meehaw 05.12.02, 03:41 Bywam tu od czasu do czasu. Interesują mnie głównie inwestycje w Małopolsce. Miło mi was poznać. Pozdrawiam Michał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Adam pozdrawia 05.12.02, 09:07 > Interesują mnie głównie inwestycje w Małopolsce. teoretycznie czy praktycznie? to znaczy, czy chcesz mieć jakieś informacje o inwestycjach, czy zamierzasz coś inwestować? > Miło mi was poznać. Nam też. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Witaj!!! 05.12.02, 09:10 meehaw napisał: > Bywam tu od czasu do czasu. Bywaj częściej ;)) > Miło mi was poznać. Nam również. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Jestem Michał 05.12.02, 09:20 Witaj. Fajny masz nick. :-) pozdrawiam kathy - fanka oryginalnych nicków Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata9 Re: Jestem Michał 05.12.02, 11:00 Hej! ja sie tez przedstawie, a co mi tam :) jestem Gosia i od niedawna tu bywam:) zarazil mnie kumpel z Wawy i forum juz stalo sie moim nalogiem :) pozdrawiam wszystkich Forumowiczow. p.s. jak juz bedzie ustalony termin spotkania oplatkowego to dajcie znac, prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Jestem Doktor_HIszpan IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 11:15 ...i prawie nikt mnie tu nie lubi, ale nie zważaj na to. Uchodzę za napastliwego złośliwca, ale inwestycje w Małopolsce interesująmnie OGROMNIE. Jedno bowiem nie przeszkazda drugiemu pzdr DH meehaw napisał: > Bywam tu od czasu do czasu. Interesują mnie głównie inwestycje w Małopolsce. > Miło mi was poznać. > > > Pozdrawiam > Michał Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Jestem Doktor_HIszpan 05.12.02, 12:35 Gość portalu: Doktor_Hiszpan napisał(a): > ...i prawie nikt mnie tu nie lubi Jestem tu od blisko 9 miesięcy i kurcze nawet nie wiedziałam, że jesteś tu nielubiany. Zawsze o wszystkim dowiaduję się ostatnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Jestem Michał 05.12.02, 11:39 a aj jestem marceliszpak i tez cie witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Jestem Michał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 11:51 jestem w szoku, jaka miła atmosfera, takie przyjazne posty, szkoda że my takiej nie mamy jak wy tu w Krakowie. A macie tu lokalnych gupków i chamów? Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Jestem Michał 05.12.02, 14:39 Gość portalu: Megi napisał(a): > A macie tu lokalnych gupków i chamów? Jak wszędzie, niestety... Ale na szczęście nie są liczni i zwykle szybko znikają Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jestem Michał 05.12.02, 11:55 A mnie w ogóle nie interesują inwestycje w Małopolsce i nie jestem niewychowaną nastolatką jak niechcący może myśleć Dr Hiszpan :))) No więc witam serdecznie i życzę dużo wątków na mało poważne tematy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red_ford Re: Jestem Michał IP: *.hor.net.pl 05.12.02, 13:49 Witaj. Jestem red_ford, choć może nie z wyglądu, a raczej dlatego że miałem kiedyś czerwonego Forda Sierrę i pozostał mi sentyment do niego, choć palił benzyny jak wszyscy diabli... Chyba się od niego zaraziłem, bo teraz ja palę jak wszyscy diabli... z tym że Golden American mentol lights... Mało piszę na forum, ale jestem codziennie i dużo czytam. pzdr r_f Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Jestem Michał 05.12.02, 14:29 cześć Michale:)! Jak sama nazwa wskazuje jestem bardzo sfrustrowany głupota kilku debili tu piszacych! forward, bicz bozy, d.to, niezłomny.prawicowiec. Radzę, powinienes uwazać na "dyskusje" z tymi "inteligentami" bo zawsze doprowadzaja do frustracji!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miasteczkoz8elementow Re: Jestem Michał 05.12.02, 14:46 Jak tu miło o zmierzchu! Odpowiedz Link Zgłoś
behemoot Re: Jestem Michał 05.12.02, 16:19 A ja jestem behemoot i w sumie jestem na forum od niedawna. Ale niektorzy juz mnie nie lubia :)) pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Jestem Michał IP: 80.48.253.* 05.12.02, 16:23 Witam Cię Michał i pozdrawiam. W sumie nie wpadłem na tak świetny pomysł by się przedstawić, gdy przybyłem tu na forum, ale podobno nigdy nie jest za późno :). Witam wszystkich zgromadzonych jestem Kondrad czyli X. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Jestem Michał 05.12.02, 19:16 Witam wszystkich nowych przybyszów :) Jestem Tosia, czyli Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Jestem Michał 05.12.02, 20:52 a juz juz tylko jestem... ps. sprawdziłem co sie pojawi w wyszukiwarce netowej, kiedy zapodam swój nick - zgroza... a to tylko inicjały... ps2. doktorze hiszpanie, wbrew pozorom, szanuję cię bardzo, słowo ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jestem Michał 05.12.02, 21:08 peteen napisał: > a juz juz tylko jestem... > > ps. sprawdziłem co sie pojawi w wyszukiwarce netowej, kiedy zapodam swój nick - > > zgroza... a to tylko inicjały... czad :))) ale poza XXX (chyba wszystkie najpopularniejsze :) jest tez i linek z gazety ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Jestem Michał 05.12.02, 22:02 > ps. sprawdziłem co sie pojawi w wyszukiwarce netowej, kiedy zapodam swój > nick - zgroza... a to tylko inicjały... a to wszystko przez przypadkowe potkniecia nastolatkow z juesej, ktorzy miast tworzyc strony z preteen'ami, stworzyly peteen'y ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Doktor Hiszpan dziękuje IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 12:43 ..i stara się nie zważać na pozory. Albowiem, jak to mawiał Słonimski(podaję za "Abecadłem Kisiela")POZERY MYLĄ. Pzdr DH peteen napisał: > a juz juz tylko jestem... > > ps. sprawdziłem co sie pojawi w wyszukiwarce netowej, kiedy zapodam swój nick - > > zgroza... a to tylko inicjały... > ps2. doktorze hiszpanie, wbrew pozorom, szanuję cię bardzo, słowo ! > :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek Re: Jestem Michał IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 05.12.02, 21:13 ja również Wam się nie przedstawiłam, choc ostatnio często tu bywam. Nadrabiam więc zaleglość i witam wszystkich forumowiczów. basia Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac idzie nowe... 05.12.02, 22:10 Witamy na planecie Krakforum, panuje tutaj ustroj iscie nieziemski... Odpowiedz Link Zgłoś
thommy Re: Jestem Michał 06.12.02, 00:18 czesc Michal, witaj. Ja tu tez po raz pierwszy:) Witam wiec wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ursza Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:11 a ja jestem ula. tez tu czasem bywam. odkad nie doszla do skutku moja wyprowadzka z wawy do krakowa, darze to forum jeszcze wieksza atencja... z domieszka /wielka/zazdrosci... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:12 ursza napisała: > a ja jestem ula. tez tu czasem bywam. odkad nie doszla do skutku moja > wyprowadzka z wawy do krakowa, darze to forum jeszcze wieksza atencja... z > domieszka /wielka/zazdrosci... ula, 3maj sie, nastepnym razem sie uda. czekamy tu na Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ursza Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:33 boldhead napisał: > ursza napisała: > > > a ja jestem ula. tez tu czasem bywam. odkad nie doszla do skutku moja > > wyprowadzka z wawy do krakowa, darze to forum jeszcze wieksza atencja... z > > > domieszka /wielka/zazdrosci... > > ula, 3maj sie, nastepnym razem sie uda. czekamy tu na Ciebie. **************** a dziekuje Ci bardzo boldhead...obawiam sie jednak, ze wiatry temu nie beda sprzyjac szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:41 witam wszystkich!!! co by to było gdyby choć część się postanowiła pokazać również w realnym świecie, na jakimś piwnym spotkaniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:43 luckystrike napisał: > witam wszystkich!!! co by to było gdyby choć część się > postanowiła pokazać również w realnym świecie, na jakimś > piwnym spotkaniu:)) byłoby dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:44 boldhead napisał: > byłoby dobrze. a nawet lepiej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Czas coś wypić w realu 06.12.02, 10:54 drgin napisał: > A niekiedy wspaniale Właśnie, najwyższy czas coś pysznego wlać w siebie, ile można w końcu pościć? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:48 dreamlover napisała: > boldhead napisał: > > > byłoby dobrze. > > a nawet lepiej ;))) więc śmiało!!! zapraszamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:57 luckystrike napisał: > dreamlover napisała: > > > boldhead napisał: > > > > > byłoby dobrze. > > > > a nawet lepiej ;))) > > więc śmiało!!! zapraszamy!!! A alkochole jedne, zberezniki małoduszne. Przecież adwent. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: Jestem Michał 06.12.02, 10:59 frustrat napisał: > luckystrike napisał: > > > dreamlover napisała: > > > > > boldhead napisał: > > > > > > > byłoby dobrze. > > > > > > a nawet lepiej ;))) > > > > więc śmiało!!! zapraszamy!!! > > A alkochole jedne, zberezniki małoduszne. Przecież adwent. > :))) nie szkodzi...mala szkodliwosc religijna czynu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabba tez witam IP: *.uni / *.ub-ben.Uni-Marburg.DE 06.12.02, 11:19 Jak juz tak sie wszyscy przedstawili to ja sie tez przywitam. jestem jak jestem i juz sie nie zmienie (haha, zart), mam nadzieje ze jeszcze jakies zmiany mnie czekaja. Jestem Krakowianka, ale od pewnego czasu tylko gosciem w tym miescie, niestety. Forum Krakow to bardzo fajne miejsce, czasem milo i przyjemnie, czasem nudy az sie usypia a czasem politycznie i regionalnie ze az swiszczy. Przyglupy sa, ale czy wszyscy jestesmy bez wad? Mam nadzieje, ze polubisz to mejsce taj jak i ja. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba203 Re: Jestem Michał IP: *.wil.pk.edu.pl 06.12.02, 14:56 luckystrike napisał: > witam wszystkich!!! co by to było gdyby choć część się > postanowiła pokazać również w realnym świecie, na jakimś > piwnym spotkaniu:)) A we wtorek to nie łaska było przyjść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Jestem Grzegorz :) 06.12.02, 12:48 Witam Cię Michale. A ja jestem Grzegorz, miło mi Cię poznać. Ktoś tu kiedyś wymieniał od kogo, w rozmowach, lepiej się trzymać z daleka. Ja napiszę Ci, że mi bardzo fajnie rozmawia się np. z Kathy38 itd.... (długo by wymieniać trzeba) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Ten Michał... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 12:59 ...to jakis Anioł z Krakowa, tyle pozytywnych energii wyzwolił w ludziach. Fajnie jest czasem przeczytać cos miłego, choć bez większej treści wprawdzie, ale jaka odmiana po ogólnym chamstwie panującym na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: Ten Michał... 06.12.02, 15:14 Gość portalu: Megi napisał(a): > ...to jakis Anioł z Krakowa, tyle pozytywnych energii wyzwolił w ludziach. > Fajnie jest czasem przeczytać cos miłego, choć bez większej treści wprawdzie, > ale jaka odmiana po ogólnym chamstwie panującym na forum. Jakim ogolnym chamstwie? Prosze bez generalizowania, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Ten Michał... 06.12.02, 18:16 Gość portalu: Megi napisał(a): > ...to jakis Anioł z Krakowa, tyle pozytywnych energii wyzwolił w ludziach. > Fajnie jest czasem przeczytać cos miłego, choć bez większej treści wprawdzie, > ale jaka odmiana po ogólnym chamstwie panującym na forum. Popieram tu kogoś, kto wypowiadał się poprzednio. Lepiej z niektórymi nie rozmawiać. A jeśli dasz się sprowokować, to lepiej uważać by chamowi nie odowiedzieć chamstwem (ja nie mogę się powstrzymać wtedy). Tylko radzę się później nie dziwić jeśli uznają kogoś, po takim występku, za równego chamowi chama. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 wiesz gregry... 06.12.02, 22:00 gregry napisał: > Witam Cię Michale. > > A ja jestem Grzegorz, miło mi Cię poznać. > > Ktoś tu kiedyś wymieniał od kogo, w rozmowach, lepiej się trzymać z daleka. > Ja napiszę Ci, że mi bardzo fajnie rozmawia się np. z Kathy38 itd.... (długo by > > wymieniać trzeba) :) > > > mile mnie zaskoczyłeś :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meehaw Re: Jestem Michał 09.12.02, 02:26 Dziękuję wszystkim za bardzo miłe i serdeczne powitanie :)) Pozdrawiam wszystkich i kłaniam się nisko :) Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁA i EWELINA Re: Jestem Michał IP: proxy / *.prudnik.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 11:27 Siemanko!!!!!!!!!!!!!! co u ciebie słychać?!!!!! jak życie się toczy?!!!!!!!!! ile masz lat?!! odpisz Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.j Jestem Asia 09.12.02, 11:55 Jestem tu zaledwie drugi dzień, a już Was polubiłam. Na początku wydawało mi się, że tworzycie jakby zamknięty krąg.Każdy każdego zna, do tego jakieś spotkania, a tu widzę jednak nowe osoby. Serdecznie pozdrawiam Michała, który rozpoczął taką miłą "rozmowę", a także starszych bywalców:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Jestem Asia 09.12.02, 20:20 Asia powiadasz...? hmmm musze sie od Ciebie 3mac z daleka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: ? 09.12.02, 20:57 bo Asie sa niebezpieczne, nawet bardzo.. ale na odleglosc moze mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ? 09.12.02, 21:05 tomcrac napisał: > bo Asie sa niebezpieczne, nawet bardzo.. ale na odleglosc moze mniej ;) Biedny, znowu nie dostał Gochy! ;))) Asiu uważaj!!! To nasz forumowy flirciarz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: ? 09.12.02, 21:15 > Biedny, znowu nie dostał Gochy! ;))) musisz mi to przypominac!? grrrrr ;) > Asiu uważaj!!! To nasz forumowy flirciarz ;)) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ? 09.12.02, 21:19 tomcrac napisał: > musisz mi to przypominac!? grrrrr ;) Strzelałam, myślałam, że tym razem się poszczęściło ;)) > :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Przeczytałeś??? Już trudno... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: ? 09.12.02, 21:32 ehhh juz nic nie pisze, bo nie wiem co pisac... :) zatkalo mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ? 09.12.02, 21:55 tomcrac napisał: > ehhh juz nic nie pisze, bo nie wiem co pisac... :) Znam skądś ten syndrom ;)) > zatkalo mnie Aż tak? Nie wiedziałam, że mam taki wpływ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.j Re: ? 10.12.02, 11:29 Dziekuje za ostrzezenie:), a za kolejne z gory dziekuje Pozdrawiam "nie-niebezpieczna":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: ? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 17:25 > Dziekuje za ostrzezenie:), a za kolejne z gory dziekuje > Pozdrawiam > "nie-niebezpieczna":)) Komu dziekujesz?! przeciez to ja jestem tutaj osoba narazona, a nie TY! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś