Dodaj do ulubionych

Moderatorzy forum 'fotografie'

15.03.06, 22:38
Zapaliło się wreszcie zielone światło dla zalożenia na Forum Kraków podforum "Fotografie". Potrzeba
jeszcze tylko osób chętnych do jego moderowania (tj akceptowania nadsyłanych przez
forumowiczów zdjęć). Osoby, które chciałyby sie tym zajmować proszę o zgłoszenie się na mejla:
jabbur@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Przyszły cenzor Ja chcę być cenzorem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:18
      Ja chcę być cenzorem!
      • barrin Re: Ja chcę być cenzorem! 17.03.06, 14:21
        to napisz o tym na wspomniany w pierwszym poscie adres mejlowy :)
        • Gość: regulamin Re: Ja chcę być cenzorem! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 23:50
          przede wszystkim nie może być gołych bab i krajobrazów we mgle, bo we mgle mało
          widać.
    • zielonki Re: Moderatorzy forum 'fotografie' 26.03.06, 14:35
      Obciach byłby niezły!
      Co?
    • wij.paszczak Re: Moderatorzy forum 'fotografie' 03.04.06, 12:22
      Niech Secesja będzie moderatorem...jeśli tylko będzie chciała...Fajne fotki
      pyka.
      • secesja2005 Re: Moderatorzy forum 'fotografie' 05.04.06, 18:49
        Wiju...będziemy musieli poważnie porozmawiać ;)

Ja się nie piszę, ale proponuję wrednego starucha na to stanowisko. On lubi
        wszelkie prace fotoedytorskie, nie wdaje się w kłótnie i generalnie się
        nadaje :)
        • barrin Re: Moderatorzy forum 'fotografie' 06.04.06, 13:22
          no coz, jesli nikt sie nie zglosi jeszcze przez likend (a na to sie chyba jednak zanosi:) ), to ten temat
          odkleje i powrocimy do niego w blizej nieokreslonej przyszlosci, kiedy sytuacja sie zmieni...
    • barrin Re: Moderatorzy forum 'fotografie' 10.04.06, 11:45
      chetnych na moderowanie brak, wiec watek odklejam, a forum fotograficznego nie bedzie .. a
      przynajmniej nie teraz, chociaz temat pozostaje wciaz otwarty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka