mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 00:08 tak, ja juz ide. znowu czeka mnie drzemka :( 6,5h, to chyba juz jakas copiatkowa tradycja..... Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 00:09 > tak, ja juz ide. znowu czeka mnie drzemka :( 6,5h, to chyba > juz jakas copiatkowa tradycja..... heh chyba powinienem sie cieszyc, ze sypiam jak licealista ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 00:11 tomcrac napisał: > > tak, ja juz ide. znowu czeka mnie drzemka :( 6,5h, to chyba > > juz jakas copiatkowa tradycja..... > > heh chyba powinienem sie cieszyc, ze sypiam jak licealista ;)) ale ja mowie tylko o piatku - jest tez 4 dni w tygodniu, kiedy spie 10h ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 00:12 > ale ja mowie tylko o piatku - jest tez 4 dni w tygodniu, > kiedy spie 10h ;-)))) 10h to mi sie nie zdarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 08:08 mikolaj7 napisał: > ale ja mowie tylko o piatku - jest tez 4 dni w tygodniu, > kiedy spie 10h ;-)))) 10 godzin? Czyś Ty człowieku oszalał??? Jak można tak tracić czas, połowa życia przeleci Ci między palcami, a Ty nie zauważysz... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:16 dreamlover napisała: > mikolaj7 napisał: > > > ale ja mowie tylko o piatku - jest tez 4 dni w tygodniu, > > kiedy spie 10h ;-)))) > > 10 godzin? Czyś Ty człowieku oszalał??? Jak można tak tracić czas, połowa życia > > przeleci Ci między palcami, a Ty nie zauważysz... no coz, jesli sie nie wyspie to tym bardziej mi przeleci kolo nosa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:22 mikolaj7 napisał: > no coz, jesli sie nie wyspie to tym bardziej mi przeleci kolo > nosa :)) No ale ile można spać? Mnie wystarcza 5-6 godzin, jeżeli śpię koło 8, to jestem całkiem nie do życia następnego dnia. I właśnie wtedy wolałabym nie zasypiać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:27 dreamlover napisała: > mikolaj7 napisał: > > > no coz, jesli sie nie wyspie to tym bardziej mi przeleci kolo > > nosa :)) > > No ale ile można spać? tyle, zeby wystarczylo!! czyli u mnie 9-10 samego snu + jakas godzinka lezenia w lozku i myslenia o nadchodzacym dniu!!! :-))))) > Mnie wystarcza 5-6 godzin, jakbys chcial zasnac na lekcji nastepnego dnia albo pasc z bolu glowy to bym tez tak spal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:31 mikolaj7 napisał: > tyle, zeby wystarczylo!! czyli u mnie 9-10 samego snu + > jakas godzinka lezenia w lozku i myslenia o nadchodzacym > dniu!!! :-))))) Włos mi się jezy na głowie!!! > jakbys chciala zasnac na lekcji nastepnego dnia albo pasc z > bolu glowy to bym tez tak spal :)) Mnie to nie grozi. Za dużo mam w życiu adrenalinki ;)) dreamlover - w poszukiwaniu straconego czasu m7 Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:43 dreamlover napisała: > mikolaj7 napisał: > > > tyle, zeby wystarczylo!! czyli u mnie 9-10 samego snu + > > jakas godzinka lezenia w lozku i myslenia o nadchodzacym > > dniu!!! :-))))) > > Włos mi się jezy na głowie!!! wyobraz sobie jakie to cudowne!!! jeszcze nigdy tego nie doswiadczylas, wszystko przed Toba - zbliza sie weekeeend i Twoja szansa!! :-)))) > > > jakbys chciala zasnac na lekcji nastepnego dnia albo pasc z > > bolu glowy to bym tez tak spal :)) > > Mnie to nie grozi. Za dużo mam w życiu adrenalinki ;)) a moje toczy sie leniwie... jak zycie hobbita.... :-)) > > dreamlover - w poszukiwaniu straconego czasu m7 ech tam, ja nigdy nie bylem swiadomy tego, ze marnuje czas spiac ;-))) moze troche w wakacje, bo wstawanie po pierwszej nawet mnie czasem meczy, ale tak w czasie roku szkolnego...? nigdy!!! sen to moje wytchenieni!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:48 mikolaj7 napisał: > wyobraz sobie jakie to cudowne!!! jeszcze nigdy tego nie > doswiadczylas, wszystko przed Toba - zbliza sie weekeeend > i Twoja szansa!! :-)))) W weekend to śpię najkrócej... A po 10-godzinnym śnie to nie poznałabym się w lustrze ;)) > a moje toczy sie leniwie... jak zycie hobbita.... :-)) No to może musisz pomóc szczęściu? Chyba, że odpowiada Ci ślimaczy żywot? > ech tam, ja nigdy nie bylem swiadomy tego, ze marnuje czas > spiac ;-))) To w takim razie musisz mieć ciekawe sny, skoro nie chcesz się od nich oderwać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 13:03 dreamlover napisała: > A po 10-godzinnym śnie to nie poznałabym się w lustrze ;)) tak, ja sie tez nie poznaje... zwlaszcza te wlosy.. brrr :)) > > > a moje toczy sie leniwie... jak zycie hobbita.... :-)) > > No to może musisz pomóc szczęściu? Chyba, że odpowiada Ci ślimaczy żywot? odpowiada mi spanie, jedzenie, patrzenie w niebo i zero zmartwien. ale to dopiero za 8 miesiecy ;-( a teraz pozostaje mi tylko spanie, bo lodowka tez jest pusta ;-)) > > > ech tam, ja nigdy nie bylem swiadomy tego, ze marnuje czas > > spiac ;-))) > > To w takim razie musisz mieć ciekawe sny, skoro nie chcesz się od nich > oderwać ;)) o taaak, to temat na osobny watek, niektorzy podobno nie maja snow, ale ja mam rozne - koszmary, i mile i ze znajomymi osobami (np. forumowiczami ;-) i takie nie-do- opowiadania-publicznie ;-))), a Ty? :)) hmm... zaraz chyba bede musial spadac :( milo sie rozmawialo, ale chyba do niedzieli wieczorem zastapi mnie mtq ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 13:08 mikolaj7 napisał: > tak, ja sie tez nie poznaje... zwlaszcza te wlosy.. brrr :)) Nawet mi nie mów o włosach... Myślałam, że długie to zaraza, ale krótkie jeszcze gorzej... > odpowiada mi spanie, jedzenie, patrzenie w niebo i zero > zmartwien. ale to dopiero za 8 miesiecy ;-( Ale warto na to czekać, nie? Życie bez zmartwień??? Ale nuda! > a teraz pozostaje mi tylko spanie, bo lodowka tez jest > pusta ;-)) To może czekoladę komuś zwiniesz ;)) > o taaak, to temat na osobny watek, niektorzy podobno nie > maja snow, ale ja mam rozne - koszmary, i mile i ze > znajomymi osobami (np. forumowiczami ;-) i takie nie-do- > opowiadania-publicznie ;-))), a Ty? :)) Ja mam same nie-do-opowiadania... Koszmarów w ogóle nie mam, i zawsze mi się śni to co chcę. Dlatego spanie jest takie fajne. Tylko nie za długo... > hmm... zaraz chyba bede musial spadac :( milo sie > rozmawialo, ale chyba do niedzieli wieczorem zastapi mnie > mtq ;-((( Mały cwaniaczek wywalczył co jego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 12.10.02, 22:45 dreamlover napisała: > mikolaj7 napisał: > > > tak, ja sie tez nie poznaje... zwlaszcza te wlosy.. brrr :)) > > Nawet mi nie mów o włosach... Myślałam, że długie to zaraza, ale krótkie > jeszcze gorzej... co Ty mowisz!! dziewczyny z krotkimi wlosami to najladniejsze jakie znam!! :-)))) jest tylko jeden wyjatek, ale jak to mowia - wyjatek potwierdza regule :-))) > > > odpowiada mi spanie, jedzenie, patrzenie w niebo i zero > > zmartwien. ale to dopiero za 8 miesiecy ;-( > > Ale warto na to czekać, nie? > Życie bez zmartwień??? Ale nuda! ale ja zle znosze stresy!! a w tej chwili wlasnie sie zblizaja duuze, niedobrze, brrr > > > a teraz pozostaje mi tylko spanie, bo lodowka tez jest > > pusta ;-)) > > To może czekoladę komuś zwiniesz ;)) wtedy nie bylo, dzisiaj juz sa, hehe podobno czkolada dobrze dziala na nerwy? musze sprobowac kiedys > > > o taaak, to temat na osobny watek, niektorzy podobno nie > > maja snow, ale ja mam rozne - koszmary, i mile i ze > > znajomymi osobami (np. forumowiczami ;-) i takie nie-do- > > opowiadania-publicznie ;-))), a Ty? :)) > > Ja mam same nie-do-opowiadania... hmm.. czy myslimy o tych samych ? :))) Koszmarów w ogóle nie mam, i zawsze mi się > śni to co chcę. Dlatego spanie jest takie fajne. Tylko nie za długo... jak najdluzej - w wygodnej poscieli, w cieple, kiedy za oknem pada snieg... rany, jeszcze kominek w pokoju (domu) i bym sie nie ruszyl stad do konca zimy!! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 17:44 mikolaj7 napisał: > co Ty mowisz!! dziewczyny z krotkimi wlosami to > najladniejsze jakie znam!! :-)))) Ale czy Ty wiesz, ile trzeba nad tymi włosami pracować, żeby wyglądać jak człowiek??? > ale ja zle znosze stresy!! a w tej chwili wlasnie sie zblizaja > duuze, niedobrze, brrr Naprawdę aż tak duże? No to może jakaś mała mobilizacja? > > To może czekoladę komuś zwiniesz ;)) > > wtedy nie bylo, dzisiaj juz sa, hehe A teraz pewnie znów nie ma ;)) > podobno czkolada dobrze dziala na nerwy? musze > sprobowac kiedys Może i działa, ale po jej konsumpcji to dopiero zaczynają się kłopoty... > > Ja mam same nie-do-opowiadania... > > hmm.. czy myslimy o tych samych ? :))) Istnieje spore prawdopodobieństwo... > jak najdluzej - w wygodnej poscieli, w cieple, kiedy za > oknem pada snieg... rany, jeszcze kominek w pokoju (domu) > i bym sie nie ruszyl stad do konca zimy!! Długo tak, ale nie spać, tylko na przykład czytać sobie jakąs fajną książkę. Rzeczywiście: w ciepełku, pod kołderką, podczas gdy za oknem szaro-buro... Tak jak dzisiaj. Oj nie chciało się wychodzić z łóżeczka... Kominka nie mam, ale może kiedyś. Do tego wygodny fotelik, kocyk albo futro z jakiegoś zwierza, jakaś nastrojowa muzyczka i książka. No miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:30 dreamlover napisała: > No ale ile można spać? Mnie wystarcza 5-6 godzin, Ale fajnie, też bym tak chciał... Ja muszę tak 7-9, żeby się nadawać do eksploatacji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 12:51 kuba203 napisał: > Ale fajnie, też bym tak chciał... Ja muszę tak 7-9, żeby się nadawać do > eksploatacji :))) 7 to jest górna granica! A potem to już można się rozkręcić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: idzcie spac, ale juz IP: *.wil.pk.edu.pl 11.10.02, 13:01 dreamlover napisała: > 7 to jest górna granica! A potem to już można się rozkręcić!!! Jak to rozkręcić? Nie rozumiem... :))) Dla mnie 7 to dolna granica, poniżej której jest już tylko pustka i niebyt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 13:10 Gość portalu: kuba203 napisał(a): > Jak to rozkręcić? Nie rozumiem... :))) > Dla mnie 7 to dolna granica, poniżej której jest już tylko pustka i niebyt :))) Chodziło mi o 7 godzin, więcej nie mogę, jeśli mam mieć dobry dzień. A im krócej śpię, tym fajniej się potem rozkręcam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 19:40 dreamlover napisała: > Chodziło mi o 7 godzin, więcej nie mogę, jeśli mam mieć dobry dzień. Zazdroszczę Ci... :))) > A im krócej śpię, tym fajniej się potem rozkręcam. Najfajniejsze jest uczucie, kiedy się wstaje bardzo wcześnie, np o 4, jak z biegiem dnia zaczynają działać kolejne funkcje mózgu, takie jak myślenie, kojarzenie, itp :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: idzcie spac, ale juz IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.10.02, 00:11 To ja , chory też zapadnę w drzemkę:)))) A jak mozna sie dowiedzieć kto zaliczył 66666? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 00:12 Gość portalu: skks napisał(a): > To ja , chory też zapadnę w drzemkę:)))) > A jak mozna sie dowiedzieć kto zaliczył 66666? spytac na forum o forum albo mailem do ktoregos z adminow. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: idzcie spac, ale juz 11.10.02, 00:13 > A jak mozna sie dowiedzieć kto zaliczył 66666? Janus, Janus, Janus? :) GPH stawia browar wszystkim poniewaz nie mozna wyznaczyc plodziciela 666 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Dobranoc... 11.10.02, 00:21 wesolek sie znalazl, u mnie slonce swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: z kim spi mikolaj??? 11.10.02, 13:29 pewnie z emtekiem :) a jeśli niedajboże mają jedną kołdrę, to dochodzi zapewne do gorszących scen Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: z kim spi mikolaj??? 12.10.02, 22:33 jottka napisała: > pewnie z emtekiem :) > > a jeśli niedajboże mają jedną kołdrę, to dochodzi zapewne do gorszących scen Jottka, Ty chyba nie masz rodzenstwa. to jest przeciez gorsze niz nie-spanie - spac z rodzenstwem. zreszta kiedy to bylo ostatni raz - jak mielismy po kilka lat ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: z kim spi mikolaj??? 12.10.02, 23:23 a smoczka nie trzeba ci kupić? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: z kim spi mikolaj??? 12.10.02, 23:27 jottka napisała: > a smoczka nie trzeba ci kupić? :) wawelskiego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: z kim spi mikolaj??? 12.10.02, 23:29 oosbliwe masz gusty do przytulanek :( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: z kim spi mikolaj??? 12.10.02, 23:37 przytulanka ze smoka to zla? :) fajna, takiej jeszcze nie mam, jest krokdyl, sowa, kilka krolikow, jakis mis, jez, robak, waz.... smok by sie ladnie prezetowal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: z kim spi mikolaj??? 12.10.02, 23:57 najmocniej przepraszam, ale nie myślałeś kiedyś o laleczkach? w końcu duży już chłopiec jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: z kim spi mikolaj??? 13.10.02, 00:08 jottka napisała: > najmocniej przepraszam, ale nie myślałeś kiedyś o laleczkach? > > w końcu duży już chłopiec jesteś no wlasnie - lalki to chyba dla dziewczyn? :) z pluszowymi lepiej sie spi - Dreamlover nie ma pluszakow to nie rozumie jak to mozliwe, ze ktos spi 10h Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: z kim spi mikolaj??? 13.10.02, 00:24 ja może tak to ujmę - bywają w życiu i inne mięciutkie zabawki, równie fajne ale może lepiej mamy spytaj, jak już skończysz te 18 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: z kim spi mikolaj??? 13.10.02, 00:41 jottka napisała: > ja może tak to ujmę - bywają w życiu i inne mięciutkie zabawki, równie fajne > > ale może lepiej mamy spytaj, jak już skończysz te 18 :)) Jottka - Ty mnie deprawujesz, co najmniej, hehe ale w kontekscie tych innych zabawek nie rozumiem jaka role odgrywal smok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: z kim spi mikolaj??? 13.10.02, 17:48 mikolaj7 napisał: > z pluszowymi lepiej sie spi - Dreamlover nie ma pluszakow > to nie rozumie jak to mozliwe, ze ktos spi 10h Ale miałam, tylko oddałam. Ale jeszcze parę zostało. Tylko w pewnym wieku takie pluszaki o których tu mowa nie wystarczają i jottka ma w tym względzie 100% rację! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: z kim spi mikolaj??? 13.10.02, 19:23 dreamlover napisała: > mikolaj7 napisał: > > > z pluszowymi lepiej sie spi - Dreamlover nie ma pluszakow > > to nie rozumie jak to mozliwe, ze ktos spi 10h > > Ale miałam, tylko oddałam. Ale jeszcze parę zostało. Tylko w pewnym wieku takie > > pluszaki o których tu mowa nie wystarczają i jottka ma w tym względzie 100% > rację! wy nawet nie wiecvie ile ja mam lat, hehe, nie sugerujcie tu nie-wadomo-czego ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: z kim spi mikolaj??? 13.10.02, 19:25 mikolaj7 napisał: > dreamlover napisała: > > > mikolaj7 napisał: > > > > > z pluszowymi lepiej sie spi - Dreamlover nie ma pluszakow > > > to nie rozumie jak to mozliwe, ze ktos spi 10h > > > > Ale miałam, tylko oddałam. Ale jeszcze parę zostało. Tylko w pewnym wieku > takie > > > > pluszaki o których tu mowa nie wystarczają i jottka ma w tym względzie 100 > % > > rację! > > wy nawet nie wiecvie ile ja mam lat, hehe, nie sugerujcie tu > nie-wadomo-czego ;-)))) no wlasnie, na sucho 6 godzin, po kilku kielichach 12, po flaszce 18, po kilku flaszkach 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: idzcie spac, ale juz IP: *.client.attbi.com 12.10.02, 22:35 nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: idzcie spac, ale juz IP: *.client.attbi.com 12.10.02, 22:40 Gość portalu: zakretka napisał(a): > nie! witomy! czy to aby ta prawdziwa zakretka? Dalas sobie spokoj z AOL ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: idzcie spac, ale juz IP: *.client.attbi.com 12.10.02, 22:42 tak ta sama zakretka( a skad wiesz ze dalam?) Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 12.10.02, 22:44 Gość portalu: zakretka napisał(a): > tak ta sama zakretka( a skad wiesz ze dalam?) Widac obok twojego nicka, teraz masz attbi.com jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 00:08 Ty,Prokocim z Ciebie to prawie dr.Watson albo inny Rutkowski!Dedookooyesz niekiepsko,albo oczki masz dobre-takie male literki wypatrzec,no no... Zakretka siedzisz w domu? Taki niewinny tescik i prosze...M7 okazalo sie z Sodomi alibo z Gomori pochodzi. Ciekawe czu Proksio wydedookooye co je grane? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 00:53 magazyn1 napisał: > Ty,Prokocim z Ciebie to prawie dr.Watson albo inny Rutkowski!Dedookooyesz > niekiepsko,albo oczki masz dobre-takie male literki wypatrzec,no no... > Zakretka siedzisz w domu? > Taki niewinny tescik i prosze...M7 okazalo sie z Sodomi alibo z Gomori > pochodzi. Ciekawe czu Proksio wydedookooye co je grane? > Pozdrawiam. Proksio cos dedykuje bo zakretka jakos dziwnie dzisiaj pisala. Jakby miala magazun w rece. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 00:59 Z Zakretko kombinooye spotkac sie we troye! W jakims Boorger Kingoo! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 01:02 magazyn1 napisał: > Z Zakretko kombinooye spotkac sie we troye! W jakims Boorger Kingoo! ok, jeszcze nie probowalem chicken wooper, podobno dobry Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 01:05 Tylko trzeba Zakretke zmobilizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 01:05 Tylko trzeba Zakretke zmobilizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 01:07 magazyn1 napisał: > Tylko trzeba Zakretke zmobilizowac. moze byc problem bo teraz ma attbi.com czyli high speed internet. Jest roznica, sam to zauwazylem pol roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 01:06 prokocim1 napisał: > magazyn1 napisał: > > > Z Zakretko kombinooye spotkac sie we troye! W jakims Boorger Kingoo! > > ok, jeszcze nie probowalem chicken wooper, podobno dobry nastepni urzadzaja spotkania w "podgrupach" . . . hle hle Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 01:09 mikolaj7 napisał: > prokocim1 napisał: > > > magazyn1 napisał: > > > > > Z Zakretko kombinooye spotkac sie we troye! W jakims Boorger Kingoo! > > > > ok, jeszcze nie probowalem chicken wooper, podobno dobry > > nastepni urzadzaja spotkania w "podgrupach" . . . hle hle tylko bez takich impertynencji, pakujcie sie w samolota i fru do ciupago. Bilety w cenie normalnej ale wizy ida w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: idzcie spac, ale juz IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 01:42 gdzie i kiedy ...czekam(musimy pare rzeczy obgadac .. zaskoczymy tych z krakowskiego -kazimirza)hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 01:45 Zakretko mila Naszym seroochom, czekaj na wiadomosc.Z ootesknieniem.Poczytaj nasze teksciki.A jezeli nie idziesz pod kolderke to pogadajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 14:51 mikolaj7 napisał: > nastepni urzadzaja spotkania w "podgrupach" . . . hle hle Skks proponował urządzić imprezę wyjazdową... :))) Widzę tu pewien pomysł ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: idzcie spac, ale juz IP: *.client.attbi.com 13.10.02, 16:22 nastepna impreza wyjazdowa moze w ...chicago? skks co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 17:27 Wyjelasn mi to z mozgoo Zakretko.Ale finanse moga byc przeszkoda do nieprzeplyniecia "wielkiej wody" dla wiekszosci z Wolnicy. Jednak byc moze cos sie uda zrobic poniewaz w srode 16-ego pazdziernika w loterii bedzie mozna wygrac 18 OOO OOO dolaresow.A wczoraj patrzcie jakie noomery wylosowala francowata maszyna:1-3-4-5-34-43!! Swinia! Mialy byc takie: 1O-15-19-27-48-51.W kazdym badz razie atakooye dalej. kto chce moze 12 noomerkow mi podeslac,za $1 sa dwa zakladziki.Myslec! Optymistycznie-centoosiowo pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 17:29 magazyn1 napisał: > Wyjelasn mi to z mozgoo Zakretko.Ale finanse moga byc przeszkoda do > nieprzeplyniecia "wielkiej wody" dla wiekszosci z Wolnicy. > Jednak byc moze cos sie uda zrobic poniewaz w srode 16-ego pazdziernika w > loterii bedzie mozna wygrac 18 OOO OOO dolaresow.A wczoraj patrzcie jakie > noomery wylosowala francowata maszyna:1-3-4-5-34-43!! Swinia! > Mialy byc takie: 1O-15-19-27-48-51.W kazdym badz razie atakooye dalej. > kto chce moze 12 noomerkow mi podeslac,za $1 sa dwa zakladziki.Myslec! > Optymistycznie-centoosiowo pozdrawiam! jeszcze nie sprawdzalem mojego kuponu ale i tak dzien mi zepsules Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 17:31 Takich jak Ty Proksio jest w Illinois okolo 2 milionow,lekko liczac! Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 17:48 magazyn1 napisał: > Takich jak Ty Proksio jest w Illinois okolo 2 milionow,lekko liczac! tylko ze ten milion 9999 mnie nie obchodzi. Zobacz na big game tam za piatke placa 175 tysiecy a w takim lotto tylko 2-2,5 Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 18:11 Proksio,jestes calkiem do tylu w ty materii! Od dluzszego juz czasu,moze 3 lata, za "piatke" w lotto placa od 400 do 800 dolarkow!!jak Manitou kocham! Za "czworke" w tej chwili placa do 5O-ciu, nie wiecek.A kiedys nawet i 97,wiem bo tyle raz dostalem.A ostatnia moja czworka to 47.50. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 19:07 magazyn1 napisał: > Proksio,jestes calkiem do tylu w ty materii! Od dluzszego juz czasu,moze 3 lata > , > za "piatke" w lotto placa od 400 do 800 dolarkow!!jak Manitou kocham! > Za "czworke" w tej chwili placa do 5O-ciu, nie wiecek.A kiedys nawet i 97,wiem > bo tyle raz dostalem.A ostatnia moja czworka to 47.50. mozliwe, nigdy nie mialem 5 w lotto. Moj tata mial kilka lat temu i dostal 1600. Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: idzcie spac, ale juz 13.10.02, 00:08 Ty,Prokocim z Ciebie to prawie dr.Watson albo inny Rutkowski!Dedookooyesz niekiepsko,albo oczki masz dobre-takie male literki wypatrzec,no no... Zakretka siedzisz w domu? Taki niewinny tescik i prosze...M7 okazalo sie z Sodomi alibo z Gomori pochodzi. Ciekawe czu Proksio wydedookooye co je grane? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś