Dodaj do ulubionych

Makarska Gandalf - wróciłem

18.07.05, 11:46
Zadawajcie pytania
Obserwuj wątek
    • Gość: radzio Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:16
      wyjezdzam w piatek z "Oskarem"...mamy mieszkac w jakichs willach z
      apartamentami...czy cos Ci o nich wiadomo? no i jaka pogoda??
      • marcinka2000 Re: Makarska Gandalf - wróciłem 18.07.05, 12:57
        Jechalem z Gandalfem. Nocowalem w villi Zvonko, super miejsce ladne, czyste
        pokoje. Z kuchenka i lazienka. Duzy balkon z widokiem na morze.
      • Gość: matematyk Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:31
        apropos apartamentów w Makarskiej z biura Oskar: byłem znimi w tym roku na
        początku Lipca. Mieszkałem z dziewczyną w spokojnej dzielnicy, dookoła wille
        prywatne w większości pod wynajem dla turystów. Nasz apartament był spory z
        łazienką. Kuchnia wspólna z 3 innymi pokojami. mój standard był ok- zgodnie z
        opisem w katalogach i w biurze. nie znałem apartamentu z nazwy, ale faktycznie
        standard odpowiadał cenie i opisom. odległośc do morza w granicach 600m.Poza
        tym sama Makarska zachwyciła Nas. ahaaa.. pogoda była świetna,jedyniew
        Dubrowniku padało akurat jak tam byliśmy na wycieczce.
    • Gość: k Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.crowley.pl 18.07.05, 12:33
      jak wygladal wyjazd z tego biura? jak zakwaterowanie? warunki?
      • marcinka2000 Re: Makarska Gandalf - wróciłem 18.07.05, 12:59
        Wyjazd z łodzi o 12 przyjazd na miejsce oklo 10. Warunki jak juz pisalem super,
        zaskoczyli mnie na plus. Bardzo fajny rezydent Andrzej- duzo wie.
        Wycieczki i atrakcje mozna sobie wybrac do woli.
    • Gość: anka Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.toya.net.pl 18.07.05, 20:12
      Ja tez wrocilam w piatek i tez mam same mile wrazenia. Wszystko bylo tak jak
      powinno,biuro jest swietne,polecam:)
    • Gość: kate Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:00
      a jak pogoda? bo cos słyszalam ze jakies deszcze nawiedzają Chorwacje :/
    • Gość: JA Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:32
      Proszę o podanie cen artykułów spożywczych. Wybieram się z własnym wyżywieniem.
      Opowiedz coś więcej o miejscu - jak ze sklepami, knajpkami. Chciałabym
      zakwaterować się w tym samym pensjonacie. Pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.07.05, 10:40
        chleb 5.5-7 kun, mineralna 5.9, pomidory 8, nektarynki 15, wino swojskie 12-
        20,jogurt3, mleko 3.4, pizza35,
        • Gość: maciek Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:47
          A jak autokar? Bezpieczny czy jakis rupieć?
          • Gość: gadom Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.astral.lodz.pl 25.07.05, 16:05
            Mam pytanko czy sama miejscowosc Makarska jest typowo turystyczna czy to raczej
            spokojne miasteczko ?? i jakie koszty zywienia sie na miejscu poniesliscie bo
            nie mam pojecia o cenach w Chorwacji ? ps.czy pokoje byly czyste i sprzatane ?
            • Gość: Pawka Makarska-Gandalf-KTÓRE APARTAMENTY WYBRAĆ??? IP: *.chello.pl 25.07.05, 18:04
              Dzwoniłem dzisiaj do przedstawiciela Gandalfa i powiedział mi że już w Polskce
              można wybrać konkretny apartament! Powiedzcie w jakim byliście , czy jesteście
              zadowoleni, jakie słyszeliście że są dobre/złe i dlaczego! Z góry bardzo
              dziękuję :))
              • Gość: wojtek Re: Makarska-Gandalf-KTÓRE APARTAMENTY WYBRAĆ??? IP: *.osk.enformatic.pl 03.08.05, 14:33
                pytaj o apartament w spokojnej dzielnicy, ja mieszkalem w willi bogomila,
                sliczne pokoje wszystko ok ale strasznie glosno;) mi to coprawda nie
                przeszkadzalo jakos strasznie ale wie mze sa ludzie ktorych to denerwuje
                co do makarskiej to naprawde sliczne miejsce, piekna pogoda, czysta woda czego
                chciec wiecej:-)
                i wielki + dla Gandalfa
            • Gość: Anika Re: Makarska Gandalf - wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 20:54
              Rok temu bylam z Oskarem w Makarskiej. Miasteczko jest cudowne. To typowy kurort
              !!! Natomiast wczoraj wrocilam z Biogradu na moru. Bylo swietnie ale i tak
              gorecej polecam Makarską. Plaza, morze, gory, okolica, knajpki, starowka i
              przepiekna promenada - wszystko przemawia za Makarską.

pozdrawiam i milego urlopu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka