girl32 02.01.06, 23:40 Właśnie obejrzałam "Dzieci z leningradzkiego" i .... Ja nie myślałam,że dzieci tak mogą żyć.Pewnie i u nas takich nie brakuje. Czemu tak o życie ludzi doświadcza? Bieda? Zacofanie społeczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinal1 Re: Jestem wstrząśnięta 02.01.06, 23:54 girl32 napisała: > Właśnie obejrzałam "Dzieci z leningradzkiego" i .... > Ja nie myślałam,że dzieci tak mogą żyć.Pewnie i u nas takich nie brakuje. > Czemu tak o życie ludzi doświadcza? Bieda? Zacofanie społeczne? i ja to oglądałam..... i.. napewno u nas mnostwo takich dzieci... naprawde nie wiem co powiedziec... chyba tylko tyle .. ze wstyd mi .... taa cholernie zle ..iz zyje w takim swiecie... Girl..ja sadze ze to ..obojętność..... brak wrazliwości... Ludzie ...staja się "zimni" :-( nie moge się pozbierac... ............ Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Jestem wstrząśnięta 03.01.06, 00:01 Teraz dostrzegłam,że moje problemy przy tym to pestka. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Jestem wstrząśnięta 03.01.06, 00:17 No coz, polityka nowego rzadu zaczela sie od oferty kupna nowych liczb w spisie powszechnym.... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: Jestem wstrząśnięta 03.01.06, 07:32 Powiem Wam, że przeraził mnie ten program:(, łzy ciekły mi po policzkach...ale to wydaje mi się tak charakterystyczne dla tego kraju:(..... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinawk Re: Jestem wstrząśnięta 03.01.06, 08:08 Ja też byłam zszokowana!nie mogę w to uwierzyć,że nikt się tym nie zajmie...... Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Jestem wstrząśnięta 03.01.06, 09:07 Nie ogladalam. Celowo. Poczucie bezsilnosci zapewniloby mi tylko bezsenne noce i zlosc , bo nie mozna w zaden sposob tego zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś