ropusznik 06.11.05, 14:11 i teraz bym sie zabawił.. robim cóś? idziemy się lansować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ropusznik Re: no to pojadlem.. 06.11.05, 14:18 wlasnie nie wiem, ale mozna poimprowizowac Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: no to pojadlem.. 06.11.05, 14:42 a co jadłeś?...tak pytam z ciekawości... --- Plejschner już piąty raz skakał z piątego piętra.Ampułka z trucizną w ustach wciąż nie chciała się stłuc... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: no to pojadlem.. 06.11.05, 14:50 no to zaszalałeś... --- Stirlitz gnał swoim 600-konnym Mercedesem do Berlina.Obok niego pędzili SS-mani na motocyklach. -Paparazzi-pomyślał Stirlitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka najlepsze lansowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:05 podobno w GalKazie. Seksowne topy i te sprawy. Stoję Ci-ja ostatnio na światłach przy Borsuczej...eeemmm...eemmm, czekam na zielone. A obok dwie Hondy ze Rzeszowa. W śirotku - całkiem miłe ludzie, jak nie z dresów. I kopą w planie miasta Kraków. Czyli mojego miasta. Na światłach - myślę sobie - dużo nie ukopią. To ja otfieram okienko (szuuuuut), i zagajam: - A może cóś pomogie, bo Państwo widzę do nas w gości?? - A którędy do GALERII KAZIMIERZ? Tak że względem lansowania, to sława jest ugruntowana. GalKaza. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: najlepsze lansowanie 06.11.05, 15:08 nie znasz sie.. wiedzieli młodzieńcy ze kraków miastem kultury to se wycieczke po galeriach zrobili Odpowiedz Link Zgłoś