Gość: Gosc IP: *.ipt.aol.com 06.12.05, 01:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazik [...] IP: *.ipt.aol.com 06.12.05, 01:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 09:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mekes Re: Młodzieżowy ośrodek wychowawczy dla chłopców 06.12.05, 09:56 To jakiś dramat! Jeżeli ten ośrodek powstanie na Górce to przysięgam NIGDY już nie zagłosuję na obecnych radnych. PS Badania dowodzą,że 1 niezadowolony może zniechęcić do 100 innych potencjalnych wyborców. JA SIĘ NIE ZGADZAM NA MOW POD MOIMI OKNAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok Re: Młodzieżowy ośrodek wychowawczy dla chłopców IP: *.comarch.pl 06.12.05, 12:34 no ukaraj ich tak. ta postawa robi wrażenie cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekes Re: Młodzieżowy ośrodek wychowawczy dla chłopców IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 06.12.05, 18:58 Nie chce mi się z tobą gadać chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik [...] IP: *.ipt.aol.com 06.12.05, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibio No tak nikt nie protestuje IP: 149.156.125.* 06.12.05, 11:31 To jest poronione co Oni chcą z tym robić. Może zaproszą sobie to "towarzystwo' na swoje osiedle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikpok jak jestescie tacy mądrzy to powiedzcie gdzie ... IP: *.comarch.pl 06.12.05, 12:33 ... taki ośrodek można wybudować? Może ich wszytskich wywiezc gdzies do lasu? Zastanowcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: jak jestescie tacy mądrzy to powiedzcie gdzie IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 06.12.05, 19:14 Najlepiej u ciebie w domu albo w domu twojej matki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom mow IP: *.telnet.krakow.pl / *.telnet.krakow.pl 06.12.05, 13:06 2 lata temu MOW miał powstać na os. Szkolnym w Nowej Hucie w istniejącym ośrodku dla chłopców. Jednak nie zgodzili się mieszkańcy w obawie o swoje bezpieczeństwo. Pracuję tam więc wiem jaka tam jest młodzież i wiem też jaka jest w Pogotowiu- bo "najlepsze" przypadki trafiają właśnie do nas. tak się akurat składa, że mieszkam w Górce Narodowej i nie widzę takiej opcji,żeby powstał tu MOW ze względu na to, iż byłby on w bezpośrednim sąsiedztwie nowego osiedla, gdzie mają powstawać nowe mieszkania- bloki i domki jednorodzinne.Wystarczy nam sąsiedztwo rodzin z Marczyńskiego, które nie panują nad swoimi dziećmi i są z nimi problemy. MOW-owi w Górce Narodowej stanowcze nie!!! Niech może pan Majchrowski stworzy MOW obok swojego domu! Odpowiedz Link Zgłoś
makabi zaścianek 06.12.05, 15:17 PO raz kolejny widać jak wązne w tolerancyjnym polskim społczeństwie są stereotypy ksenofobii. Nie mam nic przeciwko truidnej młodzieży, niech mieszka gdzieś wq zorganizowanych osódkach, może nawet ją wspomogę... pod warunkiem, że to bęzie w saśiedniej dzielnicy, gminie, powiecie... po prostu jak najdalej ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: zaścianek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:23 To może na znak protestu zaproponuj, aby ten ośrodek powstał pod twoim oknem. Daj przykład otwartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc MOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:18 jak na jedno osiedle to za dużo ,mamy wystarczająco dużo problemów z młodzieżą z bloków komunalnych ,a tu prezydent Majchrowski chce nam podrzucic jeszcze 30- tu zdegenerowanych chłopców.jesteśmy kategorycznie przeciw takiej decyzji,co będzie jeżeli ta młodzież się połączy,nikt nad nimi nie będzie w stanie zapanowac.Może Pan Prezydent wybuduje ten ośrodek na swoim osiedlu ,a wtedy poczuje co to jest za rozkosz miec takich sąsiadów,my już wiemy.Apelujemy do radnych dzielnicy o zablokowanie decyzji Prezydenta,i stanowczy sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalna MOW w Witkowicach IP: *.chello.pl 20.12.05, 13:22 Zastanówcie się co wolicie : nieletnich oczekujących na miejsce w ośrodku na ulicach miasta Krakowa czy nieletnich umieszczonych w Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym ,z kórego mogą wychodzić na przepustki tylko za zgodą sądu.W Krakowie powinny powstać 2 , 3 takie ośrodki a o jeden 30 osobowy tyle rabanu....Jakoś areszt śledczy w środku miasta nikomu nie przeszkadza......Ja tam wolę aby nieletni siedzieli za ogrodzeniem w Witkowicach niż na mojej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś