kapturak 31.10.05, 21:47 Mam przeciek (kontrolowany) amylaza się dogadała z trypsyną i będą razem! A już się wydawało że nici z tego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 21:49 a jakies dane na temat mitozy i mejozy bo nic nie moge znalezdz - utajnili obrady? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 21:50 Mejoza się podzieliła. Mitoza z synapsem się dogaduje (szmata jedna). Wszyscy liczą na poparcie nadnercza. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 21:53 no nie, tego sie po nich nie spodziewalem. Domyslam sie ze jedyna ktora protestuje to watroba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiena Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! IP: *.fbx.proxad.net 31.10.05, 21:57 chlopaki o czym wy tak dywagujecie? nie za duzo uzywek? Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 21:58 A w Jelitkowie spotkanie nocne trwa - tajne - może jednak mitochondrium znajdzie swoje miejsce kosztem trzustki (oszustki). Mdli mnie to całe zamieszanie. Wiem też że skóra właściwa z zębiną się skumały. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:00 nie ma co sie oszukiwac - istota szara na tym ucierpi jak zwykle bo ktozby sie szara istotota przejmowal, nie ma juz (mil)osierdzia. Hieno, jakie uzywki? My jestesmy bardzo powazni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:01 poważani ludzie. najsamwprzód wskazuję, że błędnik się obraził i poszedł w okolice ciemiączka i tyle go widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:03 pozostaje tylko hejnal odegrac na zbiorke trabka eustachiusza, moze sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:09 Hejnał był TS. Trąbkę ktoś zaiwanił. Sądzę że jednak kłótnia pomiędzy liposomem a mięśniem dwugłowym staje się nudne jak flaki z olejem (flaken mit ol). stąd też rozjemcą winien być erytrocyt i osocze (mimo afery z fabryką). Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:11 jakby na to nie patrzec, predzej czy pozniej wszystko to tarfi do kiszki stolcowej. Tylko wlosy i paznokcie beda jak zwykle niedoinforowane i rosnac beda dalej Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:17 tak też twierdzi doktor od transplantacji. rzekłbym wywiad z nim (w +/-) to był horror. ale skądinąd wiadomo, że włosy są zawsze niedoinformowane i te tępe paznokcie - matoły rosną mimo że serce bije już dla innego. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:20 zachowania paznokci nie rozumiem, ale to pewnie ta tepota (paznokci). Wlosy oczywiscie rosna po to aby je moc rwac na glowie kiedy serce bije dla innego. Pytanie tylko jak sobie z tym wszystkim rece radza Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:23 ręce? wiadomo że opadają. taki wybrakowany człek już nawet palcem nie kiwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:28 jak wlosy i paznokcie rosna to rece nie moga opadac bo sa ulozone wzdluz ciala i nizej sie nie da, poza tym jest to, no , jak sie to nazywa: aha stezenie posmiertne. Swoja droga ciekawe czy wszystko tezeje Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:32 nie tężenie - tylko tężec. pozatem są takie jaja że głowa mała. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:37 w poronaniu z jajami? ta glowa w sensie. Az strach co to sie z czlowiekiem robia jak go nie ma. O i jak na temat sie zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:43 dlatego też po tym jak mnie nie będzie każę się (ciekawe jak ja to zrobię, skoro nawet paszcza nie będzie władna) a więc każę się zamrozić w skrajnie niskiej temperaturze. I fige mi wytną! (a może nawet jej nie). Więc z uwagą obserwuję mistrzów hibernacji co na plantach w noc polarną śpią na ławkach. Widziałem dziś takiego na przystanku co w hibernację wpadał. Coś mamrotał o zakazie transplantacji. Był jednak zwolennikiem trans-fuzji z ławeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:47 obserwujac ich racz zauwazyc, ze potrzebne sa do tego lata treningu i radykalna zmiana skladu polynow ustrojowych na trudniej zamarzajace. Egipcjanie do tego uzywali jakis zywic czy cos ale u nas zywica jest nielegalna poza tym mowimy o zamrazaniu nie suszeniu wiec jednak plyny. Zdaje sie im wiecej tych znaczkow: % tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kapturak Re: AMYLAZA I TRYPSYNA JEDNAK RAZEM!!! 31.10.05, 22:54 piję od zeszłego tygonia płyn do chłodnic zimowy. jutro kładę swe wątłe ciało na błoniach na noc całą. jeśli mnie psy podczas porannych oblucji nie zatopią, to pojadę do NASA i opowiem im jak przetrwać w kosmosie dwa lata bez kombinezonu. Odpowiedz Link Zgłoś