limet 08.03.06, 09:47 Witam, szukam jakiedoś dobrego instruktora nauki jazdy - najchętniej z Ruczaju lub okolicy. Moglibyście kogoś polecić? Ile teraz kosztuje lekcja doszkalająca? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audir Re: prawo jazdy 08.03.06, 09:57 Taka tempa jesteś? Instruktorów się szuka w Ośrodkach , a lekcja kosztuje tyle, co powie i z reguły nie mniej niż na kursie .... chyba, że instruktor potrzebny Ci w innym celu, to faktycznie przez fora , albo telefony :))) żeby jeździć też trzeba mieć poukładane w głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
innylogin Re: prawo jazdy 08.03.06, 10:24 A Tobie Audir gorzej jest czy co? skąd taki strumień agresji? i: "Tępa" a nie "TEMPA". Limet: Co do lekcji doszkalających to NIE TRZEBA ich kupować w ośrodku. mozna je kupić prywatnie u instruktora - wiekszosc z nich prowadzi własną działalność. cena za godzine to okolo 35-40 zeta. niestety akurat z ruczaju nikogo Ci nie polecę, ale z większością instruktorów da sie dogadać, żeby po Ciebie podjechał. Oczywiście możesz też poszukać kogoś przez szkołe jazdy - może akurat będą mieli kogoś z ruczaju. audir napisała: > Taka tempa jesteś? Instruktorów się szuka w Ośrodkach , a lekcja kosztuje tyle > , > co powie i z reguły nie mniej niż na kursie .... chyba, że instruktor potrzebny > Ci w innym celu, to faktycznie przez fora , albo telefony :))) > > żeby jeździć też trzeba mieć poukładane w głowie! Odpowiedz Link Zgłoś
audir Re: prawo jazdy 08.03.06, 11:09 napisałam poprawnie i bez agresji ... Zdanie Taka tempa jesteś ? znaczy Taka szybka jesteś? będę się upierać przy tej pisowni ... Fakt, jak w miejsce mojego Tempa wstawi się twojego Tępego , to niezły pasztet z tego by wyjdzie ... Co mnie do osoby, której nie znam :))) Radziłam jak umiałam !!! Podoba mi sie jednak Twój sposób myślenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
innylogin Re: prawo jazdy 08.03.06, 13:31 Dobra, ze swojej strony zamykam ten poboczny wątek. a nawiasem mówiąc bardzo 'tempo' udzielilas odpowiedzi dla limet (10 minut po publikacji pytania). Szacuneczek ;P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: prawo jazdy 09.03.06, 10:47 Znalazłam instruktora, który będzie pojeżdżał na Ruczaj :) Zgodził się na 30 zł za godzinę. Gość jest z polecenia, więc mam nadzieję, że będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
innylogin Re: prawo jazdy 10.03.06, 12:56 o! żona potrzebuje trochę poćwiczyć jazdę samochodem przed egzamine, a to niedrogo jest. bardzoprosze o namiar na tego instruktora na gazetowego maila :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: prawo jazdy 10.03.06, 13:13 Witam Artur Kura 693 13 14 47. 35 zł za godzine. Przy 20 godzinach zgodził się na 30 zł. Pozdrawiam. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: prawo jazdy 08.03.06, 12:03 Dzieki za informacje. Wiem, ze nie trzeba w osrodku kupowac, dlatego pytam o instruktora nie szkole:) Ten, ktorego mialam mieszka na drugim koncu miasta, a potrzebuje kogos, zeby podjezdzal po mnie na Ruczaj. Stad pytanie akurat na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
galus66 Re: prawo jazdy 09.03.06, 12:59 Czy mogłabym otrzymać dane umożliwiające kontakt z instruktorem.Też jestem zainteresowana takim rozwiązaniem. Proszę na "prywatnego mejla". Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: prawo jazdy 12.03.06, 13:37 Ten istruktor to strzał w dziesiątkę. Ma anielską cierpliwość. I zgodził się przyjedżać po mnie na Ruczaj i odwozić pod dom, zgodził się też na soboty i niedziele jak chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
jjk11 Re: prawo jazdy 29.05.06, 22:58 Czy rzeczywiście się sprawdził i nauczył jeździć - jak oceniasz z perspektywy czasu? Może ktoś ma jeszcze jakiegos nauczyciela jazdy/szkołe jazdy wartą polecenia. Zależy mi na tym by nauczyciel: podjeżdzał pod dom (Ruczaj), nie wygadywał pierdołów przez całą jazdę i nie obcinał z lekcji po 5 -10 minut na początku i na końcu oraz nie miał pretensji o to że sie nie umie jeżdzić? (takie niestety mam doświadczenia z jednej szkoły na Ruczaju). Dodam, że chodzi mi o doszkalanie, a nie o egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus95 Re: prawo jazdy 30.05.06, 09:04 W listopadzie miałam ten sam dylemat. Znalazłam gościa, który miał anielską cierpliwość, nie naciągał, zabierał mnie skąd chciałam i odstawiał gdzie chciałam. Acha! I nie opowiadał pierdół jak niektórzy instruktorzy. Płaciłam 40 zł za godzinę. Pan Krzysztof tel. 603 796 856. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: prawo jazdy 30.05.06, 09:37 Rzeczywiście nauczył mnie jeździć i jest dobry, ale jak mu się chce skoncentrować. Obcina po 5 min. przed, albo po. Ale np. zgodził się na 1,5 h, bo zauważył, że te ostanie 30 min. niewiele mi nie daje. Z podjeźdżaniem to różnie bywa. Czasem umawia się na Grunwaldzkim, rano podjeżdża pod dom. Odpowiedz Link Zgłoś
mamasebunia Re: prawo jazdy 30.05.06, 09:41 Polecam pana Adama 602460588 Przyjeżdza, nie obcina a dodaje i zdaje sie egzamin w miare szybko. Jedyny minus to ma b duzo kursantów i trzeba niezle sie starac zeby sie umowic. Odpowiedz Link Zgłoś
jjk11 Re: prawo jazdy 20.06.06, 23:52 Dobry wieczór mamasebunia! Jestem już po czwartej lekcji i jestem naprawde mile zaskoczona. Oby tak dalej... Polecony instruktor rzeczywiście ma pasję, by nauczyc jeżdzić - i to bezpiecznie, ale też uczy przełamać strach... Wielkie dzięki, juz cieszę sie że będę jeździć, co nieporównywalnie (do komunikacji miejskiej i busów) ułatwia życie:) Odpowiedz Link Zgłoś