kurnapielka 19.08.07, 00:52 Nie jestem pewien czy chcę no i czy wybory będą. Obserwuję moją ojczyznę i przyznaję łatwiej mi ją było kochać na emigracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola_iza Re: Mogę głosować 19.08.07, 01:06 kurnapielka napisał: > Nie jestem pewien czy chcę no i czy wybory będą. > Obserwuję moją ojczyznę i przyznaję łatwiej mi ją było kochać na emigracji. Nie pytaj czy chcesz, Ty musisz głosować bo Pisiaki muszą paść. Jak łatwiej kochać to wracaj i kochaj nas z oddali Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Mogę głosować 19.08.07, 02:40 Prawdziwi nieprzyjaciele są w nas samych,a na innych wrogów narzekamy.Rousseau napisał kiedyś te słowa:Nie to najciężej wyznać,co w nas jest zbrodnicze,ale co wstydliwe i śmieszne!Mam dużo kontaktów osobistych,a nie spotkałem jeszcze człowieka który by się przyznał że głosował na PiS.Chyba Polacy niczego się nie nauczyli i niczego nie zapomnieli. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu... 19.08.07, 02:44 ...znasz ten kawałek, myślę. No więc właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Aha, i tak BTW... 19.08.07, 02:57 ...podrzuciłem tu zdzisia parę tekstów tudzież kawałków - ale polecam "Autobiografię" od czwatej minuty. I "Przeżyj to sam" bez ostatniej zwrotki (tej o spikerze)... Odpowiedz Link Zgłoś