Gość: Kiko IP: *.net.autocom.pl 22.11.05, 00:39 !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qoobaq Re: Poskarżyłam sie!!!!! 22.11.05, 00:44 przypomnialo mi sie taki z przedszkola : skarzypyta baz kopyta jezyk lata jak lopata na lopacie wisza gacie to nie moje tylko twoje ale to tylko takie deja vu - nic osobistego 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Re: Poskarżyłam sie!!!!! IP: *.net.autocom.pl 22.11.05, 00:50 Musiałam to zrobić! Nie było innego wyjścia. Są granice arogancji, nawet dla Szanownych Adminów FK! Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Poskarżyłam sie!!!!! 22.11.05, 00:54 Eee tam, mi sie wydaje, ze jednak troche histeryzujesz. Caly czas stosujesz ta sama metode , ktora Ci odradzalem tj wszczynanie konfliktow - nie wystarczy wkleic jeden czy dwa normalne watki, troche cierpliwosci i na pewno sie ulozy. Zajrzyj sobie na forum zanim przybylas, ciekawe czy zaobserwujesz jakies roznice 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Re: Poskarżyłam sie!!!!! IP: *.net.autocom.pl 22.11.05, 00:59 Założyłam wątek propagujacy czytelnictwo i też go skasowali. Tu można bezpiecznie pisać głównie o pogodzie lub szukać dentysty, oczywiście koniecznie taniego, jak to u Krakusów. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Poskarżyłam sie!!!!! 22.11.05, 01:04 Prosze bardzo, czytelnictwo - malo ksiazek czytasz, tak ? polecic Ci cos? Ja jestem entuzjastycznym czytelnikiem niejakiego Philipa Dicka - niejednego juz nawrocilem, sproboj i Ty. To jest SF i nie kazdy lubi, popytaj, moze Ci ktos co innego wrzuci. Juz masz temat. zamiast Poznania i kaczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Poskarżyłam sie!!!!! IP: *.net.autocom.pl 22.11.05, 01:19 Nie przepadam za SF, lubie takie rozdrapujace wnętrzności... Konwicki i jego ksiązki - worki... Ostatnio Pianistke - Jelinek... Póżno już... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Poskarżyłam sie!!!!! 22.11.05, 01:21 Dick by Cie rozdrapal na czynniki pierwsze - to nie jest o lataniu statkami kosmicznymi i machaniu mieczami laserowymi, ale jak wolisz pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator klasyczny styl pissuarowski IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 22.11.05, 09:07 i jak ci teraz, lepiej co, zaraz ulżyło, jak doniosłaś (a kto to się czepiał innej forumowiczki w podobnej sytaucji?) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Poskarżyłam sie!!!!! 22.11.05, 07:03 bardzo się cieszę!! I uprzedzam, że będę Cię wycinał, dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 07:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 nie strasz frajerze IP: *.comnet.krakow.pl 22.11.05, 07:13 odpowiedz lepiej na pytania w wątku 'apel do Janka' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek uch, jak przyjemnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 07:13 bo akurat wyjezdzam Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Poskarżyłam sie!!!!! 22.11.05, 13:17 Treści umieszczane na forum powinny być w jakiś sposób związane z jego tematyką i nie powielać wcześniejszych publikacji. Twoje niestety nie spełniały tych kryteriów. Moderatorów zaś proszę o przenoszenie na Oślą Ławkę wątków niezwiąznych z netykietą - nie zaś bezśladowe kasowanie. pozdrawiam, j/a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Poskarżyłam sie!!!!! IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 22.11.05, 13:42 czy wiesz, że ta dziewoja występuje pod kilkunastoma nickami i od dłuższego czasu usiłuje prowadzić kampanię przeciw po i jej zwolennikom? nawet kiedy ci już nie reagują, rozpoczyna prowokacyjne wątki, rozmawia sama z sobą, a kiedy dostała nauczkę jedyne co jej przyszło do głowy, to polecieć na skargę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Poskarżyłam sie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:33 nauczyla sie od trudnego i od tych innych,ktorzy od 6 rano klapja skonczylo sie bezkrolewie co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Poskarżyłam sie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:36 no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Re: Poskarżyłam sie!!!!! Jabbur IP: *.net.autocom.pl 22.11.05, 16:02 Musiałeś sobie coś pomylić, n i g d y nie powielałam żadnych publikacji!!! Zakres tematyczny forów regionalnych jest niezwykle szeroki i praktycznie nigdzie nie zdefiniowany. Twoja odpowiedż zatem nie satysfakcjonuje mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiko Re: Poskarżyłam sie!!!!! Jabbur IP: *.net.autocom.pl 22.11.05, 16:15 No właśnie, mruk - mrugu. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Poskarżyłam sie!!!!! Jabbur 22.11.05, 19:04 Ktoregos dnia Kiko, poswiece sie i poszukam wszystkich twoich watkow zawierajacych w tytule PO, Tusk i tym podobne - mysle , ze sama sie zdziwisz ile tego bylo. My moze mamy spamerskie watki ale tworzymy ich nie wiecej niz dwa - trzy dziennie, a ulubione ciagniemy calymi tygodniami 8-) Bylas w bibliotece ? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: I właśnie frustrat wziął to sobie do serca! 01.02.06, 18:20 Frustrat jest moim rzecznikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: I właśnie frustrat wziął to sobie do serca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:41 Musimy byc prawi i nie lgac . Musimy szanowac poglady jakze odmienne od naszych. Musimy byc grzeczni i choc troche lubic siebie. Odpowiedz Link Zgłoś