Dodaj do ulubionych

Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym forum?

IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 11:10
Zamiast się cieszyć i wspierać nasze władze, dopatrują się wyimaginowanych
czy też małoistotnych potknięć i zacierają swe obmierzłe rączki,
rechocząc przy tym paskudnie i głupawo wykrzywiając swe bezmyślne gęby???
Obserwuj wątek
    • Gość: a. Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:14
      to wynik zniewolenia umysłów
      • Gość: kiko Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 11:36
        Tak, niewątpliwie tyle lat wymóżdżania zrobiło swoje....
      • Gość: osąd Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:55
        kiko jest sprzedajna .Zmienia poglądy zaleznie od możliwości korzyści.
    • jadzka42 Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 11:46
      Napisz kiko ile płaci ci PIS za wypisywanie tych hymnów na forum? Musi to być
      intrantna posadka i odpowiadałoby mi to również. Znudziła mi siś moja robota.
      Może mogę liczyć na twoją protekcję?
      Za pieniądze (duże) też będę bezkrytyczna dla PIS i kaczorów.
      • Gość: kiko Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 12:02
        Jadziu, patriotą się po prostu jest.
        • jadzka42 Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 12:06
          Patriotyzm nie oznacza bałwochwalczo wychwalać rzad.
          Sprawdż w encyklopedii co to słowo znaczy a potem używaj.
    • goesha Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 12:10
      a zastanawialas sie moze, ze wlasnie sa zyczliwi i sa patriotami i dlatego nie
      wspieraja???
      ale chyba w Twoim przypadku zastanawianie sie jest niemozliwe - zeby sie
      zastanawiac czlowiek musi spelniac pewne warunki....
      • xyz_xyz_xyz Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 10.03.06, 16:17
        menele.com/menelep021.gif
    • Gość: a. Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:28
      no i prosze, jednego zdania nie mozesz napisac by merytorycznie dyskutować
      ależ to niskie,
      • jadzka42 Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 12:33
        "czy też małoistotnych potknięć i zacierają swe obmierzłe rączki,
        rechocząc przy tym paskudnie i głupawo wykrzywiając swe bezmyślne gęby???"

Taaaak, bardzo miłe, kulturalne otwarcie, zaproszenie do merytorycznej dyskusji.
        • Gość: kiko Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 13:47
          Traktuje was tak, jak wy mnie, jadżko. Ile razy napiszę coś w sposób wyważony
          także spotykam się z bluzgami, często również i ze sprośnościami.
          A tu np. taka goesha, która z rzadka coś tam pisze, zwykle jakieś małoważne
          pierdoły, ma czelność pisać tekst deprecjonujacy moją osobę. Ale co tam, takie
          sobie szczekanko.......
          • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 13:52
            Goesha tu była, zanim nawiedziłaś to forum. I powiedz mi, Kiko drogie, jakim
            cudem tak wielu ludzi może się mylić co do Twojej osoby...?
            • Gość: kiko Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 14:07
              popatrz na tytuł wątku mrugu i pomyśl trochę.....
              A Cimoszewicz był ( i jest!) Człowiekiem, podobnie jak większość Ludzi z PiSu.
              PO - to, niestety, motłoch za Boga mający Władzę, Kasę i Układy ponad Wszystko!
              --------------------------------------------------------------------------------
              Zasiedzenie na forum nie usprawiedliwia chamstwa, drogie mrugi i goeshe...
              • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 14:20
                Tyś za to oazą dobrego taktu i wychowania! Zważ, że dopóki tu nie przyszłaś, nie
                było chamstwa i wzajemnego opluwania się (w czym zresztą Ty celujesz). A
                Cimoszewicz to rzeczywiście super gość!
                • Gość: Janek Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:50
                  bylo bylo zwlaszcza z twojej strony i twoich kumpli
                  panoszyliscie sie jakbyscie byli wlscicielami polowy Polski
                  • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 16:20
                    Nie sądzę...
          • Gość: goesha do kiko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:24
            ja mam to do siebie, ze czytam:)
            Ty za to, nawet jak nie masz nic madrego ani nawet dowcipnego do
            napisania/powiedzenia to i tak plujesz i zygasz po tym forum - ja rozumiem
            znajomi i przyjaciele opuscili - coz innego pozostaje jak udzielac sie na FK??
            nawet Ci nie przeszkadza, ze nikt cie tu nie chce a ci co tu lubia bywac juz
            cie traktuja jak zlo konieczne albo lokalny koloryt - zupelnie jak kloszarda na
            slawkowskiej grajacego na krzypkach (przepraszam tego Pana - nie chcialam
            urazic porownaniem)
    • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 12:46
      A jakby tak PO, z tym paskudnym Tuskiem, wygrała wybory, to znowu byś zmieniła
      swoje sympatie polityczne? Tak jak to masz w zwyczaju...?
      • Gość: kiko Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 13:41
        Nie mam mrugu, po czym tak sądzisz? Liberalizm i libertynizm są mi obce ideowo.
        Wolny rynek bez pochyleniem się nad zwykłym człowiekiem to wg mnie droga
        donikąd.
        • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 13:49
          Droga od Cimoszki do Kaczyńskich, normalnie długa i wyboista, Tobie przyszła nad
          wyraz łatwo.

Zamordyzm Ci się marzy...?
    • Gość: a. Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 14:15
      mrugu, komuszek z ciebie wychodzi
      komuniści zwalczali nie tylko argumenty ale głównie tych co te argumenty głosili
      ty mówisz ze chodzi wszystkim o kiko a nie o program jaki ona popiera ?
      • Gość: kiko Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 14:23
        Dziękuję, A.
        I jeszcze Mrugu - liczę sie tylko z opiniami osób, których wypowiedzi szanuję
        i cenię, a tu takich jak na lekarstwo....
        • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 14:28
          Liczysz się z wypowiedziami osób, które popierają jedyną słuszną i właściwą, wg
          Ciebie, drogę. Innych sukcesywnie opluwasz.

Jedyna słuszna i właściwa droga już była w historii i się raczej nie sprawdziła...
      • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 14:26
        Nie zgadzam się zarówno z PIS-em, jego programem i sposobem rządzenia, jak
        również z Kiko, przede wszystkim za sposób, w jaki próbuje nawrócić wszystkich
        na tym forum. Mam wielu znajomych popierających PIS, i nie ma to żadnego wpływu
        na nasze relacji. Natomiast z Kiko, żadna normalna dyskusja na jakimkolwiek
        normalnym poziomie jest, niestety, niemożliwa. Spójrz zresztą na post
        otwierający wątek. Bez komentarza...
        • Gość: kiko Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 15:42
          OK, mrugu, nie musimy się tak bezustannie przekonywać, nic nie musimy
          i to dobrze.
          A co do chamstwa, to przeceniasz mnie.Trudno ze zgrai forumowiczów zrobić nagle
          chamów. Chamem się po prostu jest, co się okazało - jak widzę - dla ciebie
          sprawą nie do pojęcia...
          No i będę bronić tytułu wątku - bardzo oględnie, wręcz grzecznie, konstatuje
          sytuację na tym forum. Podobnie post - zawiera same słowa cenzuralne (!), a
          poza tym nie można pisać że coś pięknie pachnie, gdy tak naprawdę odrażająco
          zalatuje....
          • Gość: kiko Ps. do mruga IP: *.net.autocom.pl 26.02.06, 15:45
            A o satyrze ty słyszałeś, mruniu?
            • mrug Re: Ps. do mruga 26.02.06, 16:19
              Z Twojej strony, Kiko, to są tylko nieudolne, wulgarne zaczepki i nic ponad to...
          • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 16:18
            Widać mamy różne kryteria grzeczności...
            • tempe Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 16:59
              a kto zwyciężył kryterium uliczne?
              • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 17:12
                As!
                • tempe Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 17:19
                  skrót od Asesora
                  że wrócę do wad narodowych
                  • mrug Re: Dlaczego tyle nieżyczliwych Polsce na tym for 26.02.06, 17:24
                    Od Assasina.
    • tempe coś rzeczywiście nieżyczliwym 26.02.06, 16:58
      czy to automatycznie oznacza zatarcie rączek pod głupawo wykrzywioną bezmyślnie
      gembom
      Tartuffe jestem ja
      albo oni
      obi
      • Gość: albo Re: coś rzeczywiście nieżyczliwym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:36
        dlaczego taki brak kultury na FK
        wstyd przed całą Polską i ośmieszenie
        • Gość: kiko Re: coś rzeczywiście nieżyczliwym IP: *.net.autocom.pl 11.03.06, 01:44
          brak kultury, brak rozeznania rzeczywistości, małość....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka