Gość: vic IP: *.dwa / 192.168.3.* 28.10.02, 16:29 Dlaczego tak mało kobiet chodzi w białych rajstopach?Przecież są one takie romantyczne i niewinne, no i bardzo kobiece (pod warunkiem, że się ma zgrabne nogi...) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregry Re: Na temat rajstop 28.10.02, 17:08 Białe rajstopy należy odpowiednio dobrać do całego stroju - a że nie jest to proste to kobiety wolą nie ryzykować. Naprawdę źle dobrana reszta stroju powoduje, że białe rajstopy wyglądają niesmacznie. Ale dla mnie zgrabne nóżki to zgrabne nóżki - a więc nawet w niebieskich są extra-apetyczne :)))))) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: India Re: Na temat rajstop IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 28.10.02, 17:21 Po krakowsku nie rajstopy a rajtki. Ale trzymajac sie temetu, białe kojarza mi sie z małą dziewczynką i nawet gdy się ma super zgrabne nogi to jak się skonczyło 20 lat to mi się to nie podoba. A kolorowe moga być. Do czarnej sukienki zakładam czasami rajtki w kratke, jak ide na imprezkę India Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Na temat rajstop 28.10.02, 18:29 Gość portalu: vic napisał(a): > Dlaczego tak mało kobiet chodzi w białych rajstopach?Przecież są one takie > romantyczne i niewinne, niewinne to są podkolanówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Na temat rajstop IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.10.02, 18:31 Bo nie ma juz niewinnych i romantycznych kobiet :) Pozdr. Max Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Na temat rajstop 28.10.02, 18:36 nie chcę się wtrącać, ale zapewniam Cię, że są ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Na temat rajstop 28.10.02, 18:48 wodnik74 napisała: > nie chcę się wtrącać, ale zapewniam Cię, że są ... :)) to jutro wychodzisz w...? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Na temat rajstop 28.10.02, 21:01 wodnik74 napisała: > :))) > a jak spadnie śnieg? to się wtopisz w otoczenie ze swoją niewinną romantycznością..:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Na temat rajstop 28.10.02, 21:04 > nie chcę się wtrącać, ale zapewniam Cię, że są ... :)) aha, a pozniej jada do Paryza i sie nad basenem przed dziecmi obnazaja! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen To może i buty białe ?!... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 19:06 tfu, na psa urok... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka swoją drogą 28.10.02, 21:10 to swoista perwersja, tęsknić za białymi rajstopami w taką pluchę, jak ta za oknem kolor by zmieniły po paru sekundach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic Re: swoją drogą IP: *.dwa / 192.168.3.* 28.10.02, 21:29 A ja wczoraj widziałem w M1 taką ładną młodą mamę z wózkiem i była właśnie w białych rajstopach i strasznie fajnie to wyglądało.No i powiało mi wiosną romantyzmem, świeżością...w sam raz na dzisiejszą pogodę :0)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Na temat rajstop 28.10.02, 21:38 O rany, czego się tym młodym mężczyznom zachciewa ( zakładając że vic jest młody, bo mężczyzną chyba jest bo pisze "widziałem" :-)). Tęsknią za wiosną, ciepłem, letnią porą i oczami wyobraźni widzą kobiety w białych rajstopach... A najbardziej seksowne są jednak rajstopy czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomash Re: Na temat rajstop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.02, 09:31 Moja żona na przykład takie zakłada a ma lat 27 i muszę przyznać, że nawet jest to ładne :0)) (i nie wygląda jak mała dziewczynka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaxxe Re: Na temat rajstop IP: *.krakow.tdci.pl 09.01.03, 07:53 Chyba rzeczywiście białe rajstopki są cool!!!: www.fotka.pl/kesz/osoby_html/000057/57235.html I wcale nie wygląda jak mała dziwczynka :0)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Na temat rajstop 09.01.03, 08:31 Gość portalu: vaxxe napisał(a): > I wcale nie wygląda jak mała dziwczynka :0)) Tylko jak gimnazjalistka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Na temat rajstop 09.01.03, 08:35 A ja myślałem, ze rajstopy są tylko białe... Tak jak białe wino, białe małżeństwo, białe noce w takim mieście w takim kraju...biała nawet wódeczka i tylko kawior czarny...albo charakter trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Na temat rajstop IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 14:28 trudny2002 napisał: > A ja myślałem, ze rajstopy są tylko białe... > Tak jak białe wino, białe małżeństwo, białe noce w takim mieście w takim > kraju...biała nawet wódeczka i tylko kawior czarny...albo charakter > trudny Tak myślałem!,że ostatnie słowo będzie należało do Ciebie. Ale co z pończoszkami panie szanowny?Zmrożona silnie wódeczka,bliny z kawiorem,szampan i truskaweczki i co-RAJSTOPY!!!!.W takim towarzystwie?. Tylko pończoszki i cała ta maszyneria z nimi związana. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_szmalbogacka Re: Na temat rajstop 09.01.03, 15:25 Kochanieńka, wpadnij na forum kobieta/uroda my sobie tam o takich fajnych sprawach ciagle gadamy! Ale wiekszość tam to stare babsztyle, potrzebujemy świeżej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Na temat rajstop IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 15:31 To "kochanieńka"-to do kogo było-w kwestii formalnej. A Ty masz szmal,czy chcesz mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_szmalbogacka co z tym charakterem? 09.01.03, 15:27 trudny2002 napisał: > biała nawet wódeczka i tylko kawior czarny...albo charakter trudny przecież po wódeczce to już nie ma znaczenia trudny czy nietrudny charakter :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Sądzę dotyczy 09.01.03, 15:49 Ciebie. Wacka solo. Ale sądzę też, że i Ciebie nie zajmie. Wacek nie Wacek ale łatwizna nie cieszy trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vic To jest nawet ładne(a)... IP: w3cache.* / 192.168.3.* 10.01.03, 00:31 www.fotka.pl/kesz/osoby_html/000057/57235.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Na temat rajstop IP: *.ruczaj.pl 09.01.03, 16:16 rajtki nie powinny być białe tylko kremowe (ecru) tylko wtedy fajnie wyglądają. Ale rzadko je nosimy bo po pierwsze to ciemne rajtki wyszczuplają (optycznie) nogi a po drugie buty bardzo często farbują i gdy trzeba je potem gdzies zdjąć to wygląda to fatalnie, jakby były brudne, a to naprawde trudno doprac Odpowiedz Link Zgłoś