picipolo1 05.12.02, 11:54 szukam atrakcyjnej kochanki na 1/4 etatu. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joseph.007 Re: szukam 05.12.02, 12:01 Wolisz przednią czy tylną ćwiartkę? Bo do połówki to bym się może dołożył. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: szukam 05.12.02, 12:10 joseph.007 napisał: > Wolisz przednią czy tylną ćwiartkę? Bo do połówki to bym się może dołożył. W jednym z supermarketów są dostępne połówki "blondynek" za jedyne 4,55 zł. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: szukam 05.12.02, 12:14 frustrat napisał: > joseph.007 napisał: > > > Wolisz przednią czy tylną ćwiartkę? Bo do połówki to bym się może dołożył. > > > W jednym z supermarketów są dostępne połówki "blondynek" za jedyne 4,55 zł. > :) Górne czy dolne? Bo to zasadnicza różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: szukam 05.12.02, 12:19 Ja wiem, że zasadnicza. Są to połówki nazwijmy to horyzontalne a więc górna i dolna i w dodatku z ryjem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Restrukturyzacja 05.12.02, 12:27 to znaczy, że w ramach polityki redukcji kosztów żoneczka zostaje zrestrukturyzowana do 3/4 etatu? Jesteś nieludzki, w takich trudnych czasach... A może PT. żoneczce zmniejszyła się atrakcyjność o 1/4? Jako ekonomista zawodowy (a nie amator-gawędziarz) wiem, że środki trwałe i inwestycje podlegają amortyzacji na skutek zużycia. Life is brutal. Rozumiem, że masz środki na odnowienie środków trwałych??? Może spróbuj ograniczyć eksploatację??? ogólnie fajny pomysł :))))) Picipolo pozdrów żonkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Restrukturyzacja IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 12:40 uzasadnienie godne bankowca. ale jak zapewne wiesz wchodzimy do europy.a moja zona nie posiada normy iso 9001 zapewne bedziesz wiedział o co chodzi. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Restrukturyzacja 05.12.02, 12:43 Gość portalu: picipolo napisał(a): > uzasadnienie godne bankowca. > ale jak zapewne wiesz wchodzimy do europy.a moja zona nie posiada normy iso 9001 Jak to, przed nabyciem nie sprawdziłeś jakości? No, z takimi biznesmenami to my daleko w tej Unii nie zajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 A może 05.12.02, 12:50 to była jakaś randka w ciemno, albo dostał kobietkę w prezencie i nie wypadało zaglądac w papiery i grymasić??? Yezoo, ale Picipolo miałby treaz problemy, aż nie chcę myśleć... brrr, okropne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Restrukturyzacja IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 12:54 joseph.007 napisał: > Gość portalu: picipolo napisał(a): > > > uzasadnienie godne bankowca. > > ale jak zapewne wiesz wchodzimy do europy.a moja zona nie posiada normy is > o > 9001 > > Jak to, przed nabyciem nie sprawdziłeś jakości? No, z takimi biznesmenami to my > heeh 007 technologia i wykonanie powiezonych zadan z dnia na dzien idzie w góre > daleko w tej Unii nie zajdziemy. ja nie potrzebuje wogóle daleko isc !jak oni tam w uni maja po dwa samochody, to ja chce miec zone i dodatek który bedzie wysoko wyspecjakizowany w danej dziedzinie(nie mam tu na mysli prania,gotowania,sprzatania) pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Restrukturyzacja 05.12.02, 12:48 Ktoś gdzieś napisał: "norma ISO to mi zwiso" i bardzo mi się to wtedy spodobało. Ale nie zawsze można sobie pozwolić na taki tumiwisizm. Ale jak kobietka nie ma certyfikatu, i innych niezbędnych papierów, to fatalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: panowie IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 13:00 nic tak nie cieszy jak nowa "rzecz". jak to mówia masz nowa ,wyposazona we wszystkie najlepsze"czesci" o najwyzszych parametrach doskonałosci!a jeszcze jak ma wyposazenie dodatkowe , którym potrafi cie zaskoczyc to juz poprostu cudenko! pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Racja brachu, wypijmy za to :) 05.12.02, 13:05 Oj cieszy, cieszy :) Dawniej jeździły autka (no takie duże autka, autobusy i ciężarówki) opatrzone kapitalnym napisem: "NIEDOTARTY" Zawsze zastanawiałem się wtedy, czy chodzi o samochód czy o kierowcę??? A nowe można sobie dotrzeć zgodnie z własną koncepcją !!! Odpowiedz Link Zgłoś