plecionka 06.11.05, 18:37 Potrzebuje sale na ok. 70 osob na 11 listopada na Podgorzu, najlepiej zadarmo, z wideo i magnetofonem (tak zeby dalo sie puscic muzyke). Godziny raczej okolo poludniowe. Ma ktos namiary na cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: POMOCY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:46 za darmo??zameiluj do Armii Zbawienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plecionka Re: POMOCY! IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 07.11.05, 18:45 Zdaje sobie sprawe, ze to malo realne, ale jednak zawsze warto sprobowac, przecioe zadajac to pytanie nic nie trace:) To moze jednak zna ktos takie miejce? Potrzebuje te sale na 2, max. 3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plecionka Re: POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:32 Czy nie moge miec nawet iskierki nadziei? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: POMOCY! 07.11.05, 22:51 zeby nie bylo , ze jest znieczulica spoleczna to popchne Cie linijke do gory ale wiecej Ci nie pomoge bo 1. Nie mam sali 2. nawet mieszkanie mi juz sprzedali ale powodzenia 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czepiec Re: POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:54 a w jakim celu ta sala? spotkanie patriotyczne? kółko różańcowe? to wazne .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plecionka Re: POMOCY! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:00 Potrzebuje tej sali na bal historyczny dla dzieci (zuchow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Dom Kultu Ry - "Solvay" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 19:04 Myślę, że tam możesz zapytać. Spróbuj też w DK "Podgórze" - adresy i telefony w książce telefonicznej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grater Re: Dom Kultu Ry - "Solvay" IP: *.no / *.chello.pl 08.11.05, 20:30 wiem, że przy ul.Sokolskiej harcerze się spotykają. Ztego co wiem, jest tam sala i na pewno mieści tyle osób. Skontaktuj się z dyrektorem zespołu oświaty-powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grater ul.Sokolska IP: *.no / *.chello.pl 08.11.05, 20:34 wiem, że przy ul.Sokolskiej harcerze się spotykają. Ztego co wiem, jest tam sala i na pewno mieści tyle osób. Skontaktuj się z dyrektorem zespołu oświaty-powodzenia!znalazłem Ci nawet numer 656-08-32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark jeszcze MDK przy ul. Reymonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
plecionka Re: jeszcze MDK przy ul. Reymonta 09.11.05, 22:21 Bardzo dziekuje za wszelka pomoc:)Jestescie wspaniali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kowalska Re: POMOCY! IP: *.orange.pl 08.11.05, 22:41 Cześć! Niestety nie mam sali do wypożyczenia, wynajęcia, ale mam do Ciebie gorąca prośbę. Pracuję w Radiu Kraków i właśnie poszukujemy oryginalnych sposobów świętowania 11 listopada. Bal historyczny dla dzieciaków jest super. Jeżeli jesteś zainteresowana rozpromowaniem tej inicjatywy. Odezwij się proszę: na maila prywatnego (jeśli zamierzasz to zrobić jeszcze dziś) kowlena@o2.pl albo na numer telefonu 509 086 102 (wystarczy krótka informacja, obiecuję oddzwonić) Pozdrawiam Magda Kowalska Odpowiedz Link Zgłoś