Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 18.01.06, 18:46 Bardzo uparcie i konsekwentnie! A kupa forumowych wałów bezkarnie obraża Władze Państwowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle [...] 18.01.06, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki widzę longu że .. 18.01.06, 18:51 znowu broniłeś PiS! Un taki bezbronny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Re: widzę longu że .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:11 rozumiem,longiego i innych wulgaryzmy są pod ochroną bo to jest chluba tego forum to jest łamanie prawa,regulaminu i netkiety,prawda Kali ? Odpowiedz Link Zgłoś
seven gratuluje bystrosci 18.01.06, 19:21 Gość portalu: moi napisał(a): > rozumiem,longiego i innych wulgaryzmy są pod ochroną > bo to jest chluba tego forum > to jest łamanie prawa,regulaminu i netkiety,prawda Kali ? super wygladaja te slowa, kiedy 2 posty wyzej jest ocenzurowany post autorstwa wlasnie longiego. ale rozumiem, ze to wlasnie jest ta ochrona jego wulgaryzmow i niesprawiedliwosc dziejowa w wykonaniu admina? rotfl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w19f45 Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! 18.01.06, 18:49 Gość portalu: kiko napisał(a): > Bardzo uparcie i konsekwentnie! > A kupa forumowych wałów bezkarnie obraża Władze Państwowe!!! A tamtą władzę mogłeś gnoić wale :(:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansa Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:53 ale było za co? złodziej na złodzieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wron [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barrin jak zwykle kłamiesz 18.01.06, 18:58 kasowane są tylko twoje wylgaryzmy pod adresem innych forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kasowanie postów broniących... 18.01.06, 19:15 Prawdę mówiąc nie wiem o co może chodzić. Po pierwsze jak jest możliwe by ktokolwiek z jakichkolwiek powodów atakował owych których to te posty rzekomo bronią...przecież samopoczucie tych rzekomo atakowanych jest wspaniałe, opinie o sympatii i poparciu wygłaszane w radio ojca dyrektora wypełniają program a uzupełnia je jedynie stałe wzywanie do wnoszenia ofiar na konto... Wszystko jest dla dobra obywateli i dla dobra Ojczyzny...i to wspaniałe i liczne zaplecze intelektualne i ta twórcza potęga porządkujacych ustaw co się wylewają z szuflad...i kto miałby niby atakować? Więc jak nie ma takich...no poza zapewne zajadłą Platformą... co to przegrała wybory o czym nawet dziecko jest co dnia przekonywane na antenie toruńskiego radyjka...to jakie posty broniące? trudny A obelżywe i obrzydliwe w treści np. w typie wypowiedzi niektórych byłych prokuratorów rzeczywiście nalezy kasować...bo to nie radyjko ojca ani jego telewizyjka... Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Kasowanie postów broniących... 18.01.06, 19:20 bo to nie radyjko ojca ani jego telewizyjka... Misiu to praska michniczka agorki & co Więc kasują...Ciebie nie misiuniu .Tak sobie dzisiaj zdrabniamy HEYA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam wiesz kto Re: Kasowanie postów broniących... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:22 żenujące, że nie wyczuwasz różnicy w postach kiko i trudnego, że chamstwo i finezja ci się na starość mieszają aha, zbierz pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: Kasowanie postów broniących... 18.01.06, 19:25 nio wiesz z paru palantami nie nada.Trudnienki jeszcze rokuje.Malutko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_dolnne Re: do P od sam widzisz 20.01.06, 06:07 coś mi się za szybko nacisnęło. Zbierz także pocztę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Kasowanie postów broniących... 18.01.06, 19:24 społeczny nadawca...a to jego społeczeństwo...citizeny takie...a nawet citizenki lub same zenki lub i zeneczki... to i ptaszek musi maleństwem, nie? Kaczusią...kacząteczkiem z rospłaszczonym dziobkiem... Miłego wieczoru trudny A ten Twój nick to rodzaj zapowiedzi tego co możesz zrobić? Dość wulgarny...ale śmiały i pewnie autor zdeterminowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: jak zwykle kłamiesz?????? IP: *.net.autocom.pl 18.01.06, 19:50 do kogo ta kwestia, barrin????? Bo chyba nie do mnie. I dlaczego nie kasujesz wulgaryzmów adresowanych do Mnie, coo????? Odnoszę wrażenie, że wręcz czerpiesz z tego jakieś niezdrowe satysfakcje.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: jak zwykle kłamiesz?????? 18.01.06, 20:06 TOŻ TO TY MASZ MOKRE GACIE!!;O)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art. Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:27 seven czytaj dokładnie a sam dojdziesz że te same słowa longa wiszą a dokładnie te same zostały innemu autorowi skasowane,pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! 18.01.06, 19:30 przeciętny obywatel jeśli nie reguluje rachunku z hydraulikiem za postawienie wanny to moze trafić do kryminału...a są zleceniodawcy co jeszcze hydraulika mają chęć zamknąć... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! 18.01.06, 19:31 i to POLSKIEGO hydraulika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar. Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:44 nie każdy hydraulik cie orżnie ale może by ci sie przydało bys moze cos zajarzył, jarzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! 18.01.06, 19:46 jak mam niby jarzyć, co ja, elektryk jestem? poa tym mowa o polskim hydrauliku - przetykasz? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! 18.01.06, 19:48 Gość portalu: jar. napisał(a): > nie każdy hydraulik cie orżnie > ale może by ci sie przydało > bys moze cos zajarzył, jarzysz? Trzeba więc hydraulików brać do oktreślonych zajęc z urzadzeniami wodnymi, a nie do czynności o jakich wspominasz... Skądinąd mozliwe że jest to pierwszy w swiecie hydraulik zamachowiec i to działający z wyprzedzeniem tak o trzy lata... amoze tpo zemsta za okres tamtego prokuraturowania? Mnie te bzdury nie zajmują, ale smutne, ze stanowią główny sens żywota aktualnego poważnego ministra...choć czy ja wiem czy z tą powagą nie przesadzam....jarzysz? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Posty broniące PiS są znowu kasowane !!!! 18.01.06, 20:05 To jest twoja prawda!!moje słowa zostały wycięte!! Członku !!"zaprzyjażnionej Partii"!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś