Gość: elektryk Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 14:25 nikt ci się teraz nie przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
maggie_3 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 03.11.05, 21:37 Po pierwsze nie Ziobrę tylko Ziobro. Po drugie - nie znasz goscia to nie komentuj. Po trzecie - co takiego Ci w nim nie pasuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 04.11.05, 06:40 Jest za "gładki"!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 15:38 Nazwiska się odmienia. Czyli na Ziobrę a nie na Ziobro. Tak mi się wydaje. :) Ale, gdyby facet nazywał się Żebro to wówczas na Żebro. :) Niemniej, uważam, że kwalifikacje Ziobry (a może Ziobra?) są żadne. Lepiej by było, gdyby został prezenterem TV Trwam. Tam wskazane jest niewielkie IQ i wygląd wymoczka. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 08.11.05, 18:10 z ciebie taki elvis jak z koziej dupy trabka,o IQ jak u zaby nie wspominajac... Posture napewno tez nie masz Goloty,skoro tak na to zwracasz uwage.... Gość portalu: elvis napisał(a): > Nazwiska się odmienia. Czyli na Ziobrę a nie na Ziobro. Tak mi się wydaje. :) > Ale, gdyby facet nazywał się Żebro to wówczas na Żebro. :) Niemniej, uważam, że > kwalifikacje Ziobry (a może Ziobra?) są żadne. Lepiej by było, gdyby został > prezenterem TV Trwam. Tam wskazane jest niewielkie IQ i wygląd wymoczka Odpowiedz Link Zgłoś
wanna_wasermanna widziałam go kiedyś.. 03.11.05, 15:07 musze przyznać, ze wyglądał nieco... prężniej niż pan W. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. 03.11.05, 15:48 a imię ich 120 tysięcy i ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Co drugi IP: *.pnet.com.pl 03.11.05, 16:43 Na szczęście Helenka głosowała na takiego, któren dostał tylko 1000 głosów. Ale teraz się nie wstydzi. Za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN zakala krakowa to wasserman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 16:57 jesli ktos sluchal go dzisiaj w radiowej trojce to sie ze mna na pewno zgodzi.. w kazdym razie razem ziobro przebijaja chyba nawet tych ... z lpr (btw- twarog podobno wystapil z lYgi!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ventyl Re: zakała Krakowa to Rokita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 17:10 pieprzy od rzeczy ,od czasu do czasu jakieś hasło rzuci np.Nicea albo śmierć. Durne madia mówią,że PIS jest radykalny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka To spraw sobie własne media. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:58 Twoje nie będą mówiły, że PiS jest radykalny - i od razu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Helenka-analfabetka. Wtórna?. IP: *.net.autocom.pl 03.11.05, 23:29 Co robi tu ta analfabetka, Helenka? Wszędzie jej pełno, bez nijakiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin Re: Helenka-analfabetka. Wtórna?. 03.11.05, 23:32 no, tak mówisz, kiko, jakby Ciebie było mało na krakforum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Szanowny Panie..... IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 07:11 Szanowny Panie Barrin! Z niejakim lękiem ale i z pełnym szacunkiem piszę do Pana. Jedno trochę wypływa z drugiego. Twoja władza na tym forum jest niemal absolutna. A ja niemal przez klawiaturę czuję, ze nie przepadasz ani za mną, ani tym bardziej za moimi postami, to kasowanie..... Tym niemniej pozdrawiam bardzo serdecznie i milego dnia zycze kiko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Coś mi sięwydaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 23:35 , że helenka mnie już pytała, czy chcę się kopać, ale wtedy kolo nasypał mi piasku z wiaderka prosto do oczkuf - i nie pamiętam co było dalej Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Juliusz Słowacki - fragmenty 07.11.05, 17:42 Niech grzmią wolności śpiewy..... *** Wolności błyszczy zorza, Wolności bije dzwon, Wolnośći rośnie krzew, Wolnego ludu śpiew.... .................................... Odpowiedz Link Zgłoś
gatt ZBYSZKOWI Z. 07.11.05, 18:14 Wiatry Sprawiedliwości dziejowej pędzą, Ozon w powietrzu ludzie czują, Nie lękają się niewinni, Tylko bardzo się radują! *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Podwarszawski Re: To spraw sobie własne media.Ba ! Niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 05:35 Helenko. Sprawić sobie własne media to nie taka prosta sprawa. W dziedzinie mediów elektronicznych bez bliskich związków jak GW z przewodniczącym Sulikiem czy również z Braunem byłoby to wręcz niemożliwe. Dla równowagi dodam jak Radio Plus z Markiem Jurkiem albo Zetka z Czarzastym, lub Solorz z Markiewiczem. Natomiast za nielegalne nadawanie jest kara więzieniai spora grzywna. Tak to możesz sprawić sobie własne media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gojojojo Re: To spraw sobie własne media.Ba ! Niemożliwe IP: *.med.cm.kabsi.at 08.11.05, 06:53 Przecież właśnie opublikowałeś swoją wypowiedź. Naprawdę tak wiele Cię to kosztowało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Podwarszawski Re: To spraw sobie własne media.Ba ! Niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 07:26 Twój argument mnie powalił. Masz rację. W sumie to i za czasów komuny wolno było takie rzeczy publikować w biuletynach wewnątrzzwiązakowych co wywalczyla Solidarnośći miało miejsce 1 latach 80/81. Rzeczywiście opublikowałem :-) grupa docelowa 50 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek budowlaniec [...] IP: *.local.pl / 195.225.248.* 07.11.05, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 03730 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:16 ja ! no i co głupio wam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.chello.pl 08.11.05, 00:19 a kt głosował na premiera rokitę czyli postać bez kręgosłupa oraz innych przydupasów i nieuków np.then Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek budowlaniec Re: KTO GŁOSOWAŁ NA ZIOBRĘ? ZAKAŁĘ KRAKOWA. IP: *.local.pl / 195.225.248.* 08.11.05, 16:44 a co jesteś bandytą i boisz się że jak narozrabiasz to dostaniesz więcej lat siedzenia w pace niż za czerwonych tych z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Podwarszawski Ordynacka nie bo głosowała na Tuska n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś