Dodaj do ulubionych

moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodziankę !

20.02.06, 07:35
www.radiomaryja.pl/, spadajcie !
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia 20.02.06, 07:40
      Za kasę ze stoczni!!
      • kikoko kupujmy tylko sprawdzony sprzęt komputerowy ! 20.02.06, 07:58
        nasza radiomaryjna rodzina na własnych terenach w Toruniu, uruchamia montownie
        komputerów. Numer konta pod którym bedzie można lokować przedpłaty na zakup
        secjalnych zestawów komputerowych z błogosławieństwem ojca
        dyrektora podamy w póżniejszym terminie.
        • longwehicle Re: kupujmy tylko sprawdzony sprzęt komputerowy ! 20.02.06, 08:04
          Do każdego zestawu w promocji dostaniesz piękny moherowy beret i portret
          o.prawdziwka!!;o))
      • Gość: krakauer Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia IP: *.r.pppool.de 20.02.06, 08:50
        longwehicle napisał:

> Za kasę ze stoczni!!
        tez wplaciles?
        • longwehicle Re:;0))kolejny Bioferm!!naciął tysiące krakowian!; 20.02.06, 09:10

• Gość: krakauer Re:;0))kolejny Bioferm!!naciął tysiące krakowian! IP: *.r.pppool.de 20.02.06, 09:41
            longwehicle,spytalem Cie czy tez wplaciles pieniadze?
            • longwehicle Re:;0))kolejny Bioferm!!naciął tysiące krakowian! 20.02.06, 09:53
              Musiałbym się zderzyć z kometą;o))
              • Gość: krakauer Re:;0))kolejny Bioferm!!naciął tysiące krakowian! IP: *.r.pppool.de 20.02.06, 10:07
                no wiec dlaczego glos zabierasz?Niech sie wypowiadaja osoby zainteresowane.
                Kazdemu wolno robic z wlasnymi pieniedzmi co chce....
                • Gość: kiko! nulkisrulki oraz oficjalne gadzinówki............. IP: *.net.autocom.pl 20.02.06, 10:49
                  .....niech się zajmą swoimi sprawami.
                  Na szczęście jest wolność, każdy myśli co chce i robi co uważa za najlepsze!
                  • nulka8 Re: nulkisrulki oraz oficjalne gadzinówki........ 20.02.06, 11:11
                    > Na szczęście jest wolność, każdy myśli co chce i robi co uważa za najlepsze!

No właśnie Kiko. Jeszcze jest wolność i kazdy może zajmować się tym co uważa za
                    stosowne. Zastrzeżenie jest tylko jedno - aby uskuteczniając swoja wolność, nie
                    naruszać wolności innych.
                    • Gość: kiko [...] IP: *.net.autocom.pl 20.02.06, 11:31
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: kiko odczep się nulkosrulkoxyzkikoko IP: *.net.autocom.pl 20.02.06, 12:00
                        bo opiszę twą żałosną forumową historię...
                        Ile razy można komuś mówić : odczep się.....
                        • peteen przecież to ty atakujesz (i obrażasz)... 20.02.06, 12:12
                          przejrzyj sobie wątek jeszcze raz i wybij wreszcie z głowy paranoje o
                          wielonickowości nulki8 - to chore jest u ciebie...
                          • nulka8 Re: przecież to ty atakujesz (i obrażasz)... 20.02.06, 12:16
                            Peteen, bo znowu będzie, że jesteś stronniczy...
                          • Gość: kiko Re: przecież to ty atakujesz (i obrażasz).PEETEEN IP: *.net.autocom.pl 20.02.06, 14:57
                            Nie wiem, czy masz taką możliwość sprawdzenia, ale nulka8 , xyz xyz xyz oraz
                            wszystkie zalogowane odmiany kiko, jak np. kikoko , okik itp. to jedna i ta
                            sama osoba. Dziś wkurzyłam się , bo na początku wątku wystąpiła jako "kikoko".
                            Jej nie sposób obrazić, powinna już dawno nie reagować na moje posty....
                            Tymczasem wciąż namolnie się czepia i łazi za mną krok w krok.
                            Bez nijakiej godności..., bez charakteru...
                            • peteen skończ z tą agresją... 20.02.06, 15:02
                              ja akurat mam takie możliwości, ty nie, zatem przyjmij do wiadomości raz na
                              zawsze, że nulka, xyz, kikoko to są RÓŻNE osoby, a ty miotasz swe obelgi na
                              prawo i lewo, i wystawiasz się na śmieszność...

a żebyś wiedziała, ile to osób jest zalogowanych jako wszelkie kiko, dałabyś na
                              msze z wrażenia...

przemyśl to i ogranicz agresję, inaczej nozyczki będą ciągle w ruchu (jak to ma
                              miejsce z jankiem i longim)...
                              • nulka8 Re: skończ z tą agresją... 20.02.06, 15:18
                                Mylisz się Peteen! Kiko zrobiła analizę stylów wypowiedzi, z której jasno
                                wynika, że osoby krytyczne wobec niej to tylko ja, pod wieloma postaciami ;).
                              • Gość: kiko Re: skończ z tą agresją...Peteen!? IP: *.net.autocom.pl 20.02.06, 15:34
                                Nie rozumiem, przecież ona sama miedzy wierszami i wprost tę wersję
                                potwierdziła,tzn., że moje przypuszczenia są słuszne...
                                W jednym wątku sam przecież zwracałeś jej uwagę, że gada sama z sobą, jako
                                wielonickowiec... Co do obelg, to chyba znamy ich różną definicję...
                                Np. co jest obelżywego w zdaniu "odpieprz się złotko"? Nie jest grzeczne, ale
                                żeby obelżywe?
                                • mrug Re: skończ z tą agresją...Peteen!? 20.02.06, 15:36
                                  > Nie rozumiem, przecież ona sama miedzy wierszami i wprost tę wersję
                                  > potwierdziła,tzn., że moje przypuszczenia są słuszne...

BO SOBIE WSZYSCY Z CIEBIE JAJA ROBIĄ!!!
                                  • Gość: kiko mrug? IP: *.net.autocom.pl 20.02.06, 15:57
                                    mrugu, jaja od nie jaj jeszcze odróżniam. Z ciebie też sobie czasem jaja
                                    robią!!!
                                    Tu w ogóle jest jajecznie.....Już zapomniałeś jak przypieprzają PiS-owcom?
                                    Tak??? To popatrz na tytuł wątku , kapelusiku aksamitny....
                                    • mrug Re: mrug? 20.02.06, 16:00
                                      Kiko, z Ciebie to są już naprawdę jaja na miękko...
                                    • kikuskiko Re: mrug? 20.02.06, 19:14
                                      Gość portalu: kiko napisał(a):

> mrugu, jaja od nie jaj jeszcze odróżniam.

Nie kiko, nie odrozniasz ani jaj od jaj ani jaj od nie jaj.

JAJA znaczy zarty kiko.
                                      Ja nie jestem ani nulka ani xyz.
                                      Daj se spokoj z gonieniem nulki. Ona niewinna. Zapewniam.
                                      • Gość: kiko kikuskiko !!! IP: *.net.autocom.pl 21.02.06, 08:03
                                        Bezczelności to ci nie brakuje, podrabiaczu nicków. Zobaczysz,że skończysz w
                                        piekle, w kotle z gorącą smołą!
                                        • kikoko Re: kikuskiko !!! 21.02.06, 08:57
                                          kiko, zaloguj się i nie będziesz miała problemów.
                                          Ps.
                                          nie jestem nulką, xyz, kikuskiko. Piekło jest za życia na ziemi, pośmierci
                                          wszyscy idą do nieba.
                                          • longwehicle Re: kikuskiko !!! 21.02.06, 09:38
                                            Mohery czwórkami!!;o))
                              • Gość: kiko Re: skończ z tą agresją...Peteen!? IP: *.net.autocom.pl 20.02.06, 15:35
                                Nie rozumiem, przecież ona sama miedzy wierszami i wprost tę wersję
                                potwierdziła,tzn., że moje przypuszczenia są słuszne...
                                W jednym wątku sam przecież zwracałeś jej uwagę, że gada sama z sobą, jako
                                wielonickowiec... Co do obelg, to chyba znamy ich różną definicję...
                                Np. co jest obelżywego w zdaniu "odpieprz się złotko"? Nie jest grzeczne, ale
                                żeby obelżywe? Sam Mleczko używa tegoż czasownika w swoich dowcipach.....
                                • nulka8 Re: skończ z tą agresją...Peteen!? 20.02.06, 15:43
                                  > W jednym wątku sam przecież zwracałeś jej uwagę, że gada sama z sobą, jako
                                  > wielonickowiec...
                                  Kiedy? No i oczywiście czy mi czy XYZ, czy komuś jeszcze innemu?
                            • mrug Melisa... 20.02.06, 15:20
                              Melisa, ponoć, robi dobrze...również na charakter...
                              • nulka8 Re: Melisa... 20.02.06, 15:23
                                napar czy nalewka?
                                • mrug Re: Melisa... 20.02.06, 15:26
                                  Dożylnie...;)
                                  • nulka8 Re: Melisa... 20.02.06, 15:31
                                    mrug napisał:

> Dożylnie...;)

To nie chcę! Na nalewkę, to może bym się jeszcze skusiła...
                                    • mrug Re: Melisa... 20.02.06, 15:37
                                      Ale to nie dla Ciebie miało być...
                                      • nulka8 Re: Melisa... 20.02.06, 15:44
                                        A nie mogę skorzystac przy okazji? Tak w ramach samodoskonalenia :)
                                        • mrug Re: Melisa... 20.02.06, 15:47
                                          Jak musisz...;)
                        • nulka8 Re: odczep się nulkosrulkoxyzkikoko 20.02.06, 12:15
                          Gość portalu: kiko napisał(a):

> bo opiszę twą żałosną forumową historię...

Pisz!

> Ile razy można komuś mówić : odczep się.....

...i przyczepiac się do niego za każdym razem. Przeważnie odpowiadam tylko na
                          twoje żałosne zaczepki.
                          A z drugiej strony przeciez, jak sama zauważyłaś, mamy wolność wypowiedzi...
                • Gość: Janek Re:;0))kolejny Bioferm!!naciął tysiące krakowian! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 11:19
                  longi jest bez grosza
                  on jest na kacu i nie ma na piwo a co tu mowic o wplacie na radio
                  • longwehicle Re:;Janek..drugi Sabbin!!;o)) 20.02.06, 13:11
                    Jeden pederasta drugi transwetyta!!;o))kto jest kto???
                    • Gość: Janek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 14:23
                      • longwehicle [...] 20.02.06, 14:24
                  • Gość: antyjanek janek IP: 149.156.84.* 21.02.06, 16:28
                    pomódl się trochę, może spokorniejesz
    • mrug Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia 20.02.06, 15:22
      Coć nie chce się ładować.
      Widać serwer im się przeciążył od nadmiaru chętnych...
      • mateuszwierzbicki Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia 20.02.06, 15:49
        o co chodzi, przecież ja mam na drugie Kiko?
        • mrug Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia 20.02.06, 15:52
          To taka nowa świecka tradycja...
          • kikoko Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia 20.02.06, 19:09
            nasz ojcze kochany, przywróć nam możliwość dostępu do portalu radiomaryja.
            • kikuskiko Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia 20.02.06, 19:15
              obiecujemy dac na tacke reszte jaj
              • longwehicle Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia 20.02.06, 19:31
                Albo wybrać...!!;o))
                • Gość: H56 Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia IP: *.comnet.krakow.pl 21.02.06, 07:58
                  wybrać ? oczywiście jaja, he,he
                  • Gość: Ptasia grypa Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia IP: *.sm.pk.edu.pl 21.02.06, 15:57
                    ala macie nakikane,że kikoko.
                    • Gość: loikloi Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia IP: *.net.autocom.pl 21.02.06, 16:00
                      naptasiane ....bezjajecznie
    • Gość: VOCATIVUS Re: moherki ! tatko Rydzyk zrobił wam niespodzia IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.06, 02:51
      Nowy okrzyk: TY REDEMPTORYSTO !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka