10.11.05, 20:50
fakty.interia.pl/news?inf=684820
Obserwuj wątek
    • kapturak Re: ??? 10.11.05, 22:50
      dzipula w garażu? sensacja na miarę zwierzyńca. które to ptaki robią dziuple w
      garażach? toż to niezdrowe dla potomstwa...
      • Gość: foto story tu lepiej IP: *.chello.pl 10.11.05, 22:56
        sport.interia.pl/gal?galId=5669&photoId=198756&nxt=4
    • Gość: goesha Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 23:19
      no bo przecie kazdy wie, ze ze sztuki to ciezko wyzyc...oj ciezko:( no a jesc trzeba i corke utrzymac;)
    • Gość: eeeeee Re: ??? IP: *.wolfson.cam.ac.uk 10.11.05, 23:43
      ale heca;
      hehe
      • sabbina Re: ??? 10.11.05, 23:59
        no proszę, to Pawluśkiewicz mieszka kilkaset metrów ode mnie, mnie wiedziałam !

ja al. Kasztanowa
        • Gość: H56 obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać auta ? IP: *.comnet.krakow.pl 11.11.05, 11:37
          he,he, strach przed czystką na stanowiskach. Trzeba każdą sprawę ubarwiać bo
          premii nie bedzie.
          • Gość: Robert Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:42
            a w jakiej to dzielnicy?
            • sabbina Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut 11.11.05, 12:57
              Gość portalu: Robert napisał(a):

> a w jakiej to dzielnicy?

Wola Justowska !
              • Gość: Robert Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:25
                " w luksusowej dzielnicy Krakowa'
                Boze, przeciez akurat Krakow nie ma ani 1 - jednej- luksusowej dzielnicy!
                W porownaniu z naprawde luksusowymi to Wola Justoswska ,to jakss nta kategoria
                pozdrawiam
                • sabbina Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut 11.11.05, 14:32
                  Gość portalu: Robert napisał(a):

> " w luksusowej dzielnicy Krakowa'
                  > Boze, przeciez akurat Krakow nie ma ani 1 - jednej- luksusowej dzielnicy!
                  > W porownaniu z naprawde luksusowymi to Wola Justoswska ,to jakss nta
                  kategoria
                  > pozdrawiam

owszem, ale z drugiej strony jakieś 97% polaków nie stac na to by zamieszkać na
                  Woli Justowskiej...,

to jest klasa sama w sobie,

akurat okolice, gdzie mieszka Pawluśkiewicz, to stare przedwojenne wille,
                  ogrody, obok Las wolski, Cisza, Spokój, [nie ma motlochu blokowiskowego, ani
                  gołodupców, co dopiero sa na dorobku i jada na kredyach hipotecznych] a do
                  Rynku Głównego jakieś 15 minut jazdy...,

to nie są te klaki blokowe dla królików zwane "apartemantowcami" :)
                  • Gość: Helenka W krótkim poście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:00
                    pomyliłeś się 5 razy. Ciekawe kiedy się zorientujesz choćby w topografii Woli,
                    żeby dalej opowiadać maluczkim bajki o tym, że kiedyś tam byłeś.
                    Na Kotlarczyków nie ma ANI JEDNEJ przedwojennej willi, bo Kotlarczykowie
                    prowadzili Teatr Rapsodyczny jeszcze po wojnie. Sama ulica została wytyczona
                    nie tak dawno temu. A na Sarnim Uroczysku poza Estreicherówką i willą po
                    Puchalskich, oraz drewnianym domostwem poniżej tejże - reszta także powojenna -
                    niestety.
                    Takie blagi opowiadaj kolegom z Huty, przed którymi chcesz zadawać szyku.
                    Pa.
            • Gość: Helenka Re: obserwowali dziuplę i pozwalali rozbierać aut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:53
              "Zrób to sam" Adam Słodowy:
              www.dobaku.pl
        • wij.paszczak Re: ??? 11.11.05, 17:08
          sabbina napisała:

> no proszę, to Pawluśkiewicz mieszka kilkaset metrów ode mnie, mnie
          wiedziałam !
          >
          > ja al. Kasztanowa

Taaaa?
          Parę miesięcy temu pisałeś,że mieszkasz na Modrzewiowej...;))))
          • sabbina Re: ??? 11.11.05, 18:02
            wij.paszczak napisał:

> sabbina napisała:
            >
            > > no proszę, to Pawluśkiewicz mieszka kilkaset metrów ode mnie, mnie
            > wiedziałam !
            > >
            > > ja al. Kasztanowa
            >
            > Taaaa?
            > Parę miesięcy temu pisałeś,że mieszkasz na Modrzewiowej...;))))

coś ci się pomieszało !
            może z tym szpitalem na Modrzewiowej ?
            za długo cię tam leczyli i sąd e skojarzenia ?

:)))
            • mrug Re: ??? 11.11.05, 18:04
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=19989787&a=19992107

:))
              • wij.paszczak Re: ??? 11.11.05, 18:07
                Mrugu byłeś szybszy:)))
                No i co Sabin w końcu to w końcu Kasztanowa czy Modrzewiowa?...;)
                • mrug Re: ??? 11.11.05, 18:11
                  Pewnie się przeprowadził...;)
                  • wij.paszczak Re: ??? 11.11.05, 18:17
                    Na pewno;)
                    Sabin,akurat Modrzewiowa i Kasztanowa to dość paskudne miejsca...
                    Napisz lepiej,że mieszkasz na Zakamyczu.Tam jest zdecydowanie ładniej.
                    • qoobaq Re: ??? 11.11.05, 19:43
                      chyba ze mieszka na rogu modrzewiowej z kasztanowa - sa cztery rogi i cztery
                      mozliwosci - trzeba tylko obczaic gdzie najbardziej blyszcaca fura stoi 8-)
                      • sabbina Re: ??? 11.11.05, 22:46
                        widocznie jak pisałam o tej modrzewiowej bylam po zbyt dużej whisky !
                        przecież tam jes ohydnie, ten szpital. autobus etc.

!

NARA
                        • Gość: Helenka Kompletny brak klasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:06
                          Nawet jak Cię przyłapali na kłamstwie czarno na białym, to jeszcze szczekasz.
          • Gość: Helenka Na Modrzewiowej nie mieszka, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:02
            bo tam nikt nie jeździ mercedesem. Taki drobiazg.A na rogach Kasztanowej i
            Modrzewiowej mieszka ktoś inny: Grabowski Mikołaj z zoną , Taczanowski z żoną,
            sklep spozywczy, przedszkole, szkoła i transformator.
            Może Sabbin w tym transformatorze?
            • wij.paszczak Re: Na Modrzewiowej nie mieszka, 11.11.05, 23:05
              Nie...Sabin to ta paskudna baba w sklepie(Jubilat)..;)
              • Gość: Helenka Coooś Ty - koledzy mu opowiadali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:07
                , a on nawet powtórzyć nie potrafi.
                • wij.paszczak Re: Coooś Ty - koledzy mu opowiadali 11.11.05, 23:11
                  ...bo mu się po pijaku mogło cosś pomieszać...modrzew,kasztan...widocznie
                  zapamiętał tylko tyle,że coś z drzewami...
        • Gość: Helenka Jak byśtam mieszkał, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:52
          wiedziałbyś także, że Pawluśkiewicz tam NIE mieszka.
          Ale, że głównie opowiadasz bajki o tym, że tam mieszkasz, to i kłamstewko
          wyszło z worka.
          Pa.
          • sabbina :))) 12.11.05, 15:46
            gawędzicie o mnie jak o akorkach-kach z kolorowych gazetek,

alez macie kompleksy !

:)))

NARA
            • Gość: baju bongo baju baju sabbina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:45
              to z tym inwestowaniem pewnie tez bujasz
              ale co tam , lepsze to niz Helenka
              nastepny bujacz bedzie pewnie z Angli
              • sabbina Re: baju baju sabbina 12.11.05, 17:19
                ja nie inwesuje, bo po co, żeby nierobów ganić do roboty ?

ja zarabiam !

NARA !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka