Dodaj do ulubionych

Piktogramy w autobusie

IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 05.12.02, 21:19
Czy znajdzie się ktoś kto wytłumaczył by mi symbolikę nalepki zalepianej z
przodu MANa? Widnieją na niej symbole dwóch jak mniemam komórek, z czego ta
po prawej jest skreślona a ta po lewej nie. Całość dopełnia znak obustronnej
strzałki co znaczyć by miało, że jedno drugiemu jest równe.
Ni w kość nie wiem o co chodzi.
Może, że można ją stracić? Ale kto odda?
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: Piktogramy w autobusie 05.12.02, 21:55
      Muszę się bliżej przyjrzeć :)
      Pamiętam jednak, że kiedyś była historia z nowymi Manami w Częstochowie, w
      których nie wolno było rozmawiać przez telefon, gdyż rzekomo zakłócało to pracę
      elektroniki autobusu :) Później przeprowadzono badania, i okazało się, że to
      bzdura, ale może nalepki z tamtych czasów pozostały :)
      • Gość: mouset Re: Piktogramy w autobusie IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 21:57
        O MANach i komórkach też coś słyszałem ale qrcze to nie jest samolot zakłócić
        to mozna najwyzej bełkot z dyspozytorni: "uwaga prowadzący pojazdy marki MAN
        proszę włączyc ogrzewanie o godz. 17.30, dziękuję"
        • kuba203 Re: Piktogramy w autobusie 05.12.02, 22:10
          Dlaczego bełkot?
          Dziś grzali cały dzień, nie grzali we wtorek, a wczoraj to nie wiem, bo mnie
          nie było :)
          • Gość: mouset Re: Piktogramy w autobusie IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 22:14
            Może z bełkotem przesadziłem bo tych osób jest kilka ale głos jednego gościa
            przypomina mi dawny automat mówiący przystanki, wczoraj jechałem zimnym i
            opóźnionym melonem , musiałem wypić w domu dwie herbaty po góralsku
            • kuba203 Re: Piktogramy w autobusie 05.12.02, 22:34
              Gość portalu: mouset napisał(a):

> Może z bełkotem przesadziłem bo tych osób jest kilka ale głos jednego gościa
              > przypomina mi dawny automat mówiący przystanki,

Ktoś to musiał nagrywać, możliwe, że to ta sama osoba :)

> wczoraj jechałem zimnym i
              > opóźnionym melonem , musiałem wypić w domu dwie herbaty po góralsku

Czyli nie grzali :(
              I tak najgorsze są Ikary, które z tyłu nie mają żadnego ogrzewania...
              • Gość: mouset Re: Piktogramy w autobusie IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 05.12.02, 22:37
                Ale jak są przytłoczone to z tyłu jest taki pęd lekko wilgotnego miłego
                powietrza , no chyba że higiena jest na poziomie linii 267 to ped jest niemiły
                • Gość: kuba203 Re: Piktogramy w autobusie IP: *.net / 192.168.1.* 06.12.02, 18:57

> Ale jak są przytłoczone to z tyłu jest taki pęd lekko wilgotnego miłego
                  > powietrza , no chyba że higiena jest na poziomie linii 267 to ped jest niemiły

Wiesz co, w sumie nie zwróciłem uwagi :)
                  I chyba na razie będę miał mniej okazji, bo Ikary zniknęły ze 173... Trochę
                  szkoda, w lecie były niezastąpione :(
                  Za to pojawiły się z powrotem na 112 :)
                  • Gość: mouset Re: Piktogramy w autobusie IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 06.12.02, 19:04
                    O tak ikar w lecie to jest to, a na 112 ostatnio nie bywały?
                    • Gość: kuba203 Re: Piktogramy w autobusie IP: *.net / 192.168.1.* 06.12.02, 19:18

> O tak ikar w lecie to jest to, a na 112 ostatnio nie bywały?

Noooo, pisaliśmy o tym na forum :D
                      Przez kilka tygodni jeździły Jelcze M181MB :)
                      • Gość: mouset Re: Piktogramy w autobusie IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 06.12.02, 19:23
                        Qrcze to ładny widok mnie ominął, jelczyk na tle pejzażu nadwiślańskiego....
                        • kuba203 Re: Piktogramy w autobusie 06.12.02, 23:17

> Qrcze to ładny widok mnie ominął, jelczyk na tle pejzażu nadwiślańskiego....

A tyle niektórzy się o tym rozpisywali ;)
                          • Gość: Locutus Re: Piktogramy w autobusie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.12.02, 01:12
                            NARESZCIE!!! #173 wolna od Świniaków!!! Ave Satanas!!!
                            • kuba203 Re: Piktogramy w autobusie 07.12.02, 09:23
                              Gość portalu: Locutus napisał(a):

> NARESZCIE!!! #173 wolna od Świniaków!!! Ave Satanas!!!

Pffff, spoglądam na Ciebie z wyższością, bo jesteś rasistą ;)
                              • Gość: Locutus Re: Piktogramy w autobusie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.12.02, 22:30
                                Etam. Po prostu lubię wygodnie jeździć i tyle.
                                • Gość: mouset Re: Piktogramy w autobusie IP: morfeusz:* / 192.168.5.* 07.12.02, 22:39
                                  Kazdy lubi , może doczekam OmniCity na 139

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka