sabbina 24.02.06, 02:38 chyba się na to zdecyduję ! www.anwa.com.pl/?p=cars/index&car=Land_Cruiser Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michalfrånsv Re: Idzie wiosna, czas kupić nową brykę :))) IP: *.skane.se 24.02.06, 04:47 Ile to cudo kosztuje?Czy nie boisz sie , ze ci to auto ukradna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Idzie wiosna, czas kupić nową brykę :))) IP: *.skane.se 24.02.06, 04:49 Rozumiem , ze sprzedales Elektrim i Gant i stad ten nagly przyplyw gotowki. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Idzie wiosna, czas kupić nową brykę :))) 24.02.06, 06:46 przecież masz już nowa brykę!!Zrobili ci zdjęciesimplemindstech.com/_wsn/page3.html Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Idzie wiosna, czas kupić nową brykę :))) 24.02.06, 10:15 Gość portalu: michal napisał(a): > Rozumiem , ze sprzedales Elektrim i Gant i stad ten nagly przyplyw gotowki. nie czytasz moich wpisów na Krakforum...:((( z GANTEM pożegnalam się w styczniu - pisałam tu - jak przekroczyl 35 zeta [przypominam w październiku kupowałam po 3 zł, i zachęcałam wszystkich by sie nim zainteresowali) zaraz po sprzedazy w styczniu GANTA wskoczyłam w akcje SKOTANA, który był wtedy po ok. 100 zl [też tu pisałam, poszukaj stare wpisy], obecnie SKOTAN jest po ok. 370-380 zeta, także mam troche zarobionej kaski ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tgif Re: Idzie wiosna, czas kupić nową brykę :))) 24.02.06, 07:56 Mysle sabbinku, ze ten samochod chcesz kupic dla swojej gospodyni domowej, zeby jezdzila na zakupy. Pamietaj ze, taki bizner jak ty, to musi miec klase. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Idzie wiosna, czas kupić nową brykę :))) 24.02.06, 09:14 Land Cruiser`ek to mój samochodzik i proszę sie od niego odstosunkować! Kup sobie Volvo V70 Cross Country, też fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
gph kup sobie Dariuszu taczki 24.02.06, 10:23 będziesz mógł w nich wozić swoje "akcje" :DD Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: kup sobie Dariuszu taczki 24.02.06, 11:59 widzisz...,, hm, mamy XXI wiek, akcje są zdematerializowane, [a nie papierowe jak kiedyś...] to tylko taki zapis elektroniczny..., więc taczki nie są mi potrzebne, a ty nie masz szans na etat "taczkowego" :))) Odpowiedz Link Zgłoś