Dodaj do ulubionych

KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA.

03.11.05, 14:05
Obserwuj wątek
    • Gość: elektryk Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:25
      nikt ci się teraz nie przyzna
      • maggie_3 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 03.11.05, 21:37
        Po pierwsze nie Ziobrę tylko Ziobro. Po drugie - nie znasz goscia to nie
        komentuj. Po trzecie - co takiego Ci w nim nie pasuje???
        • longwehicle Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 04.11.05, 06:40
          Jest za "gładki"!!;c))
        • Gość: elvis Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:38
          Nazwiska się odmienia. Czyli na Ziobrę a nie na Ziobro. Tak mi się wydaje. :)
          Ale, gdyby facet nazywał się Żebro to wówczas na Żebro. :) Niemniej, uważam, że
          kwalifikacje Ziobry (a może Ziobra?) są żadne. Lepiej by było, gdyby został
          prezenterem TV Trwam. Tam wskazane jest niewielkie IQ i wygląd wymoczka.
          • koneser13 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 08.11.05, 18:10
            z ciebie taki elvis jak z koziej dupy trabka,o IQ jak u zaby nie wspominajac...
            Posture napewno tez nie masz Goloty,skoro tak na to zwracasz uwage....
            Gość portalu: elvis napisał(a):

> Nazwiska się odmienia. Czyli na Ziobrę a nie na Ziobro. Tak mi się wydaje. :)
            > Ale, gdyby facet nazywał się Żebro to wówczas na Żebro. :) Niemniej, uważam,
            że
            > kwalifikacje Ziobry (a może Ziobra?) są żadne. Lepiej by było, gdyby został
            > prezenterem TV Trwam. Tam wskazane jest niewielkie IQ i wygląd wymoczka
    • wanna_wasermanna widziałam go kiedyś.. 03.11.05, 15:07
      musze przyznać, ze wyglądał nieco... prężniej
      niż pan W.
    • krakszczur Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 03.11.05, 15:48
      a imię ich 120 tysięcy i ja też
    • Gość: Helenka Co drugi IP: *.pnet.com.pl 03.11.05, 16:43
      Na szczęście Helenka głosowała na takiego, któren dostał tylko 1000 głosów. Ale
      teraz się nie wstydzi.
      Za to.
    • Gość: SEVEN zakala krakowa to wasserman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:57
      jesli ktos sluchal go dzisiaj w radiowej trojce to sie ze mna na pewno zgodzi.. w kazdym razie
      razem ziobro przebijaja chyba nawet tych ... z lpr (btw- twarog podobno wystapil z lYgi!)
      • Gość: Ventyl Re: zakała Krakowa to Rokita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:10
        pieprzy od rzeczy ,od czasu do czasu jakieś hasło rzuci np.Nicea albo śmierć.
        Durne madia mówią,że PIS jest radykalny .
        • Gość: Helenka To spraw sobie własne media. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:58
          Twoje nie będą mówiły, że PiS jest radykalny - i od razu nie będzie.
          • Gość: profesor Helenka-analfabetka. Wtórna?. IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:29
            Co robi tu ta analfabetka, Helenka? Wszędzie jej pełno, bez nijakiej potrzeby.
            • barrin Re: Helenka-analfabetka. Wtórna?. 03.11.05, 23:32
              no, tak mówisz, kiko, jakby Ciebie było mało na krakforum...
              • Gość: kiko Szanowny Panie..... IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 07:11
                Szanowny Panie Barrin!
                Z niejakim lękiem ale i z pełnym szacunkiem piszę do Pana. Jedno trochę wypływa
                z drugiego. Twoja władza na tym forum jest niemal absolutna. A ja niemal przez
                klawiaturę czuję, ze nie przepadasz ani za mną, ani tym bardziej za moimi
                postami, to kasowanie.....
                Tym niemniej pozdrawiam bardzo serdecznie i milego dnia zycze
                kiko
            • Gość: Kiko Coś mi sięwydaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:35
              , że helenka mnie już pytała, czy chcę się kopać, ale wtedy kolo nasypał mi
              piasku z wiaderka prosto do oczkuf - i nie pamiętam co było dalej
              • gatt Juliusz Słowacki - fragmenty 07.11.05, 17:42
                Niech grzmią wolności śpiewy.....
                Wolności błyszczy zorza,
                Wolności bije dzwon,
                Wolnośći rośnie krzew,
                Wolnego ludu śpiew....
                ....................................
                • gatt Wyspiański 07.11.05, 17:50
                  ...Sprawiedliwość zwycięża Złe.....
                  • gatt ZBYSZKOWI Z. 07.11.05, 18:14
                    Wiatry Sprawiedliwości dziejowej pędzą,
                    Ozon w powietrzu ludzie czują,
                    Nie lękają się niewinni,
                    Tylko bardzo się radują!
          • Gość: Smok Podwarszawski Re: To spraw sobie własne media.Ba ! Niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 05:35
            Helenko. Sprawić sobie własne media to nie taka prosta sprawa. W dziedzinie
            mediów elektronicznych bez bliskich związków jak GW z przewodniczącym Sulikiem
            czy również z Braunem byłoby to wręcz niemożliwe. Dla równowagi dodam jak Radio
            Plus z Markiem Jurkiem albo Zetka z Czarzastym, lub Solorz z Markiewiczem.
            Natomiast za nielegalne nadawanie jest kara więzieniai spora grzywna. Tak to
            możesz sprawić sobie własne media.
            • Gość: gojojojo Re: To spraw sobie własne media.Ba ! Niemożliwe IP: *.med.cm.kabsi.at 08.11.05, 06:53
              Przecież właśnie opublikowałeś swoją wypowiedź. Naprawdę tak wiele Cię to kosztowało?
              • Gość: Smok Podwarszawski Re: To spraw sobie własne media.Ba ! Niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 07:26
                Twój argument mnie powalił.
                Masz rację. W sumie to i za czasów komuny wolno było takie rzeczy publikować w
                biuletynach wewnątrzzwiązakowych co wywalczyla Solidarnośći miało miejsce 1
                latach 80/81. Rzeczywiście opublikowałem :-) grupa docelowa 50 osób.
    • Gość: franek budowlaniec [...] IP: *.local.pl / 195.225.248.* 07.11.05, 22:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: 03730 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:16
      ja ! no i co głupio wam ?
    • Gość: 0 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:19
      a kt głosował na premiera rokitę czyli postać bez kręgosłupa oraz innych
      przydupasów i nieuków np.then
    • Gość: franek budowlaniec Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.local.pl / 195.225.248.* 08.11.05, 16:44
      a co jesteś bandytą i boisz się że jak narozrabiasz to dostaniesz więcej lat
      siedzenia w pace niż za czerwonych tych z SLD
    • Gość: Smok Podwarszawski Ordynacka nie bo głosowała na Tuska n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka