Dodaj do ulubionych

Młodzieżowy ośrodek wychowawczy dla chłopców na...

IP: *.ipt.aol.com 06.12.05, 01:36
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kazik [...] IP: *.ipt.aol.com 06.12.05, 01:43
    • Gość: Tomek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:40
    • mekes Re: Młodzieżowy ośrodek wychowawczy dla chłopców 06.12.05, 09:56
      To jakiś dramat! Jeżeli ten ośrodek powstanie na Górce to przysięgam NIGDY już
      nie zagłosuję na obecnych radnych. PS Badania dowodzą,że 1 niezadowolony może
      zniechęcić do 100 innych potencjalnych wyborców. JA SIĘ NIE ZGADZAM NA MOW POD
      MOIMI OKNAMI!!!
      • Gość: Pikpok Re: Młodzieżowy ośrodek wychowawczy dla chłopców IP: *.comarch.pl 06.12.05, 12:34
        no ukaraj ich tak. ta postawa robi wrażenie cieciu
        • Gość: mekes Re: Młodzieżowy ośrodek wychowawczy dla chłopców IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 06.12.05, 18:58
          Nie chce mi się z tobą gadać chamie.
      • Gość: Kazik [...] IP: *.ipt.aol.com 06.12.05, 16:33
    • Gość: zibio No tak nikt nie protestuje IP: 149.156.125.* 06.12.05, 11:31
      To jest poronione co Oni chcą z tym robić. Może zaproszą sobie to "towarzystwo'
      na swoje osiedle??
    • Gość: Pikpok jak jestescie tacy mądrzy to powiedzcie gdzie ... IP: *.comarch.pl 06.12.05, 12:33
      ... taki ośrodek można wybudować? Może ich wszytskich wywiezc gdzies do lasu?
      Zastanowcie sie
      • Gość: jack Re: jak jestescie tacy mądrzy to powiedzcie gdzie IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 06.12.05, 19:14
        Najlepiej u ciebie w domu albo w domu twojej matki.
    • Gość: tom mow IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 06.12.05, 13:06
      2 lata temu MOW miał powstać na os. Szkolnym w Nowej Hucie w istniejącym
      ośrodku dla chłopców. Jednak nie zgodzili się mieszkańcy w obawie o swoje
      bezpieczeństwo. Pracuję tam więc wiem jaka tam jest młodzież i wiem też jaka
      jest w Pogotowiu- bo "najlepsze" przypadki trafiają właśnie do nas. tak się
      akurat składa, że mieszkam w Górce Narodowej i nie widzę takiej opcji,żeby
      powstał tu MOW ze względu na to, iż byłby on w bezpośrednim sąsiedztwie nowego
      osiedla, gdzie mają powstawać nowe mieszkania- bloki i domki
      jednorodzinne.Wystarczy nam sąsiedztwo rodzin z Marczyńskiego, które nie panują
      nad swoimi dziećmi i są z nimi problemy. MOW-owi w Górce Narodowej stanowcze
      nie!!! Niech może pan Majchrowski stworzy MOW obok swojego domu!
    • makabi zaścianek 06.12.05, 15:17
      PO raz kolejny widać jak wązne w tolerancyjnym polskim społczeństwie są
      stereotypy ksenofobii. Nie mam nic przeciwko truidnej młodzieży, niech mieszka
      gdzieś wq zorganizowanych osódkach, może nawet ją wspomogę... pod warunkiem, że
      to bęzie w saśiedniej dzielnicy, gminie, powiecie... po prostu jak najdalej ode
      mnie...
      • Gość: 44 Re: zaścianek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:23
        To może na znak protestu zaproponuj, aby ten ośrodek powstał pod twoim oknem.
        Daj przykład otwartości.
    • Gość: gośc MOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:18
      jak na jedno osiedle to za dużo ,mamy wystarczająco dużo problemów z młodzieżą
      z bloków komunalnych ,a tu prezydent Majchrowski chce nam podrzucic jeszcze 30-
      tu zdegenerowanych chłopców.jesteśmy kategorycznie przeciw takiej decyzji,co
      będzie jeżeli ta młodzież się połączy,nikt nad nimi nie będzie w stanie
      zapanowac.Może Pan Prezydent wybuduje ten ośrodek na swoim osiedlu ,a wtedy
      poczuje co to jest za rozkosz miec takich sąsiadów,my już wiemy.Apelujemy do
      radnych dzielnicy o zablokowanie decyzji Prezydenta,i stanowczy sprzeciw.
    • Gość: Normalna MOW w Witkowicach IP: *.chello.pl 20.12.05, 13:22
      Zastanówcie się co wolicie : nieletnich oczekujących na miejsce w ośrodku na
      ulicach miasta Krakowa czy nieletnich umieszczonych w Młodzieżowym Ośrodku
      Wychowawczym ,z kórego mogą wychodzić na przepustki tylko za zgodą sądu.W
      Krakowie powinny powstać 2 , 3 takie ośrodki a o jeden 30 osobowy tyle
      rabanu....Jakoś areszt śledczy w środku miasta nikomu nie przeszkadza......Ja
      tam wolę aby nieletni siedzieli za ogrodzeniem w Witkowicach niż na mojej ulicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka