Dodaj do ulubionych

Jak ta łódź podwodna Beatlesów

27.01.06, 08:58
Żółta teczka z jaką inżynier destrukcji pojawił sie we wczorajszym programie
laureata telekamery przywołuje wspomnienia...a i ta bajeczna technika
operowania teczką...te gesty cudowne i delikatne naciąganie gumki opinającej
teczkę...
Tyle , ze to narcystyczne...zbierać wycineczki na własny temat...i tak się
tym podniecać.
Nikogo chyba nie ciekawi czyje to wypowiedzi gromadzi pan prezesw teczce,
bowiem można domniemywać iż gromadzą te wypowiedzi wielu osób spec służby
podległe prezesowi i jak tylko pora przyjdzie to cała kupa tek będzie
potężnym orężem w straszliwej bitwie...a bitwa zapowiadana przez prezesa nie
jest bitwą stricte ale spec bitwą .
Słuchałem też z zaciekawieniem że tylko pan Wildstein jest cacy, a reszta
be...szkoda że nie słyszałem czy cacy jest też ojciec dyrektor i prokuratorzy
stanu wojennego, szkoda że tak rzadko pojawia sie prezes w mediach aczkolwiek
nie bardzo to dziwi, bowiem ma bardzo niewiele do powiedzenia, poza spiskami
i knuciem w zaciszu domowego obiadku zapewne...
Żałosna to postać, karykaturalna, kłamliwa i dosć bylejaka, i właściwie
dobrze że to nie premier bo tak skutego w ocieżałej myśli uwiezłej w
ciasnocie czaszki mielibyśmy pierwszy raz...
Łódź podwodna żółta była miejscem wesolutkim...a tu trochę żal że pod
sztandarem patriotyzmu i pro publico bono (pono) kwitnie taki maleńki ale
wzbierający ropą pryszcz...
trudny
Obserwuj wątek
    • Gość: kiko Re: Jak ten trudny jest marudny IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 09:55
      trudny mógłby się właściwie niepodpisywać, od niepamiętnych czasów stosuje ten
      sam, budzący jego własny niekłamany zachwyt, standard. A mianowicie, z żelazną
      konsekwencją , w barokowo - rokokowym sosie ,podaje swe ciężkostrawne, mdłości
      wywołujące trollerskie posty.
      A w tych postach drwi z fizycznych niedoskonałości i rzekomej jakoby mądrości
      nielubianych przez siebie postaci.
      A gdyby tak choć raz pokusił się o skomplementowanie i pozytywne opisanie swych
      politycznych bohaterów z PO, byłby to mile może odebrane na forum. No ale jest
      to chyba niemożliwe, albo też przerasta możliwości naszego bardzo trudnego
      towarzysza forumowego.
      • Gość: anatol Re: Jak ten trudny jest marudny IP: *.fbx.proxad.net 27.01.06, 10:12
        proponuje go olac i nie odpowiadac na te trudne posty
        niech sobie sam odpowiada, po co karmic trolla
      • jadzka42 Re: Jak ten trudny jest marudny 27.01.06, 10:14
        W jakims innym wątku pytałaś sie dlaczego trudny nie jest uwazany za trolla a
        ty jestes.
        Odpowiem ci kiko. Trudny pisze dużo ale on opisuje fakty, zdarzenia. Analizuje
        i daje dużo do myślenia. Refleksyjne i logiczne pisanie. Jesli krytykuje tu
        kogoś to bez inwektyw. To jest argumentacja bardzo grzeczna. Na ogoł tylko
        jesli ktoś na niego napada.
        Ty kiko piszesz też dużo ale albo spamujesz w rodzaju PIS jest najlepszy PO
        jest do dupy i to bez żadnej argumentacji, bez faktow, bez refleksji.
        Nie opisujesz niczego a jesli ktoś ma odmienne zdanie to ślesz bluzgi pod jego
        adresem. W twich wypowiedziach po prostu nie ma niczego wartościowego.
        Nie wiem co jest motorem twojej pisanina. Czyzbys szukała poplecznikow dla PIS-
        u? To powiem ci że tą metoda nie znajdziesz, a raczej sprawiasz odwrotną
        reakcję.
        Sorry.
        • Gość: kiko Re: Jak ten trudny jest marudny IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 10:27
          No widzisz jadżko,nic nie rozumiesz chyba ani z tego co pisze trudny ani z tego
          co ja napisałam na temat twórczoći trudnego. Jeśli jego pełne pogardy i
          wyższości posty nazywasz refleksyjnym i grzecznym pisaniem to twój problem.
          Dałaś się zalepić tym mdłym sosem, jakim trudny podlewa swoje posty, w których
          po swojemu i w krzywym zwierciadle przedstawia fakty i zdarzenia...
          Sorry.
          • jadzka42 Re: Jak ten trudny jest marudny 27.01.06, 10:37
            No i wlaśnie to jest twój styl. To ja nic nie rozumiem a ty wszystko.
            I jak tu z tobą rozmawiać?
            • skks Re: Jak ten trudny jest marudny 27.01.06, 10:45
              a później narzeka, że słyszy "wyrazy":)))
            • Gość: kiko Do Jadżki! IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 11:00
              a zastanowiłaś się Jadżko nad formą i stylem swego postu? Sądzisz, że był
              konsyliacyjny?
              A rozmawiać rzeczywiście nie musimy, już raz przy innej okazji nachodziły nas
              podobne refleksje...
              • mrug Re: Do Jadżki! 27.01.06, 11:03
                Gość portalu: kiko napisał(a):

> a zastanowiłaś się Jadżko nad formą i stylem swego postu? Sądzisz, że był
                > konsyliacyjny?

No bez dwóch zdań, Kiko była na szkoleniu partyjnym!
      • skks Re: Jak ten trudny jest marudny 27.01.06, 10:31
        Koko, Droga!
        Czasem tez nie mam ochoty na czytanie Trudnego - no bo mi sie zwyczajnie nie
        chce myśleć - Jego posty zawierają treść, przekaz z którym mogę ale i nie MUSZĘ
        się zgadzać i On nie wymaga ode mnie tego bym sie zawsze i wszędzie z Nim
        zgadzał.
        Miła Koko w swoich postach, Ty natomiast wymagasz całkowitej akceptacji Twojego
        zdania i każdy kto ma inne zdanie, inne poglądy jest "głupi, cham, komuch, itd."
        Jedynym madrym i wartym zauwazenia jest Kaczyński ze swoją kamarylą, inni
        majacy odmienne od Twoich i "Ich" postrzeganie świata są źli, brudni i co tam
        jeszcze sobie życzysz....
        Nie zauwazasz, że skks np. nie znosi i przeważnie źle pisze o Rokicie - mimo,
        że On PeOwian "całom gębom" ale..., kiedyś "psy" rzucałem po Zycie G. hmmm.

Twój całkowity brak tolerancji powoduje agresję tak u Ciebie jak i Twoich
        oponentów w stosunku do Ciebie. A chęć posiadania przez Ciebie patentu na
        mądrość i wiedzę powoduje trollowanie z wszelkimi tego konsekwencjami.
        • trudny2002 Ja tam wogóle za chłopcami nie przepadam 27.01.06, 10:52
          Rokita nie cudo. Uroda powiedmy nie nachalna, i to człapanie które moze
          wkurzać...jednak mimo iż jako wizerunek fizycznie nie stanowi cudu, i mimo iż w
          niejednej kwestii mam zdanie odmienne od Pana Jana, to jest On i kulturalny i
          właściwie trudno stawiać zarzuty woibec sensownosci wypowiedzi nawet w tak
          kontrowersyjnych sytuacjach jak z tą Niceą...:)
          Kiko ma takie pragnienie nieco masochistyczne i chce abym pisał dobrze,
          pozytywnie o Platformie. To dziwi, bowiem jeśli uznać że ja nie piszę
          pozytywnie o Platformie, to dlaczego na podstawie mojej otwartej negacji wielu
          aż nazbyt wielu postaw członków partii rządzącej łacznie z ich
          niedoskonałościami takze widocznymi co dodatkowo potęguje wrażenie upiorenej
          bzdury :dlaczego stąd wyciągać wniosek iż powinienem napisac coś pozytywnego
          właśnie o Platformie...A czemu nie mam naisać czegoś dobrego o Havlu czy
          Hrabalu albo Foremanie?
          Dlaczego miałbym niby wzorem propisowców wychwalać swoich idoli?
          Widzę tępotę i demagogię to o niej się odzywam...i tyle.
          A co do tolerancji...ja tam taki tolerancyjny nie jestem i jeśli kto brzydko je
          to nie siadam z nim do stołu...ot zwyczajnie , nawet nie że z pogardą ale z
          niesmakiem oddalam się...
          trudny
          Kiko widzisz siorbanie i pociąganie nosem podczas posiłku podobnie jak
          wypr,ężanie malutkiego paluszka przy toastach mimo że jest zwracajace uwagę to
          jednak nie jest eleganckie. A elegancja jak wiesz powina być i niewymuszona i
          zwracajaca uwagę...
          A to że nie kazde towarzycho mi odpowiada? To nie dziwne , a u Ciebie bywa
          inaczej bowiem okazuje się że Borysiuk głosem PiS'u jest dobrym członkiem rady
          krajowej...ha,ha,ha...( no ale to pewnie krzywe zwierciadło, prawda? Tak
          krzywe, a nawet sensowniej użyć tu terminu łacińskiego i krzywość
          wyprostować...)
          trudny
          • skks Re: Ja tam wogóle za chłopcami nie przepadam 27.01.06, 11:04
            Oj Trudny, Trudny!!
            Jak dziś pamietam: rzucaeś za mną ziemniakami jak pisałem, że Leppej będzie
            Prezydentem a Balcerowicz musi odejść...
            No fakt prezydentem nie jest ale w koalicji siedzi? siedzi?
            a powinien gdzieś indziej siedzieć...
            Jakoś uwiera mnie Rząd oparty na Samoobronie i Lidze:
            Liga rzadzi, liga radzi....

Zjadłbyś obiad?
            Golonkę? z zapitką?
            Golonka z szampanem?
            • trudny2002 Golonki w piątek nie pozwala mi tradycja 27.01.06, 11:15
              a to czym rzucałem za tego przewodniczącego to chyba nie ziemniaki były a
              mieso...i nie wiem czy to aby w piątek nie wypadało...:)))
              trudny
        • Gość: kiko Skks ! IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 10:55
          Skksie, masz swoje racje, nie powiem. Ja moją forumową pisaninę zaczęłam w
          okresie ostrej kampanii wyborczej, kiedy to cel trochę uświęcał środki, a wióry
          sypały się gęsto... No i może coś z tego jeszcze zostało mi do dzisiaj, tym
          bardziej, że krytykowanie i to przecie dalekie od elegancji, PiS-u to strzały
          jakby do jednej bramki , bo zwolenników tej partii mało jest na forum i są
          gorzej traktowani przez administrację.
          Zauważ , że inwektyw używam tylko sprowokowana...Patentu na wiedzę i mądrość
          nikomu nie zawłaszczam, wykładam jedynie swoje racje, jak każdy...
          Nie zawsze spotykam się ze zrozumieniem, np. niepotrzebnie się wkurzyłeś, kiedy
          żartobliwie ale i z sympatią nazwałam Cię Wielkim Biznesmenem, bo wiem ,że w
          naszych warunkach wszelka tego typu inicjatywa nie jest bynajmniej usiana
          różami...
          Pozdrawiam
          k.
          • trudny2002 Przepraszam ale skorom już marudny.. 27.01.06, 10:59
            to mam wrażenie że ten styl to jakby znane z porzekadla "mięknięcie rury"...
            Nie martw się specjalnie, jak już bedzie po tych wyborach co to ich tak nie
            chcecie Państwo ( co nie dziwi) to jakieś miejsce się znajdzie , wszak nie
            wszyscy mają charkter taki jak ostatnio zarządzany do dominacji...i nie każdy
            ma bliźniaka:)
            trudny
          • skks Re: Skks ! 27.01.06, 11:17
            Ależ Kiko zwolennicy PiSu są, maja swoje prawa tylko, że Ci zwolennicy
            najcząściej nie umieja sie posługiwać kompem i ledwo wiedzą co to internet,
            niestety...
            A tu, na forum przeważają ludzie wykształceni - jakoś:)) a ci rzadko są
            zwolennikami PiSu i ja na to nic nie poradzę.

Administracja mówisz.... administracja wg mnie mało ingeruje...
            wiesz siedzę tu na forum od wielu lat, piszę wykłócam sie z "takimi" jak Ty,
            byli już separatysci limanowscy i wielu innych trolli nie akceptujących praw TU
            obowiązujących a przez aklamację przyjetych.
            Wpadasz tu, popiszesz, odejdziesz - takie Twoje prawo - a wymagasz by przyjąć
            TYLKO Twoje warunki, Twoje postrzeganie forum jako obowiązujęce.
            Tak nie będzie, Ty przyszłaś i pójdziesz.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka