miła dremm...lo.wryka

Idź do wyrka z dreamlowyrką (jeju, nie czytajcie tego, chyba mi coś jest ;)))
            • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:45
              qrde, ja się zrzekłem...:-))))))
            • Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:48
              :))))))))))))))))))))
              a ja czytam, a co gorsza skks również:))
              agata
            • tomcrac Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:50
              > Idź do wyrka z dreamlowyrką (jeju, nie czytajcie tego, chyba mi coś jest ;)))

Przeczytalem i chyba musze zamknac oczy... ;))
              • dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:52
                tomcrac napisał:

> > Idź do wyrka z dreamlowyrką (jeju, nie czytajcie tego, chyba mi coś jest ;
                > )))
                >
                > Przeczytalem i chyba musze zamknac oczy... ;))

To zawsze pomaga ;)))
                • Gość: skks Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:53
                  Ja tez i jużem się rozmarzył:))))))))))))))))))))))))
                  Eh, te 20-tki:))))
                  • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:56
                    ależ jednakże nie zapominaj o 18-tkach :-)))
                  • tomcrac Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:57
                    > Ja tez i jużem się rozmarzył:))))))))))))))))))))))))
                    > Eh, te 20-tki:))))

Agata bierz go stad i to zaraz!!! ;))))
                    • Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:01
                      tomcrac napisał:

> > Ja tez i jużem się rozmarzył:))))))))))))))))))))))))
                      > > Eh, te 20-tki:))))
                      >
                      > Agata bierz go stad i to zaraz!!! ;))))
                      nie da sie zapuscił korzenie!!!!:))
                      jak widzi dreamloverkę/oczami wyobraźni nawet/to się od kompa nie odkleji
                      aga

• tomcrac Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:05
                        > nie da sie zapuscił korzenie!!!!:))
                        > jak widzi dreamloverkę/oczami wyobraźni nawet/to się od kompa nie odkleji

PRAWDZIWY KONKURENT :D
                      • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:05
                        niech siedzi, żeby tylko nie pisał :-)))
                      • dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:07

> jak widzi dreamloverkę/oczami wyobraźni nawet/to się od kompa nie odkleji

to tak jak peteen na widok Agatki ;)))
                        • Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:09
                          :)))))))))
                          agata
                        • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:10
                          PAN peteen :-)))
                          • dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:11
                            mtq napisał:

> PAN peteen :-)))

Jak rany, zapomniałam.
                            Oczywiście PAN peteen ;))
                            • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:14
                              i nie tylko :-)))
                          • Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:11
                            I tak nie bedzie PETEEN tylko Pan PETEEN :)))))) będę nieugięta!!!
                            agata
                            • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:16
                              pobijesz go jego własną bronią, sam mi kiedyś (na forum
                              zresztą) życzył, żebym bronił swego zdania jak lew. A
                              właściwie to dlaczego pan? :-)))
                              • Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:19
                                Bo bardzo chce bym mu mówiła po imieniu:)))))
                                agata
                                • mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:23
                                  aś zadziorna :-)))
    • Gość: Zbigniew UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:49
      No co ja widzę jak Was zaraz dorwę to Wam nogi z ... :)))))

• Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:51
        a czy mnie też, Zbigniewie?
        agata
        • Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:54

> a czy mnie też, Zbigniewie?
          > agata

Kobiety oszczedzę:))
          • Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:56
            no bo kto by się z robertem i rafalem bawił:)
            agata
            • Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:59

> no bo kto by się z robertem i rafalem bawił:)
              > agata

No właśnie:))
          • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 21:56
            to mnie się za nie pewnie dostanie...?
            • Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 22:00
              mtq napisał:

> to mnie się za nie pewnie dostanie...?

Szykuj się szykuj:))
              • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:02
                wiedziałem! :'-(((

:-))) ale i tak się cieszę :-))) już się szykowałem na
                beznadziejny wieczór, a tu proszę...
            • tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:01
              > to mnie się za nie pewnie dostanie...?

Chlopiec do bicia musi byc ;)))
              • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:05
                myślę, że za to, co dla Was zrbilem, mógłbyś się poświęcić
                • tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:11
                  > myślę, że za to, co dla Was zrbilem, mógłbyś się poświęcić
                  > :-)))

Ok, ale tylko jezeli jakas kobieta bedzie wykonawczynia wyroku ;))))
                  • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:12
                    czyżby znowu jakieś kosmate myśli? :-)))
                    • tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:17
                      > czyżby znowu jakieś kosmate myśli? :-)))

Zawsze i wszedzie tomCrac kosmate mysli miec bedzie! :)))
                      • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:23
                        i nie tylko tomCrac...:-)
                  • dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:13
                    tomcrac napisał:

> > myślę, że za to, co dla Was zrbilem, mógłbyś się poświęcić
                    > > :-)))
                    >
                    > Ok, ale tylko jezeli jakas kobieta bedzie wykonawczynia wyroku ;))))

Czy ja dobrze słyszałam o jakiś biczach? ;)))
                    • Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:17
                      znowu o seksie? a w końcu czemu nie?:))))
                      przecież jest po 22
                      agata
                      • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:19
                        a Stary czyta? :-)))

Wygoń go po gorzołe bo mu widocznie brakuje :-)))
                    • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:17
                      tak, prosto z Anglii :-)))
                    • tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:19
                      > Czy ja dobrze słyszałam o jakiś biczach? ;)))

Jak moja mama to zobaczy.... ;PPP
                      • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:21
                        czyta? :-)))
                        kręci się obok komputerka? :-)))
                        • Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:24
                          mtq napisał:

> czyta? :-)))
                          > kręci się obok komputerka? :-)))
                          siedzi!!!!!! i gapi się jak szpak,a poszedł by se gdzieś w końcu i dał mi
                          spokój)))))
                          agata
                          • mtq SKKS!!!!! SKKS!!! 27.09.02, 22:30
                            Dajże córce trochę wolności, wytchnienia, nie bądź taki
                            ortodoks :-)))
                            • tomcrac Re: SKKS!!!!! SKKS!!! 27.09.02, 22:36
                              > Dajże córce trochę wolności, wytchnienia, nie bądź taki
                              > ortodoks :-)))

Podpisuje sie pod postulatem zwiekszenia wolnosci osobitstych obywatelki Skks'anki! :)
                              • Gość: agata Re: SKKS!!!!! SKKS!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:39

> Podpisuje sie pod postulatem zwiekszenia wolnosci osobitstych obywatelki
                                Skks'anki! :)
                                nie jest tak źle, nie martwcie się!!!!!
                                agata

• tomcrac Wolnosc dla SKKS'a! :D 27.09.02, 22:46
                                  > nie jest tak źle, nie martwcie się!!!!!

Ty, no wlasnie! Mnie ojciec o 8 rano z imprezy nigdy nie odbiera! Sam musze wracac zafajdana MPK! To chyba Ty Agatko trzymasz tate za twardo... WIEKSZE PRAWA DLA SKKS'A! NIECH CORKI WRACAJA SAME Z IMPREZ!!! ;))))))))
                                  • mtq Re: Wolnosc dla SKKS'a! :D 27.09.02, 22:49
                                    Może być :-))) Już i tak się ledwo łapię, Agatka mi się
                                    zrobiła zalogowana...
                                  • Gość: agata Re: Wolnosc dla SKKS'a! :D IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:57
                                    tomcrac napisał:

> > nie jest tak źle, nie martwcie się!!!!!
                                    >
                                    > Ty, no wlasnie! Mnie ojciec o 8 rano z imprezy nigdy nie odbiera! Sam musze
                                    wra
                                    > cac zafajdana MPK! To chyba Ty Agatko trzymasz tate za twardo... WIEKSZE
                                    PRAWA
                                    > DLA SKKS'A! NIECH CORKI WRACAJA SAME Z IMPREZ!!! ;))))))))

ojciec nie krzywduje sobie zbytnio,lubi jeździć autem.
                                    Ale lepiej nie pisz, ze mozna wracać autobusem:))) bo zbyt sobie to weźmie do
                                    serca:))) i będę wtedy skazana na zafajdane MPK
                                    agata
                              • mtq Re: SKKS!!!!! SKKS!!! 27.09.02, 22:41
                                słyszysz, Spirytus? :-)
                      • dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:22
                        tomcrac napisał:

> > Czy ja dobrze słyszałam o jakiś biczach? ;)))
                        >
                        > Jak moja mama to zobaczy.... ;PPP

Po co wplątywać w to mamy...
                        Dobrze, że moja nie widzi ;)))
                        • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:26
                          co dziś będzie? jak będzie gorąco, to szybko wstukaj numer
                        • tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:27
                          > Po co wplątywać w to mamy...
                          > Dobrze, że moja nie widzi ;)))

echhh a ja myslalem, ze studentki AE to takie grzeczne dziewczynki... ;)
                          • dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:28
                            tomcrac napisał:

> echhh a ja myslalem, ze studentki AE to takie grzeczne dziewczynki... ;)

no widzisz, do czego może doprowadzic myślenie ;)))
                            • Gość: skks Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:30
                              Do czego?:))))))))))))))))))))
                              ;-))))) skks
                            • tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:34
                              > no widzisz, do czego może doprowadzic myślenie ;)))

True, true... od tej pory w kwesti dziewczyn przestaje myslec... ;)
                              • Gość: skks Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:35
                                i słusznie myślenie szkodzi i boli:)))
                                • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:41
                                  doświadczenie przez niego przemawia!!! Tylko modlitwa!!!
      • dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 21:51
        Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> No co ja widzę jak Was zaraz dorwę to Wam nogi z ... :)))))

dołącz do naszego kumciu, kumciu
        • Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:55
          dreamlover napisała:

> Gość portalu: Zbigniew napisał(a):
          >
          > > No co ja widzę jak Was zaraz dorwę to Wam nogi z ... :)))))
          >
          > dołącz do naszego kumciu, kumciu

Znowu o seksie? :)))
          • dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 21:56
            Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Znowu o seksie? :)))

Znowu to jest o alkoholu. A o seksie baaardzo rzadko ;))
          • mtq WOLNIEJ!!! 27.09.02, 21:59
            kolejny zboczeniec :-)))
            • Gość: Zbigniew Re: WOLNIEJ!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 22:03
              mtq napisał:

> kolejny zboczeniec :-)))

A co SDI Ci się zapchało?
              • mtq Re: WOLNIEJ!!! 27.09.02, 22:07
                na to wygląda :-)))

ale z każdym wątkiem dłuższym tak jest, że wczytuje trochę
                czasu po załadowaniu.
            • tomcrac Re: WOLNIEJ!!! 27.09.02, 22:04
              > kolejny zboczeniec :-)))

Tak, mozesz Zbigniewie do nas dolaczyc :)
        • mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 21:56
          cokolwiek by to nie znaczyło :-)))
      • Gość: Zbigniew Za 10 minut spadam :(( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:58
        Idę oglądać film "Przed egzekucją". A niestety TV mam w innym pokoju, ale
        pewnie jak wrócę wątek będzie miał 500 wpisów:))
        • mtq Re: Za 10 minut spadam :(( 27.09.02, 22:01
          na razie celujemy w 300
    • tomcrac Oczoplasu dostalem :( 27.09.02, 21:56
      Latam od samej gory do dolu i juz mi sie w glowce kreci (nic nie pilem!) Jestescie wycienczajacy... ;)
      • dreamlover Re: Oczoplasu dostalem :( 27.09.02, 21:57
        tomcrac napisał:

> Latam od samej gory do dolu i juz mi sie w glowce kreci (nic nie pilem!)
        Jestescie wycienczajacy... ;)

Chyba się jednak odrobinkę do tego przyczyniłeś ;)))

• mtq Re: Oczoplasu dostalem :( 27.09.02, 22:01
          toż mowię, wolniej...:-)))
          ale nie konczymy zabawy!
          dziś jeszcze chciałbym 300 mieć :-)
      • wodnik74 Heeej!! 27.09.02, 22:02
        Co tu się kurka dzieje!!!
        Człowiek wraca z roboty, myśli rzucę relaksacyjnie okiem, a tu taaakie
        rzeczy!!! W każdym razie skromnie witam :))) Też bym dostała oczopląsu:))
        • mtq Czytaj, czytaj :-)))))))))) 27.09.02, 22:06

• Gość: skks Re: Czytaj, czytaj :-)))))))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:08
            mtq ty spamerze!!!!!!:))))) jak cie ortodoksy dorwią to.......
            • mtq Re: Czytaj, czytaj :-)))))))))) 27.09.02, 22:11
              Sam Zbychu wystarczy, a jak jeszcze Kriss się pojawi to
              koniec...;-)))
        • tomcrac Re: Heeej!! 27.09.02, 22:07
          Zapraszamy do zabawy! :D
          • wodnik74 pokolenie netu 27.09.02, 22:13
            tomcrac napisał:

> Zapraszamy do zabawy! :D
            No dzięki. Tak se myślę - że piątek wieczorem to czas na nocne hulanki, a nie
            siedzenie przed kompem ;)
            • Gość: skks Re: pokolenie netu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:15
              jutro ide na gorzołę:))))
              • mtq Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:18
                sam?
                • wodnik74 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:22
                  No co Ty chyba sam nie pójdzie :)) A ja, że nadmienię, mam trzecie w tym
                  miesiącu wesele ... już się boję.
                  Ta uwaga o pokoleniu netu była czysto teoretyczna :)))
                  • mtq Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:25
                    być może że to jednak się sprawdza...
                    • wodnik74 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:30
                      Pewnie że trochę ... Ale jak już się zostaje w domu - to prosze jaka
                      alternatywa :)))
            • tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:18
              > No dzięki. Tak se myślę - że piątek wieczorem to czas na nocne hulanki, a nie
              > siedzenie przed kompem ;)

Powiedz to Dreamlover'ce, ktora mi wypominala moje imprezowanie... ;)
              • dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:20
                tomcrac napisał:

> Powiedz to Dreamlover'ce, ktora mi wypominala moje imprezowanie... ;)

Ja???
                No bo to smutno, jak niektórzy się bawią, a inni siedza przed kompem i nie ma
                do kogo zagadać...
                • mtq Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:23
                  dziś to chyba nie masz na co narzekać :-)))
                  • dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:24
                    mtq napisał:

> dziś to chyba nie masz na co narzekać :-)))

dziś to ja jestem w takim stanie, że prędko nie zasnę ;)))
                    • kuba203 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:41
                      dreamlover napisała:

> dziś to ja jestem w takim stanie, że prędko nie zasnę ;)))

Jezuuu, to nie dość, że spamujecie nieprzerwanie od popołudnia, to jeszcze
                      libacja trwa w najlepsze? :)))
                      • dreamlover Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:42
                        kuba203 napisał:

> Jezuuu, to nie dość, że spamujecie nieprzerwanie od popołudnia, to jeszcze
                        > libacja trwa w najlepsze? :)))

To chyba się domyślasz, że dziś już nie odpiszę na emilka? ;)))
                        • tomcrac Re: Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:49
                          > To chyba się domyślasz, że dziś już nie odpiszę na emilka? ;)))

No prosze! A to sie mnie czepiaja, ze niewiernym jestem...! ;)
                          • dreamlover Re: Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:54
                            tomcrac napisał:

> > To chyba się domyślasz, że dziś już nie odpiszę na emilka? ;)))
                            >
                            > No prosze! A to sie mnie czepiaja, ze niewiernym jestem...! ;)

Ale ja odpiszę, jutro, jak tylko się dorwę do kompa.
                            Do Ciebie to az strach coś wysłać - nie wiadomo: czytasz, nie czytasz, nie
                            odpiszesz...
                            • tomcrac Re: Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:59
                              > Do Ciebie to az strach coś wysłać - nie wiadomo: czytasz, nie czytasz, nie
                              > odpiszesz...

Tylko RAZ! :)
                              • kuba203 Re: Kubuś się pojawił!!!! 28.09.02, 11:18
                                tomcrac napisał:

> Tylko RAZ! :)

Co tylko raz? :)))

• tomcrac Re: Kubuś się pojawił!!!! 28.09.02, 11:24
                                  > Co tylko raz? :)))

Tylko raz nie odpisalem na emila Dremloverki :)
                      • mtq Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:45
                        taaa, wirtualna niegazowana i te rzeczy...przyłączysz się?
                        a tak w ogóle, to widaj na forum spamorum :-)))
                • tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:24
                  > No bo to smutno, jak niektórzy się bawią, a inni siedza przed kompem i nie ma
                  > do kogo zagadać...

Hmmm no to w takim razie nastepnym razem pojdziemy razem! :)
                  • dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:25
                    tomcrac napisał:

> Hmmm no to w takim razie nastepnym razem pojdziemy razem! :)

Dobra, ale jeżeli do NH, to ja odpadam ;))
                    • tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:30
                      > Dobra, ale jeżeli do NH, to ja odpadam ;))

Tam rzadko bywam :)
                      • dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:32
                        tomcrac napisał:

> > Dobra, ale jeżeli do NH, to ja odpadam ;))
                        >
                        > Tam rzadko bywam :)

Czy aby na pewno??
                        • tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:38
                          > Czy aby na pewno??

Na imprezie bylem tylko raz :) a ta druga byla za NH, na Wzgorzach Krzeslawickich (to chyba juz nie NH?) :)
                          • dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:40
                            tomcrac napisał:

> > Czy aby na pewno??
                            >
                            > Na imprezie bylem tylko raz :) a ta druga byla za NH, na Wzgorzach
                            Krzeslawicki
                            > ch (to chyba juz nie NH?) :)

Ale w tamtym kierunku, więc jakby to samo ;))
                  • Gość: skks Re: pokolenie netu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:28
                    tomcrac napisał:

> > No bo to smutno, jak niektórzy się bawią, a inni siedza przed kompem i nie
                    > ma
                    > > do kogo zagadać...
                    >
                    > Hmmm no to w takim razie nastepnym razem pojdziemy razem! :)
                    Cooooooo??? beze mnie? umawiacie się:)))?
                    • dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:29

> Cooooooo??? beze mnie? umawiacie się:)))?

A mogło byc tak miło... ;)))
                      • Gość: skks Re: pokolenie netu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:33
                        Wiem!!!!:((((((
                        PS. a mogło być tak miło!!!:)
                    • tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:32
                      > Cooooooo??? beze mnie? umawiacie się:)))?

Heh wyweszyl! :)) Dobrze, ze jeszcze na wyzszych poziomach nikt nas jeszcze nie nakryl ;)))
                      • wodnik74 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:37
                        tomcrac napisał:
                        > Heh wyweszyl! :)) Dobrze, ze jeszcze na wyzszych poziomach nikt nas jeszcze
                        nie
                        > nakryl ;)))

Jak to nikt!! Dokładnie wszystko przeczytałam :)))
                        • tomcrac o oooo! :) 27.09.02, 22:40
                          > Jak to nikt!! Dokładnie wszystko przeczytałam :)))

ups... ;))
                          • Gość: agata Re: o oooo! :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:43
                            i co jak wrażenia?
                            agata
                            PS.nie śpicie jeszcze,chyba?:))))))))
                            • dreamlover Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:45

> PS.nie śpicie jeszcze,chyba?:))))))))

Ja się niestety przed 23 zmywam. Siła wyższa (rodzice)
                              • mtq DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:47

• dreamlover Re: DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:48
                                  Nic nie wskórasz...
                                  • mtq Re: DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:50
                                    dawaj komórkę do ojca, smsa mu wyślę!
                                    • dreamlover Re: DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:52
                                      mtq napisał:

> dawaj komórkę do ojca, smsa mu wyślę!

Ojciec juz leży w łóżku, tuż za mną i obiecałam mu, że się zmyję do 23. Jutro
                                      sobie odbiję...
                                      • mtq Re: DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:58
                                        to daj mu lupę, okulary, niech sobie przczyta (ale
                                        przeczyta):

Szanowny Panie Ojcze Dreamlover naszej.

Zwracam się z gorącą prośbą o pozwolenie Pana Córce na
                                        pozostanie tu z nami na Forum jeszcvze przez chwilkę. Mamy
                                        tu świetną zabawę i szkoda by było ją przerwać. Zobaczy
                                        Pan, Dreamlover [corka] będzie Panu dozgonnie wdzięczna i
                                        wstanie jutro wcześnie, zrobi śniadanko i kupi gazetę.
                                        Bedzie fajnie, proszę mi uwierzyć!!!

Łącze wyrazy szacunku i liczę na pozytywne rozpatrzenie
                                        mojej prośby

mtq
                              • wodnik74 Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:49
                                Może ich przekonaj, że odpracujesz albo co ... Albo że się bedziesz dobrze
                                uczyć ... :)))
                                • mtq Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:53
                                  albo się zabaw w terrorystkę :-)))

"Komp albo życie!!!" :-)))
                            • mtq Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:46
                              a skądże! Dziś nie śpię do końca rozmowy :-)))
    • Gość: Zbigniew Powodzenia !!! Do 500 :)) n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 22:08
      • mtq oj, chyba się nie uda :-((( 27.09.02, 23:33
        gdzie ten mój optymizm???
    • mtq o żesz 300... 27.09.02, 22:26
      O 23:00 mamy 400!!!
      • wodnik74 Re: o żesz 300... 27.09.02, 22:35
        Nie wiem czy zdążymy - mi na przykład się wolno ładuje ...
        • mtq Re: o żesz 300... 27.09.02, 22:38
          mnie też, ale to nic :-))) a mam SDI
          • wodnik74 Re: o żesz 300... 27.09.02, 22:45
            oj mtku, aleś narobił fermętu :))) to może 500?
            • mtq Re: o żesz 300... 27.09.02, 22:58
              Tak!!! 500!!! :-)))
    • Gość: saba Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 22:28

> Jest tu gorzej niż o 2 w nocy...

ozesz wy jak wy to robicie??????
      300????????? Toz to niemozliwe....
    • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:44
      a miałem dziś DVD oglądać :-)))
    • leszek57 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:51
      Bezbożni!!!!!
      Zamiast modlić sie o zbawienie duszy Wy takie rzeczy!!! taki spam!!!!
      Marsz jutro do spowiedzi!!!! Niewinną agatę do grzechu ciezkiego
      przymawiacie!!!!
      Modlę sie za Was grzesznicy!!!
      le
      • tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:54
        > Niewinną agatę do grzechu ciezkiego przymawiacie!!!!

