Dodaj do ulubionych

architekt wnętrz

20.11.05, 23:13
szukam kogos kto pomógł by nam podjec decyzje o rozmieszczeniu scian w
mieszkaniu, plus ewentualnie potem doradził w kwesti dekoracji.Moga byc to 2
inne osoby.
Obserwuj wątek
    • Gość: nawoja Re: architekt wnętrz IP: 80.51.253.* 21.11.05, 09:20
      polecam gpraco p.Bozene Kuszilek, projektowała nam mieszkanie 3 pokojowe na
      os.Europejskim - tel. 0605513286, 4159283
      • Gość: esposa1 Re: architekt wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 10:30
        jaką sumkę ( mniej więcej) trzeba przygotować na tego typu usługę? Nie chcę,
        żebys zdradzała ile Ciebie to kosztowało, ale chociaż jakiś przedział, bo w
        ogóle się nie orientuję
        • pentelka Re: architekt wnętrz 21.11.05, 12:40
          W zaleznosci od zakresu prac, architekci wnetrz biora od ok. 100zl za metr
          mieszkania wzwyz. Jesli bedzie ci ustalal wszystko i wybieral np fuge do
          plytek, to cena moze kilka razy skoczyc wzwyz. Wniosek - trzeba sie zastanowic,
          czego sie chce i szukac, szukac i porownywac ceny :-)
          ALbo zaryzykowac i samemu wszystko ustalic :-)
          • Gość: esposa1 Re: architekt wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:26
            dzięki za informację.

cena druzgocąca : ( Mam 66 m2 czyli cena od 6600zł

mogłabym wydać najwyżej 1000 zł...

więc trzeba będzie liczyć tylko na siebie : (
            • oryginal Re: architekt wnętrz 21.11.05, 16:33
              Proszę o kontakt mailowy - nie chciałabym na forum podawać numeru mojej
              architekt :) A jest absolutnie cudowna, zdolna itd... No i BARDZO konkurencyjna
              jeśli chodzi o ceny :)
              • Gość: anka Re: architekt wnętrz IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 21:42
                podaj maila
          • Gość: AN Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 14.02.06, 17:02
            ALE BZDURA, ZA TYLE TO MOZNA CAŁY DOM ZAPROJEKTOWAC, NIE DAJ SIE NACIĄGNĄĆ NA
            TAKIE PIENIĄDZE... NIE BĄDZ NAIWNA
    • Gość: kasia Re: architekt wnętrz IP: *.krakow.pl 21.11.05, 16:54
      Witam,

jestem architektem, zapraszam do rozmowy o projekcie.
      tel: 601-220-224
      e-mail: k_grochot@op.pl
      • aniak-i do orginał 22.11.05, 10:05
        ttaurus@poczta.onet.pl
        • Gość: doko1 Re: do orginał IP: 213.94.213.* 29.11.05, 03:03
          ja rowniez szukam kogos kto pomoglby nam zaprojektowac, doradzic w sprawe
          naszego 77 metrowego mieszkania, dodam, ze mieszkanie wlasnie sie buduje oraz,
          ze mamy juz pewne wyobrazenia co do jego wygladu tylko trzeba to jakos
          poukladac w logiczna calosc. Posiadam wstepne rzuty lokalu dla
          zainteresowanych, prosze o informacje dotyczace, swiadczonych uslug oraz ceny
          na adres: sebek@eircom.net
    • Gość: Bożena Re: architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 09:45
      Jestem plastykiem,architektem wnętrz.Spróbuję pomóc.415-92-83
      • michu_10 Re: architekt wnętrz 07.02.06, 17:00
        jestem architektem. :) młodym, zdolnym, skromnym, pracujacym od 1,5 roku w
        zawodzie i gotowym do nowych wyzwań :) michu_10@op.pl, michu_10@gazeta.pl... ps
        wlasnie tez kupuje mieszkanie wiec czeka mnie podobna wlasna robotka... :)
        • Gość: AN Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 14.02.06, 17:05
          TYLKO BARDZO PROSZE NIE ZATRUDNIAJ PLASTYKÓW, BO CI ZROBIĄ Z MIESZKANIA BURDEL,
          ONI MIE MAJĄ KSZTY WIEDZY, PROJEKTY PLASTYKÓW SĄ POWALAJĄCE ( W NEGATYWNYM
          ZNACZENIU) I BARDZO KICZOWAKE. SZKODA PIENIEDZY I CZASU. U PLASTYKA ZAMÓW SOBIE
          OBRAZEK NA ŚCIANE A NIE PROJEKT MIESZKANIA. POZDRAWIAM
          • Gość: do wściekłej na pl Re: architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 19:10
            co za kipiąca złość przez Ciebie przemawia!!!Czuje się wściekła i
            obrażona.Jestem arch.wnetrz po Krakowskiej ASP- pracuje od lat w zawodzie i
            takie plucie na nas wszystkich może tylko cholernie oburzyc mnie i dziesiątki
            moich bardzo zadowolonych klientów .Nie pozdrawiam .Broń mnie Panie od takich
            klientek!
            • Gość: AN Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 19.02.06, 19:20
              JESZCZE NIE WIDZIAŁAM DOBREGO WNĘTRZA ZAPROJEKTOWANEGO PRZEZ PLASTYKA, MAZDY
              PLASTYK MYSLI ZE PROJEKT TO OBRAZEK NA ŚCIANIE, BRRR..... ZAWSZE JAKIES
              ZMANIEROWANE DZIWACZNE PROJEKTY... BRRRR...

SZKODA CZASU NA PLASTYKA, BEZ OBRAZY, ALE ONI DOBRZY SĄ W DOBORZE KOLORÓW, ALE
              RESZTA LEZY.
              • Gość: do AN ! Re: architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:07
                Najlepiej zaprojektuj sobie wnętrze sama ,bo z żadnym normalnym czlowiekiem się
                nigdy nie dogadasz!!!!!!!!!!
                • Gość: a ja Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 30.03.06, 19:21
                  a ja mysle zupełnie inaczej nie ma to jak fachowa pomoc!
              • stefarch Re: architekt wnętrz 20.02.06, 16:43
                witam :)jestem architektem wnętrz(pracuje w biurze architektury wnętrz w
                Krakowie)z chęcią podejme sie aranżacji (kuchni,salonów,łazienek itd),mam duze
                doświadczenie w dziedzinie projektowania wnętrz i wielu zadowolonych
                klientów,bardzo konkurencyjne ceny!!!!!jesli jest ktos zainteresowany proszę o
                kontakt na adres gazety,POZDRAWIAM;)
    • Gość: fantomas Re: architekt wnętrz IP: *.ghnet.pl 26.02.06, 12:20
      Rzuć okiem na to:
      www.kredytdom.pl/poradnik/remontujesz/architekt_wnetrz/
    • 1melka1 Re: architekt wnętrz 01.03.06, 09:05
      cześć
      Pewnie architekt został juz dawno wybrany, ale jesli nie, to chce ci tylko
      powiedzieć, ze jestem po architekturze, siedze z dzieckiem w domu i równiez
      wykańczam nasz dom. Moge ci doradzić i pogadac z toba zupełnie za darmo. Jeśli
      uznasz, ze mam cos w głowie mozemy sie umówic na projekty poszczególnych wnetrz
      za cene dojazdu do ciebie ;) dlaczego ? podaj mi meila to ci napisze :)
      pozdrawiam
      • Gość: Lukasz Re: architekt wnętrz IP: *.proxyplus.cz / *.arge.pl 01.03.06, 12:56
        To nie ja jestem autorem posta, ale byłbym zainteresowany.
        Jeżeli temat jest aktualny to poproszę o kontakt na maila: rotter@ekrakow.pl

Pozdrawiam.
        • 1melka1 Re: architekt wnętrz 02.03.06, 00:23
          do Łukasza
          wysłałam do Ciebie pocztę, ale wróciła :(, chyba została uznana za spam
          • Gość: woj77 Re: architekt wnętrz IP: *.usr.onet.pl 09.03.06, 16:35
            do 1melka1 lub innych architektow / specjalistow mogacych pomoc za darmo (jak
            widac tacy sa, np 1melka1 :-)) lub dosc male pieniadze. Duzych niestety nie mam. :-)

Chetnie przyjme taka pomoc. Piszcie do mnie z ofertami na adres: rubensosa@o2.pl

dziekuje, na wszystkie maile odpowiem.

Mam nowe mieszkanie 3 pokojowe, ale co do pracy architekta chcialbym
            skoncentrowac sie na 1 - 2 pomieszczeniach.

Pozdrawiam i dziekuje.
            Do...napisania
            Ruben Sosa
            • Gość: Tess Re: architekt wnętrz IP: *.range86-137.btcentralplus.com 09.03.06, 21:31
              Jesli tak to polecam Stefarch
        • Gość: alina Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 31.07.06, 12:45
          i co wykonywała ci ta melka projekt za darmo>::??ciekawa jestem jak wyszło:)
      • Gość: sylwia Re: architekt wnętrz IP: *.crowley.pl 10.03.06, 14:17
        (1melka1)Czesc przeczytałam na forum kilka informacji od ciebie.Jestem teraz na
        etapie poszukiwania architekta.Chcialabym sie doradzic w kilku
        rzeczach,mieszkanie odbieram prawdopoobnie w czerwcu. Jesli bedziesz miec
        chwilke czasu to napisz ,dziekuje i podaje moj adres sgruszka@op.pl
        • stefarch Re: architekt wnętrz 11.03.06, 22:02
          witam:)jestem architektem wnętrz,i jak juz niejednokrotnie pisałem na forum, z
          chęcią wykonam projekty mieszkań (kuchnie,łazienki,salony..itd).Proponuje
          bardzo konkurencyjne ceny w porównaniu z biurem architektury wnętrz.mam na swoim
          koncie wielu zadowolonych kilentów i duże doświadczenie w dziedzinie
          kształtowania przestrzeni.szczegóły proszę kierować na maila stefarch@gazeta.pl
          pozdrawaiam:)
      • cent-urion Re: architekt wnętrz 31.03.06, 00:02
        1melka1-czy odpisujesz na e-maile???Bo czekam i czekam.....................
    • bbeata76 Re: architekt wnętrz 20.03.06, 00:52
      też szukam kogoś do aranżacji mieszkania 74m, dokładnie chodzi mi o salon,
      kuchnię i łazienkę- i to nie o meble, ale oświetlenie, ściany. Dodam, że do
      wydania mam mniej niż 800 zł
      • Gość: Anna Re: do stefarch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 08:14
        stefarch! to pokaz nam te cudownie zaprojektowane wnetrza
        ja ogladam takie strony na zagranicznych stronach internetowych - oni pokazuje
        co umieja
      • stefarch Re: architekt wnętrz 20.03.06, 11:38
        witam!nie czuje potrzeby pokazywania wszytskim moich projektów,ale jesli jest
        ktoś zainteresowany to zawsze wysyłam swoje wizualizacjie dla pokazania swoich
        umiejętności;)pozdrawaiam!
        • Gość: hihi Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 27.05.06, 10:25
          no i jak te wasze wnętrza???
          • Gość: Janek Re: architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:26
            to nie ty masz , glabie, czuc potrzebe pokazywania tylko klient za pieniadze ma
            obejrzec co potrafisz
            ludzie, to co najprzyjemniejsze chcecie komus powierzac??????????
            • malewa1 Re: architekt wnętrz 28.05.06, 15:04
              masz pewnie rację, ale ja tak siedzę nad projektem mojego przyszłego meszkania
              i brakuje mi kogoś, kto by mi doradził :) i tutaj baardzo przydałaby sie rada
              kogos kto ma większą wyobraźnię niż ja .
            • Gość: taki ktoś Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 29.05.06, 11:50
              a ja się nie dziwie ,że facet publicznie nie pokazuje swoich projektów, w końcu
              są one po wykonaniu własnością kogoś dla kogo je robił. Sam korzystałem z takich
              usług i nie chciałbym żeby moja łazienka była publicznie pokazywana. Aha jeszcze
              jedno z zasady nie pokjazuje się tez takich projetów bo ktoś mogłby sobie coś
              podpatrzyć a w tym zawodzie własne i oryginalne pomysły to duży plus.
              • Gość: Janek Re: architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 11:09
                kobieto , na jakim ty swiecie zyjesz
                ze wsi z lat 50-tych?
                to jest biznes
                masz inernet a nic nie umiesz sie dowiedziec
                na calym swiecie w panstwach cywilizowanych , architekt musi pokazac co umie
                wejdz na rozne strony leniu, to zobaczysz jak sie na swiecie pracuje
                oczy ci zbieleja
                koniec z ta dziadoska prowizorka pracy
                Polska to ni Bialorus
                rusz rozumem
                • malewa1 Re: architekt wnętrz 03.06.06, 17:56
                  ależ ty nerwowy jesteś i po co ??
                • Gość: tikut Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 03.06.06, 18:40
                  to mnie rozśmieszyłeś!tobie ktoś zabraniał się kształcić? czy to tylko kwestia
                  możliwości intelektualnych?hmm?
    • Gość: Arek Ja rowniez zatrudnie architekta wnetrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:33
      Zatrudnie architekta wnetrz do zaprojektowania wnetrz malego domku (170m).
      Potrzebuje projektu:
      1. 2 lazienek
      2. sypialni
      3. salonu
      4. jadalni
      5. holu wejsciowego

oferte wraz z cena prosze przesylac na:

tester001 malpa interia.pl
      • Gość: Pusty smiech Architekt wnetrz-moze nie do konca? IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:11
        zalaczam odpowiedz osoby ktora na forum okreslila sie tak-jestem
        architektem. :) młodym, zdolnym, skromnym, pracujacym od 1,5 roku w
        zawodzie i gotowym do nowych wyzwań.
        A to fragmenty odpowiedzi:
        1. >Ja od razu stawiam sprawe następująco - nie mam zbyt wiele wolnego czasu.
        Pracuje w biurze architektonicznym średnio do 17ej więc częste wypady w
        poszukiwaniu płytek czy tym podobnych nie do końca są mi na rękę.
        2.>Generalnie takie popołudnie nie naliczam dodatkowo(zbytek łaski).
        3.>Nadmieniam też, że jeszcze średnio znam kraków. Generalnie jednak nie
        spowoduje to zbytnich komplikacji.
        4.>Jak pan widzi nie zjamuje sie małymi rzeczami wystroju .
        To tylko wybor-do tej pory jestem pod wrazeniem skromnosci tej osoby,oczywiscie
        ani mysle korzystac z takiej "pomocy".
        Polecam KKAT (www.kkat.pl) bardzo mila (normalna, profesjonalna)obsluga,2
        fachowe,kreatywne panie ze swietnymi pomyslami co do aranzacji scianek,
        mebli,zieleni na balkonie,etc.Wskazania na to co z naszych pomyslow nie jest
        pratyczne etc. o to wlasnie chodzilo mi w rozmowie z fachowcem od wnetrz!
        • Gość: maria Re: Architekt wnetrz-moze nie do konca? IP: *.chello.pl 30.05.06, 14:03
          no to faktycznie szczyt bezczelności jak ktoś ma taki brak kultury, ale dzięki
          bogu nie każdy młody człowiek się tak zachowuje!Łatwo wywnioskować z powyższych
          wypowiedzi komu można zaufać i zlecić aranżacje mieszkania. Sama kożystałam z
          usług architekta wnętrz "z forum" i jestem bardzo zadowolona efektami.
          pozdrowienia dla forumowiczów
          • Gość: annso zlecę projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:33
            do zaprojektowania:
            łazienka 8 mkw, skosy
            łazienka 10 mkw, skosy i duże okno
            salon 50 mkw w tym wybór kominka.

wnętrza są oddane w tzw stanie deweloperskim

od razu wykluczam wszystkich architektów związanych z firmami Arka, Excellent,
            Estima.

proszę pisać:
            annso@op.pl
            • angelikab69 poszukuję arch. wnętrz 30.05.06, 19:06
              Zlecę zaprojektowanie 100m mieszkania. Nie interesują mnie oferty 100zł/m
              ponieważ uważam,że mieszkanie potrzebuje tylko drobnej korekty jeżeli chodzi o
              ustawienie ścian.
              Poza tym interesuje mnie zaprojektowanie oświetlenia i ogólna aranżacja
              wnętrza.
              Ofery proszę kierować na maila.
              Pozdrawiam
    • Gość: nie architekt Re: architekt wnętrz IP: *.ae.krakow.pl 31.05.06, 13:13
      nie jestem architektem ,ale zajmuje się nieruchomościami , kupuje mieszkania i
      dokonuje ich adaptacji do potrzeb nowego właściciela , zrealizowałem juz około
      10 mieszkań , moge pomóc ,wszystko zależy od tego co chcesz miec w mieszkaniu
      czy domu ,znam wiele nowych technologii i rozwiązań, znam ekipy wykonawcze
      oczekuje propozycji
      zspmg@poczta.fm
      • Gość: Greg Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.chello.pl 01.06.06, 14:38
        Jak nie jesteś architektem to gdzie się pchasz?
        Pewnie ze coś dobierzesz,jakieś płytki, kolor, szczególnie ze twoj klient bedzie
        wiedział o tym co mu proponujesz tyle co ty albo więcej ,

tylko nieuku nie psuj rynku i zajmij sie swoim zawodem a nie porady typu złota
        rączka...

Co za bezczelnośc proponować ze sie komuś zaprojektuje wnętrza i nie mieć do
        tego zadnego przygotowania zawodowego.
        • Gość: nie architekt Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.ae.krakow.pl 01.06.06, 14:47
          jestem technikiem budowlanym ,i ta praktyka mi wystarczy , a jak słyszę 100
          zeta za metr projektu to mnie śmiech ogarnia:)a nieuku powiedz do swojej
          starej:)
        • Gość: znajomy nie.arch. Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.ae.krakow.pl 01.06.06, 15:00
          Greg ile bierzesz za projekt od metra?pochwal się jaki jesteś tani?
          • Gość: tikut Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.chello.pl 02.06.06, 00:55
            zgadzam się całkowićie.Mało ze bezczelność z taką propozycjia to jeszcze
            całkowity brak kultury. Ale zapewne na budowie to norma!wystrzegajmy się takich
            ludzi!
            • Gość: stach Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:17
              A TY mądrala ile bierzesz za metr?
              • Gość: tikut Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.chello.pl 02.06.06, 11:14
                no ja niestety nie jestem architektem, tylko lekarzem. Iniedawno robiłem sobie
                mieszkanko w biurze architektonicznym. Zrobili mi świetny projekt a mój pseuo
                fachowiec nawt nie potrafił tego wykonać, i jeszcze probował mi"wcisnąć" ze to
                żle bedzie wyglądać a jego propozycja jest lepsza. To już było poniżej
                wszystkiego czego się spodziewałem!
                • Gość: nie-lekarz Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:20
                  a skad masz pieniadze podobno lekarze biedni jak myszy koscielne:)to pochwal
                  się ile Cię ten projekcik w "biurze architektonicznym "kosztował
                  • Gość: tikut Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.chello.pl 02.06.06, 13:39
                    Chyba nie będziemy sobie wyliczać kto ile ma. A za salon zapłaciłem 4000zł. Ale
                    mam na to więc mogłem sobie pozwolić.
                • Gość: majka Re: architekt wnętrz re do "nie architekt" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:54
                  jestem lekarzem i mam mieszkanko , ależ to infantylne , moze ginekologiem:)?
                  zareklamuj jeszcze kotku swój gabinet odrobisz to co wydałeś na architekta
    • Gość: NANA [...] IP: *.ae.krakow.pl 02.06.06, 15:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: tikut Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 02.06.06, 16:27
        myśle , że ta sprawa nie jest tematem dyskusji.Kasy mam tyle na ile się
        wykształciłem, więc nie wiem co to za zazdrość ze strony coniektórych.
        • Gość: kgb [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:31
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: tikut Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 03.06.06, 18:40
            to mnie rozśmieszyłeś!tobie ktoś zabraniał się kształcić? czy to tylko kwestia
            możliwości intelektualnych?hmm?
            • Gość: znachor Re: architekt wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:34
              wszyscy lekarze to takie prostaki?:)
              • Gość: tikut Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 04.06.06, 12:04
                hmm? nie wiem czy konkretna, szczera wypowiedź moze zostać nazwana prostactwem?
                Raczej wypowiedź poprzedników bym tak nazwał.Więc myśle ze sam jesteś w stanie
                odpowiedzieć na zadane przez siebie pytanie.
    • Gość: a ja Re: architekt wnętrz IP: *.chello.pl 10.06.06, 23:53
      odebrałem własnie mieszkanie i też jestem zainteresowany jakims architektem wnętrz..
      • Gość: Sylwia Re: architekt wnętrz IP: *.crowley.pl 03.07.06, 12:21
        Ja do pana Stefarch, jestem zainteresowana projektem łazienki,napisałam do Pana
        maila.Prosze oo kontakt
    • Gość: katarzyna Polecam stefarcha IP: *.chello.pl 17.07.06, 09:46
      odebrałam właśnie od niego wizualizacje:)są naprawdę świetne!a do tego o wiele
      taniej niż w biurze projektów!
      pozdrawiam!
      • oktogon architekt wnętrz 20.07.06, 13:40
        Polecm zapoznanie się z moją ofertą dotyczącą projektów wnętrz, elewacji i
        całych obiektów.
        www.oktogon.pl

Przystępne ceny, profesjonalizm.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka