gph 09.10.02, 11:56 właśnie grzebiąc w panice po swoim komputerze, za jakąś wyjątkowo potrzebną rzeczą znalazłem stare opowiadania. Jak ktos ma chęć zobaczyć (trudny, tęskniłeś za prozą..), to się podzielę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 12:09 gph napisał: > właśnie grzebiąc w panice po swoim komputerze, za jakąś wyjątkowo potrzebną > rzeczą znalazłem stare opowiadania. Czyżby Twego autorstwa? Tym chętniej przeczytam... Jak ktos ma chęć zobaczyć (trudny, > tęskniłeś za prozą..), to się podzielę. Przyślij proszę (adam.67@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 12:17 na początek jedno, z czasów kazimierskich. chyba dosyć wesołe. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 12:45 Ja też chcę coś...;-) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 12:49 dostaniesz to samo :) może Cię trochę rozweseli. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 12:55 Dziękuję. Istotnie pocieszne. Podobało mi się, lubię takie teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 13:04 też dostaniesz Karola. na razie. reszty dawno nie widziałem na oczy, ale jak przejrzę to też pokażę. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 13:11 Ja też poproszę jeśli mogę. Odeśle w zamian jakieś swoje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 13:43 no to poleciało do wszystkich. podobało się? (i tutaj czekam na opinie, w których będę mógł grzac swoją skarlałą i zakompleksiona duszyczkę...) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 15:06 to i ja, jeśli się jeszcze załapię.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 15:29 dawaj dawaj poczytamy to i zrecenzujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 15:45 piszę szybko, na razie mam różne ważne zajęcia, przeczytam wieczorem ... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 16:03 Nie myślałeś o tym, żeby wydac swoje opowiadania?? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 16:16 pepperoni78 napisał: > Nie myślałeś o tym, żeby wydac swoje opowiadania?? jeszcze rok temu myślałem. nawet robiłem coś w tym kerunku, ale po paru próbach zrezygnowałem. zająłem się robotą i zapomniałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Dlaczego mi nie posyłasz?? 09.10.02, 16:20 Czemu każesz czekać albo możeś wogóle postanowił mi nie posłać...dlaczego? Bo trudny? Poślijże i mnie i daj poczytać. A ja głuptas tak się spieszyłem i z góry dziękowałem... No poślij i daj poczytać!!! trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Dlaczego mi nie posyłasz?? 09.10.02, 16:27 wysłałem parę godzin temu... ktoś jeszce nie dostał Karola?? bu. co za pocztagazeta... brr zara ponowię.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco.inka Re: Dlaczego mi nie posyłasz?? IP: *.golebia.clarus.com.pl 09.10.02, 16:29 Zaintrygowalo mnie to opowiadanie... i tez bardzo, bardzo prosze o przeslanie. coco.inka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 16:41 ha! przeczytałem Twoje. (trochę w stylu ja wiem..? Topora może?) niezłe, ale krótkie.. niestety. Nie to, żebym nie doceniał krótkiej formy, ale chciałoby się w coś wczytać zanim się skończy. Masz coś większego? z chęcią poczytam twórczość młodszego pokolenia ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepperoni78 Re: komu opowiadanie, komu? IP: proxy / *.lublin.mm.pl 09.10.02, 16:41 Mam ndzieję, że moja baracholka tez doszła?? Pozdrawiam. -- Nie pamietam jak leciało z tym fryzjerem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 16:43 Gość portalu: pepperoni78 napisał(a): > Mam ndzieję, że moja baracholka tez doszła?? > Pozdrawiam. > -- > Nie pamietam jak leciało z tym fryzjerem. ;) patrz post powyżej.. może trochę nieczytelnie go wstawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: komu opowiadanie, komu? 09.10.02, 16:56 pchnij, proszę uprzejmie, twoje słowo pisane i do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 09:37 bluetab70 napisała: > to ja też poproszę!!! na razie panowie kują ścianę i skutecznie oddzielają mnie od mojego stanowiska pracy... jak tylko będe mógł to podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 09:41 ja także jestem bardzo ciekaw opowiadania... (chociaż teraz aby nadrobić wczorajsze "braki" powinienem siedzieć w barze na piwie i kiełbasie) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_4 Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 09:42 to ja takze poprosze bardzo uprzejmie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac ja tez, ja tez! 10.10.02, 10:29 gph i pizzaman slijcie! niech no spojrze na te historyjki oczami mlodego krytyka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 10:33 otrzymałem, przeczytałem podoba mi się, bo klimatyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 10:55 Nie dałoby się umieścić na kazimierz.com-za przyzwoleniem autora oczywiście ? Jest takie kazimiersko-chagallowskie Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 13:27 013y napisała: > Nie dałoby się umieścić na kazimierz.com-za przyzwoleniem autora oczywiście ? > Jest takie kazimiersko-chagallowskie nie bardzo, trzeba by przerobić (za przyzwoleniem autora oczywiście): stróże operuja w dzielnicy siódmej, a kazek to dzielnica pierwsza do tego stróże nie lubia sródmiescia (z salwatora są, czy jak?) strasznie dużo dialogów Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 12:54 mam nadzieję, że wszyscy co chcieli, dostali. jeżeli ktos 2 razy to przepraszam.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 14:07 dostalem, ale dziwnie wszystko przekreslone i kolorowe.. czy taki byl oryginal? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 14:21 tomcrac napisał: > dostalem, ale dziwnie wszystko przekreslone i kolorowe.. czy taki byl oryginal? oryginał był czarno biały.. może za dużo popaliłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 14:22 gph napisał: > tomcrac napisał: > > > dostalem, ale dziwnie wszystko przekreslone i kolorowe.. czy taki byl > oryginal? > oryginał był czarno biały.. może za dużo popaliłeś?? Sprawdź tomCrac kabelek od monitora ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac kolorki, kreseczki i inne znaczki widze... :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 14:35 > Sprawdź tomCrac kabelek od monitora ;-) hmmm pewnie to przez to, ze uzywam wordPad'a a tekst byl splodzony w Word'ie.. Mozliwe tez, iz juz tak bardzo przywyklem do studiowania, ze ten pierwszy wolny dzionek powoduje u mnie jakies halucynacje... :)) "kolorki, kreseczki i inne pierdolki widze... :)" - webmajsterzy GW zaczynaja mnie WQRWIAC! czy to jest niecenzuralny tytul?? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: kolorki, kreseczki i inne znaczki widze... :) 10.10.02, 15:06 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Mozliwe tez, iz juz tak bardzo przywyklem do studiowania, ze ten pierwszy wolny dzionek powoduje u mnie jakies halucynacje... :)) Niech się student cieszy, że ma wolny dzień! Inny student miał wolny piątek, ale już go nie ma :((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: kolorki, kreseczki i inne znaczki widze... :) 10.10.02, 16:34 > Gość portalu: tomCrac napisała: > ten pierwszy wolny dzionek powoduje u mnie jakies halucynacje... :)) Przychodzi krowa do lekarza i sie smieje. Lekarz sie pyta, co sie stalo? Na to krowa: po tej trawie mi tak wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: kolorki, kreseczki i inne znaczki widze... :) 10.10.02, 16:39 m.in napisał: > Przychodzi krowa do lekarza i sie smieje. Lekarz sie pyta, co sie stalo? > Na to krowa: po tej trawie mi tak wesoło. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:34 przeczytał ktoś? (poza pepperonim, peteenem, tudnym i 013y)?? ktoś chce jeszcze coś? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:36 oooooo zrobie cie na szaro! :) o mnie zapomniałeś czyżbym był taki niepozorny? chlip, chlip... m.in - niepocieszony Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:41 m.in napisał: > oooooo > zrobie cie na szaro! :) > o mnie zapomniałeś > czyżbym był taki niepozorny? chlip, chlip... > m.in - niepocieszony cholera. zapomniałem. widać niewystarczająco zachwyt wyraziłeś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:40 gph napisał: > przeczytał ktoś? (poza pepperonim, peteenem, tudnym i 013y)?? ktoś chce jeszcze Taaak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:41 dreamlover napisała: > gph napisał: > > > przeczytał ktoś? (poza pepperonim, peteenem, tudnym i 013y)?? ktoś chce > jeszcze > > Taaak!!! hm. tak- przeczytał czy tak-chce, czy 2 X TAK?? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:43 gph napisał: > > Taaak!!! > hm. tak- przeczytał czy tak-chce, czy 2 X TAK?? Taaak, chciałby przeczytać, ale nie ma na razie co... Ślij prędziuchno... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:47 dreamlover napisała: >> Ślij prędziuchno... ile łącza dały.. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: komu opowiadanie, komu? 10.10.02, 16:58 gph napisał: > ile łącza dały.. łącza nie zawiodły... Właśnie się wgłębiam w lekturkę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: komu opowiadanie, komu? 11.10.02, 10:40 gph napisał: > przeczytał ktoś? (poza pepperonim, peteenem, tudnym i 013y)?? ktoś chce jeszcze > > coś? > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 11.10.02, 10:56 poszedł kotstefana. zaczynam się gubić ale lubię to. taki "stragan z przeterminowanymi opowiadaniami"! Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 11.10.02, 10:06 wysyłam Ci Stefana - to klimat z rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: komu opowiadanie, komu? 11.10.02, 11:17 ileż masz tych opowiadań? wrzucaj smiało :) nadchodza długie zimowe wieczory :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 11.10.02, 11:19 m.in napisał: > ileż masz tych opowiadań? wrzucaj smiało :) > nadchodza długie zimowe wieczory :) niebardzodużo, bo zarzuciłem działalność.. zara wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: komu opowiadanie, komu? 11.10.02, 13:08 jak tylko przejrzę - popołudniem - ok? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: komu opowiadanie, komu? 13.10.02, 10:47 gph napisał: > jak tylko przejrzę - popołudniem - ok? > Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_4 Re: komu opowiadanie, komu? 14.10.02, 08:40 Rewelacja !! Bardzo sie podobalo!! Jesli mozna prosic to porosze Cie o jeszcze :) Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: komu opowiadanie, komu? 14.10.02, 13:19 ja też poproszę jeszcze, a w ogóle to proszę mnie dodać do stałej mailowej listy literackiej i wysyłać konsekwentnie twórczość w miarę jej znajdowania bądź tworzenia nowej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
coco.inka Opowiadanie rewelacyjne!!! Chce jeszcze!!!! 14.10.02, 14:46 Gratulacjie!!! Dzieki za opowiadanie, bardzo mi sie podobało, no moze za wyjatkiem kilku pierwszych wersów. Ale i tak jestem pod wrazeniem. Został mi tylko niedosyt, więc bardzo prosze jeszcze o jakies opowiadanka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph (w drodze) Re: Opowiadanie rewelacyjne!!! Chce jeszcze!!!! IP: 195.205.223.* 14.10.02, 17:10 coco.inka napisała: > Gratulacjie!!! Dzieki za opowiadanie, bardzo mi sie podobało, no moze za > wyjatkiem kilku pierwszych wersów. Ale i tak jestem pod wrazeniem. Został mi > tylko niedosyt, więc bardzo prosze jeszcze o jakies opowiadanka!!! Z chęcią Wam wszystkim cos jeszcze podeślę, ale koło środy. na razie podróżuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Opowiadanie rewelacyjne!!! Chce jeszcze!!!! 16.10.02, 12:11 gph(w drodze) to nie byłem ja. ale szczerze mówiąc nie pamiętam komu co wysłałem. a kto jeszcze nie dostał.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Opowiadanie rewelacyjne!!! Chce jeszcze!!!! 28.10.02, 15:59 po raz ostatni wyciągam ten wątek na powierzchnię. jak ktoś jeszcze czegoś nie dostał, to proszę o putego maila, wrócę w środę to poprzesyłam, a potem niech znika w niepamięci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph(w drodze) Re: komu opowiadanie, komu? IP: 195.205.223.* 14.10.02, 17:11 martolka napisała: > ja też poproszę jeszcze, a w ogóle to proszę mnie dodać do stałej mailowej > listy literackiej i wysyłać konsekwentnie twórczość w miarę jej znajdowania > bądź tworzenia nowej. > :-) jasne. jak przestanę być w drodze. a nie macie cos swojego, żeby się podzielić?? Odpowiedz Link Zgłoś