Dlaczego na mnie patrzysz Leszku?! Toz to Dream..lo..we i mtq!!! :DDD
        • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:56
          tomcrac napisał:

> > Niewinną agatę do grzechu ciezkiego przymawiacie!!!!
          >
          > Dlaczego na mnie patrzysz Leszku?! Toz to Dream..lo..we i mtq!!! :DDD

Njapierw nabroił a teraz ucieka z miejsca wypadku Lepiej się gdzieś zaszyj
          przed Leszkiem, bo my z mtkiem przeciw Tobie zeznawać będziemy ;)))
          • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:01
            a może to i lepsze rozwiązanie niż przyznawać się :-)))
        • Gość: saba Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:00
          ze sie wtracam ale tak sobie czatm i czytam i wiele radosci mí to sprawia choc
          was nie znam, mile to a zwlaszcza ten niewinny jescze (::::)))))) flircik pana
          tomcraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze o ciag
          dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) a i watek z skks i corka
          Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza fanka zostane...:)
          Pozdr
          sab
          • dreamlover Re: Sorry... 27.09.02, 23:02
            Gość portalu: saba napisał(a):

> ze sie wtracam ale tak sobie czatm i czytam i wiele radosci mí to sprawia
            choc was nie znam, mile to a zwlaszcza ten niewinny jescze (::::)))))) flircik
            pana tomcraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze o ciag
            dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:))))

to się nazywa kumciu, kumciu

> a i watek z skks i corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza
            fanka zostane...:)

To tu trzeba będzie cenzurę wprowadzić...
            • Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:05
              dreamlover napisała:

> Gość portalu: saba napisał(a):
              >
              > > ze sie wtracam ale tak sobie czatm i czytam i wiele radosci mí to sprawia
              > choc was nie znam, mile to a zwlaszcza ten niewinny jescze (::::))))))
              flircik
              > pana tomcraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze o
              ciag
              > dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:))))
              >
              > to się nazywa kumciu, kumciu

>
              > > a i watek z skks i corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz was
              > za
              > fanka zostane...:)
              >
              > To tu trzeba będzie cenzurę wprowadzić...

e bez cenzury lepiej...dobranoc!
            • Gość: agata Re: Sorry... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:07
              dreamlover napisała:

>
              > To tu trzeba będzie cenzurę wprowadzić...
              A dlaczego tak myslisz?
              agata:)))))))))
          • tomcrac Re: Sorry... 27.09.02, 23:03
            > was nie znam, mile to a zwlaszcza ten >>>>niewinny<<<<< jescze (::::))))))
            > flircik pana tomCraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze > o ciag dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) a i watek z skks i > corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza fanka zostane...:)

I jak tutaj wiernosci jednej dochowac, no jak.... ;)))
            • Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:06
              tomcrac napisał:

> > was nie znam, mile to a zwlaszcza ten >>>>niewinny<<<
              > << jescze (::::))))))
              > > flircik pana tomCraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, p
              > rosze > o ciag dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) a i wat
              > ek z skks i > corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza fank
              > a zostane...:)
              >
              > I jak tutaj wiernosci jednej dochowac, no jak.... ;)))

jak tak bez zobowiazan...nie boj sie.)))))))
              • tomcrac Re: Sorry... 27.09.02, 23:11
                > jak tak bez zobowiazan...nie boj sie.)))))))

To nie ja sie w tym zwiazku boje ;)))))
                • Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:16
                  tomcrac napisał:

> > jak tak bez zobowiazan...nie boj sie.)))))))
                  >
                  > To nie ja sie w tym zwiazku boje ;)))))

To juz tak daleko zaszlo?:)))
                  • tomcrac Re: Sorry... 27.09.02, 23:20
                    > To juz tak daleko zaszlo?:)))

Nieeeeeeeeeeeee, narazie jeszcze nic nie zaszlo :) Flirt is flirt girl! ;))
                    • Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:24
                      tomcrac napisał:

> > To juz tak daleko zaszlo?:)))
                      >
                      > Nieeeeeeeeeeeee, narazie jeszcze nic nie zaszlo :) Flirt is flirt girl! ;))

Czyli wszystko w rekach dobrodzieja..:))))) Chyba dobrze jest:))))
        • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:00
          Przyznaję się!!! Jak mogę odpokutować i zadośćuczynić???
          :'-(((
          • tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:06
            > Przyznaję się!!! Jak mogę odpokutować i zadośćuczynić??? :'-(((

Napic sie jabcoka o 6 rano na Kazimierzu ;)

• mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:15
              i przebiec 10 km wokół Kurdwanowa :-)))
      • wodnik74 No ! 27.09.02, 22:55
        Bardzo lubię takie radykalne środki !
      • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:55
        Jak tylko widzę tę ksywkę to już leję ze śmiechu :-)))

WYBACZ LESZKU!!! :-(((
        Agato wybacz!
        Forum wybacz, za setki bezsensownych postów!!! :-))))))
        • wodnik74 To pa pa 27.09.02, 23:01
          Idę teraz poczytać nie kończącą się historię. To prawie jak wątki na krakformu
          :))
        • Gość: agata Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:02
          mtq napisał:

> Jak tylko widzę tę ksywkę to już leję ze śmiechu :-)))
          >
          > WYBACZ LESZKU!!! :-(((
          > Agato wybacz!
          > Forum wybacz, za setki bezsensownych postów!!! :-))))))
          agata wybacza,zgodnie z zaleceniem Leszka wio do kruchty,modlić się:)))))
          agata
          • tomcrac EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:08
            > agata wybacza,zgodnie z zaleceniem Leszka wio do kruchty,modlić się:)))))

Toz to glos Leszka! Opetal nasza Agate!!!! ;)))
            • mtq Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:12
              Toż to szatan co świętego udaje! tomCrac uratowałeś mą
              duszę, jużem mu się chciał oddać we władanie...
              • tomcrac Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:15
                Kolejny dowod mtq'u:

"My nigdy nie, my nigdy nie poddamy się:))))
                mtq'u 500 nasze
                agata"

To juz nie jest Agata... to czysty Skks! ;))) RATOWAC BEZBRONNE DZIEWCZE (Kuba jestes jeszcze? przydalbys sie! :))
                • mtq Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:18
                  formacja antyskksowa? musimy zawiązać szeregi :-)))

tomCrac, dowodzisz, bo ja juz zaślepiony jestem :-)))
                  • Gość: agata Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:21
                    mtq napisał:

> formacja antyskksowa? musimy zawiązać szeregi :-)))
                    >
                    > tomCrac, dowodzisz, bo ja juz zaślepiony jestem :-)))
                    chłopaki pomocy!!!!skks wygania do spania!!!!!
                    agata
                    • mtq NA TO NIE POZWOLIMY!!! SKKS DO SPANIA!!! 27.09.02, 23:24
                      tomCrac pomóż...
                    • tomcrac EGZORCYZMY!!!!!!!! 27.09.02, 23:25
                      > chłopaki pomocy!!!!skks wygania do spania!!!!!

Odejdz SKKs'owa SILO nieczysta! Zostaw Agatke, bo jak nie to wysle jakis drechow... no i 20km sobie pobiegasz!!! ;))))
                      • mtq Re: EGZORCYZMY!!!!!!!! 27.09.02, 23:28
                        To ja wysyłam sk*** z Salwatora, mam Twój adres to tylko
                        musisz teraz czekać...
                • kuba203 Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 28.09.02, 11:21
                  tomcrac napisał:

> To juz nie jest Agata... to czysty Skks! ;))) RATOWAC BEZBRONNE DZIEWCZE
                  (Kuba
                  > jestes jeszcze? przydalbys sie! :))

Chyba nie jest za późno? :)))
                  Qrcze, będę miał wyrzuty sumienia, że poszedłem :)))
            • Gość: agata Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:14
              tomcrac napisał:

> > agata wybacza,zgodnie z zaleceniem Leszka wio do kruchty,modlić się:)))))
              >
              > Toz to glos Leszka! Opetal nasza Agate!!!! ;)))
              tak , masz chyba racje.bez egzorcysty lub szamana nie obejdzie się!!!!!!
              ale może jeszcze nie jest za późno:))))))
              aga
          • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:08
            Jeszcze dziś polecę!!! w podskokach!!! :-)))
    • dreamlover Dobranoc wszystkim 27.09.02, 23:00
      Niestety, żegnam się, słodkich snów życzę.
      To był cudowny wieczór, dawno się tak nie ubawiłam przed kompem.
      Jutro rano drukuje cały wątek i wklejam do pamiętnika - to nie może zginąć...
      Ciekawa jestem do ilu postów dojdziecie.

Aj law ju do bólu. Pa, pa

P.S Jak ja teraz zasnę???
      • Gość: skks Re: Dobranoc wszystkim IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:04
        paaaaa!!!!
        ucałuj ojca!!!
        ode mnie też
        agata
      • mtq Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee..... 27.09.02, 23:04
        Agatka, TomCrac do roboty :-)))
        • Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:09
          mtq napisał:

> Agatka, TomCrac do roboty :-)))

My nigdy nie, my nigdy nie poddamy się:))))
          mtq'u 500 nasze
          agata
          • mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:13
            Zrobimy dziś? Nie pękniecie???
        • tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:12
          > Agatka, TomCrac do roboty :-)))

za tego TomCraca to... no! :) tomCrac juz dlugo nie pociagnie, szwy nie wybieraja... :P
          • mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:15
            tomCrac, już lepiej? :-)))
            • tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:19
              > tomCrac, już lepiej? :-)))

na 4 stowy wystarczy... :)
              • mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:22
                a co zdziałać na piątą...?
                • tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:29
                  > a co zdziałać na piątą...?

Isc spac.... spac... chrum.. wrumm.... ziewaaaaam :)
                  • mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:36
                    ej... uważaj, co mówisz :-)
                    • tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:44
                      > ej... uważaj, co mówisz :-)

a jakies pelne mp3 Kovala masz? ;))
          • Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:18
            tomcrac napisał:

> > Agatka, TomCrac do roboty :-)))
            >
            > za tego TomCraca to... no! :) tomCrac juz dlugo nie pociagnie, szwy nie
            wybiera ja... :P
            szanowny tomCrac się starzeje,oj niedobrze!!!!
            agata
            :)))
            • tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:24
              > szanowny tomCrac się starzeje,oj niedobrze!!!!

W zastraszajacym tempie... ;) a ten Skks to w ogole mnie w kompleksy z tymi 10km wprowadza!!! ;)))
              • Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:28
                tomcrac napisał:

> > szanowny tomCrac się starzeje,oj niedobrze!!!!
                > W zastraszajacym tempie... ;) a ten Skks to w ogole mnie w kompleksy z tymi
                10km wprowadza!!! ;)))
                nie wpadaj w kompleksy,bo 10km to nie jest,może 3 lub 4:)))
                agata
                • mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:31
                  a powiedz jak z tym rowerkiem :-)))
                  • Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:35
                    mtq napisał:

> a powiedz jak z tym rowerkiem :-)))
                    oświadczam niniejszym , że skks umie jeździć na rowerku!!!jak był
                    mały/baaaardzo dawno to było / to dosiadał czerwone "bobo".
                    agata:))
                    • mtq :-))) 27.09.02, 23:38
                      obecnie?

PS. do 500 zostało nam tylko 83!!!
                • tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:32
                  > nie wpadaj w kompleksy,bo 10km to nie jest,może 3 lub 4:)))

Ha! Dobrze, ze mam szpiega w domu Skks'a, bo naprawde zastanawialem sie czy juz ze mna tak zle. A 3km tez przebiegne.. chyba :))
                  • mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:35
                    zaraz się dowiesz, że to jest chód :-)))
                    • Gość: skks Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:38
                      mtq napisał:

> zaraz się dowiesz, że to jest chód :-)))
                      mtq!!!!! ja cie osobiscie zabiję:)))))
                      i nie jest to 3 tylko 4 lub 5!!!!!!
                      I tak wychowałem se wroga na własnej pierwsi:)))
                      ;-))) skks
                      • mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:41
                        a to jest sprint? biegasz w ogóle ze stoperem? W czerwonym
                        /różowym, fioletowym/ dresiku? :-)))
                        • Gość: skks Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:45
                          mtq napisał:

> a to jest sprint? biegasz w ogóle ze stoperem? W czerwonym
                          > /różowym, fioletowym/ dresiku? :-)))
                          w niebieskim!!!:) podróba adidasa:))
                      • Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:43

> mtq!!!!! ja cie osobiscie zabiję:)))))
                        mtq'u nie daj się,będę Cię bronić!!!
                        aga:)
                      • tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:48
                        > i nie jest to 3 tylko 4 lub 5!!!!!!
                        > I tak wychowałem se wroga na własnej pierwsi:)))

Postaralbys sie wiecej o takich wrogow, a swiat bylby ladniejszy :)))
      • tomcrac Re: Dobranoc wszystkim 27.09.02, 23:07
        > Jutro rano drukuje cały wątek i wklejam do pamiętnika - to nie może zginąć...

Dowody w sprawie... ;)
    • mtq Już będzie 400? 27.09.02, 23:18
      A tak swoją drogą to słowo "spamować" brzydko mi się
      kojarzy :-(((
      • mtq myślę, że TERAZ! 27.09.02, 23:20

• Gość: saba Re: myślę, że TERAZ! IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:37
          mtq napisał:

>
          To ja tez ide byle do 24
          dobranoc!
          • mtq TEŻ LECĘ!!! 27.09.02, 23:42
            Przykro mi, to już koniec :-((((((((

Muszę.

Jutro się tu nie wypowiadamy, co?
            • Gość: skks i agata Re: TEŻ LECĘ!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:47
              My tez kończymy!!!:)))))
              Mio było1
              Dziekujemy do jutra:))
              agata i skks i fafik śpiący na kolanach agaty;)
              • tomcrac Ide lulac! 27.09.02, 23:51
                Jeszcze tylko siusiu i do lozeczka :)
                milych snow!
    • Gość: Zbigniew Co już nikogo nie ma IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 00:38
      nie poczekaliście na ortodoksa o Wy chamy:)))
    • skks Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 17:45
      :-))) Nikt juz nie chce pogadać:)))
      • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 17:51
        skks napisał:

> :-))) Nikt juz nie chce pogadać:)))

Eeeee, chyba wczoraj mtq sobie z Tobą pogadał?
        Zostawić Was na dzień samych...
        • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:38
          jak dzieci :-))) a to była baaardzo inteligentna i
          konstryktywna rozmowa :-)
          • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:44
            mtq napisał:

> jak dzieci :-)))

Do dzieci to jeszcze Wam trochę brakuje ;)))

> a to była baaardzo inteligentna i konstryktywna rozmowa :-)

Taaak? I do jakich doszliście wniosków?

• Gość: tomCrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 18:50
              > Taaak? I do jakich doszliście wniosków?

KUSZACYCH!!! ;)))
              • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:54

> > Taaak? I do jakich doszliście wniosków?
                >
                > KUSZACYCH!!! ;)))

To już wiem, bo dawno się skusiłam ;)))
                Ale jakieś konkrety...
                • Gość: tomCrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 19:07
                  > To już wiem, bo dawno się skusiłam ;)))
                  > Ale jakieś konkrety...

hmmmm nie przy ludziach ;) na konkrety przyjdzie czas... :)
                  • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:20

> hmmmm nie przy ludziach ;) na konkrety przyjdzie czas... :)

No ale ile można czekać...
                    • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:24
                      powiedzżesz wprost o tym kumciu-kumciu :-)))
                      • Gość: tomCrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 19:28
                        > powiedzżesz wprost o tym kumciu-kumciu :-)))

?!?!?!? :)
                      • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:51
                        mtq napisał:

> powiedzżesz wprost o tym kumciu-kumciu :-)))

Hmm. Widzę, że określenie się spodobało nie tylko mnie. Ale za często chyba nie
                        można go używać.
                        Mtq: ty chyba qrcze miałeś coś pisać... ;)))
                        • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:54
                          piszę, piszę. już mam wstęp i pierwszy argument. zgadnij
                          jaki tytuł :-) NIE - nie o uzależnieniu.
                          • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:00
                            mtq napisał:

> piszę, piszę. już mam wstęp i pierwszy argument. zgadnij
                            > jaki tytuł :-) NIE - nie o uzależnieniu.

No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać)
                            Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę.
                            A jutro środa - czy wszystko przeczytane?
                            • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:06
                              dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                              >
                              > > piszę, piszę. już mam wstęp i pierwszy argument. zgadnij
                              > > jaki tytuł :-) NIE - nie o uzależnieniu.
                              >
                              > No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać)

o szkole

> Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę.

zapamiętam :-)

> A jutro środa - czy wszystko przeczytane?

?
                              • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:19
                                mtq napisał:

> > No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać)
                                >
                                > o szkole

Boję się, że może brakowac ciekawych argumentów ;)))

> > Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę.
                                >
                                > zapamiętam :-)

Zawsze ma się więcej i czasami nawet lepsze pomysły, kiedy nie wymyśla się ich
                                dla siebie ;)))

> > A jutro środa - czy wszystko przeczytane?
                                >
                                > ?

"A......."
                                • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:32
                                  dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                  >
                                  > > > No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać)
                                  > >
                                  > > o szkole
                                  >
                                  > Boję się, że może brakowac ciekawych argumentów ;)))

jaki temat, takie argumenty :-)

> > > Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę.
                                  > >
                                  > > zapamiętam :-)
                                  >
                                  > Zawsze ma się więcej i czasami nawet lepsze pomysły, kiedy nie wymyśla się ich
                                  > dla siebie ;)))

fakt - mogę potwierdzić. Tytuł mojej pracy to "Dlaczego
                                  nie lubimy chodzić do szkoły". Argumenty: nauczyciele duzo
                                  za duzo wymagają i są podli:), przychodzimy za wczesnie do
                                  szkoły, musimy przebierac buty i chodzic w mundurkach :-(
                                  Poza tym (sami jesteśmy sobie temu winni) szkoła jest
                                  poniszczona i obdrapana, popisana itd.

> > > A jutro środa - czy wszystko przeczytane?
                                  > >
                                  > > ?
                                  >
                                  > "A......."

NIEEE! nie szkodzi :-)
                                  • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:43
                                    mtq napisał:

> fakt - mogę potwierdzić. Tytuł mojej pracy to "Dlaczego
                                    > nie lubimy chodzić do szkoły".

Przepraszam, że zapytam: pod kogo jest to pisane?

> Argumenty: nauczyciele duzo za duzo wymagają i są podli:), przychodzimy za
                                    wczesnie do szkoły, musimy przebierac buty i chodzic w mundurkach :-(
                                    > Poza tym (sami jesteśmy sobie temu winni) szkoła jest
                                    > poniszczona i obdrapana, popisana itd.

Pomyślę nad innymi argumentami i jakby co to prześle emilkiem.

> NIEEE!

No to ładnie!
                                    • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:50
                                      dreamlover napisała:

> mtq napisał:
                                      >
                                      > > fakt - mogę potwierdzić. Tytuł mojej pracy to "Dlaczego
                                      > > nie lubimy chodzić do szkoły".
                                      >
                                      > Przepraszam, że zapytam: pod kogo jest to pisane?

obiektywnie, jeśli o to chodzi :-)

> > Argumenty: nauczyciele duzo za duzo wymagają i są podli:), przychodzimy za
                                      >
                                      > wczesnie do szkoły, musimy przebierac buty i chodzic w mundurkach :-(
                                      > > Poza tym (sami jesteśmy sobie temu winni) szkoła jest
                                      > > poniszczona i obdrapana, popisana itd.
                                      >
                                      > Pomyślę nad innymi argumentami i jakby co to prześle emilkiem.

TH&XU 4 HELP!

>
                                      > > NIEEE!
                                      >
                                      > No to ładnie!

a czy ja mówię, że źle?
            • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:59
              że skks nie będzie spamował :-)))
              poza tym DOSZLIŚMY.
              Aha i ja jeszcze się dowiedziałem że Agata Anna Weronisia
              • skks Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 02.10.02, 00:00
                Witajcie spamerzy!!!
                Przeczytałem wszystkie Wasze spamerskie posty:))) i jestem pod wrażeniem!!
                Tylko mi smutno, że tak sobie gaworzycie beze mnie:(((
                A poza tem to uprzejmie donoszę, że kręgosłupek mi znów wysiadł i b. boli:(
                co mnie strasznie pesymistycznie nastawia do wszystkiego:))))
                Mam całe 30 dni tzw. L-4!!!
                Ehhh
                • kuba203 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 02.10.02, 09:16
                  skks napisał:

> Mam całe 30 dni tzw. L-4!!!

MAMOOOO, JA TEŻ CHCĘĘĘĘ!!!!!!!!!!
                • Gość: mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 14:59
                  a co to znaczy? Jeśli to coś zlego to przykro mi jest
                  baaardzo a jeśli nie tak zlego to też bym chciał :-) A co,
                  znowu krzaczki sadzałeś? :-)
    • mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 11.03.03, 20:30
      :-)
      • dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 11.03.03, 20:34
        mtq napisał:

> :-)

nie uzyskasz za to przebaczenia!
        • Gość: mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 23:11
          racz nie wtajemniczyć ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka