Gość: wanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:05 prosze o wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywaleclepiej Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 30.01.06, 22:17 Zdecydowanie ,od dawna pojawiają się takie opinie,coś się dzieje w tej sprawie ale za wcześnie o tym mówić.Pomału,powoli i systematycznie zbierane są materiały tzw.kwity na Barrina i Frustrata.Oni coś czują pismo nosem i myślą że są sprytniejsi od pewnego terminatora który już depcze im po kulasach. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum 30.01.06, 22:21 Głupota twoja jest powalająca:) Przyzwyczajonym do kretynów "z kwitami" ale oni przynajmniej siedzą cicho. Ty głąbie nawet kwitów porządnie nie umiałbyś znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum 30.01.06, 22:18 nie odczuwam takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum 30.01.06, 22:23 A dlaczego wanna nie podała żadnych argumentów, o ile wiem żeby kogoś odwołać ze stanowiska, trzeba najpierw wykazać zasadność takich zdań, czego w temacie postu niestety nie odnjaduje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 30.01.06, 22:37 Owszem odnajdują się,np.obecna wypowiedż frustrata wydrukowana min. i wskazująca niezbicie jak adm.odnosi się do gości tego forum jak jest obiektywny i jaką grupkę sobie założył,żeby było jasne jest pod lupką,przy tym puszczaja mu nerwy jak Tuskowi i brnie dalej w to błotko które ktoś mu podlewa od czasu do czasu.Nie ma takiego forum drugiego na którym prymitywna grupka smarkaczy tak obrażała innych. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat [...] 30.01.06, 22:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:13 > Słuchaj głąbie - szantażysto jeżeli ci tu tak źle to...itd wg. mnie taka osoba nie powinna byc adminem. Tak nie traktuje się gosci. Ta wypowiedź zdradza gó..arza ktory przez przypadek stal się adminem. Czy gazeta tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bi Wypowiedz admina jawna kpina z krakowa 31.01.06, 17:42 Napisalam ze facet leci - to potrafil to usunac ciekawe jaki sobie dal powod Ale badz spokojny dzialam w swiecie realnym w tej sprawie tak ze facet leci Wypowiedz jakiej udziela jest dobra na forum prywatne swirkowo a nie na forum krakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprian jestem za.boją się czarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:42 Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: jestem za.boją się czarnych 30.01.06, 22:46 koko, proszę nie spamuj. Odpowiedz Link Zgłoś
cyferblat Re: jestem za.boją się czarnych 30.01.06, 22:49 koko,wacek,foley-jeden czort Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Frustrat nie puszczaj 30.01.06, 22:59 1. Czy wanna jest z tych wanien sie pytam 2. Nie było mnie 3 dni i merytorycznie jetem zawiedziny. 3. Malkontenci zawsze moga sobie założyć opiekunów cieni. 4. Czy ty frustracie tak dbasz o czystość intelektualną forumowiczów? 5. Najważniesze: Kadencje mijają i odchodzi się zawsze przegranym, lub martwym! 6. wężykiem, wężykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Frustrat nie puszczaj 30.01.06, 23:16 hej... myślę, że na Waszym forum jest zbyt wiele ludzi z róznymi zainteresowaniami, zdaniami i marzeniami... przez to żrecie się nawet o moderatorów, którzy jakby nie było - działają społecznie -czyt. wolontariacko -czyt. charytatywnie - czyt. bezpłatnie - czyt. z dobrej woli... Jest tu dużo wszechstronnych wątków, w których można się zagubić i zakręcić, a gdyby nie praca moderatorów panowałby tu jeden wielki syf. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Frustrat nie puszczaj 30.01.06, 23:22 zgadzam sie, kiedys bywaly na krakforum okresy, kiedy nikt sie nim nie zajmowal i byl taki syf, ze az szkoda wspominac..., a poza tym jak ktos ma cos do moderatorow, to zawsze mozna sie z nimi spotkac i na ten temat porozmawiac, ja np mialem pare razy okazje sie z nimi widziec i sa spoko goscmi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko forum Kraków IP: *.net.autocom.pl 31.01.06, 00:04 Do tej pory nie zabierałam głosu, ale czuję się niejako sprowokowana, wezwana. Nie odzywam się, więc i chyba nie spamuję, co frustracie? W ogóle ostatnio nie za często otwieram wątki i rzadziej głos zabieram, gdyż czego bym nie napisała, to jestem przeważnie wycinana, szczególnie w kwestiach politycznych ale nie tylko. Nazywane jest to trollowaniem, mimo że staram się o z reguły odpowiadać w ogólnie przyjętej konwencji danego wątku. Przeciwnicy polityczni, jak wiemy z historii, są prześladowani. Kiedyś było to np. łamanie kołem, obcinanie uszu czy języka, teraz - zgodnie z duchem czasów - jest to wycinanie postów.... Szkoda, bo to obniża jakość forum i sprowadza je (forum) do wymiany info na temat pogody, taniego dentysty czy innego specjalisty. No cóż, każde miasto ma takie forum, na jakie zasługuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftl Popieram-obaj/oboje sa jak papier toaletowy--czyli IP: *.hsd1.fl.comcast.net 31.01.06, 00:07 do dupy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: no proszę. Dawniej .. 31.01.06, 00:17 Dawniej to trzeba było pisać doopa, a teraz przechodzi zwykła pospolita dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
koneser13 Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum 31.01.06, 08:01 Zgadzam sie z Toba,ale nic to nie da.Oni spelniaja wymogi wlasciciela gazety... A juz kiedy pisalem ze frak lezy dobrze dopiero w 5 pokoleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen nie 31.01.06, 08:51 bo nas wtedy zeżre forumowe robactwo, pokroju tego czegoś z nandu... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bi Zrzyty ekranow i mowimy im papa 31.01.06, 09:30 Addministratorami powinny byc osoby obiektywe pilnujaca zeby na forum przestrzegano netykiety ale nie zeby prywatne animozje,ukladziki i kokietowanie przez sprytne forumowiczki sprawialo ze administratorzy usuwali posty bo tak Np nie jaki jegomosc barin powiedzial ze bedzie mnie usuwal bo tak Usuwane sa moje pozytywne wypowiedzi na temat PiS czy banalne pytania jak jezdzi sie na gorze w Paczołkowicach Podstawa jedna forumowiczka ma ale ze mam podobnego nicka jesli jednak mam opinie eksperta forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=299&w=35563403&a=35577697 jest jaka jest to administrator to szanuje nawet jak ta forumowiczka to jego oblubienica i mu slodzi Proponuje robic zrzuty ekranow (przycisk print screen na klawiaturze a potem w Wordzie wklej) - taki mi do radzila redaktor odpowiedzialna za internet w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bi LInk do adresu eksperta 31.01.06, 09:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35563403&a=35577697 i albo sa eksperci zeby wydawac opinie i jest jakies prawo ktore nas wiarze i wted out z takimi adminami co tego nie przestrzegaja, albo nie ma prawa i jest wolna amerykana i wtedy tez out z adminami bo na nic nie sa potrzebni Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.bi A tu ze moj nick jest zgodny z netykieta !!! 31.01.06, 09:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35715115&a=35724812 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: A tu ze moj nick jest zgodny z netykieta !!! IP: *.chello.pl 31.01.06, 14:20 "Inne nie powinny być blokowane, co nie znaczy, że należy je zakładać i z nich korzystać." Ślepy jesteś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
gph słusznie. proponuję towarzyszkę kiko!! ;) 31.01.06, 09:42 tudzież szerg jej klonów. ma czas, bo sporo miele tu jęzorem. a ponadto: jest inteligientna potrafi odróżnić kwestie formalne od osobistych rzadko się unosi ma charakter społecznika rzecz jasna nie wszystkie powyższe stwierdzenia sa prawdą i tylko prawdą, ale na progu IV RP prawda nie ma już większego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: słusznie. proponuję towarzyszkę kiko!! ;) 31.01.06, 10:06 słusznie. Zanim cokolwiek zdążyłabym napisać, byłabym juz wycięta. I xyz też, bo się jakos jej razem kojarzymy. I chyba wielu innych. I wreszcie zrobiło by się przepisowe pro rzadowe, pro pisowe, pro radiomaryjowe forum. Moze jakąs nagrode rządową by przyznali - medal czy choćby list pochwalny. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Dowiedziałem się właśnie że się rozdwoiłem!!!! 31.01.06, 10:28 Będąc w trasie,byłem także w krakowie i to w kafejce Nandu?! Wszystko za sprawą niejakiego petęęę,plemnika bądż poplecznika (jak zwał tak zwał)chudego frustrata i grubego barrina z wolontariatu JKM Michnika,więc dzięki serdeczne że mogłem być choćby duchem razem z moimi ulubionymi kolesiami zwłaszcza z przemiłym petęęę i kompaniją. Pozdrowienia dla jmr21 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen widzisz, durny dżezi... 31.01.06, 10:30 jak łatwo cie sprowokować? cieszę się... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:15 > Słuchaj głąbie - szantażysto jeżeli ci tu tak źle to...itd wg. mnie taka osoba nie powinna byc adminem. Tak nie traktuje się gosci. Ta wypowiedź zdradza osobnika ktory przez przypadek stał się adminem. Czy gazeta tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum 31.01.06, 14:21 Gość portalu: gość napisał(a): > > Słuchaj głąbie - szantażysto jeżeli ci tu tak źle to...itd > > wg. mnie taka osoba nie powinna byc adminem. Tak nie traktuje się gosci. Ta > wypowiedź zdradza osobnika ktory przez przypadek stał się adminem. Czy gazeta > tego nie widzi? a twoja gazeta coś widzi??? to musi być jakieś rydzykoidalne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiaczekcija Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:57 Nigdy !!! Nikt nas tak nie bawi jak ci dzielni młodzieńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingwilator Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:14 admini nie przestrzegają prawa ani regulaminu oni mają nadzorować "społecznie" forum ? barrin sam siebie kiedys wyciął,on jest gorszy niz frustrat obaj wprowadzili wolne słowo,reglamentowane, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum juz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:21 a całujcie adimów w sam srodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulka Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum juz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 17:54 > barrin sam siebie kiedys wyciął No to chyba trudno o wiekszy przejaw obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Trzeba zmienić adminów na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 18:08 teraz mi sie przykro zrobiło, mimo wszystko brak bedzie frustrata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwazny Jestem zdania, ze lepiej sie nie wychylac... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.01.06, 18:42 ...bo admini jeszcze zbanuja albo wytna. A tak w ogole to sa jeszcze inne fora. Ja tam klaniam sie pieknie moderatorom i dziekuje za cudowna ich robote. Mnnniam! Po prostu palce lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Victoria ! ! ! Gdyby nie wychylanie się.... IP: *.net.autocom.pl 31.01.06, 21:01 Gdyby nie wychylanie się, Świat przypominałby stojące bajoro, pełne paranulek i wazeliny, brr... Odpowiedz Link Zgłoś