Dodaj do ulubionych

Policja na tropie mordercy

11.02.06, 10:06
Ciekawa jestem co teraz pan Szymon namieszał w kolejnej opisywanej przez
siebie sprawie kryminalnej:-) Bo w ostatnim artykule na temat zdarzenia na
Salwatorze pojawiło się mnóstwo nieścisłości.
Czy ktoś zna szczeóły tej sprawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: olga Re: Policja na tropie mordercy IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.02.06, 10:28
      hmmmm chyba panu dziennikarzowi sie cos pomylilo to nie w TYncu tylko w kostrzu
      i nie kierowcy cierzarówke tylko ludzie którzy ida mała scierzka przez las do
      bodzowa wiem bo tu mieskzam ... prosze nie podawac bełednych informacji
      • grace76 Re: Policja na tropie mordercy 11.02.06, 12:51
        No coż, tak się składa, że pan Szymon lubi sobie napisać artykuł, w którym
        brakujące informacje chyba sobie sam wymyśla. Coś mi się zdaje, że śledzenie
        jego artykułów i weryfikacja zawartych w nich informacji stanie się moim nowym
        hobby:-)
    • Gość: asik Re: Policja na tropie mordercy IP: 81.21.194.* 11.02.06, 14:46
      ja mieszkam obok tego parku!!! doslownie jest on przed moim blokiem!!
      prawdopodobnie nie tylko ta kobiete tam znaleziono!!! w tym momencie nie sadze
      zeby ktos chodzil do tego parku!! ale trzeba moim zdaniem pomyslec o
      dzieciach, bo za niedlugo zrobi sie ladna i ciepla pogoda to w takim razie
      skoro tam kogos zamordowano to gdzie te dzieci maja sie bawic??? moim zdaniem
      przydalyby sie tam jakies patrole! niech ta policja zajmie sie wreszcie tym co
      potrzeba!!!
      • Gość: patriota Re: Policja na tropie mordercy IP: *.boreknet.com 11.02.06, 17:10
        policja jest od tego żeby pilnować dup bogatych i na stanowiskach-a my musimy
        sami sobie radzić-emerytury dla policji od 65 roku życia!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: o n a Re: Policja na tropie mordercy IP: *.veranet.pl 12.02.06, 11:47
          tak - ptriota ma bardzo "madry" pomysl, nic tylko sie z niego smiac ...
          wyobrazmy sobie 64 latka idacego patrolem, pilnujacego porzadku - ewentualnie
          rozganiajacego grupke rozrabiajacych malolatow ... uuuu - juz sie boja
          wszyscy ;)
      • Gość: ja Re: Policja na tropie mordercy IP: *.autocom.pl 16.02.06, 22:35
        Ludzie pogłupieliście? Też mieszkam koło tego parku a jakośżyje i normalnie
        przez niego chodze! Policji i tak jest jak psów, wystarczy ich juz, nawet sie
        napic nei mozna w spokoju bo sie czepiają! Poza ty mprzeciez ten brzytwiarz nie
        zarżnął niog w tym parku tylko tam podrzucił zwłoki! Wię polecam wszystkim,
        którzy mieszkają w promieniu piętnastu mil nie wychodzienie z domu ze strachu/!
        Macoe racje! Bozeeee... Co za ludzie...
    • Gość: ann Propozycja IP: *.zax.pl / *.zax.pl 12.02.06, 02:23
      Panowie policjanci-zrobcie cos ze soba,przeciez jak do tej pory trudno cos
      pozytywnego o Was napisac.To sie musi zmienic.Na poczatek proponuje-zlapcie
      szybko morderce.
      • Gość: GH Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 20:34
        Dajcie spokoj krakowskiej Policji bo oni nie maja teraz czasu zeby szukac
        jakiegos tam seryjnego mordercy grasujacego w Krakowie czy Kostrzu. Przeciez
        Papiez ma niedlugo przyjechac i trzeba wyprac mundury na te okazje!
      • Gość: jo nasamejwpierw.. IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:16
        na początek początków przydałaby się informacja ,że znaleziono ostatnio
        jeden "komplet " zwłok a nie dziesiątki trupów bo rodzą się plotki .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka