kkbranicka 08.02.06, 20:13 Jeśli potrafisz twórczo myśleć, ciekawie pisać to prosze o nadsyłanie ofert na maila gazetowego. Mile widziane próbki tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xantyga Re: szukam dziennikarzy 13.02.06, 14:57 Szanowna Pani, jestem studentką podyplomowego dziennikarstwa na Uniwesytecie Jagiellońskim. Chciałabym uzyskać więcej informacji na temat oferowanej przez Panią pracy, jeżeli oferta ta jest nadal aktualna. Proszę o odpowiedź na adres: anna-bronowska@wp.pl Bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Z poważaniem, Anna Bronowska Odpowiedz Link Zgłoś
m.walerowska Re: szukam dziennikarzy 15.02.06, 15:04 Nazywam się Maria Walerowska, od 3,5 mies. mam praktyki w Gazecie Krakowskiej, jednakże z powodu b.mały zarobków, szukam czegość innego. Jestem osobą ambitną, ciekawą świata i otwartą. Jak będzie trzeba prześlę coś z moich wypocin. pozdrawiam serdecznie Maria Walerowska Odpowiedz Link Zgłoś
kasiszcze Re: szukam dziennikarzy 16.02.06, 18:05 Dzień dobry, Nazywam się Katarzyna Kopiec. Obecnie jestem studentką Wydziału Studiów Międzynarodowych i Politycznych Uniwersytetu Jagiellońskiego. Jestem zeszłoroczną absolwentką studiów licencjackich na kierunku Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna na Uniwersytecie Jagiellońskim. Jestem zainteresowana Pani ogłoszeniem. Chciałam przesłać jakiś tekst napisany przeze mnie, ale niestety nie ma w tym formularzu opcji dodaj załącznik. Będę wdzięczna za bardziej szczegółowe informacje dotyczące współpracy. Prosiłabym o ewentualny kontakt na adres mailowy: kasica.ka@wp.pl Pozdrawiam, Katarzyna Kopiec Odpowiedz Link Zgłoś
karrolina1 Re: szukam dziennikarzy 17.02.06, 12:33 > Jestem zainteresowana Pani ogłoszeniem. Chciałam przesłać jakiś tekst napisany > przeze mnie, ale niestety nie ma w tym formularzu opcji dodaj załącznik. ROTFL Serio nie potrafisz wysłać maila z załącznikiem? Btw. śmieszne jesteście z tym włażeniem potencjalnemu pracodawcy w tylek. A poza wszystkim, nie umiecie wszystkie czytac, ze umieszczacie na forum te swoje elaboraty, zamiast wyslac maila, jak to bylo podane w ogloszeniu? Odpowiedz Link Zgłoś