Dodaj do ulubionych

Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....;o)))

21.01.06, 16:52

Obserwuj wątek
    • peteen myślisz, że taka głodna? 21.01.06, 16:53
      to pewnie i zje...
      ;c)
      • longwehicle Re:Teraz będzie kąsać!!!;o)tylko nie próbuj ci..ze 21.01.06, 16:55

• peteen a ja myślę, że kiko... 21.01.06, 17:01
          wpisuję się teraz w atmosferę rozmów po i pisu i zgodnie z wytycznymi schowała
          agresję - na jak długo?

ale skoro tak, to i ja się przyczajam...
          ;c)
          • longwehicle Re: a ja myślę, że kiko... 21.01.06, 17:04
            Ostrzegłem ją ,że jak się nie odczepi ode mnie to ją namierzę...!!!.
          • Gość: alonso Re: a ja myślę, że kiko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:06
            Edukacja przyszłością narodu
            Źródło: Gazeta Wyborcza, KAI

Poseł LPR Jan Jarota zgłosił ministrowi edukacji i nauki „Interpelację w
            sprawie wliczania oceny z religii do średniej ocen ucznia, jako ważnej metody
            kształtowania pozytywnej aktywności ucznia i nauczyciela”. „Jak ocena wlicza
            się do średniej, to zawsze podnosi rangę przedmiotu” - powiedział poseł
            Wyborczej. Wiceminister edukacji Jarosław Zieliński dodał: „Osobiście jestem za
            wliczaniem oceny z religii do średniej”.
            Biskup Stanisław Wielgus, przewodniczący Rady Naukowej Konferencji Episkopatu
            Polski zaproponował z kolei, by rozważyć wprowadzenie religii jako
            równoprawnego przedmiotu na maturze, ponieważ brak tego przedmiotu „jest
            niedowartościowaniem, spychaniem na margines, pewnej określonej wiedzy”. Biskup
            podkreślił, że ci, który nie przeszli przez lekcję religii, nie rozumieją
            właściwie kultury europejskiej.

dzieki piten,w pełni zgadzam sie z biskupem
            • peteen aha, aha... 21.01.06, 17:14
              a ja, choć katolik, raczej nie...
            • jadzka42 nie wiem jak ten post jest w relacji do wątku 21.01.06, 17:16
              ale...
              Wiara jest powinna zostać w prywatnej sferze każdego człowieka i nie wolno
              zmuszac kogokolwiek do niej.
              Te propozycje to dyskryminacja ludzi innej wiary i niewierzących

Nauka o religii - TAK, religia - NIE

• peteen hmmm... 21.01.06, 17:20
                religioznawstwo na maturze?
                a niby kto by miał egzaminować?
                ksiądz? odpada, niewiele wie o np. religiach wschodu
                naukowcy z uniwersytetu? nie przyjdą, za jakie pieniądze?

religia - zawsze tak, ale nie jako przedmiot maturalny, obowiazkowy i wliczany
                do średniej...
                • jadzka42 Re: hmmm... 21.01.06, 17:21
                  nie, nie myslałam na maturze
                  w ogóle w szkole...
                  • Gość: Janek Re: hmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 18:32
                    do wykladow o religioznastwie zostal jeszcze Religa
                    zalozy lige i beda wykladac
                    • czesiekkk Re: hmmm... 21.01.06, 19:29
                      W Polsce religia jest sprawą publiczną a mówiąc bardziej otwarcie jest kwestią
                      polityki. W Polsce nie ma rozdziału Kościoła od państwa, a te pozostałości
                      świeckiego państwa jakie jeszcze są zostaną niebawem zlikwidowane.
                      Ale w przyszłości będzie u nas i rodzdział, i religia w sferze prywatnej a
                      politycy nie będą chcieli rządzić sumieniami obywateli.
    • xyz_xyz_xyz kiko jest facetem i idzie na Progressive Party 21.01.06, 19:31
      Wszystkich nabiła w butelkę :)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=35047592&a=35127389
      • Gość: gniewko_syn_ryba Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part IP: *.autocom.pl 21.01.06, 21:09
        To może ja też jestem kiko ???... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:14
          nic z tego:

[3] Re: Serdecznie dziękuję
          autor: Gość portalu: kiko data: 2006-01-20 10:31:36 *.net.autocom.pl
          • aands Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:15
            NA TLE KIKO MASZ KUKU NA MUNIU ??
            • xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:17
              należe do licznego grona wielbicieli.
              ps, wyłącz capsa, łamiesz regulamin.
        • nulka8 Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:17
          Zastanów sie. Kiedys sie okazało, że ja i xyz to jedna osoba. Człowiek tu sam
          nie wie kim jest.
          • aands [...] 21.01.06, 21:19
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:28
              kto mi powiedział? ty? Wybacz, ale twój autorytet do mnie nie przemawia.
              • aands Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:30
                Wszyscy ci to mowia.............. czytaj ze zrozumieniem !
                • xyz_xyz_xyz Re: kiko jest facetem i idzie na Progressive Part 21.01.06, 21:33
                  ostatnio ja to powiedziałam do ciebie. A peteen kiedyś ci powiedział, żebyś
                  nauczyła się myśleć samodzielnie, miast uprawiac plagiaryzm.
                  • aands [...] 22.01.06, 01:00
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: erka Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:31
      www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead10&news_cat_id=204&news_id=13674&layout=1&forum_id=301&fpage=Threads&p
      age=text
      • aands Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; 22.01.06, 22:02
        FRENDZEL
        • Gość: w. Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 22:25
          cooooo,ty tak o frustracie ??????????????????????
          • longwehicle Re: Kiko wróciła z prawdziwkowa!!;o))ale zje....; 22.01.06, 22:26
            Chyba tak!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka