Gość: Clint IP: Odrzanska4:* 22.10.02, 09:30 dzisiaj.dziennik.krakow.pl/dzisiaj/i/Krakow/01/01.html naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Sądny poniedziałek 22.10.02, 18:30 Heh, a najśmieszniejsze jest to, że przejechałem wczoraj niemal całą trasę 13 tam i z powrotem, i niczego podejrzanego nie zauważyłem (no, może poza jakimś pożarem na Podwalu około 20, ale nie wiem, co się działo, bo widziałem tylko stojące auta straży pozarnej z kogutami)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: Sądny poniedziałek IP: Odrzanska4:* 22.10.02, 18:48 Zafajczyl sie dom towarowy Elefant. Na jakims stoisku podobno bylo spiecie instalacji elektrycznej i troche sie nadymilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sądny poniedziałek 22.10.02, 19:10 Tak, przeczytałem już na forum ogólnym, jest osobny wątek na ten temat :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_hektor Re: Sądny poniedziałek 22.10.02, 19:17 a jak ja wracałem do domu to tramwaje stały w rządku aż do dworcowej. niestety nie miałem przy sobie aparatu fotograficznego... Odpowiedz Link Zgłoś
balsen Re: Sądny poniedziałek 23.10.02, 01:04 No to ja miałem niezłe szczęście, rano do szkoły dojechałem bez problemu (stojąc tylko jak zwykle w korku do nowego wiaduktu na wrocławskiej)a po południu bez problemu wróciłem jadąc od Basztowej tramwajem. Także przecinałem aleje 2 razy i nic nie zauważyłem, wszystkiego dowiedziałem się wieczorem z faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Sądny poniedziałek 23.10.02, 13:26 balsen napisał: > No to ja miałem niezłe szczęście, Szczęście? Jak dla mnie, to jest pech, nic z tego nie widzieć... :))) Odpowiedz Link Zgłoś