leon_z_huty 10.01.06, 23:07 Ładne te Czyżyny, no i mają Muz. Lotnictwa, a to wielka wartość dodana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N. Re: Informują i budują tożsamość Czyżyn IP: *.um.krakow.pl 11.01.06, 08:08 7 Tyś?????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyczliwy Kasa wydana w błoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:25 Przeczytajcie moi kochani ta tablicę stojącą na przystanku przy Wiślickiej. Tego się czytac nie da. Mnóstwo błędów ortograficznych, interpunkcyjnych, nagminne literówki. Zamysł słuszny, ale wykonanie na poziomie 8-latka uczącego się języka polskiego. W KPN-ie uczono chyba pisania po polsku a nie "polskiemu", prawda Juro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek Re: Kasa wydana w błoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:55 Ja czytalam. Prawde mowiac nie zauwazylam zadnej literowki. A moja uczelnia choc nie byla krakowska to zapewniam ze nie nazywala sie KPN Nie wiem czego sie tu mozna czepiac. Szkoda ze moja obecna dzielnica nie wpadla na taki fajny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kasa wydana w błoto IP: *.chello.pl 11.01.06, 14:16 Oj pimpek (pimpko), KPN to skrót czegoś innego, a kto zna Juro wie co poprzednik-zawistnik miał na myśli Odpowiedz Link Zgłoś