Gość: Eureka! IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 11:19 A nawet lepsze! Łyso, co ćmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Wspaniała konstatacja... 17.11.05, 11:25 Gość portalu: Eureka! napisał(a): > A nawet lepsze! > Łyso, co ćmy? Nie wiem czy łyso, ale zachowujesz się tak jakby koncepcja zastosowania aspiryny obniżała gorączke... jakie to decyzje, lub jakie ustawy TEGO rozdania wpływaja Twoim zdaniem na dzisiejszą kondycję godpodarki? trudny Ty kaczusiu uważaz, ze expose plagiatowe Belki powoduje wzrost gospodarczy? A ćma to motyl...nocny motyl...interesujący estetycznie ale z przewidywalnym zachowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beretka, moherowa! Kruki , wrony, ćmy i inne media IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 11:38 już następnego dnia po wyborach krakały o lecącej złotówce itp. A tymczasem - chi chi, ha ha , hiii, uhaha... Oj , diridi ucha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 beretko 17.11.05, 12:36 no ale jeszcze balcerowiczmusiodejść... Złotówka trzyma się mocno wyłacznie dzieki takim chwatom jak beretka i inne beretki. Miast w skarpetke zbierz w beretke...to podobno nowe bardzo bereciarskie hasło...i zastąpi wkrótce...inne " zamiast skladac kasę w becik, kup dziecinie swej berecik" trudny podobno berety maja być w zestawach do odbioru takiej telewizji...a jako bonus odbiornik i kino domowe z filmem na inaugurację rodzinnego ogladania. Dla pierwszych par podwójne becikowe i zestaw do zapobiegania kolejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa, c. Piekarza Witaj Kłapouszku! IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 13:21 Znowu cię nie było :((! Jak Kangurzyca i Maleństwo? Pamiętaj, tran też jest ważny! Sowa P. Ps. Wyprawa do Pułapki na Słonie już się odbyła, bez ciebie:( Ps,.Wkrótce będziemy śpiewać: Im bardziej pada śnieg Bim - bom Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 widzisz , nie wszyscy na służbie 17.11.05, 13:33 jak Tobie przyszlo. A jak rano widzisz to urocze oblicze w lustrze, to jak? Słyszałem że z lustra łatwo usunąć nawet jesli jadu nadmiar... Pozdrawiam i życzę wielu jeszcze udanych wypraw w kompanii podobnych sobie...i niech was bereciki nie ugniataja...:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 aj sowo, za[pomniałbym... 17.11.05, 13:37 Gość portalu: Sowa, c. Piekarza napisał(a): > Znowu cię nie było :((! Jak Kangurzyca i Maleństwo? > Pamiętaj, tran też jest ważny! Sowo, podobno tranu nie nalezy używać w kontaktach analnych jak informowałaś dość długo. Równiez i wazelina nie jest najambitnieszym rozwiązaniem...no ale jesli lubisz, co ja mogę pomoc...zapominalski Kłapouchy, prawda? > Ps,.Wkrótce będziemy śpiewać: > Im bardziej pada śnieg > Bim - bom Śpiewajcie, tylko nie fałszujcie jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa córka P. Kłapouszku, jesteś bardziej ponury i nieżyczliwy IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 13:49 pięknemu Światu, niż zwykle.O co się złościsz? Tran stosuj doustnie, kłapouszki podobno nie tego.... A jak w zakątku, wciąż tak ponuro i smutno??? I opiekuj się Kangurzycą , ona teraz ma Małe, ktokolwiek by nie był tatusiem Maleństwa. Ostatnio chodzo słuchy, że to jakiś forsiasty facet z UK, taką dziwną ma ksywę, na tako brzydko litere ku... Oddana ci Sowa c. Piekarza Bim - bom.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Niezyczliwy jestem głównie niektórym 17.11.05, 13:53 ale nikt nie obiecywał ze mam być kazdemu...nie jestem tu tak elastyczny jak Ciebie natura wyposażyła...zas co do łapuszych ewentualnych tego lub nie, to zapewnaim Cię iż osłom a osobliwie nie przyjrzałas sie nalezycie a jesli to moze niepokój skłonił do zasłonięcia ocząt. Dymaja osły jak osły...sowo, ale sów raczej nie chyba ze dla jaj... a ponadto nie chce mi się z Toba gadac... trudny beretkę masz na zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sowa Muzyka łagodzi obyczaje......................... .. IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 14:07 I tak trzymać kłapouszku, dymaj nie przejmuj się. W Stumilowym Lesie sęków i wszelkiego ptacta ,z jajami i bez, w brud. Tylko nie zostań znów tatusiem, bo to duża odpowiedzialność, a wtedy i Kubuś P. ci nie pomoże, najwyżej przyniesie ci z Prosiaczkiem pękniętego balonika i praktyczną baryłeczkę. Zawsze ta sama S. Ps. Uważaj na tego faceta z UK, dwujęzyczny i dwulicowy... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 jaka muzyka sowo... 17.11.05, 17:10 Sowy są symbolem madrosci, jednak zapewniam Cię iż symbol ten przyjęto zanim twoj pradziad o ptactwie zaczął słyszeć . Nabieram przekonania, jak przetak wody, ze Tyś sową wszechsową, przesową nadzwyczajną, a zwłaszcza gdy czytam: Gość portalu: Sowa napisał(a): > I tak trzymać kłapouszku, dymaj nie przejmuj się. > W Stumilowym Lesie sęków i wszelkiego ptacta ,z jajami i bez, w brud. Tylko nie > > zostań znów tatusiem, bo to duża odpowiedzialność, a wtedy i Kubuś P. ci nie > pomoże, najwyżej przyniesie ci z Prosiaczkiem pękniętego balonika > i praktyczną baryłeczkę. Poza sowo Kubusiem jakiego wspominasz, jest jeszcze i Fatalista, a i On ma Pana. Dzieci...co Ty wiesz o dzieciach? O ich poczeciu, o wychowaniu, o byciu z nimi, o odpowiedzialności? Ty jesteś sowa kapitalnie pusta. jak ten balonik jedynie, ze z lichszej gumki. Lichszej, bowiem rozciagliwość w Twoim przypadku ogranicza beret jednak gdyby nawet nie robil tego co robi, pękniesz jak spaciały naciąg dziadkowych gatków . > Zawsze ta sama S. No, wiem że ta sama. nawet taka sama. Rozwój tego przypadku zatrzymał się onegdzaj i nie sposób liczyć na jakikolwiek postęp. > Ps. > Uważaj na tego faceta z UK, dwujęzyczny i dwulicowy... Dziękuję, bedę uważał. Dwujezyczność zapewne była dla Ciebie miła niespodzianką, natomiast dwulicowość to jedynie wyobrażenie...ich sowo po prostu jest dwóch... Szanuje was jak przystało i stosownie do naleznego takim formom szacunku, jednak nie licz na cokolwiek więcej...no chyba że nie paskuda z Ciebie a zachecony Twoim nakłanianiem dam się skusić.... Powiedzmy tak, na niektóre opcje czy techniki, szczególnie te wymagające niewiele miejsca, czasu i skupienia liczyć mozesz bezwzględnie jednak tu elementarnym warunkiem jest wysoka atrakcyjność . trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Biedny ,niekumaty Kłapouch trudny - IP: *.net.autocom.pl 17.11.05, 18:52 sam dla siebie najtrudniejszy. Nie kumasz to i kumać już nie będziesz. Zajmij się lepiej Kangurzycą i Dzidziusiem, idż do Królika, struj mu d-pę... Królik ma dużo krewnych i znajomych, może tam poczujesz się dobrze. Chyba w dziecinstwie dawali ci niesłodzone kakao... Baba Jaga i rozbójnicy oraz Sowa P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina A wskażniki ekonomiczne wciąz dobre!!! IP: *.net.autocom.pl 18.11.05, 06:01 I tak trzymać! A ludzie z PiS - piękne charaktery i szlachetne wejrzenia mają! Odpowiedz Link Zgłoś