peteen a ja myślę, że kiko... 21.01.06, 17:01 wpisuję się teraz w atmosferę rozmów po i pisu i zgodnie z wytycznymi schowała agresję - na jak długo? ale skoro tak, to i ja się przyczajam... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: a ja myślę, że kiko... 21.01.06, 17:04 Ostrzegłem ją ,że jak się nie odczepi ode mnie to ją namierzę...!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alonso Re: a ja myślę, że kiko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:06 Edukacja przyszłością narodu Źródło: Gazeta Wyborcza, KAI Poseł LPR Jan Jarota zgłosił ministrowi edukacji i nauki „Interpelację w sprawie wliczania oceny z religii do średniej ocen ucznia, jako ważnej metody kształtowania pozytywnej aktywności ucznia i nauczyciela”. „Jak ocena wlicza się do średniej, to zawsze podnosi rangę przedmiotu” - powiedział poseł Wyborczej. Wiceminister edukacji Jarosław Zieliński dodał: „Osobiście jestem za wliczaniem oceny z religii do średniej”. Biskup Stanisław Wielgus, przewodniczący Rady Naukowej Konferencji Episkopatu Polski zaproponował z kolei, by rozważyć wprowadzenie religii jako równoprawnego przedmiotu na maturze, ponieważ brak tego przedmiotu „jest niedowartościowaniem, spychaniem na margines, pewnej określonej wiedzy”. Biskup podkreślił, że ci, który nie przeszli przez lekcję religii, nie rozumieją właściwie kultury europejskiej. dzieki piten,w pełni zgadzam sie z biskupem Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 nie wiem jak ten post jest w relacji do wątku 21.01.06, 17:16 ale... Wiara jest powinna zostać w prywatnej sferze każdego człowieka i nie wolno zmuszac kogokolwiek do niej. Te propozycje to dyskryminacja ludzi innej wiary i niewierzących Nauka o religii - TAK, religia - NIE Odpowiedz Link Zgłoś
peteen hmmm... 21.01.06, 17:20 religioznawstwo na maturze? a niby kto by miał egzaminować? ksiądz? odpada, niewiele wie o np. religiach wschodu naukowcy z uniwersytetu? nie przyjdą, za jakie pieniądze? religia - zawsze tak, ale nie jako przedmiot maturalny, obowiazkowy i wliczany do średniej... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: hmmm... 21.01.06, 17:21 nie, nie myslałam na maturze w ogóle w szkole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 18:32 do wykladow o religioznastwie zostal jeszcze Religa zalozy lige i beda wykladac Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: hmmm... 21.01.06, 19:29 W Polsce religia jest sprawą publiczną a mówiąc bardziej otwarcie jest kwestią polityki. W Polsce nie ma rozdziału Kościoła od państwa, a te pozostałości świeckiego państwa jakie jeszcze są zostaną niebawem zlikwidowane. Ale w przyszłości będzie u nas i rodzdział, i religia w sferze prywatnej a politycy nie będą chcieli rządzić sumieniami obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz kiko jest facetem i idzie na Progressive Party 21.01.06, 19:31 Wszystkich nabiła w butelkę :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=35047592&a=35127389 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part IP: *.autocom.pl 21.01.06, 21:09 To może ja też jestem kiko ???... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:14 nic z tego: [3] Re: Serdecznie dziękuję autor: Gość portalu: kiko data: 2006-01-20 10:31:36 *.net.autocom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:15 NA TLE KIKO MASZ KUKU NA MUNIU ?? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:17 należe do licznego grona wielbicieli. ps, wyłącz capsa, łamiesz regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:17 Zastanów sie. Kiedys sie okazało, że ja i xyz to jedna osoba. Człowiek tu sam nie wie kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aands [...] 21.01.06, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:28 kto mi powiedział? ty? Wybacz, ale twój autorytet do mnie nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:30 Wszyscy ci to mowia.............. czytaj ze zrozumieniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:33 ostatnio ja to powiedziałam do ciebie. A peteen kiedyś ci powiedział, żebyś nauczyła się myśleć samodzielnie, miast uprawiac plagiaryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
aands [...] 22.01.06, 01:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erka Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:31 www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead10&news_cat_id=204&news_id=13674&layout=1&forum_id=301&fpage=Threads&p age=text Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; 22.01.06, 22:02 FRENDZEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:25 cooooo,ty tak o frustracie ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; 22.01.06, 22:26 Chyba tak!! Odpowiedz Link Zgłoś