Gość: jjj555 IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.0.* 13.10.02, 18:18 Gdzie można kupić w Krakowie fajną kurtkę skórzaną tylko nie drogą, taką z korzuszkiem pod spodem , gdzies do 600 złotych ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: Kurtka 13.10.02, 18:47 Nieeeee!!! Nie przypominajcie mi o kurtce!!! Mama już od jakichś dwóch tygodni codziennie mi mówi, żebym porozglądał się po sklepach za jakąś kurtką. NIENAWIDZĘ CHODZIĆ PO SKLEPACH!!! Przymierzanie, zakładanie, ściąganie, to za brzydkie, to ma fajny krój ale brzydkie kolory, to z kolei za drogie... boże jak ja tego nienawidzę. :))) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
prokocim1 Re: Kurtka 13.10.02, 19:01 kriss.forum napisał: > Nieeeee!!! > Nie przypominajcie mi o kurtce!!! Mama już od jakichś dwóch tygodni codziennie > mi mówi, żebym porozglądał się po sklepach za jakąś kurtką. NIENAWIDZĘ CHODZIĆ > PO SKLEPACH!!! Przymierzanie, zakładanie, ściąganie, to za brzydkie, to ma > fajny krój ale brzydkie kolory, to z kolei za drogie... boże jak ja tego > nienawidzę. > :))) > > -- > Kriss. no z kurtka to wielki problem, trzeba sie do naga rozebrac hehe Odpowiedz Link Zgłoś