mrug 10.11.05, 20:50 fakty.interia.pl/news?inf=684820 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapturak Re: ??? 10.11.05, 22:50 dzipula w garażu? sensacja na miarę zwierzyńca. które to ptaki robią dziuple w garażach? toż to niezdrowe dla potomstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto story tu lepiej IP: *.chello.pl 10.11.05, 22:56 sport.interia.pl/gal?galId=5669&photoId=198756&nxt=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goesha Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 23:19 no bo przecie kazdy wie, ze ze sztuki to ciezko wyzyc...oj ciezko:( no a jesc trzeba i corke utrzymac;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: ??? 10.11.05, 23:59 no proszę, to Pawluśkiewicz mieszka kilkaset metrów ode mnie, mnie wiedziałam ! ja al. Kasztanowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać auta ? IP: *.comnet.krakow.pl 11.11.05, 11:37 he,he, strach przed czystką na stanowiskach. Trzeba każdą sprawę ubarwiać bo premii nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:42 a w jakiej to dzielnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut 11.11.05, 12:57 Gość portalu: Robert napisał(a): > a w jakiej to dzielnicy? Wola Justowska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:25 " w luksusowej dzielnicy Krakowa' Boze, przeciez akurat Krakow nie ma ani 1 - jednej- luksusowej dzielnicy! W porownaniu z naprawde luksusowymi to Wola Justoswska ,to jakss nta kategoria pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut 11.11.05, 14:32 Gość portalu: Robert napisał(a): > " w luksusowej dzielnicy Krakowa' > Boze, przeciez akurat Krakow nie ma ani 1 - jednej- luksusowej dzielnicy! > W porownaniu z naprawde luksusowymi to Wola Justoswska ,to jakss nta kategoria > pozdrawiam owszem, ale z drugiej strony jakieś 97% polaków nie stac na to by zamieszkać na Woli Justowskiej..., to jest klasa sama w sobie, akurat okolice, gdzie mieszka Pawluśkiewicz, to stare przedwojenne wille, ogrody, obok Las wolski, Cisza, Spokój, [nie ma motlochu blokowiskowego, ani gołodupców, co dopiero sa na dorobku i jada na kredyach hipotecznych] a do Rynku Głównego jakieś 15 minut jazdy..., to nie są te klaki blokowe dla królików zwane "apartemantowcami" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka W krótkim poście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:00 pomyliłeś się 5 razy. Ciekawe kiedy się zorientujesz choćby w topografii Woli, żeby dalej opowiadać maluczkim bajki o tym, że kiedyś tam byłeś. Na Kotlarczyków nie ma ANI JEDNEJ przedwojennej willi, bo Kotlarczykowie prowadzili Teatr Rapsodyczny jeszcze po wojnie. Sama ulica została wytyczona nie tak dawno temu. A na Sarnim Uroczysku poza Estreicherówką i willą po Puchalskich, oraz drewnianym domostwem poniżej tejże - reszta także powojenna - niestety. Takie blagi opowiadaj kolegom z Huty, przed którymi chcesz zadawać szyku. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:53 "Zrób to sam" Adam Słodowy: www.dobaku.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: ??? 11.11.05, 17:08 sabbina napisała: > no proszę, to Pawluśkiewicz mieszka kilkaset metrów ode mnie, mnie wiedziałam ! > > ja al. Kasztanowa Taaaa? Parę miesięcy temu pisałeś,że mieszkasz na Modrzewiowej...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: ??? 11.11.05, 18:02 wij.paszczak napisał: > sabbina napisała: > > > no proszę, to Pawluśkiewicz mieszka kilkaset metrów ode mnie, mnie > wiedziałam ! > > > > ja al. Kasztanowa > > Taaaa? > Parę miesięcy temu pisałeś,że mieszkasz na Modrzewiowej...;)))) coś ci się pomieszało ! może z tym szpitalem na Modrzewiowej ? za długo cię tam leczyli i sąd e skojarzenia ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: ??? 11.11.05, 18:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=19989787&a=19992107 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: ??? 11.11.05, 18:07 Mrugu byłeś szybszy:))) No i co Sabin w końcu to w końcu Kasztanowa czy Modrzewiowa?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: ??? 11.11.05, 18:17 Na pewno;) Sabin,akurat Modrzewiowa i Kasztanowa to dość paskudne miejsca... Napisz lepiej,że mieszkasz na Zakamyczu.Tam jest zdecydowanie ładniej. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ??? 11.11.05, 19:43 chyba ze mieszka na rogu modrzewiowej z kasztanowa - sa cztery rogi i cztery mozliwosci - trzeba tylko obczaic gdzie najbardziej blyszcaca fura stoi 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: ??? 11.11.05, 22:46 widocznie jak pisałam o tej modrzewiowej bylam po zbyt dużej whisky ! przecież tam jes ohydnie, ten szpital. autobus etc. ! NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Kompletny brak klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:06 Nawet jak Cię przyłapali na kłamstwie czarno na białym, to jeszcze szczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Na Modrzewiowej nie mieszka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:02 bo tam nikt nie jeździ mercedesem. Taki drobiazg.A na rogach Kasztanowej i Modrzewiowej mieszka ktoś inny: Grabowski Mikołaj z zoną , Taczanowski z żoną, sklep spozywczy, przedszkole, szkoła i transformator. Może Sabbin w tym transformatorze? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Na Modrzewiowej nie mieszka, 11.11.05, 23:05 Nie...Sabin to ta paskudna baba w sklepie(Jubilat)..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Coooś Ty - koledzy mu opowiadali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:07 , a on nawet powtórzyć nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: Coooś Ty - koledzy mu opowiadali 11.11.05, 23:11 ...bo mu się po pijaku mogło cosś pomieszać...modrzew,kasztan...widocznie zapamiętał tylko tyle,że coś z drzewami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Jak byśtam mieszkał, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:52 wiedziałbyś także, że Pawluśkiewicz tam NIE mieszka. Ale, że głównie opowiadasz bajki o tym, że tam mieszkasz, to i kłamstewko wyszło z worka. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina :))) 12.11.05, 15:46 gawędzicie o mnie jak o akorkach-kach z kolorowych gazetek, alez macie kompleksy ! :))) NARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baju bongo baju baju sabbina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:45 to z tym inwestowaniem pewnie tez bujasz ale co tam , lepsze to niz Helenka nastepny bujacz bedzie pewnie z Angli Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: baju baju sabbina 12.11.05, 17:19 ja nie inwesuje, bo po co, żeby nierobów ganić do roboty ? ja zarabiam ! NARA ! Odpowiedz Link Zgłoś