gph 06.11.02, 11:59 ludziska się kręcą, oglądają, macają. jak ktoś ma chęć to niech sobie podejdzie... o. dopchali właśnie trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: stoja na rynku dwa wyścigowe samochody.. 06.11.02, 13:49 Chyba cały czas stoją. Bo ja nie słyszę, żeby coś rajdowego mi tu jeździło pod oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: stoja samochody.. 06.11.02, 14:06 Nie chcę Was martwić ale przed chwilą stało ich już pięć... I to nie wyścigowe ale niektóre jakby nieco usportowione... I obok nich ludzie wcinają kiełbase...i tak jakoś obiadowo się zrobiło... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: stoja samochody.. 06.11.02, 14:12 trudny2002 napisał: > Nie chcę Was martwić ale przed chwilą stało ich już pięć... > I to nie wyścigowe ale niektóre jakby nieco usportowione... > I obok nich ludzie wcinają kiełbase...i tak jakoś obiadowo się zrobiło... nie obiadowo, tylko piknikowo hehe. 3 są wyścigowe a dwa pozostałe "usportowione" Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: stoja samochody.. 06.11.02, 14:24 Najbardziej na "usportowinego" to wygląda ten smutny gość w samochodzie od Polmozbytu...a może to od Polmo...su... trudny Odpowiedz Link Zgłoś