santa_cleopatra 23.02.06, 14:07 że nawet optymizmu już nie starcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swing to trudne... pytanie... 23.02.06, 16:53 mówią, że jednak istnieje Sens... a jeżeli trudno go dostrzec w absurdach codzienności, to dlatego, że bywa zbyt wielki i dalekosiężny, by można go ogarnąć z naszej, żabiej perspektywy... wiem, w chwili zwątpienia ta koncepcja może nie wydawać się zbyt przekonująca... Odpowiedz Link Zgłoś
santa_cleopatra Re: to trudne... pytanie... 23.02.06, 18:48 łzy są bez sensu sny są bez sensu nawet niestety sens nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: to trudne... pytanie... 23.02.06, 19:14 zwłaszcza że bezsens ma sens no! sen! Odpowiedz Link Zgłoś
santa_cleopatra Re: to jest... 24.02.06, 09:54 ściąć go, niech spadnie zaraz kocia głowa Odpowiedz Link Zgłoś
swing jak? 24.02.06, 10:13 jak spełnić swą powinność mam, gdy temu Kotu brak tułowia...? Odpowiedz Link Zgłoś
santa_cleopatra Re: jak? 24.02.06, 10:19 hmmmm, ciekawe, że to ktoś pamięta :) odwracasz moją uwagę Swing ale nic nie zmieni faktu, że życie jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
swing eee... 24.02.06, 11:14 eee tam, "odwracasz"... Alicja jest po prostu bardzo adekwatna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swing na przykład to: 24.02.06, 11:18 - którędy mam pójść? - to zależy dokąd chcesz się dostać... - chciałabym się dostać... dokądś... - z jednej strony grzyba się rośnie, a z drugiej... maleje... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
santa_cleopatra Re: na przykład to: 24.02.06, 16:33 skoro nie wiesz dokąd chcesz pójść, to nie ma znaczenia w którą stronę pójdziesz to i racja Odpowiedz Link Zgłoś
gph jak nie dziś to jutro. 24.02.06, 10:22 ale akurat życie jest piękne. choć pewien patomorfolog powiadał przy pracy "martwe jest piękne" :) Odpowiedz Link Zgłoś
santa_cleopatra Re: jak nie dziś to jutro. 24.02.06, 10:35 ale kolejne jutra mijają a wysiłki idą na marne Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jak nie dziś to jutro. 24.02.06, 11:08 santa_cleopatra napisała: > ale kolejne jutra mijają > a wysiłki idą na marne może za bardzo się wysilasz. czasem wystarczy spokojnie popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
santa_cleopatra Re: jak nie dziś to jutro. 24.02.06, 16:36 kropla deszczu pracując- wyżłobiła skałę wzrastały perły w muszli -nieśpiesznie lecz trwale i tylko twój człowieku, wysiłek bez granic poszedł na wiatr, na marne, na przekór i na nic Odpowiedz Link Zgłoś