palya 19.03.08, 18:41 uzależniłam sie od www.kurnik.pl a dokladniej od kalamburów...i dzis stukam, pukam i nic, nie otwirają..nawet nie ma kogo przekupic czy oczarowac, zeby wejść bocznym wejściem :(... smutno mi :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka24 Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:06 pewnie pukałaś tam gdzie nie trzeba i dawałaś za mało Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:27 czy tylko mnie to dwuznacznie zabrzmialo..?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:29 nie mnie tez. modliszka jak coś szczeli to szczeli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:09 moze właśnie dlatego cię wyrzucili bo siedziałaś cały czas i spowalniałaś działanie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
szelmowska Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:10 Miałam założyć właśnie wątek czy tylko mi nie działa:( od ktorej, ktos moze wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:11 ale, ze co przepelniony? sto lat tam nie zagladalam, chetnie bym pograla:) trzeba sie wepchac jak nie chca kulturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:16 ee wepchac sie to zaden problem..jestem w tym mistrzynią... ale teraz nic sie wcale nie otwiera...strona nie działa.... ...mam nadzieje ze szybko zadziała bo świąt bez kurnika nie przezyje :( Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: ja chce do kurnika! 20.03.08, 09:23 to sobie może krzyżówkę rozwiąż??... www.rebusy.pl płytę wygraj :)) ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:32 ja jestem załamana normalnie bo nie mialam ostatnio luzu i planowalam od 4 dni, ze dzis wroce, walne sie na kanape przykryje kocem, ustawie laptopiszcze i sobie pogram w literaki. i wlasnie zobaczylam, ze nie dziala :( dawno nie bylo tak, zeby strona sie nie wyswietlala, serwery padly czy co :/ pozostaje wziac kapiel i modlic sie, ze za 40 minut zadziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:41 Twoje modlitwy zostaly wysluchane...wcześniej niz myślałas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ja chce do kurnika! 19.03.08, 19:53 Ano wlasnie nie ;) juz sie ucieszylam, ale poki co jest komunikat, ze wejscie do mojej gry jest chwilowo niemozliwe.. grunt, ze serwery sie juz podniosly, zaraz wszystko wroci do normy :) Odpowiedz Link Zgłoś