kfasia 17.09.06, 15:22 Witam panie milo mi dolaczyc do grona forumowiczek . Moze krotko o sobie ... W Grecji jestem od 8 miesiecy, mieszkam w Sparcie i tu takze pracuje, jako kelnerka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniecha313 Re: witam ... 17.09.06, 17:48 Witam w imieniu wszystkich,mam nadzieje ze milo spedzisz czas razem z nami.Widze ze jestes z tego samego regionu co ja. Odpowiedz Link
bob75rob1 Re: witam ... 17.09.06, 21:38 Witam i pozdrawiam z Chani (dzisiaj trochę deszczowej). Małgosia Odpowiedz Link
jeta0 Re: witam ... 17.09.06, 22:43 Witamy Kasiu, miło mi, że po naszej rozmowie w pokoju Polonia_Grecka skorzystałaś z zaproszenia i wpisałaś się tutaj I widzisz jak szybko znalazła się koleżanka z Twojego regionu? Na pewno dołączą i inne, więc będzie Ci tam raźniej. Pozdrawiam i do usłyszenia J. Odpowiedz Link
flisvos Re: witam ... 17.09.06, 23:16 czesc kfasia, bardzo sie cieszymy ze do nas dolaczylas i jak wszystkie nowe kolezanki witamy serdecznie i prosimy o rozgoszczenie sie Odpowiedz Link
bachula_gr Re: witam ... 18.09.06, 08:28 Witaj i rozgosc sie. Dopisz sie prosze do watku "nowa lista" na gorze" a ja uzupelnie nasza sciage towarzyska. Dostajesz numerek 25 na naszej liscie Odpowiedz Link