Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

03.01.10, 18:49
    witam szukam eleganckiej sukienki , obeszłam cały pasaż grunwaldzki we
    wrocławiu i nic , kupiłam skromną małą czarną w zarze , mimo to dalej szukam
    bo chce aby była naprawdę wyjątkowa . Doradźcie gdzie mam jeszcze szukać ?
    jakie marki ? może jakaś dobra sprawdzona strona internetowa ? bardzo proszę
    o pomoc bo jak na razie to co większości widziałam to jeden wielki kicz , a i
    bym zapomniała okazja to moja studniówka ;)
    Obserwuj wątek
      • koko_szanelka Re: elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.10, 20:36
        z Zarą jest ten problem, że możesz spotkasz dziewczynę w takiej samej
        sukience:-( miałam ostatnio ten sam problem z sukienką na wesele. w Warszawie
        jest fajny sklep z pojedynczymi egzemplarzami jedwabnych, bardzo eleganckich i
        niebanalnych sukienek - galeria Rajana, ale mają też sklep internetowy, więc
        może spróbuj tam? www.silkboutique.pl
        • olivia_popay Re: elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.01.10, 11:22
          Sukienki też są super, ale mi udało się tam kupić rewelacyjny szal jedwabny.
          Teraz, jak wszędzie, mają tam wyprzedaż.
          Przy okazji taki dodatek można dobrać do wszystkiego i może stanowić główny
          element ubioru.
      • fq1 Re: elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.10, 21:09
        Zobacz na www.naia.pl
        lub bezpośrednio u projektantów. Zależy też jaki masz budżet. Jeśli szukasz
        czegoś autorskiego to www.ypdf.org
      • nothing.at.all Re: elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.10, 09:50
        W Warszawie podpowiedziałabym, ale we Wrocławiu to nie mam pojęcia.
        • sierpniowa_panna Re: elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.10, 14:54
          zobacz sukienki na : www.gendai.pl
          i na www.saltandpepper.pl/, no i na allegro można zawsze poszperać, może coś się trafi fajnego.
      • nsc23 Re: elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.10, 15:00
        Ja myslalas, zeby cos uszyc? Wtedy masz gwarancje oryginalnosci :) Ja ostatnio
        mialam rozdanie dyplomow i bal z tej okazji i poszlam w sukience uszytej przez
        krawcowa wedlug mojego wlasnego pomyslu :) Moim skromnym zdaniem ;) wygladalam
        super no i nikt inny nie mial nic podobnego na sobie :)
        • nsc23 Re: elegancka sukienka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.01.10, 15:00
          Oczywiscie post mial sie zaczynac od 'A' a nie 'Ja' ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka