Dodaj do ulubionych

WSE czy KSW??Co lepsze???

22.02.06, 14:55
Mam do was proźbe moglibyście pomóc mi podjąc decyzje co jest lepsze??A dokałdnie która szkoła!!Zdaje w tym roku mature no i jak juz bym się niedostała na pańśtwową myślałam o prywatne. Tylko co jest lepsze KSW czy WSE??Jak myslicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: jk Re: WSE czy KSW??Co lepsze??? IP: *.devs.futuro.pl 22.02.06, 20:22
      Jedno i drugie ten sam badziew.
    • Gość: ola Re: WSE czy KSW??Co lepsze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:55
      WSE na pewno lepsze niż KSW.
    • sohee Re: WSE czy KSW??Co lepsze??? 23.02.06, 00:05
      WSE, sama tam jestem i musze przyznać, że jest nielekko (moje predyspozycje
      intelektualne nie są na niskim poziomie, gdyby ktoś chciał coś takiego
      zasugerować...). Natomiast mój współlokator jest na KSW i bardziej obijającego
      się człowieka przy samych 4kach nie widziałam.
    • Gość: m Re: WSE czy KSW??Co lepsze??? IP: *.chello.pl 25.02.06, 15:56
      Dla osob piszacych "proźbe" i "niedostala" KSW bedzie niewatpliwie lepszym wyborem...
      • Gość: elli Re: WSE czy KSW??Co lepsze??? IP: *.compower.pl 01.03.06, 21:52
        ODWALCIE SIE W KONCU OD KSW.JUZ NIE MOGE WAS SLUCHAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ewelinka Re: WSE czy KSW??Co lepsze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:26
          zdecydowanie lepsze WSE!!!!
    • flamengista elitarność WSE, masowość KSW 02.03.06, 12:48
      Tak jest w teorii. WSE miała być elitarną szkołą, małe grupy, świetni wykładowcy
      z nazwiskami, podejście indywidualne. Oczywiście to kosztuje - czesna było i
      jest nadal o wiele wyższe niż w KSW.

Ale po kłopotach finansowcy Znaku - pierwszego właściciela szkoły WSE przejęła
      uczelnia z Rzeszowa, dodajmy niezbyt dobra. No i ta "elitarność" WSE staje się
      teraz mocno wątpliwa...

Atutem KSW jest na pewno cena. Wykładowcy paradoksalnie też nie są dużo słabsi
      od WSE. Zależy dużo od kierunku.

Szczerze powiedziawszy, jeśli MUSIAŁBYM wybierać miedzy WSE a KSW chyba
      zdecydowałbym się na Frycza. Mimo, że znam lepsze szkoły.

Nie pomyślałaś np. o WSZiB? Albo o wolnym słuchaczu na AE?(jest spora szansa
      przeniesienia się na dzienne po pół roku).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka