Gość: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 19:31 "To my ziemi naszej sól, mrowie jeżów i wytartych skór..." Jaki zespół to śpiewał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prokocim1 Re: Zagadki muzyczne (polskie) 11.10.02, 20:05 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > "To my ziemi naszej sól, > mrowie jeżów i wytartych skór..." > > Jaki zespół to śpiewał? Proletaryat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Kolejna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 20:10 "Nadchodzi nowe pokolenie, w rękach butelki i kamienie, hasła na ustach w sercach haos..." Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Kolejna 11.10.02, 20:12 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > "Nadchodzi nowe pokolenie, > w rękach butelki i kamienie, > hasła na ustach w sercach haos..." nie wiem ale nie zdziwil bym sie gdyby to byl Sztywny Pal Azji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja.Sz. Re: Kolejna IP: *.visp.energis.pl 11.10.02, 20:29 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > "Nadchodzi nowe pokolenie, > w rękach butelki i kamienie, > hasła na ustach w sercach haos..." Nie Sztywny Pal tylko KSU a to: "szary deszcz zmoczyl jar zachuczalo i runal dab psy nocnych burz daly glos" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Kolejna IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 20:44 Gość portalu: Ja.Sz. napisał(a): > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > "Nadchodzi nowe pokolenie, > > w rękach butelki i kamienie, > > hasła na ustach w sercach haos..." > > Nie Sztywny Pal tylko KSU Tak KSU:)) > > a to: > "szary deszcz zmoczyl jar > zachuczalo i runal dab > psy nocnych burz daly glos" ? To nie znam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Może coś mocniejszego (polskie) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 20:48 "Ściśnięte mordercze pięści, brat przeciw bratu chce iść, matka zarzyna swe dzieci, szaleństwo, chaos i łzy..." Na podpowiedź mogę dodać, że tytuł płyty na coś wspólnego z wczorajszym szaleństwem na forum, dotyczącym nabijania postów w celu zdobycia upragnionej liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Może coś mocniejszego (polskie) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 20:50 pepperoni78 napisał: > Kat?? NIE, pewnie strzelałeś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Może coś mocniejszego (polskie) 11.10.02, 20:51 Tylko Kat kojarzy mi się z A w O i z 666. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja.Sz. Re: Może coś mocniejszego (polskie) IP: *.visp.energis.pl 11.10.02, 21:32 pepperoni78 napisał: > Tylko Kat kojarzy mi się z A w O i z 666. ;) To: > "szary deszcz zmoczyl jar > zachuczalo i runal dab > psy nocnych burz daly glos" ? to wlasnie Kat A to: "wciaz biegne i biegne i dobrze mi z tym nic co biegnace nie jest mi obce" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da_ma_ri Re: Może coś mocniejszego (polskie) IP: 80.51.253.* 12.10.02, 23:17 Gość portalu: Ja.Sz. napisał(a): > pepperoni78 napisał: > > > Tylko Kat kojarzy mi się z A w O i z 666. ;) > > To: > > "szary deszcz zmoczyl jar > > zachuczalo i runal dab > > psy nocnych burz daly glos" ? > > to wlasnie Kat > > A to: > > "wciaz biegne i biegne > i dobrze mi z tym > nic co biegnace > nie jest mi obce" ? A to oczywiście TSA !!! Pozdrawiam :-) da_ma_ri Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Może coś mocniejszego (polskie) 11.10.02, 22:42 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > "Ściśnięte mordercze pięści, > brat przeciw bratu chce iść, > matka zarzyna swe dzieci, > szaleństwo, chaos i łzy..." > > Na podpowiedź mogę dodać, że tytuł płyty na coś wspólnego z wczorajszym > szaleństwem na forum, dotyczącym nabijania postów w celu zdobycia upragnionej > liczby. Siekiera, Armia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Może coś mocniejszego (polskie) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 22:46 prokocim1 napisał: > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > "Ściśnięte mordercze pięści, > > brat przeciw bratu chce iść, > > matka zarzyna swe dzieci, > > szaleństwo, chaos i łzy..." > > > > Na podpowiedź mogę dodać, że tytuł płyty na coś wspólnego z wczorajszym > > szaleństwem na forum, dotyczącym nabijania postów w celu zdobycia upragnio > nej > > liczby. > > > Siekiera, Armia ? > Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Może coś mocniejszego (polskie) 11.10.02, 22:51 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > prokocim1 napisał: > > > Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > > > > > "Ściśnięte mordercze pięści, > > > brat przeciw bratu chce iść, > > > matka zarzyna swe dzieci, > > > szaleństwo, chaos i łzy..." > > > > > > Na podpowiedź mogę dodać, że tytuł płyty na coś wspólnego z wczorajsz > ym > > > szaleństwem na forum, dotyczącym nabijania postów w celu zdobycia upr > agnio > > nej > > > liczby. > > > > > > Siekiera, Armia ? > > Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 pytanie ?????? 11.10.02, 22:54 Kto spiewal : dorosle dzieci maja zal za piekny przepis na ten swiat, dorosle dzieci maja zal ze ktos im tyle zycia skradl. Pamietam tylko te slowa i melodie. Nic wiecej a byl to jeden z moich ulubionych kawalkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SaTyR Re: pytanie ?????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.10.02, 10:39 To też jest TURBO ale z wcześniejszego okresu działalności (płyta właśnie pod tytułem "Dorosłe Dzieci"). A swoją drogą "Kawaleria Szatana" to chyba jedna z lepszych płyt naszego rodzimego Metalu. Pozdro, SaTyR "evil never die, it just sleep" Odpowiedz Link Zgłoś