Gość: mtq IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:30 Jest tu gorzej niż o 2 w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomCrac O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:33 O 2 w nocy jest gorzej, zapewniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:37 Jak ja bywam to nigdy nie jest :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
yogy Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 18:38 wykorzystaj to! Możesz nie mieć już okazji porozmawiać ze sobą...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 18:51 E, dzięki, wolę jednak z kimś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 18:58 Gość portalu: mtq napisał(a): > E, dzięki, wolę jednak z kimś :-) Jestem, jestem. Cała w skowronkach i we wspaniałym humorze. Wywiesili mi harmonogram zajęć. Piątek mam wolny!!! Zycie jest piękne... A to ciekawe: jak przez cały tydzień nie ma z kim pogadać, to ja jakoś nie narzekam. A tu piątek, weekend się zaczął i nagle wszyscy się znaleźli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:04 Wszyscy? :-) ja tu widzę w sumie 4 osoby :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:08 Gość portalu: mtq napisał(a): > Wszyscy? :-) > ja tu widzę w sumie 4 osoby :-))) No może przesadziłam. Ale rzadko widuję tu takie posty rozpaczy. Niedługo zamienisz się w trudnego i co chwilę będziesz rzucać posty: "Pogadaj ze mna..." P.S emileczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 19:11 Już jestem:)))) Prawie pierwszy raz oed tygodnia mam czas:))) :-))) skks PS. O czym gaworzyta? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:13 Gość portalu: skks napisał(a): > Już jestem:)))) > Prawie pierwszy raz oed tygodnia mam czas:))) > :-))) skks > PS. O czym gaworzyta? A masz ochotę na małe kumciu, kumciu? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:14 z wrazenia zaniemowil ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 19:15 Kumciu? kumciu? Czy to aby nic złego? Bo jeżeli tak to mam.:) :-)) skks Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:16 Gość portalu: skks napisał(a): > Kumciu? kumciu? Czy to aby nic złego? Bo jeżeli tak to mam.:) To akurat z Twojego słowniczka, więc siebie się zapytaj ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:18 No a czemu nie chcesz mi wytłumaczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:19 to mnie wytłumacz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:21 skks napisał: > No a czemu nie chcesz mi wytłumaczyć:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:23 :-))))))) Dree... mla..wer..ko za dużo pamiętasz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:26 skks napisał: > :-))))))) > Dree... mla..wer..ko za dużo pamiętasz:))))) Ot potęga młodości... Ciekawe określenia wpadają w ucho Ale nie wymigasz się - tłumacz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:30 Nooooo takie rzeczy to tłumaczyć moge dopiero po 22,00 gdy dzieci spią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:32 skks napisał: > Nooooo takie rzeczy to tłumaczyć moge dopiero po 22,00 gdy dzieci spią:))) Cierpliwie poczekam... Czy Twoja córa była już we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:37 Nigdy, choć wybieramy się:))) A teraz siedzi obok mnie i oglądamy zdjęcia z "rowerówki" Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:40 skks napisał: > Nigdy, choć wybieramy się:))) A nie chciałaby się wybrać np. w poniedziałek? Zapewniam całe mnóstwo wrażeń! > A teraz siedzi obok mnie i oglądamy zdjęcia z "rowerówki" Fajnie wyszły, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:47 cześć!!!!!!!!! tu Agata!niestety nie mogę wybrać się do Wrocławia,chociaż bardzo bym chciała)))mam rozpoczęcie roku/pierwszego!!:))/ pozdrawiam Was gorąco a Fafik przesyła uściski łap. agata Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:50 skks napisał: > cześć!!!!!!!!! > tu Agata!niestety nie mogę wybrać się do Wrocławia,chociaż bardzo bym > chciała)))mam rozpoczęcie roku/pierwszego!!:))/ > pozdrawiam Was gorąco a Fafik przesyła uściski łap. > agata > Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:55 Tu znów agata!ja jednak wolę iść na rozpoczęcie roku,trzeba w końcu zrobić dobre wrażenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Idź, idź! 27.09.02, 19:59 skks napisał: > Tu znów agata!ja jednak wolę iść na rozpoczęcie roku,trzeba w końcu zrobić > dobre wrażenie!! Też tak myślałam, ale takie tłumy były, że nikt nie zauważył potem mojej nieobecności. Agatko - loguj się, nie ma na co czekać. Tata będzie musiał się pogodzić z tym. pozdrawiam - "zbuntowana małolata" Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:02 > Agatko - loguj się, nie ma na co czekać. A co jezeli to nie Agatka, tyko Skks se jaja robi?! Dowody prosze.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:05 tomcrac napisał: > A co jezeli to nie Agatka, tyko Skks se jaja robi?! Dowody prosze.. ;)) Nie wierzę, skks jest porządny ;))) Nie zrobiłby czegoś takiego. tomCrac: czasami dowody nie są potrzebne, wystarczy uwierzyć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:09 > tomCrac: czasami dowody nie są potrzebne, wystarczy uwierzyć ;)) a historie o niewiernym Tomaszu znasz? jestem skazany na bycie niewiernym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:13 tomcrac napisał: > a historie o niewiernym Tomaszu znasz? jestem skazany na bycie niewiernym ;)) jeszcze mozesz odmienić swój los, przecież nie żyjemy w starożytności - fatum już nie rządzi naszym życiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:15 > jeszcze mozesz odmienić swój los, przecież nie żyjemy w starożytności - fatum > już nie rządzi naszym życiem ;)) no tak, Szekspir zamienil fatum na wlasne wybory, a moim wyborem jest pozostanie NIEWIERNYM! przynajmniej nic nie trace ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:17 tomcrac napisał: > a moim wyborem jest pozostanie NIEWIERNYM! przynajmniej nic nie trace ;))) Teraz może nie tracisz, ale przyjdzie i na to czas ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:21 > Teraz może nie tracisz, ale przyjdzie i na to czas ;))) Moze moja druga polowka bedzie latwowierna, wiec stosunek sie wyrowna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:24 tomcrac napisał: > > Teraz może nie tracisz, ale przyjdzie i na to czas ;))) > > Moze moja druga polowka bedzie latwowierna, wiec stosunek sie wyrowna ;) Zaraz, zaraz. A co rozumiesz przez słowo "niewierny"? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:35 > Zaraz, zaraz. A co rozumiesz przez słowo "niewierny"? Hmmm najpierw rozumialem sceptyczne podchodzenie do nie udowodnionych tez, ale teraz juz nie wiem o czym mam myslec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:36 tomcrac napisał: > Hmmm najpierw rozumialem sceptyczne podchodzenie do nie udowodnionych tez, ale teraz juz nie wiem o czym mam myslec :)) Tak też mi się właśnie wydaje, że chyba o czym innym myślimy. To chyba ta różnica pomiędzy kobietą i mężczyzną ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:42 > Tak też mi się właśnie wydaje, że chyba o czym innym myślimy. To chyba ta > różnica pomiędzy kobietą i mężczyzną ;))) AHA! Czyli wzielas mnie za TEGO niewiernego, co niewierny jest jednej jedynej?! a kto mnie tam wie, chyba jeszcze tego nie sprawdzalem... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:44 tomcrac napisał: > AHA! Czyli wzielas mnie za TEGO niewiernego, co niewierny jest jednej jedynej?! Tak właśnie... > a kto mnie tam wie, chyba jeszcze tego nie sprawdzalem... ;)) no to musisz koniecznie sprawdzić, bo jeszcze którejś serce złamiesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Badania :) 27.09.02, 20:59 > > a kto mnie tam wie, chyba jeszcze tego nie sprawdzalem... ;)) > > no to musisz koniecznie sprawdzić, bo jeszcze którejś serce złamiesz ;))) Nie mam jeszcze materialu badawczego, na ktorym moglbym siebie przetestowac.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:06 tomcrac napisał: > Nie mam jeszcze materialu badawczego, na ktorym moglbym siebie przetestowac.. ;)) Kiepska wymówka, kto szuka ten znajdzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:11 > Kiepska wymówka, kto szuka ten znajdzie ;)) Material jest, ale zeby potwierdzic niewiernosc to ten material musi byc najpierw kochany, bo inaczej to niewiernosci nieraz juz dowiodlem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:16 tomcrac napisał: > > Kiepska wymówka, kto szuka ten znajdzie ;)) > > Material jest, ale zeby potwierdzic niewiernosc to ten material musi byc najpierw kochany, bo inaczej to niewiernosci nieraz juz dowiodlem ;)) No tak, materiał z chęcią by się zgodził na eksperymentowanie pod warunkiem powodzenia całej akcji, tzn. wykazania 100% wierności. W innym wypadku - szukaj wiatru w polu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:22 No to ja najpierw przetestuje na zwierzatkach i jak proby wyjda pomyslnie, to sie do Pani zglosze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:24 tomcrac napisał: > No to ja najpierw przetestuje na zwierzatkach Ale zwierzęta to też uczuciowe stworzenia > i jak proby wyjda pomyslnie, to sie do Pani zglosze ;))) Bardzo prosze... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:40 > Bardzo prosze... ;)) Bardzo dziekuje... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:44 tomcrac napisał: > > Bardzo prosze... ;)) > > Bardzo dziekuje... :) Ależ nie ma za co ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:50 tomcrac napisał: > > Ależ nie ma za co ;)) > > Moze bedzie! :) To wtedy podziękujesz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 21:54 > To wtedy podziękujesz ;)) Wtedy moge zapomniec o podziekowaniu ustnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 21:59 tomcrac napisał: > > To wtedy podziękujesz ;)) > > Wtedy moge zapomniec o podziekowaniu ustnym ;) To Ci przypomnę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:04 > To Ci przypomnę ;)) Brzmi intrygujaco.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:09 tomcrac napisał: > > To Ci przypomnę ;)) > > Brzmi intrygujaco.... :) No myślę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:14 > No myślę ;)) Czy mam sie zaczac bac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:17 tomcrac napisał: > > No myślę ;)) > > Czy mam sie zaczac bac? ;) Tu nie ma miejsca na strach ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:21 > Tu nie ma miejsca na strach ;)) Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:23 tomcrac napisał: > > Tu nie ma miejsca na strach ;)) > > Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;))) O rany, aż tak Cię zanudziłam? Przepraszam, nie było to moją intencją... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:28 > > Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;))) > > O rany, aż tak Cię zanudziłam? > Przepraszam, nie było to moją intencją... Nieeee! Mialo sie skonczyc tak: seeeeen seeeeeeex ;)) ale jakos o tym drugim zapomnialem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:31 tomcrac napisał: > > > Ale jest na seee seeee.. seeeeeen! ;))) > > > > O rany, aż tak Cię zanudziłam? > > Przepraszam, nie było to moją intencją... > > Nieeee! Ulżyło mi.... > Mialo sie skonczyc tak: seeeeen seeeeeeex ;)) ale jakos o tym drugim zapomnialem ;P Nawet się nie przyznawaj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:35 > Nawet się nie przyznawaj ;)) Wlasnie, Skks nas nakryje i co bedzie?! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:38 tomcrac napisał: > > Nawet się nie przyznawaj ;)) > > Wlasnie, Skks nas nakryje i co bedzie?! ;)) O rany, jeszcze się dołączy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:42 > O rany, jeszcze się dołączy ;)) Bedzie ciekawiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:44 tomcrac napisał: > Bedzie ciekawiej ;) Tak mówisz? No to może rzeczywiście go dopuścimy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Badania :) 27.09.02, 22:48 > Tak mówisz? > No to może rzeczywiście go dopuścimy ;))) Ja nie wiem, to Ty sie zajmiesz Skks'em... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Badania :) 27.09.02, 22:51 tomcrac napisał: > > Tak mówisz? > > No to może rzeczywiście go dopuścimy ;))) > > Ja nie wiem, to Ty sie zajmiesz Skks'em... ;))) najlepiej to zrzucic odpowiedzialność na innych ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Idź, idź! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:11 tomCrac'u,przyrzekam, to naprawde ja!!!:) agata Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Słyszysz tomCrac! 27.09.02, 20:13 Gość portalu: agata napisał(a): > tomCrac'u,przyrzekam, to naprawde ja!!!:) > agata Niewierny niedowiarku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:14 taaa, skks daje takie uśmieszki :-))), tzw. "normalne" ;-) czyli to Agata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Idź, idź! 27.09.02, 20:14 > tomCrac'u,przyrzekam, to naprawde ja!!!:) Podziwiam te szybkie zmiany sterow! Ja za Wami nadazyc na jednym kompie nie moge, a Wy we dwoje sobie radzicie... pojde do Was na nauki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:50 a Ty na stałe nie bedziesz pisać na Forumie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:13 postaram się,chciałabym w każdym razie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:15 wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:19 mtq napisał: > wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-))) Co Wy do cholery z tym nickiem!!! Potem wszyscy mówią, że się droczę, atu sami prowokujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:24 mtq napisał: > sama go wymyśliłaś...:-) więc mea culpa? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:32 mtq napisał: > TAK! Ale to nic nie szkodzi... Mnie już zaczyna szkodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:34 to ja zrzekam się z wypowiadania Twojego nicka w sytuacjach innych niż zwrot bezpośredni i cytat w zamian za nie-rezygnację z niego, OK? :-))) bo mi się podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Zejdźcie już ze mnie!!! 27.09.02, 20:37 mtq napisał: > to ja zrzekam się z wypowiadania Twojego nicka w > sytuacjach innych niż zwrot bezpośredni i cytat w zamian > za nie-rezygnację z niego, OK? :-))) OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:19 > wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-))) Ten tylko o seksie! My tutaj o sprawach egzystencjalnych... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:21 tomcrac napisał: > > wymyśl sobie coś seksownego, a'la "dreamlover" ;-))) > > Ten tylko o seksie! My tutaj o sprawach egzystencjalnych... ;))) Właśnie. A tak w ogóle to w którym miejscu ten nick jest seksowny??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:25 > Właśnie. A tak w ogóle to w którym miejscu ten nick jest seksowny??? ;))) 'Senna kochanka' to czysty SEX! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:28 tomcrac napisał: > > Właśnie. A tak w ogóle to w którym miejscu ten nick jest seksowny??? ;))) > > 'Senna kochanka' to czysty SEX! ;))) A może "miłośniczka marzeń"? (Ale biorąc pod uwagę moją wyobraźnię, to jakby to samo) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:32 > > 'Senna kochanka' to czysty SEX! ;))) > > A może "miłośniczka marzeń"? I wlasnie ta wymiana zdan pokazuje roznice pomiedzy kobieta, a mezczyzna :)) > (Ale biorąc pod uwagę moją wyobraźnię, to jakby to samo) ;))) Prosze, prosze... jeszcze 22 nie mamy, a tutaj juz takie skojarzenia mi przychodza na mysl ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:35 tomcrac napisał: > > > 'Senna kochanka' to czysty SEX! ;))) > > > > A może "miłośniczka marzeń"? > > I wlasnie ta wymiana zdan pokazuje roznice pomiedzy kobieta, a mezczyzna :)) No jakieś w końcu muszą być ;))) > > (Ale biorąc pod uwagę moją wyobraźnię, to jakby to samo) ;))) > > Prosze, prosze... jeszcze 22 nie mamy, a tutaj juz takie skojarzenia mi przychodza na mysl ;))) Człowiekiem jestem i nic.... Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:37 > Człowiekiem jestem i nic.... > Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;))) no comments!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:38 tomcrac napisał: > > Człowiekiem jestem i nic.... > > Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;))) > > no comments!!! :))))))))) Ależ nie krępuj się... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:42 > > > Człowiekiem jestem i nic.... > > > Godzina nie ma nic do rzeczy - powiedz to mojej wyobraźni ;))) > > > > no comments!!! :))))))))) > > Ależ nie krępuj się... ;))) Moze innym razem, gdy bedziemy sami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:46 tomcrac napisał: > Ależ nie krępuj się... ;))) > > Moze innym razem, gdy bedziemy sami ;) To się chyba da załatwić (może doczekam się na emilka) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:57 > To się chyba da załatwić (może doczekam się na emilka) ;))) A myslalem, ze to bedzie nudny wieczor na forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 21:06 tomcrac napisał: > > To się chyba da załatwić (może doczekam się na emilka) ;))) > > A myslalem, ze to bedzie nudny wieczor na forum ;)) Nudny? Nie dopuszczę do tego... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 21:12 > Nudny? Nie dopuszczę do tego... ;))) I chwala Ci za to! :D Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 21:17 tomcrac napisał: > > Nudny? Nie dopuszczę do tego... ;))) > > I chwala Ci za to! :D zapamiętam dobre słowo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:28 mtq napisał: > bez seksu nie ma życia... Mtq na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:31 oj, lepiej nie :-))) Chcesz dziu...eee...darmowych prezerwatyw? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Dopuscil Agate! :) 27.09.02, 19:53 Agata jestesmy z Ciebie dumni, ze w koncu przelamalas monopol taty! Tylko tak dalej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:34 :-))) dziś nie śpią do 2:00 wytrzymasz? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:40 Gość portalu: mtq napisał(a): > :-))) dziś nie śpią do 2:00 wytrzymasz? :-))) ja mogłabym wytrzymać, ale moi starzy raczej wczesniej mnie wykurzą stąd. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 19:43 > ja mogłabym wytrzymać, ale moi starzy raczej wczesniej mnie wykurzą stąd. ;))) Prosze, prosze jaka zbuntowana malolata ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:47 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > ja mogłabym wytrzymać, ale moi starzy raczej wczesniej mnie wykurzą stąd. > ;))) > > Prosze, prosze jaka zbuntowana malolata ;)) Oj, dziadku, dziadku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:52 > Oj, dziadku, dziadku ;))) echhh powoli wczuwam sie w role... siedze w doma i sie kuruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:53 tomcrac napisał: > > Oj, dziadku, dziadku ;))) > > echhh powoli wczuwam sie w role... siedze w doma i sie kuruje :) Choroba czy szwy się musza goić (ciekawa jestem czy dostanę tego emilka z wyjaśnieniem jak do tego doszło?) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:56 > Choroba czy szwy się musza goić (ciekawa jestem czy dostanę tego emilka z > wyjaśnieniem jak do tego doszło?) ;))) Cwana sztuka nie zapomniala... hmmm moze jak sie lepiej poznamy to kto wie.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:00 tomcrac napisał: > Cwana sztuka nie zapomniala... oczywiście, że nie zapomniałam, nie mam takiego zwyczaju... > hmmm moze jak sie lepiej poznamy to kto wie.. ;) teraz jeszcze nie jestem godna zaufania? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna.... 27.09.02, 20:07 > teraz jeszcze nie jestem godna zaufania? I CO JA MAM TERAZ ODPOWIEDZIEC?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:09 tomcrac napisał: > > teraz jeszcze nie jestem godna zaufania? > > I CO JA MAM TERAZ ODPOWIEDZIEC?! :) Parodiując Ciebie: truth, truth ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:13 > Parodiując Ciebie: truth, truth ;)) Podziwiam te szybkie zmiany sterow! Ja za Wami nadazyc na jednym kompie nie moge, a Wy we dwoje sobie radzicie... pojde do Was na nauki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:23 Jestes godna, ale ale ale nie powiem... pozostane tajemniczy, tak jak radzil magazyn HE czy inny taki.. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:27 tomcrac napisał: > Jestes godna, ale ale ale nie powiem... Pozbawiasz mnie jednej z niewielu życiowych przyjemności ;)) > pozostane tajemniczy, tak jak radzil magazyn HE czy inny taki.. ;))) dobrze radził ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:29 > dobrze radził ;))) to sie jeszcze okaze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Godna, niegodna, czcigodna, lagodna, pogodna. 27.09.02, 20:42 tomcrac napisał: > > dobrze radził ;))) > > to sie jeszcze okaze ;D jaki zadziorny ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:44 powiedz im, żeby się raz "odwalili" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:48 mtq napisał: > powiedz im, żeby się raz "odwalili" ;-) Dam Ci mój numer telefonu - sam im to powiedz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:51 dobrze, tylko tak żeby było anonimowo... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:54 mtq napisał: > dobrze, tylko tak żeby było anonimowo... Anonimowo przez telefon? Jak Ty to sobie wyobrażasz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 19:56 no właśnie sobie nie wyobrażam... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O czym chcesz porozmawiac? :) 27.09.02, 20:02 mtq napisał: > no właśnie sobie nie wyobrażam... A ja tak liczyłam na Twoją pomoc. Jedyna osoba, która zaofiarowała się przemówić moim rodzicom do rozsądku, że ich córka wcale nie traci czau przed kompem, wcale nie niszczy sobie wzroku, że śmiech przed komputerem nie jest udawany i działa leczniczo. A tu taki zawód. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: moze tutaj... 27.09.02, 19:55 tomcrac napisał: > ...bo tam juz nic nie widac :) widać, widać jak się chce, to wszystko widać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: moze tutaj... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:01 ha,ha!!! sama się dopuściłam,przełamałam monopol taty!!ale strasznie opornie idzie mi to pisanie agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:03 ważne że już nie piszesz jako skks bo mam do niego jakieś niecałe 200 postów i chce go szybko przegonić ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: moze tutaj... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:06 :))))) Oświadczam,że nie będę pomagać skks'owi agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:08 Oj, wielkaś :-))) To teraz niech się rozpije i zacznie pisać jako ktoś inny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: moze tutaj... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:04 Nigdyyyyyyyyyy!!!!!! chocbym miał puste walić:))))!!!!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:06 ja będę walił też!!! Kiedyś muszę! Miałem 30 ale brak czasu i sie oddalileś :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: moze tutaj... 27.09.02, 20:06 Gość portalu: skks napisał(a): > Nigdyyyyyyyyyy!!!!!! > chocbym miał puste walić:))))!!!!!! Taki autorytet i spamować mu się zachciewa!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac ORTODOX! 27.09.02, 20:11 > Nigdyyyyyyyyyy!!!!!! > chocbym miał puste walić:))))!!!!!! Ino sprobuj, to wyslemy Ciebie do USA! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:12 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=852367&a=1222434 i to www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=852367&a=1222459 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:21 MtQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!! :)))))) jak to znalazłeś?:))) Raz mi sie pomuliło!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:22 Gość portalu: skks napisał(a): > MtQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!! > :)))))) > jak to znalazłeś?:))) > Raz mi sie pomuliło!! > :-))) skks No widzisz, nie tylko ja pamiętam. Musisz się pilnować ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:25 To w koncu ile corek ma Skks??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:26 w końcu nie wszyscy tu mają Alzheimera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:26 No bo jak nie zamyka się kompa ze swoim nickiem a stary przyłazi i włazi jak do siebie:))) to takie są skutki!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:28 Ale to agaty nick czy nie??? czemu go nie używa??? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:25 Gość portalu: skks napisał(a): > MtQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ!!! zaczyna się...;-) > :)))))) > jak to znalazłeś?:))) jak czytałem to se zapamiętałem a tera jest okazja, żeby spytać :-) > Raz mi sie pomuliło!! :-))) ale co to za nick? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:31 skks ma jedną córkę, przynajmniej ja wiem o jednej ,o sobie,ale kto go tam wie;))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:33 ale skąd ta weronisia? :-) Tak masz na drugie, czy to zmyłka? A może już gdzieś pisałaś...? lecę sprawdzić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:36 jeszcze jedno: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=1221152&a=1221152 :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:37 nie na drugie tylko na trzecie. agata anna weronika tak ten nick był mój, a TY jesteś dociekliwy kolego!!!:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:40 > tak ten nick był mój, a TY jesteś dociekliwy kolego!!!:))))))))))))) Ja bym sie zaczal bac, jeszcze da jakis link do forum Erotica i co bedzie... ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:48 niestety, weronisia ma tylko 5 postów... ale jakich! złotych! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:41 Gość portalu: agata napisał(a): > nie na drugie tylko na trzecie. > agata anna weronika To jeszcze gdzieś się znajdzie post z nickiem ania ;))) > a TY jesteś dociekliwy kolego!!!:))))))))))))) Uważaj na te sępy: wszystko od Ciebie wyciągną, a sami nic nie powiedzą (bo chcą być TAJEMNICZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:45 > Uważaj na te sępy: wszystko od Ciebie wyciągną, a sami nic nie powiedzą (bo > chcą być TAJEMNICZY!!!) No co takiego wyciagnalem, co?! :) a tajemniczosc dziala... wiem to z dobrego zrodla! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:48 tomcrac napisał: > > Uważaj na te sępy: wszystko od Ciebie wyciągną, a sami nic nie powiedzą (b > o > > chcą być TAJEMNICZY!!!) > > No co takiego wyciagnalem, co?! :) jeszcze nic, ale może zaczniesz... ;)) > a tajemniczosc dziala... wiem to z dobrego zrodla! :))) wiem, że działa, tylko że długookresowa to raczej na niekorzyść ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:50 tak a propos anonimowości, podaj ten numerek do rodzicow (może nie wiesz, ale jestem w stanie zadzwonić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:53 mtq napisał: > tak a propos anonimowości, podaj ten numerek do rodzicow > (może nie wiesz, ale jestem w stanie zadzwonić :-) Żartujesz??? Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnają wcześniej, ale przestaną płacić za net ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:56 dreamlover napisała: > mtq napisał: > > > tak a propos anonimowości, podaj ten numerek do rodzicow > > (może nie wiesz, ale jestem w stanie zadzwonić :-) > > Żartujesz??? nie, moge zadzwonic. > Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnają > wcześniej, ale przestaną płacić za net ;))) jeszcze raz prosze...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:59 mtq napisał: > nie, moge zadzwonic. chojraczek - ja już wiem, że Cię stać na wszystko ;))) > > > Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnają > > wcześniej, ale przestaną płacić za net ;))) > > jeszcze raz prosze...:-) Tak mi źle życzysz? A ja bez netu już nie mogę żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:03 dreamlover napisała: > mtq napisał: > > > nie, moge zadzwonic. > > chojraczek - ja już wiem, że Cię stać na wszystko ;))) na to mnie akurat stać :-) > > > Mam wrażenie, że to się skończy po naszej myśli - jeszcze mnie wygnaj > ą > > > wcześniej, ale przestaną płacić za net ;))) > > > > jeszcze raz prosze...:-) > > Tak mi źle życzysz? A ja bez netu już nie mogę żyć... po prostu proszę o powtórzenie, bo ja nie zrozumiałem (a niegazowaną ostatni raz piłem ho, ho :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:56 > jeszcze nic, ale może zaczniesz... ;)) wzrost, waga, wymiary... chyba po czyms takim dostaje sie w pysk, tak? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:00 słyszałem, że tylko po wadze, choć nie zawsze... wymiary nawet jeszcze się da wyciągnąć... wzrost także, z tym najłatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:01 tomcrac napisał: > wzrost, mogę podać... > waga, wymiary... poczekaj jeszcze parę m-cy > chyba po czyms takim dostaje sie w pysk, tak? ;))) Chyba bym się nie odwazyła, ale chęć byłaby. Kiedys moi znajomi chcieli mnie wyswatać - facet przyszedł z metrem... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:05 > mogę podać... chojraczek.. ;))) > > waga, wymiary... > > poczekaj jeszcze parę m-cy na co?! ja kce tera, bo za pare miesiecy to juz nic nie bedzie, tera je w sam raz.. no nie panowie? :) > Chyba bym się nie odwazyła, ale chęć byłaby. Bylaby czy jest? :)) > Kiedys moi znajomi chcieli mnie wyswatać - facet przyszedł z metrem... Ja przyjde z piwem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:09 rozpitą? zboczeńcu!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:18 > rozpitą? zboczeńcu!!! :-))) Piwoooo tylko piwooo ;) Wino przyniose nastepnym razem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:11 tomcrac napisał: > > mogę podać... > > chojraczek.. ;))) Przejrzałeś mnie... > > poczekaj jeszcze parę m-cy > > na co?! ja kce tera, bo za pare miesiecy to juz nic nie bedzie, tera je w sam raz.. właśnie wtedy będzie w sam raz, w taki współczesny raz ;)) > no nie panowie? :) Uważaj, bo odzewu może nie być... > > Chyba bym się nie odwazyła, ale chęć byłaby. > > Bylaby czy jest? :)) byłaby... > Ja przyjde z piwem ;))) Oj to dobrze, szkoda by było robić kolejne szwy na brwi... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:16 > > no nie panowie? :) > > Uważaj, bo odzewu może nie być... Jaka droczycielka, jeszcze malo jej komplementa ze strony forumowiczow.. ;P peteen sie tym zajmie :) > Oj to dobrze, szkoda by było robić kolejne szwy na brwi... spicy girl >:o Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 21:19 tomcrac napisał: > Jaka droczycielka, jeszcze malo jej komplementa ze strony forumowiczow.. ;P peteen sie tym zajmie :) Bo to tak jak z nickiem, niby się wszystkim podoba, a znajdzie się taki jeden, któremu nie dogodzisz. Peteena trzymajcie ode mnie z daleka ;))) > > Oj to dobrze, szkoda by było robić kolejne szwy na brwi... > > spicy girl >:o A to nowe, zapiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:48 hej,Wy tam na górze przestańcie chować się z gadaniem o seksie:))))))) tylko piszcie po kolei ,bo żle się to czyta :)))))))))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:51 a co z tatkiem? odpuścił walkę? czy wali postkami po innych forach, żebym nie widział? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 20:53 Agata mi przeszkadza:)))) w walce o posty;)!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:55 a spróbuj ją wyrzucić...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 20:55 > hej,Wy tam na górze przestańcie chować się z gadaniem o seksie:))))))) > tylko piszcie po kolei ,bo żle się to czyta mowilem, nalegalem, ale kobita uparta jest... Czyzbys chciala sie dolaczyc? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 20:57 tomcrac napisał: > > hej,Wy tam na górze przestańcie chować się z gadaniem o seksie:))))))) > > tylko piszcie po kolei ,bo żle się to czyta to jakbym skks'a słyszała... > mowilem, nalegalem, ale kobita uparta jest... Czyzbys chciala sie dolaczyc? ;))) Proszę się dołączać!!! Nie ma to jak kawał dobrego kumciu, kumciu (zastrzegam sobie prawa autorskie do tego zwrotu, sorki skks...) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 21:01 > Proszę się dołączać!!! Nie ma to jak kawał dobrego kumciu, kumciu ;))) Teraz meska wyobraznia zaczela dzialac.... ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: O SEXIE! ;) (zeby widac bylo) 27.09.02, 21:04 tomcrac napisał: > > Proszę się dołączać!!! Nie ma to jak kawał dobrego kumciu, kumciu ;))) > > Teraz meska wyobraznia zaczela dzialac.... ;PPP A widzisz, to działa.... (jak afrodyzjak) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq może być małymi, i tak zauważę :-))) 27.09.02, 20:58 Gadajmy!!! Tylko lepiej by było żeby Spirytus się oddalił, jak on tutaj też ortodoks... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: może być małymi, i tak zauważę :-))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:00 mtg'u:)))) Nie przegonisz mnie :)))) A agatka mi tylko troszki dokucza:))) własnie odgania mnie od klawiaturki!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Brawo Agata! 27.09.02, 21:02 Gość portalu: skks napisał(a): > A agatka mi tylko troszki dokucza:))) własnie odgania mnie od klawiaturki!! Dobrze robi! Niech się buntuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Brawo Agata! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:05 pomożecie? odgonić ojca od kompa? agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Brawo Agata! 27.09.02, 21:07 jasne!!! ale jak? :-))) bo mi to baaardzo na reke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Łojciec! 27.09.02, 21:09 > pomożecie? odgonić ojca od kompa? Ojciec! Daj corze poswintoszyc troszke, w koncu Ty mozesz jechac na Kazmirz i stamtad nadawac! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata tomCrac dzięki IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:12 tomcrac'u cięzko będzie nałoga oderwać, ale z pomocą Leszka57 wszystko mozliwe agata Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:13 Agatko, znajdź w domciu jakąś butelczynę. Duzy jest, będzie wiedziała co z tym zrobić... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:15 no właśnie, niech sobie przypomni co robił na zdjęciu "2002_09_08-05.JPG" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:21 > no właśnie, niech sobie przypomni co robił na zdjęciu > "2002_09_08-05.JPG" :-))) Eeeeee zawiodlem sie! Tak kulturalnie obalal tego jabocka... porazka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: tomCrac dzięki IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:16 to bardzo dobry pomysł tylko z tą butelką bedzie kiepsko!! Jedyne co mam to resztki malibu z rowerówki, i mam zamiar spozytkowac je z wami a nie dawać temu opojowi:)))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:18 czy ja też mógłbym móc się załapać :-))) ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: tomCrac dzięki IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:22 mtq napisał: > czy ja też mógłbym móc się załapać :-))) ?????? ha,ha,no jasne,tylko kiedy? agata PS.a co na to reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:23 Gość portalu: agata napisał(a): > mtq napisał: > > > czy ja też mógłbym móc się załapać :-))) ?????? > ha,ha,no jasne,tylko kiedy? > agata > PS.a co na to reszta? Jeżeli mojej części nie zabierze, to bardzo proszę... A rodzicom trzeba zabierać alkohol1 jak wróciłam z rowerówki, to zauważyłam, że chcieli opędzlować całe brandy beze mnie. Nieładnie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks i już konflikt pokolen gotowy!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:26 Nie dacie staremu gorzoly?:(((( To bardzo źle!!!!;)) skks się z żalu rozpije!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: i już konflikt pokolen gotowy!! 27.09.02, 21:27 Gość portalu: skks napisał(a): skks się z żalu rozpije!!! byle z dala od klawiaturki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: i już konflikt pokolen gotowy!! 27.09.02, 21:28 my damy, ale on nam nie da :-((( :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Damy! 27.09.02, 21:34 > Nie dacie staremu gorzoly?:(((( Damy, bo mlodziez teraz woli importowane trunki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:25 co za haha? ja poważnie mówię, dużo zostało? (Spirytus czyta?) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:27 > PS.a co na to reszta? Ja jako czesc reszty rad jestem z tej inicjatywy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Agatko dzięki 27.09.02, 21:24 > Jedyne co mam to resztki malibu z rowerówki, i mam zamiar spozytkowac je z > wami a nie dawać temu opojowi:)))) Dobrze mysli! Dac jej piwa! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata :))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:29 tomcrac napisał: > > Jedyne co mam to resztki malibu z rowerówki, i mam zamiar spozytkowac je z > > > wami a nie dawać temu opojowi:)))) > > Dobrze mysli! Dac jej piwa! :))) piwa nie lubię,ale może być jakiś inny trunek:))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: :))))) 27.09.02, 21:31 Gość portalu: agata napisał(a): > piwa nie lubię, bratnią dusze widzę na horyzoncie... > ale może być jakiś inny trunek:))))) o to właśnie, innym nie pogardzę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :))))) 27.09.02, 21:33 > piwa nie lubię,ale może być jakiś inny trunek:))))) Blue Curacao, Ouzo, Jasio Wedrowniczek... dogadamy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: :))))) 27.09.02, 21:41 > > Jasio Wedrowniczek > > ??? :-))) echh ta dzisiejsza edukacja, niczego nie ucza! Johnny Walker cos Ci mowi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: :))))) 27.09.02, 21:43 tak, miałem w tym rozpuszczalnik jak sklejałem modele :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: tomCrac dzięki 27.09.02, 21:14 wystosujmy petycję do Leszka57 żeby jeszcze w tej kruchcie poleżał trochę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Brawo Agata! 27.09.02, 21:05 oj, brawo!!! tak trzymaj!!! :-))) i nie przjmować się proszę nałogiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czy ktoś mi to może wytłumaczyć? 27.09.02, 20:47 dociekliwy, wścibski...:-) rozumiesz, nękało mnie to od jakiegoś czasu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq przepraszam!!! 27.09.02, 21:17 przepraszam za masę moich bezsensownych postków, ale to w szczytnym celu!!! :-))) ps. juest tu już duuuużo ciekawiej niż o 2 w nocy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:20 > Jest tu gorzej niż o 2 w nocy... I CO TERAZ MTQ POWIESZ?! :D O 22 bedzie tutaj ponad 200 postow, a jak sie postaramy, to do jutra przegonimy Kazmirz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:21 tomcrac napisał: > I CO TERAZ MTQ POWIESZ?! :D O 22 bedzie tutaj ponad 200 postow, a jak sie postaramy, to do jutra przegonimy Kazmirz ;)) Tak jest moi Drodzy, dajemy takiego czadu, żeby innym szczęki opadły. Ale może Kazimierz pozostawmy nadal liderem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:24 Rozejrzę się po innych forach. Może okaże się, że Kazimierz wcale nie jest rekordzistą?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:27 nie jest, ale pierwsza 10 to chyba jest... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:28 > Rozejrzę się po innych forach. Może okaże się, że Kazimierz wcale nie jest > rekordzistą?? ;) Cichoooo! U nas jest i tyle! :D Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:40 Stwierdzam, że Kazimierz jest rekordzistą. Sprawdziłem 8 losowo wybranych forum (forów??) - jedynie na Warszawskim jeden wątek zbliża się do Kazimierza (różnica ok. 200 postów). Myślę, że można więc spokojnie stwierdzić, iż Kazimierz jest rekordzistą. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:44 Wątki o eliminacji kultury z radiowej Trójki mają po 1000 i chyba 800 postków... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:26 > Tak jest moi Drodzy, dajemy takiego czadu, żeby innym szczęki opadły. Jak nas ortodoksy dopadna, to bedzie koniec! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:29 ja bede głównym oskarżonym czuję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:25 no mam nadzieję, że będzie 200. ale Kazimiertza nie mam ambicji przeganiać, zwłaszcza wątkiem o niczym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:28 mtq napisał: > no mam nadzieję, że będzie 200. ale Kazimiertza nie mam > ambicji przeganiać, zwłaszcza wątkiem o niczym :-))) przed chwilką było 180 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:29 > ambicji przeganiać, zwłaszcza wątkiem o niczym :-))) ?????? jakim niczym?! tutaj sie tyle dzieje, ze moj mozg nie nadaza z analizowaniem wszystkich postow i zaczynam miec juz kilka jazni... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:31 no, ciężko...ale w sumie to o niczym gadamy. przeczytaj to jutro to zauważysz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:33 Nabija posty i jeszcze emilki zdąży wysłać. Ile okien GW masz otwartych??? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:36 wystarczy, że nie odrywam oczu od monitora :-))) tylko na klawiaturke zerkam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:38 > Nabija posty i jeszcze emilki zdąży wysłać. Ile okien GW masz otwartych??? mi nie odpisal... :( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:41 tomcrac napisał: > > Nabija posty i jeszcze emilki zdąży wysłać. Ile okien GW masz otwartych??? > > mi nie odpisal... :( A w ogóle wysłałeś? Czy to ta tajemniczość... Założę się, że nie ma pewności, że odpiszesz - u mnie nie ma takiej możliwości ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:44 > A w ogóle wysłałeś? Czy to ta tajemniczość... WYSLALEM > Założę się, że nie ma pewności, że odpiszesz - u mnie nie ma takiej > możliwości ;)) hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie powtorzy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:45 tomcrac napisał: > WYSLALEM Jesteś pewien... > hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie powtorzy... :) juz nie będziesz wysyłać?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:51 > Jesteś pewien... Cos mi sie pokickalo i wyslalem na gazete, teraz poszlo na WP > > hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie > powtorzy... :) > > juz nie będziesz wysyłać?? ;))) Nieeeee, Dreamlocerka wie o co mi chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:53 tomcrac napisał: > > Jesteś pewien... > > Cos mi sie pokickalo i wyslalem na gazete, teraz poszlo na WP > > > > hmmm, ale to tylko raz bylo, raz jeden i juz nigdy sie wiecej nie > > powtorzy... :) > > > > juz nie będziesz wysyłać?? ;))) > > Nieeeee, Dreamlocerka wie o co mi chodzi :) Oj wie, wie Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:58 > Oj wie, wie To juz sie nie powtorzy, a poza tym ja bylem pierwszy, chyba.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:41 a na jaki adres wysylasz? ja sprawdzam na WP bo mam offline, żeby mi sie tyle stron ladowalo to nie pozwalam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mtq, ty skurczybyku!!! 27.09.02, 21:45 > ja sprawdzam na WP bo mam offline, żeby mi sie tyle stron > ladowalo to nie pozwalam :-))) na WP wyslalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:34 mtq'u!!! To nie jest wąt o niczem,to wąt, konwersacyjny znajomych, przyjaciól, którzy sie dobrze bawią!!!!:-)))) Czy wszystko musi byc takie poważne, nadmuchane jak Maryjan Krzaku? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 21:35 Gość portalu: skks napisał(a): > Czy wszystko musi byc takie poważne, nadmuchane jak Maryjan Krzaku? I kto to mówi, chyba z krzesła spadnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:37 A miła dremm...lo.wryka czy ja wygladałem kiedykolwiek na wielce poważnego facia:))))? :-)))skks Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:41 Ty sie glupio nie pytaj, tylko Agatke dawaj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:45 mtq napisał: > Ty sie glupio nie pytaj, tylko Agatke dawaj :-))) jestem,jestem,wszystko czytam :)))))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:48 to jeszcze nie dawaj skksowi pisac, bo mój "cały misterny plan w pi***" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:43 Gość portalu: skks napisał(a): czy ja wygladałem kiedykolwiek na wielce poważnego > facia:))))? Z wyglądu to nie, ale z Twoich wpisów to przychodziło mi to do głowy ;)) > A miła dremm...lo.wryka Idź do wyrka z dreamlowyrką (jeju, nie czytajcie tego, chyba mi coś jest ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:48 :)))))))))))))))))))) a ja czytam, a co gorsza skks również:)) agata Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:50 > Idź do wyrka z dreamlowyrką (jeju, nie czytajcie tego, chyba mi coś jest ;))) Przeczytalem i chyba musze zamknac oczy... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:52 tomcrac napisał: > > Idź do wyrka z dreamlowyrką (jeju, nie czytajcie tego, chyba mi coś jest ; > ))) > > Przeczytalem i chyba musze zamknac oczy... ;)) To zawsze pomaga ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:53 Ja tez i jużem się rozmarzył:)))))))))))))))))))))))) Eh, te 20-tki:)))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: MOJE!!! 27.09.02, 21:57 > Ja tez i jużem się rozmarzył:)))))))))))))))))))))))) > Eh, te 20-tki:)))) Agata bierz go stad i to zaraz!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:01 tomcrac napisał: > > Ja tez i jużem się rozmarzył:)))))))))))))))))))))))) > > Eh, te 20-tki:)))) > > Agata bierz go stad i to zaraz!!! ;)))) nie da sie zapuscił korzenie!!!!:)) jak widzi dreamloverkę/oczami wyobraźni nawet/to się od kompa nie odkleji aga Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:05 > nie da sie zapuscił korzenie!!!!:)) > jak widzi dreamloverkę/oczami wyobraźni nawet/to się od kompa nie odkleji PRAWDZIWY KONKURENT :D Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:07 Gość portalu: agata napisał(a): > jak widzi dreamloverkę/oczami wyobraźni nawet/to się od kompa nie odkleji to tak jak peteen na widok Agatki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:09 :))))))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:11 mtq napisał: > PAN peteen :-))) Jak rany, zapomniałam. Oczywiście PAN peteen ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:11 I tak nie bedzie PETEEN tylko Pan PETEEN :)))))) będę nieugięta!!! agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: MOJE!!! 27.09.02, 22:16 pobijesz go jego własną bronią, sam mi kiedyś (na forum zresztą) życzył, żebym bronił swego zdania jak lew. A właściwie to dlaczego pan? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: MOJE!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:19 Bo bardzo chce bym mu mówiła po imieniu:))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:49 No co ja widzę jak Was zaraz dorwę to Wam nogi z ... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:51 a czy mnie też, Zbigniewie? agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:54 Gość portalu: agata napisał(a): > a czy mnie też, Zbigniewie? > agata Kobiety oszczedzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 21:56 no bo kto by się z robertem i rafalem bawił:) agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:59 Gość portalu: agata napisał(a): > no bo kto by się z robertem i rafalem bawił:) > agata No właśnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 21:56 to mnie się za nie pewnie dostanie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 22:00 mtq napisał: > to mnie się za nie pewnie dostanie...? Szykuj się szykuj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:02 wiedziałem! :'-((( :-))) ale i tak się cieszę :-))) już się szykowałem na beznadziejny wieczór, a tu proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:01 > to mnie się za nie pewnie dostanie...? Chlopiec do bicia musi byc ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:05 myślę, że za to, co dla Was zrbilem, mógłbyś się poświęcić :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:11 > myślę, że za to, co dla Was zrbilem, mógłbyś się poświęcić > :-))) Ok, ale tylko jezeli jakas kobieta bedzie wykonawczynia wyroku ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:12 czyżby znowu jakieś kosmate myśli? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:17 > czyżby znowu jakieś kosmate myśli? :-))) Zawsze i wszedzie tomCrac kosmate mysli miec bedzie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:13 tomcrac napisał: > > myślę, że za to, co dla Was zrbilem, mógłbyś się poświęcić > > :-))) > > Ok, ale tylko jezeli jakas kobieta bedzie wykonawczynia wyroku ;)))) Czy ja dobrze słyszałam o jakiś biczach? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:17 znowu o seksie? a w końcu czemu nie?:)))) przecież jest po 22 agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:19 a Stary czyta? :-))) Wygoń go po gorzołe bo mu widocznie brakuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:19 > Czy ja dobrze słyszałam o jakiś biczach? ;))) Jak moja mama to zobaczy.... ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:21 czyta? :-))) kręci się obok komputerka? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:24 mtq napisał: > czyta? :-))) > kręci się obok komputerka? :-))) siedzi!!!!!! i gapi się jak szpak,a poszedł by se gdzieś w końcu i dał mi spokój))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq SKKS!!!!! SKKS!!! 27.09.02, 22:30 Dajże córce trochę wolności, wytchnienia, nie bądź taki ortodoks :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: SKKS!!!!! SKKS!!! 27.09.02, 22:36 > Dajże córce trochę wolności, wytchnienia, nie bądź taki > ortodoks :-))) Podpisuje sie pod postulatem zwiekszenia wolnosci osobitstych obywatelki Skks'anki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: SKKS!!!!! SKKS!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:39 > Podpisuje sie pod postulatem zwiekszenia wolnosci osobitstych obywatelki Skks'anki! :) nie jest tak źle, nie martwcie się!!!!! agata Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Wolnosc dla SKKS'a! :D 27.09.02, 22:46 > nie jest tak źle, nie martwcie się!!!!! Ty, no wlasnie! Mnie ojciec o 8 rano z imprezy nigdy nie odbiera! Sam musze wracac zafajdana MPK! To chyba Ty Agatko trzymasz tate za twardo... WIEKSZE PRAWA DLA SKKS'A! NIECH CORKI WRACAJA SAME Z IMPREZ!!! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Wolnosc dla SKKS'a! :D 27.09.02, 22:49 Może być :-))) Już i tak się ledwo łapię, Agatka mi się zrobiła zalogowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wolnosc dla SKKS'a! :D IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:57 tomcrac napisał: > > nie jest tak źle, nie martwcie się!!!!! > > Ty, no wlasnie! Mnie ojciec o 8 rano z imprezy nigdy nie odbiera! Sam musze wra > cac zafajdana MPK! To chyba Ty Agatko trzymasz tate za twardo... WIEKSZE PRAWA > DLA SKKS'A! NIECH CORKI WRACAJA SAME Z IMPREZ!!! ;)))))))) ojciec nie krzywduje sobie zbytnio,lubi jeździć autem. Ale lepiej nie pisz, ze mozna wracać autobusem:))) bo zbyt sobie to weźmie do serca:))) i będę wtedy skazana na zafajdane MPK agata Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:22 tomcrac napisał: > > Czy ja dobrze słyszałam o jakiś biczach? ;))) > > Jak moja mama to zobaczy.... ;PPP Po co wplątywać w to mamy... Dobrze, że moja nie widzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:26 co dziś będzie? jak będzie gorąco, to szybko wstukaj numer :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:27 > Po co wplątywać w to mamy... > Dobrze, że moja nie widzi ;))) echhh a ja myslalem, ze studentki AE to takie grzeczne dziewczynki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:28 tomcrac napisał: > echhh a ja myslalem, ze studentki AE to takie grzeczne dziewczynki... ;) no widzisz, do czego może doprowadzic myślenie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:30 Do czego?:)))))))))))))))))))) ;-))))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:34 > no widzisz, do czego może doprowadzic myślenie ;))) True, true... od tej pory w kwesti dziewczyn przestaje myslec... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:35 i słusznie myślenie szkodzi i boli:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 22:41 doświadczenie przez niego przemawia!!! Tylko modlitwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 21:51 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > No co ja widzę jak Was zaraz dorwę to Wam nogi z ... :))))) dołącz do naszego kumciu, kumciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:55 dreamlover napisała: > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > No co ja widzę jak Was zaraz dorwę to Wam nogi z ... :))))) > > dołącz do naszego kumciu, kumciu Znowu o seksie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: UWAGA ORTODOKS !!!!! 27.09.02, 21:56 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Znowu o seksie? :))) Znowu to jest o alkoholu. A o seksie baaardzo rzadko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: WOLNIEJ!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 22:03 mtq napisał: > kolejny zboczeniec :-))) A co SDI Ci się zapchało? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: WOLNIEJ!!! 27.09.02, 22:07 na to wygląda :-))) ale z każdym wątkiem dłuższym tak jest, że wczytuje trochę czasu po załadowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: WOLNIEJ!!! 27.09.02, 22:04 > kolejny zboczeniec :-))) Tak, mozesz Zbigniewie do nas dolaczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Za 10 minut spadam :(( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 21:58 Idę oglądać film "Przed egzekucją". A niestety TV mam w innym pokoju, ale pewnie jak wrócę wątek będzie miał 500 wpisów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Oczoplasu dostalem :( 27.09.02, 21:56 Latam od samej gory do dolu i juz mi sie w glowce kreci (nic nie pilem!) Jestescie wycienczajacy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Oczoplasu dostalem :( 27.09.02, 21:57 tomcrac napisał: > Latam od samej gory do dolu i juz mi sie w glowce kreci (nic nie pilem!) Jestescie wycienczajacy... ;) Chyba się jednak odrobinkę do tego przyczyniłeś ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Oczoplasu dostalem :( 27.09.02, 22:01 toż mowię, wolniej...:-))) ale nie konczymy zabawy! dziś jeszcze chciałbym 300 mieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Heeej!! 27.09.02, 22:02 Co tu się kurka dzieje!!! Człowiek wraca z roboty, myśli rzucę relaksacyjnie okiem, a tu taaakie rzeczy!!! W każdym razie skromnie witam :))) Też bym dostała oczopląsu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Czytaj, czytaj :-)))))))))) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:08 mtq ty spamerze!!!!!!:))))) jak cie ortodoksy dorwią to....... :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Czytaj, czytaj :-)))))))))) 27.09.02, 22:11 Sam Zbychu wystarczy, a jak jeszcze Kriss się pojawi to koniec...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 pokolenie netu 27.09.02, 22:13 tomcrac napisał: > Zapraszamy do zabawy! :D No dzięki. Tak se myślę - że piątek wieczorem to czas na nocne hulanki, a nie siedzenie przed kompem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: pokolenie netu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:15 jutro ide na gorzołę:)))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:22 No co Ty chyba sam nie pójdzie :)) A ja, że nadmienię, mam trzecie w tym miesiącu wesele ... już się boję. Ta uwaga o pokoleniu netu była czysto teoretyczna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:30 Pewnie że trochę ... Ale jak już się zostaje w domu - to prosze jaka alternatywa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:18 > No dzięki. Tak se myślę - że piątek wieczorem to czas na nocne hulanki, a nie > siedzenie przed kompem ;) Powiedz to Dreamlover'ce, ktora mi wypominala moje imprezowanie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:20 tomcrac napisał: > Powiedz to Dreamlover'ce, ktora mi wypominala moje imprezowanie... ;) Ja??? No bo to smutno, jak niektórzy się bawią, a inni siedza przed kompem i nie ma do kogo zagadać... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:23 dziś to chyba nie masz na co narzekać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:24 mtq napisał: > dziś to chyba nie masz na co narzekać :-))) dziś to ja jestem w takim stanie, że prędko nie zasnę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:41 dreamlover napisała: > dziś to ja jestem w takim stanie, że prędko nie zasnę ;))) Jezuuu, to nie dość, że spamujecie nieprzerwanie od popołudnia, to jeszcze libacja trwa w najlepsze? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:42 kuba203 napisał: > Jezuuu, to nie dość, że spamujecie nieprzerwanie od popołudnia, to jeszcze > libacja trwa w najlepsze? :))) To chyba się domyślasz, że dziś już nie odpiszę na emilka? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:49 > To chyba się domyślasz, że dziś już nie odpiszę na emilka? ;))) No prosze! A to sie mnie czepiaja, ze niewiernym jestem...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:54 tomcrac napisał: > > To chyba się domyślasz, że dziś już nie odpiszę na emilka? ;))) > > No prosze! A to sie mnie czepiaja, ze niewiernym jestem...! ;) Ale ja odpiszę, jutro, jak tylko się dorwę do kompa. Do Ciebie to az strach coś wysłać - nie wiadomo: czytasz, nie czytasz, nie odpiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Kubuś się pojawił!!!! 27.09.02, 22:59 > Do Ciebie to az strach coś wysłać - nie wiadomo: czytasz, nie czytasz, nie > odpiszesz... Tylko RAZ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Kubuś się pojawił!!!! 28.09.02, 11:18 tomcrac napisał: > Tylko RAZ! :) Co tylko raz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Kubuś się pojawił!!!! 28.09.02, 11:24 > Co tylko raz? :))) Tylko raz nie odpisalem na emila Dremloverki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:45 taaa, wirtualna niegazowana i te rzeczy...przyłączysz się? a tak w ogóle, to widaj na forum spamorum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:24 > No bo to smutno, jak niektórzy się bawią, a inni siedza przed kompem i nie ma > do kogo zagadać... Hmmm no to w takim razie nastepnym razem pojdziemy razem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:25 tomcrac napisał: > Hmmm no to w takim razie nastepnym razem pojdziemy razem! :) Dobra, ale jeżeli do NH, to ja odpadam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:30 > Dobra, ale jeżeli do NH, to ja odpadam ;)) Tam rzadko bywam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:32 tomcrac napisał: > > Dobra, ale jeżeli do NH, to ja odpadam ;)) > > Tam rzadko bywam :) Czy aby na pewno?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:38 > Czy aby na pewno?? Na imprezie bylem tylko raz :) a ta druga byla za NH, na Wzgorzach Krzeslawickich (to chyba juz nie NH?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:40 tomcrac napisał: > > Czy aby na pewno?? > > Na imprezie bylem tylko raz :) a ta druga byla za NH, na Wzgorzach Krzeslawicki > ch (to chyba juz nie NH?) :) Ale w tamtym kierunku, więc jakby to samo ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: pokolenie netu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:28 tomcrac napisał: > > No bo to smutno, jak niektórzy się bawią, a inni siedza przed kompem i nie > ma > > do kogo zagadać... > > Hmmm no to w takim razie nastepnym razem pojdziemy razem! :) Cooooooo??? beze mnie? umawiacie się:)))? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:29 Gość portalu: skks napisał(a): > Cooooooo??? beze mnie? umawiacie się:)))? A mogło byc tak miło... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: pokolenie netu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:33 Wiem!!!!:(((((( :-))) skks PS. a mogło być tak miło!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:32 > Cooooooo??? beze mnie? umawiacie się:)))? Heh wyweszyl! :)) Dobrze, ze jeszcze na wyzszych poziomach nikt nas jeszcze nie nakryl ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: pokolenie netu 27.09.02, 22:37 tomcrac napisał: > Heh wyweszyl! :)) Dobrze, ze jeszcze na wyzszych poziomach nikt nas jeszcze nie > nakryl ;))) Jak to nikt!! Dokładnie wszystko przeczytałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac o oooo! :) 27.09.02, 22:40 > Jak to nikt!! Dokładnie wszystko przeczytałam :))) ups... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: o oooo! :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 22:43 i co jak wrażenia? agata PS.nie śpicie jeszcze,chyba?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:45 Gość portalu: agata napisał(a): > PS.nie śpicie jeszcze,chyba?:)))))))) Ja się niestety przed 23 zmywam. Siła wyższa (rodzice) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:50 dawaj komórkę do ojca, smsa mu wyślę! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:52 mtq napisał: > dawaj komórkę do ojca, smsa mu wyślę! Ojciec juz leży w łóżku, tuż za mną i obiecałam mu, że się zmyję do 23. Jutro sobie odbiję... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: DAWAJ TEN NUMERRRR!!!!!! 27.09.02, 22:58 to daj mu lupę, okulary, niech sobie przczyta (ale przeczyta): Szanowny Panie Ojcze Dreamlover naszej. Zwracam się z gorącą prośbą o pozwolenie Pana Córce na pozostanie tu z nami na Forum jeszcvze przez chwilkę. Mamy tu świetną zabawę i szkoda by było ją przerwać. Zobaczy Pan, Dreamlover [corka] będzie Panu dozgonnie wdzięczna i wstanie jutro wcześnie, zrobi śniadanko i kupi gazetę. Bedzie fajnie, proszę mi uwierzyć!!! Łącze wyrazy szacunku i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby mtq Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:49 Może ich przekonaj, że odpracujesz albo co ... Albo że się bedziesz dobrze uczyć ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:53 albo się zabaw w terrorystkę :-))) "Komp albo życie!!!" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: o oooo! :) 27.09.02, 22:46 a skądże! Dziś nie śpię do końca rozmowy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Powodzenia !!! Do 500 :)) n/t IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: o żesz 300... 27.09.02, 22:35 Nie wiem czy zdążymy - mi na przykład się wolno ładuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: o żesz 300... 27.09.02, 22:45 oj mtku, aleś narobił fermętu :))) to może 500? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 22:28 Gość portalu: mtq napisał(a): > Jest tu gorzej niż o 2 w nocy... ozesz wy jak wy to robicie?????? 300????????? Toz to niemozliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:44 a miałem dziś DVD oglądać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek57 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:51 Bezbożni!!!!! Zamiast modlić sie o zbawienie duszy Wy takie rzeczy!!! taki spam!!!! Marsz jutro do spowiedzi!!!! Niewinną agatę do grzechu ciezkiego przymawiacie!!!! Modlę sie za Was grzesznicy!!! le Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:54 > Niewinną agatę do grzechu ciezkiego przymawiacie!!!! Dlaczego na mnie patrzysz Leszku?! Toz to Dream..lo..we i mtq!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:56 tomcrac napisał: > > Niewinną agatę do grzechu ciezkiego przymawiacie!!!! > > Dlaczego na mnie patrzysz Leszku?! Toz to Dream..lo..we i mtq!!! :DDD Njapierw nabroił a teraz ucieka z miejsca wypadku Lepiej się gdzieś zaszyj przed Leszkiem, bo my z mtkiem przeciw Tobie zeznawać będziemy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:01 a może to i lepsze rozwiązanie niż przyznawać się :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:00 ze sie wtracam ale tak sobie czatm i czytam i wiele radosci mí to sprawia choc was nie znam, mile to a zwlaszcza ten niewinny jescze (::::)))))) flircik pana tomcraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze o ciag dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) a i watek z skks i corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza fanka zostane...:) Pozdr sab Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sorry... 27.09.02, 23:02 Gość portalu: saba napisał(a): > ze sie wtracam ale tak sobie czatm i czytam i wiele radosci mí to sprawia choc was nie znam, mile to a zwlaszcza ten niewinny jescze (::::)))))) flircik pana tomcraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze o ciag dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) to się nazywa kumciu, kumciu > a i watek z skks i corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza fanka zostane...:) To tu trzeba będzie cenzurę wprowadzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:05 dreamlover napisała: > Gość portalu: saba napisał(a): > > > ze sie wtracam ale tak sobie czatm i czytam i wiele radosci mí to sprawia > choc was nie znam, mile to a zwlaszcza ten niewinny jescze (::::)))))) flircik > pana tomcraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze o ciag > dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) > > to się nazywa kumciu, kumciu > > > a i watek z skks i corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz was > za > fanka zostane...:) > > To tu trzeba będzie cenzurę wprowadzić... e bez cenzury lepiej...dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Sorry... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:07 dreamlover napisała: > > To tu trzeba będzie cenzurę wprowadzić... A dlaczego tak myslisz? agata:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sorry... 27.09.02, 23:03 > was nie znam, mile to a zwlaszcza ten >>>>niewinny<<<<< jescze (::::)))))) > flircik pana tomCraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, prosze > o ciag dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) a i watek z skks i > corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza fanka zostane...:) I jak tutaj wiernosci jednej dochowac, no jak.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:06 tomcrac napisał: > > was nie znam, mile to a zwlaszcza ten >>>>niewinny<<< > << jescze (::::)))))) > > flircik pana tomCraca i pani dreamloverki, bardzo mi sie podoba bardzo, p > rosze > o ciag dalszy bo bylo bardfzo milo, az sie serce cieszy:)))) a i wat > ek z skks i > corka Agata jest mily, oj jak ja to lubie chyba juz wasza fank > a zostane...:) > > I jak tutaj wiernosci jednej dochowac, no jak.... ;))) jak tak bez zobowiazan...nie boj sie.))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sorry... 27.09.02, 23:11 > jak tak bez zobowiazan...nie boj sie.))))))) To nie ja sie w tym zwiazku boje ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:16 tomcrac napisał: > > jak tak bez zobowiazan...nie boj sie.))))))) > > To nie ja sie w tym zwiazku boje ;))))) To juz tak daleko zaszlo?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sorry... 27.09.02, 23:20 > To juz tak daleko zaszlo?:))) Nieeeeeeeeeeeee, narazie jeszcze nic nie zaszlo :) Flirt is flirt girl! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Sorry... IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:24 tomcrac napisał: > > To juz tak daleko zaszlo?:))) > > Nieeeeeeeeeeeee, narazie jeszcze nic nie zaszlo :) Flirt is flirt girl! ;)) Czyli wszystko w rekach dobrodzieja..:))))) Chyba dobrze jest:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:00 Przyznaję się!!! Jak mogę odpokutować i zadośćuczynić??? :'-((( Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:06 > Przyznaję się!!! Jak mogę odpokutować i zadośćuczynić??? :'-((( Napic sie jabcoka o 6 rano na Kazimierzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:15 i przebiec 10 km wokół Kurdwanowa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 22:55 Jak tylko widzę tę ksywkę to już leję ze śmiechu :-))) WYBACZ LESZKU!!! :-((( Agato wybacz! Forum wybacz, za setki bezsensownych postów!!! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 To pa pa 27.09.02, 23:01 Idę teraz poczytać nie kończącą się historię. To prawie jak wątki na krakformu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:02 mtq napisał: > Jak tylko widzę tę ksywkę to już leję ze śmiechu :-))) > > WYBACZ LESZKU!!! :-((( > Agato wybacz! > Forum wybacz, za setki bezsensownych postów!!! :-)))))) agata wybacza,zgodnie z zaleceniem Leszka wio do kruchty,modlić się:))))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:08 > agata wybacza,zgodnie z zaleceniem Leszka wio do kruchty,modlić się:))))) Toz to glos Leszka! Opetal nasza Agate!!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:12 Toż to szatan co świętego udaje! tomCrac uratowałeś mą duszę, jużem mu się chciał oddać we władanie... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:15 Kolejny dowod mtq'u: "My nigdy nie, my nigdy nie poddamy się:)))) mtq'u 500 nasze agata" To juz nie jest Agata... to czysty Skks! ;))) RATOWAC BEZBRONNE DZIEWCZE (Kuba jestes jeszcze? przydalbys sie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 27.09.02, 23:18 formacja antyskksowa? musimy zawiązać szeregi :-))) tomCrac, dowodzisz, bo ja juz zaślepiony jestem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:21 mtq napisał: > formacja antyskksowa? musimy zawiązać szeregi :-))) > > tomCrac, dowodzisz, bo ja juz zaślepiony jestem :-))) chłopaki pomocy!!!!skks wygania do spania!!!!! agata Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac EGZORCYZMY!!!!!!!! 27.09.02, 23:25 > chłopaki pomocy!!!!skks wygania do spania!!!!! Odejdz SKKs'owa SILO nieczysta! Zostaw Agatke, bo jak nie to wysle jakis drechow... no i 20km sobie pobiegasz!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: EGZORCYZMY!!!!!!!! 27.09.02, 23:28 To ja wysyłam sk*** z Salwatora, mam Twój adres to tylko musisz teraz czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! 28.09.02, 11:21 tomcrac napisał: > To juz nie jest Agata... to czysty Skks! ;))) RATOWAC BEZBRONNE DZIEWCZE (Kuba > jestes jeszcze? przydalbys sie! :)) Chyba nie jest za późno? :))) Qrcze, będę miał wyrzuty sumienia, że poszedłem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: EGZORCYSTA PILNIE POTRZEBNY!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:14 tomcrac napisał: > > agata wybacza,zgodnie z zaleceniem Leszka wio do kruchty,modlić się:))))) > > Toz to glos Leszka! Opetal nasza Agate!!!! ;))) tak , masz chyba racje.bez egzorcysty lub szamana nie obejdzie się!!!!!! ale może jeszcze nie jest za późno:)))))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 27.09.02, 23:08 Jeszcze dziś polecę!!! w podskokach!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Dobranoc wszystkim 27.09.02, 23:00 Niestety, żegnam się, słodkich snów życzę. To był cudowny wieczór, dawno się tak nie ubawiłam przed kompem. Jutro rano drukuje cały wątek i wklejam do pamiętnika - to nie może zginąć... Ciekawa jestem do ilu postów dojdziecie. Aj law ju do bólu. Pa, pa P.S Jak ja teraz zasnę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Dobranoc wszystkim IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:04 paaaaa!!!! ucałuj ojca!!! :-))) skks ode mnie też agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee..... 27.09.02, 23:04 Agatka, TomCrac do roboty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:09 mtq napisał: > Agatka, TomCrac do roboty :-))) My nigdy nie, my nigdy nie poddamy się:)))) mtq'u 500 nasze agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:13 Zrobimy dziś? Nie pękniecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:12 > Agatka, TomCrac do roboty :-))) za tego TomCraca to... no! :) tomCrac juz dlugo nie pociagnie, szwy nie wybieraja... :P Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:15 tomCrac, już lepiej? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:19 > tomCrac, już lepiej? :-))) na 4 stowy wystarczy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:22 a co zdziałać na piątą...? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:29 > a co zdziałać na piątą...? Isc spac.... spac... chrum.. wrumm.... ziewaaaaam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:36 ej... uważaj, co mówisz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:44 > ej... uważaj, co mówisz :-) a jakies pelne mp3 Kovala masz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:18 tomcrac napisał: > > Agatka, TomCrac do roboty :-))) > > za tego TomCraca to... no! :) tomCrac juz dlugo nie pociagnie, szwy nie wybiera ja... :P szanowny tomCrac się starzeje,oj niedobrze!!!! agata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:24 > szanowny tomCrac się starzeje,oj niedobrze!!!! W zastraszajacym tempie... ;) a ten Skks to w ogole mnie w kompleksy z tymi 10km wprowadza!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:28 tomcrac napisał: > > szanowny tomCrac się starzeje,oj niedobrze!!!! > W zastraszajacym tempie... ;) a ten Skks to w ogole mnie w kompleksy z tymi 10km wprowadza!!! ;))) nie wpadaj w kompleksy,bo 10km to nie jest,może 3 lub 4:))) agata Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:31 a powiedz jak z tym rowerkiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:35 mtq napisał: > a powiedz jak z tym rowerkiem :-))) oświadczam niniejszym , że skks umie jeździć na rowerku!!!jak był mały/baaaardzo dawno to było / to dosiadał czerwone "bobo". agata:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:32 > nie wpadaj w kompleksy,bo 10km to nie jest,może 3 lub 4:))) Ha! Dobrze, ze mam szpiega w domu Skks'a, bo naprawde zastanawialem sie czy juz ze mna tak zle. A 3km tez przebiegne.. chyba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:35 zaraz się dowiesz, że to jest chód :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:38 mtq napisał: > zaraz się dowiesz, że to jest chód :-))) mtq!!!!! ja cie osobiscie zabiję:))))) i nie jest to 3 tylko 4 lub 5!!!!!! I tak wychowałem se wroga na własnej pierwsi:))) ;-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:41 a to jest sprint? biegasz w ogóle ze stoperem? W czerwonym /różowym, fioletowym/ dresiku? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:45 mtq napisał: > a to jest sprint? biegasz w ogóle ze stoperem? W czerwonym > /różowym, fioletowym/ dresiku? :-))) w niebieskim!!!:) podróba adidasa:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:43 Gość portalu: skks napisał(a): > mtq!!!!! ja cie osobiscie zabiję:))))) mtq'u nie daj się,będę Cię bronić!!! aga:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Pękacie? Dojdźmy chociaż do 400, pleaseeee... 27.09.02, 23:48 > i nie jest to 3 tylko 4 lub 5!!!!!! > I tak wychowałem se wroga na własnej pierwsi:))) Postaralbys sie wiecej o takich wrogow, a swiat bylby ladniejszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Dobranoc wszystkim 27.09.02, 23:07 > Jutro rano drukuje cały wątek i wklejam do pamiętnika - to nie może zginąć... Dowody w sprawie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Już będzie 400? 27.09.02, 23:18 A tak swoją drogą to słowo "spamować" brzydko mi się kojarzy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: myślę, że TERAZ! IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.02, 23:37 mtq napisał: > To ja tez ide byle do 24 dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq TEŻ LECĘ!!! 27.09.02, 23:42 Przykro mi, to już koniec :-(((((((( Muszę. Jutro się tu nie wypowiadamy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks i agata Re: TEŻ LECĘ!!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 27.09.02, 23:47 My tez kończymy!!!:))))) Mio było1 Dziekujemy do jutra:)) agata i skks i fafik śpiący na kolanach agaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Ide lulac! 27.09.02, 23:51 Jeszcze tylko siusiu i do lozeczka :) milych snow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Co już nikogo nie ma IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 00:38 nie poczekaliście na ortodoksa o Wy chamy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 17:45 :-))) Nikt juz nie chce pogadać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 17:51 skks napisał: > :-))) Nikt juz nie chce pogadać:))) Eeeee, chyba wczoraj mtq sobie z Tobą pogadał? Zostawić Was na dzień samych... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:38 jak dzieci :-))) a to była baaardzo inteligentna i konstryktywna rozmowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:44 mtq napisał: > jak dzieci :-))) Do dzieci to jeszcze Wam trochę brakuje ;))) > a to była baaardzo inteligentna i konstryktywna rozmowa :-) Taaak? I do jakich doszliście wniosków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 18:50 > Taaak? I do jakich doszliście wniosków? KUSZACYCH!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:54 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Taaak? I do jakich doszliście wniosków? > > KUSZACYCH!!! ;))) To już wiem, bo dawno się skusiłam ;))) Ale jakieś konkrety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 19:07 > To już wiem, bo dawno się skusiłam ;))) > Ale jakieś konkrety... hmmmm nie przy ludziach ;) na konkrety przyjdzie czas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:20 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > hmmmm nie przy ludziach ;) na konkrety przyjdzie czas... :) No ale ile można czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:24 powiedzżesz wprost o tym kumciu-kumciu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 01.10.02, 19:28 > powiedzżesz wprost o tym kumciu-kumciu :-))) ?!?!?!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:51 mtq napisał: > powiedzżesz wprost o tym kumciu-kumciu :-))) Hmm. Widzę, że określenie się spodobało nie tylko mnie. Ale za często chyba nie można go używać. Mtq: ty chyba qrcze miałeś coś pisać... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 19:54 piszę, piszę. już mam wstęp i pierwszy argument. zgadnij jaki tytuł :-) NIE - nie o uzależnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:00 mtq napisał: > piszę, piszę. już mam wstęp i pierwszy argument. zgadnij > jaki tytuł :-) NIE - nie o uzależnieniu. No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać) Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę. A jutro środa - czy wszystko przeczytane? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:06 dreamlover napisała: > mtq napisał: > > > piszę, piszę. już mam wstęp i pierwszy argument. zgadnij > > jaki tytuł :-) NIE - nie o uzależnieniu. > > No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać) o szkole > Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę. zapamiętam :-) > A jutro środa - czy wszystko przeczytane? ? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:19 mtq napisał: > > No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać) > > o szkole Boję się, że może brakowac ciekawych argumentów ;))) > > Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę. > > zapamiętam :-) Zawsze ma się więcej i czasami nawet lepsze pomysły, kiedy nie wymyśla się ich dla siebie ;))) > > A jutro środa - czy wszystko przeczytane? > > ? "A......." Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:32 dreamlover napisała: > mtq napisał: > > > > No to już sama nie wiem. (i wolę nie zgadywać) > > > > o szkole > > Boję się, że może brakowac ciekawych argumentów ;))) jaki temat, takie argumenty :-) > > > Ale jakbyś potrzebował pomocy, to służę. > > > > zapamiętam :-) > > Zawsze ma się więcej i czasami nawet lepsze pomysły, kiedy nie wymyśla się ich > dla siebie ;))) fakt - mogę potwierdzić. Tytuł mojej pracy to "Dlaczego nie lubimy chodzić do szkoły". Argumenty: nauczyciele duzo za duzo wymagają i są podli:), przychodzimy za wczesnie do szkoły, musimy przebierac buty i chodzic w mundurkach :-( Poza tym (sami jesteśmy sobie temu winni) szkoła jest poniszczona i obdrapana, popisana itd. > > > A jutro środa - czy wszystko przeczytane? > > > > ? > > "A......." NIEEE! nie szkodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:43 mtq napisał: > fakt - mogę potwierdzić. Tytuł mojej pracy to "Dlaczego > nie lubimy chodzić do szkoły". Przepraszam, że zapytam: pod kogo jest to pisane? > Argumenty: nauczyciele duzo za duzo wymagają i są podli:), przychodzimy za wczesnie do szkoły, musimy przebierac buty i chodzic w mundurkach :-( > Poza tym (sami jesteśmy sobie temu winni) szkoła jest > poniszczona i obdrapana, popisana itd. Pomyślę nad innymi argumentami i jakby co to prześle emilkiem. > NIEEE! No to ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 20:50 dreamlover napisała: > mtq napisał: > > > fakt - mogę potwierdzić. Tytuł mojej pracy to "Dlaczego > > nie lubimy chodzić do szkoły". > > Przepraszam, że zapytam: pod kogo jest to pisane? obiektywnie, jeśli o to chodzi :-) > > Argumenty: nauczyciele duzo za duzo wymagają i są podli:), przychodzimy za > > wczesnie do szkoły, musimy przebierac buty i chodzic w mundurkach :-( > > Poza tym (sami jesteśmy sobie temu winni) szkoła jest > > poniszczona i obdrapana, popisana itd. > > Pomyślę nad innymi argumentami i jakby co to prześle emilkiem. TH&XU 4 HELP! > > > NIEEE! > > No to ładnie! a czy ja mówię, że źle? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 01.10.02, 18:59 że skks nie będzie spamował :-))) poza tym DOSZLIŚMY. Aha i ja jeszcze się dowiedziałem że Agata Anna Weronisia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 02.10.02, 00:00 Witajcie spamerzy!!! Przeczytałem wszystkie Wasze spamerskie posty:))) i jestem pod wrażeniem!! Tylko mi smutno, że tak sobie gaworzycie beze mnie:((( A poza tem to uprzejmie donoszę, że kręgosłupek mi znów wysiadł i b. boli:( co mnie strasznie pesymistycznie nastawia do wszystkiego:)))) Mam całe 30 dni tzw. L-4!!! Ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 02.10.02, 09:16 skks napisał: > Mam całe 30 dni tzw. L-4!!! MAMOOOO, JA TEŻ CHCĘĘĘĘ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 14:59 a co to znaczy? Jeśli to coś zlego to przykro mi jest baaardzo a jeśli nie tak zlego to też bym chciał :-) A co, znowu krzaczki sadzałeś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( 11.03.03, 20:34 mtq napisał: > :-) nie uzyskasz za to przebaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Sam ze sobą mam rozmawiać? :-( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 23:11 racz nie wtajemniczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś