Dodaj do ulubionych

Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży

IP: *.crowley.pl 23.03.06, 23:34
"Człowiek z branży ochroniarskiej" - czytaj: były esbek, prywatnie kibic GTS.
Obserwuj wątek
    • Gość: kbic Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 00:04
      ten artykul to stek klamst.. kolejny oczerniajacy Cracovie....... gupa odpowiedzialna za doping i oprawe meczu nie ma nic wspolnego z obrazliwymi transparentami i swinskim lbem...!! Wiec nie pieprz pan glupot..!! A swinski lep.. co wy od niego chcecie? Zrobil wam cos?
      • Gość: Marco Jadczak kłamliwy IP: *.chello.pl 24.03.06, 11:30
        Ta gazeta coraz bardziej przypomina kloakę do której raz po raz ktoś wrzuca
        jakieś pokraczne teksty nie mające nic wspólnego z prawdą. Tekst pana Szymona
        Jadczaka zawiera tyle nieprawdziwych informacji, że należy go zaliczyć do tego
        rodzaju dziennikarskiej twórczości.
        • Gość: libero Re: Jadczak kłamliwy IP: *.elektron.pk.edu.pl 24.03.06, 14:18
          Drogi przedmówco, redaktor Jadczak spłodził utwór który mógłby być może z dużą
          trudnością wydrukować w jednym z tabloidów, ale nie w poważnym dzienniku.
          Powodem jest najzwyklejsze lenistwo. Przed oddaniem tekstu do publikacji
          Jadczak powinien pofatygować się i odbyć kilka rozmów z przedstawicielami grup
          kibiców które są przedmiotem jego krytyki. Sprawdzić u źródła podstawę zarzutów
          które chce sformułować. Tego jednak nie zrobił. Nie chciało mu się. Dlatego
          spłodził knota.

• Gość: tomenek Re: Jadczak kłamliwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:19
            a jak sprawdził a ty o tym nie wiesz?? może to jego informacje są prawdziwe a
            nie twoje?
        • Gość: antykibol Re: Jadczak kłamliwy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 16:01
          to ty i kibic wytłumaczcie mi, jak jest możliwe wniesienie na stadion świńskiego
          łba (łeb, kibic - nie łep;) i obraźliwych transparentów. Pytanie i tak jest
          proste, bo pomijam resztę zdarzeń
      • Gość: Maroy Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.bochnia.pl 24.03.06, 11:32
        Do kibic Powinieneś to wiedzieć jak się pisze o czymś, co codziennie oglądasz
        w swoim lustrze...(ł e b).Na drugi raz pożycz sobie słownik od swojego
        "profesora" ,jaskiniowcu!(O przepraszam!On przecież czegoś takiegoś nigdy nie
        widział na oczy...)Mówi się trudno!He,he..
    • Gość: Fan A cóż ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 00:24
      ... to jest ten GTS? Pewnie jakieś Ogniwo.
    • Gość: Hermann Goering [...] IP: *.mofnet.gov.pl 24.03.06, 07:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aro Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.su.krakow.pl 24.03.06, 08:17
      Biedna cracovia, jak można traktowac w taki sposób taki klub, tak wspaniale
      zarządzany, tak świetnie przygotowujący widowiska, z tak wspaniałymi oddanymi
      kibicami.... upsss...PSEUDO-KIBICAMI (BANDYTAMI??!!)...Jacy to my jesteśmy
      biedni,jacy poszkodowani, uciemiężeni i wogóle.... :))))))....a co na to tzw.
      ORTHODOXY jak się dowiedzieli, że jeden z ich pseudo-fanów był aspirantem w
      policji..... :)))))))...
      • Gość: Kibic Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:03
        STEK KŁAMST I TYLE . CHCIALBYM MIEC MOZLIWOSC POROZMAWIANIA Z PANEM KTORY
        PISAL TEN ARTYKUL . JEZELI TO MOZLIWE GDZIE MOGLBYM ZNALESC KONTAKT DO NIEGO .
        JA ROZUMIEM ZE PRASA MOZE PISAC ROZNE GLUPOTY BO TO ICH PRACA . ALE TO SA JUZ
        POMOWIENIA I OCZERNIENIA. JESTEM CIEKAW NA JAKIEJ PODSTAWIE WYSNUL PAN TE
        KARYGODNE IFNORMACJE.

PROSZE SIE ZASTANOWIC NA CZYM POLEGA PRACA DZIENNIKARZA, BO WIDAC ZE NIE MA PAN
        W SOBIE ZA KRZTY AMBICJI I POWOLANIA DZIENNIKARSKIEGO . TYLKO TANI ROZGLOS.
        • Gość: żenada [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Janek Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: 82.160.10.* 24.03.06, 19:39
          tylko bez noża rozmawiaj!
          A tak ogólnie i bez zawiści na poprzednich derbach było jeszcze gorzej MOIM
          SKROMNYM ZDANIEM Z UWAGI NA WYPOWIEDZI PANA FILIPIAKA SEKCJA PIŁKI NOZNEJ
          CRACOVI POWINNA BYĆ ZLIKWIDOWANA'150 bandytów opanowalo stadion i my sobie z
          tym nie poradzimy"
    • Gość: ja Re: Firmy ochroniarskie IP: *.crowley.pl 24.03.06, 08:31
      Nieważne czy na stadionie będzie 150 czy 100 czy 500 ochroniarzy, skoro każdy z
      nich boi się interweniować. Jakiś debil rzuca lodem, ochroniarz stoi 5 m obok i
      ma to w dupie. Nawet pozostali kibice go opieprzają czemu nie weźmie się do roboty.

Znajomy załapał się kiedyś na obstawianie meczu (nie Cracovii w tym wypadku).
      Zadzwonił do niego kumpel, czy by nie chciał postać i popilnować, no to poszedł.
      Jeśli do ochrony meczów bierze się przypadkowych ludzi z łapanki, to nic
      dziwnego, że nie umieją się zachować i zwyczajnie paraliżuje ich strach.
    • Gość: KMP Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 08:43
      PANIE JADCZAK ,NIECH SIĘ PAN LEPIEJ NIE OŚMIESZA.
      WIDAĆ ,ŻE NIE MA PAN O CZYM PISAĆ I ROZMUCHUJE PAN SPRAWĘ O KTÓREJ WSZYSCY
      STARAJĄ SIĘ ZAPOMNIEĆ.
      NA OSTATNIM MECZU WISŁY TEŻ BYŁY UŻYWANE OBRAŻLIWE HASŁA I NAWET NIKT O TYM
      SŁOWA NIE NAPISAŁ.
      PROSZĘ MI WYMIENIĆ PRZYNAMNIEJ JEDEN STADION W POLSCE ,KTÓRY JEST TOTALNIE
      BEZPIECZNY.
      BO W KRAKOWIE TAKIEGO NIE MA...
      • Gość: HKS Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:08
        Jaka biedna ta Cracovia non stop ją ktoś prześladuje: komuna, wisła, pogrobowcy
        komunizmu,dziennikarze, ukryci wielbiciele GTS-u, może jeszacze UFO?bajzel
        macie totalny na tym waszym stadionie bylem kilka razy i widziałem, chociaż
        atmosfera na meczu byla ok /pierwszy mecz z Polonia w I lidze po
        kilkudziesieciu latach/Wezcie sie do roboty zamiast tylko narzekac i tropic
        urojonych wrogów i przesladowców.Macie chamy złoty róg a nie potraficie go
        wykorzystać.Wasz klub kojarzy sie przecietnemu czlowiekowi z wszystkim co
        najgorsze:morderstwami, zadymi, bałaganem, skąpstwem, OGROMNA NIENAWISCIA itd.
        Przestancie wypominac wisle jej przeszłosc bo u was towarzyszyz z PZPR tez nie
        brakowalo i jak trzeba bylo to wam pomagali /Cyrankiewicz/Lepiej bylo nazwac
        ten stadion im. w/w niz Jana Pawła II, bo to co wy tam wyprawiacie obraza
        pamiec tego wielkiego człowieka.
      • fagot3 Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży 24.03.06, 10:25
        Podaj choc jedno obraźliwe hasło z ostatniego meczu Wisły drobny kłamczuszku,
        albo odwołaj oszczerstwo!
        • Gość: nowy Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:02
          Nie do mnie pytanie, ale skoro chcesz hasła:
          na meczu Wisła-Cracovia wołano
          "Cyklon B", "Żydzi do gazu"
          I tak samo rzucano śnieżkami.
          A na meczu Wisły z Legią o poprzeczkę bramki Fabiańskiego rozbiła się
          rzucona z trybun butelka.
          • fagot3 Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży 24.03.06, 16:04
            > Nie do mnie pytanie, ale skoro chcesz hasła:
            > na meczu Wisła-Cracovia wołano
            > "Cyklon B", "Żydzi do gazu"
            > I tak samo rzucano śnieżkami.
            *
            Klamiesz, nic takiego nie krzyczano ! Sniezki (chamstwo nota bene) a bryly lodu
            to roznica.
            Poza tym naucz sie czytac ze zrozumieniem. Chodzilo mu o _ostatni_ mecz.
            • Gość: figot33 Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:21
              Krzyczano, krzyczano... głuchyś?
              A gdzie był transparent "RoMan to żydowski konfident" jak nie na Wiśle? (Tyle
              że 3 miesiące wczesniej) - o dziennikarzu GW? I sędzia przerwał mecz, a na
              Cracovii tego nie zrobił...
              Śneiżki a bryły lodu.. tu też rzcano śniezkami, tyle że śnieg zlodowaciały, bo
              inna pora roku. Myślisz, ze gdyby mecz Wisła-Cracovia był w marcu, to czym by
              rzucano? Zdjęcia z tych rzutów na Wiśle btyłuy przez kilka miesięcy na
              potrtaklu internetowym kibiców Wisły, ale ktoś je zdjął...
              A butelka rzucona w Fabiańskiego? Na Legię to wolno rzucać, tak? A gdzie to
              rzucał nozem słynny Misiek? I gdzie to wywieszano transparenty "Misiek jesteśmy
              z Tobą"? Zgadnij, koteczku...
              Ja nie mówię że grupa idiotów którzy się pojawiają na Cracovii jest idealna.
              Nic podobnego! Jest tam stadko kretynów. Ale nie mówcie mi, że to jest cecha
              jednego krakowskiego klubu, a drugiego nie, bo jest to wyjątkowa obłuda.
    • Gość: Brentinger Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.06, 10:33
      Chciałem przypomnieć, że malowanie świńskich głów w dowolne barwy i wystawianie
      ich na widok publiczny nie jest w Polsce karalne. No chyba że sanepid lub
      Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami się przypieprzy ;) Więc już nie piłujcie
      kochani tego tematu, bo niedobrze się robi
    • Gość: rrrr Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.sc.univ-montp1.fr 24.03.06, 10:43
      ten stadion trzeba zrównać z ziemią i zaorać
      • Gość: gort Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.ghnet.pl 24.03.06, 10:52
        Był pomysł (jak była jeszcze trybuna od strony Kraszewskiego) żeby napuścić
        wody , wpuścić karpie i ludziom bilety sprzedawać.Mogli by siedzieć na koronie
        stadionu , nogi moczyć i ryby łowić.Nie wiem dlaczego ten pomysł upadł.
    • Gość: Dar Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:55
      Zaorać i posadzic ziemniaki
      • Gość: tomenek Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:03
        napuścić wody, potopoć nożowników, wpuścić węgorze
    • Gość: Kibic KSC Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.kompania.net 24.03.06, 11:17
      Pan nowakowski jest tak kompetentny ze niech go szlag trafi. Chyba nie wiem jak
      wyglada sprawa przed meczowa. Ktokolwiek nie nalezacy do ktorejś z druzyn na
      45minut przed rozpoczeciem meczu ma zniknac z murawy. Bezwzglednie. Wiec niech
      pan bajek nie opowiada. A ze pana chlopcy przepuscili transy to juz pana problem
      nie Cracovii. Od tego jestescie aby sprawdzac
    • Gość: Maroy Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.bochnia.pl 24.03.06, 11:24
      Tutu rutu , tutu rutu,znów spisek zawiązany przeciwko "biednej"
      Cracovii.Zgłoście się do IPN-u o status pokrzywdzonego...he,he,he(albo zróbcie
      sobie masowe badania psychiatryczne!).Tutu... coś tam, niech wam zajmie kolejkę :))
    • Gość: swet Zamknąc raz na zawsze bandycki stadion IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.03.06, 11:56
      zlikwidować, zamknąć i zaorać
    • Gość: Chuligan w kapcia Nieobiektywizm !!! i niekompetenctwo Jadczaka!!! IP: *.raster.krakow.pl 24.03.06, 12:15
      Panie Jadczak zazdiwiajacy jest fak iż tyle sprzeczności Pan zawarł w tym
      artykule. Mając pod ręką redaktora Romanowskiego można było chociaż
      zweryfikować oczywiste informacje żeby nie pisać bzdur w artykule. Pisze Pan iż
      grupa ultrass odpowiedzialna za oprawę meczów "Opravcy" zadbała o te wulgarne
      napisy i o świński ryj - a wystarczyło zapytać RoMana - 2 biurka dalej i by Pan
      wiedział jak było i by Pan głupot nie pisał! Pisze Pan że mogą Oni bezkarnie
      chodzić po stadionie i że to jest ewenement! A ja się pytam czemu Pan nie
      napisze ze na Reymonta jest identycznie? Czemu nie napisze że tam też jest
      grupa ultrass - która ma podobne uprawnienia? I Ci z Kałuży i Ci z Reymonta
      (ultrasi) odalają kawał dobrej roboty - dbając by było kolorowo, kartoniady
      itpo. Żaden z ultrasów nigdy nie będzie się bił!! Ale Pan o tym wie, a
      wystarczyło się Romanowskiego zapytać, albo chociaż przeczytać definicję
      ultrasa! Podobnie przypisuje Pan bandziora, który bezkarnie laził po murawie do
      tej grupy - a to już jest oszczerstwo! I najbardziej zastanawiające jest: CZEMU
      PAN NIC NIE PISZE O CHŁOPAKU (KIBICU CRACOVII) UGODZONYM WE WTOREK (PO HOKEJU)
      NA WOLI DUCHACKIEJ NOŻEM PRZEZ KIBICÓW WISŁY, KTÓRY SIĘ KOŃCZY TERAZ W
      SZPITALU??? JAK PASIAK WIŚLAKA NOŻEM TO BE - I WARTO O TYM PISAĆ, ALE JAK
      WISLAK PASIAKA DZIABNIE NOŻEM TO NALEŻY TO UKRYWAĆ I W PRASIE WYCISZAĆ???
      MENTALNOŚĆ KALEGO i UBECKIE ZACHOWANIE WYCHODZI! KOLEJNY NIEOBIEKTYWNY
      DZIENNIKARZ!!! WSTYD!!!
      • Gość: tomenek Re: Nieobiektywizm !!! i niekompetenctwo Jadczaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:17
        jak się wypowiada, to trzeba mieć wiedzę, na Wiśle ultrass nie mogą się poruszać
        po całym stadionie, choćby ze względu na budowę stadionu. technicznie trudna
        sprawa.... a co do tego ugodzenia nożem, to jak nie wiesz to zamilcz. to nie
        była sprawa kibicowska, ten gość wracał z imprezy i to był zwykły napad
        rabunkowy, zresztą zapytaj kolegów.
      • Gość: HKS Re: Nieobiektywizm !!! i niekompetenctwo Jadczaka IP: *.chello.pl 24.03.06, 19:49
        "Nieobiektywizm", "Niekompetenctwo"- takich słów używają kibice rzekomo
        inteligenckiego klubu jakim podobno jest cracovia, a raczej byla, bo co za
        ludzie tam sa i rzadza to widac i słychac.HUTNIK PANY
    • Gość: xyz Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.westlothian.org.uk 24.03.06, 13:03
      tak jak wiekszosc z was
      wczoraj wislak dzisiaj zyd taki kibic to jest wstyd
    • 6x9 Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży 24.03.06, 13:15
      oddać Norbertankom
    • Gość: zenon dusigrosz czy kumpel bandytów? IP: 87.206.240.* 24.03.06, 14:51
      ?
      • Gość: antyzenon Re: dusigrosz czy kumpel bandytów? IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.06, 14:59
        Oczywiście że kumpel bandytów, cały Jude Gang jeździ z nim w Alpy na narty, a
        świńską głowę osobiście obcinał śpiewając "Ostrzymy, ostrzymy noże, bo GTS
        dłużej żyć nie może"
    • Gość: Zx Spectrum Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:33
      Ja również wzruszyłem się losem biednej Cracovii. Przecież nic złego się nie
      stało....
      No może się stało ale to nie my, to jacyś inni, przypadkowi kibice...
      No dobra, to możę i my zrobiliśmy, ale w innych klubach jest tak samo...
      Tra, la, lala..
      Jeżeli jesteście (ci, którzy się oburzają) kibicami Cracovii, to albo sami
      jesteście bandytami, albo pozwoliliście bandytom panoszyć się po Waszym
      stadionie... I nie ma co oglądać się na inne kluby - jak macie jaja, to
      zacznijcie porządek od siebie...
      I żeby było jasne - nie jestem kibicem innego klubu...

Żeby było
      • Gość: kkk Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:14
        ZxSpectrum.
        Szanowny Panie.
        Jako kibic Cracovii poczułem się Pańską wypowiedzią obrażony.
        Chodzę na stadion Cracovii od kilkudziesięciu lat. Nigdy nie śpiewałem
        wulgarnych przyśpiewek, nigdy nie rzucałem w nikogo. Obok mnei też nigdy nikt
        niczym nie rzucał. Przyjaźniłem się i przyjaźnię tak z kibicami Cracovii, jak i
        kibicami Wisły - to nie ma znaczenia.
        I takich jak ja jest ogromna większośc.
        Jest grupa bandytów, na wszystkich stadionach. Ale oni nie biją się teraz na
        stadionach - ale poza nim. Wielu z nich w ogole na mecze nie chodzi. Al;e
        takich jak ja jest ogromna większość. Żeby Pan słyszal, jaki przeciąły gwozd
        był rok temu na meczu z zagłebiem Lubin gdy grupka chuliganów intonowała
        wulgarną pieśń o Wiśle...
        I trzeba być albo ślepym, albo nie interesującym sie sprawą (ale wtedy nie
        należy się wypowiadać) by nie widzieć, że to co się teraz dzieje przeciwko
        Cracovii to jest zorganizowana akcja. Podkreślić chcę- nie akcja kibiców Wisły,
        nic podobnego! I nie akcaj bandytów którzy się sami piorą nie zwracjąc uwagi na
        nic innego! Akcja pana Miętty, pana Jurczyńskiego i grupki z nimi
        stowarzyszonych. Oni, wykorzystując śmierć człowieka (daleko od meczu, daleko
        od stadionu) rozpoczęli atak na Cracovię. Zamiast powiedzieć "razem walczmy z
        bandytyzmem". A niektórym dziennikarzom GW w to graj...
        Nie znamy się, ale za słowa do mnie - jako kibica Cracovii kierowane żądam
        przeprosin. Bo obraża Pan mnie i tysiące porządnych ludzi.
    • Gość: Luck Faktem jest..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:35
      ..że różnie traktuje się i opisuje incydenty na poszczególnych stadionach.
      Pamiętacie Puchar dla Lecha na Łazienkowskiej? Pobici piłkarze, zabrane
      medale... Jaka była kara?! Na ile zamknięty stadion....?! Równi i równiejsi....
    • Gość: Koroniarz zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:18
      Ogromna czesc kibicow Korony nie chce juz zgody z nozownikami.
      Ja tez, i w pelni sie zgadzam z zalozycielem tematu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=38632684&v=2&s=0
      Przeciez to jest klub z kibicami kompletnie bez honoru!
      Jego bojowkarze to nozownicy wbijajacy noze w plecy. Nigdy nas nic dobrego z
      ich strony nie spotkalo, a nawet narobili nam problemow (zamkniety stadion).
      Powiedzmy sobie szczerze - dopoki gralismy w 2 i 3 lidze to obchodzilismy ich
      tyle co gowno w trawie. Gdy awansowalismy i mamy miec najlepszy stadion w
      Polsce - nagle sobie o nas przypomnieli.

Uwazaja sie za chuliganow a stac ich tylko na machanie kosami. Piszą CHWDP a w
      bojowce maja policjanta...
      Zero honoru, zero zasad.

Kiedys ich szanowalem jaka naszą zgode, teraz tylko nimi gardze!
      Zgoda z Cracovia to wstyd!

BYLA, BEDZIE, JEST - KORONA MKS!!!
      • Gość: pepe Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:24
        Hm... A kto to na meczu Cracovia - Korona (obenie nazywana Kolporterem)- w
        gruddniu - wszczął bójkę? "Kibice" z Kielc bili sie między sobą... Ci z
        Cracovii obezwładnili ich i oddali w rece policji... Kto tu przynosi wstyd?

"BYLA, BEDZIE, JEST - KORONA MKS!!!"

Już nie ma, przyjacielu... jest Kolporter... Nie ma Korony... :-(

• Gość: Koroniarz Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:28
          Gość portalu: pepe napisał(a):

> Hm... A kto to na meczu Cracovia - Korona (obenie nazywana Kolporterem)- w
          > gruddniu - wszczął bójkę? "Kibice" z Kielc bili sie między sobą... Ci z
          > Cracovii obezwładnili ich i oddali w rece policji... Kto tu przynosi wstyd?

> Już nie ma, przyjacielu... jest Kolporter... Nie ma Korony... :-(

Kto jak kto, ale wy nie macie prawa tego nikomu wypominac!
          Przeciez to z Craxy sie smiala cala Polska gdy biliscie swoich kibicow, nawet
          butowaliscie tego 70latka, tworce flagi o Ojcu Swietnym!!!
          Korona bedzie zawsze, kolporter to tylko chwilowy sponsor! Czy bedzie czy
          zostanie to i tak nas malo obchodzi, nas - prawdziwych kibicow Koroneczki.
          A z wami na szczescie mamy juz coraz mniej wspolnego! I cale szczescie... :)
          • Gość: antykibol Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 16:39
            zróbcie sobie ustawkę - oczywiście kibice ko/rony-lportera też muszą wziąć noże
            - i się po prostu powyżynajcie. Zaproście też na spotkanie swoje zgody i
            niezgody. Dzięki temu w tym kraju będzie trochę śmieci mniej
            • Gość: Koroniarz Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:55
              Gość portalu: antykibol napisał(a):

> zróbcie sobie ustawkę - oczywiście kibice ko/rony-lportera też muszą wziąć noże
              > - i się po prostu powyżynajcie. Zaproście też na spotkanie swoje zgody i
              > niezgody. Dzięki temu w tym kraju będzie trochę śmieci mniej

Zrozum - nikt w Polsce nie uzywa nozy, poza Krakusami. Zaczela Craxa, przyznaje
              sie do tego a nawet sie tym chwali. My nikogo ciac nie bedziemy!
              Wszyscy gardz nozownikami, ja tez! Stad najpierw moja niechec, a potem nienawisc
              do Cracovii.
              Wiec pomysl 2 razy zanim nastepnym razem zwyzywasz kogos od smiecia...
              • Gość: antykibol Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 17:03
                smieciem jest dla mnie każdy, kto może pobić/zabić (niepotrzebne skreślić) kogoś
                innego z powodu przynależności do:klubu/miasta/kraju/itd. Jeżeli nie chcesz na
                noże, to się po prostu zbutujcie
            • Gość: kibol Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.icpnet.pl 24.03.06, 17:06
              jaki odważny! zza monitora wyzywa innych od śmieci. co byś pajacu zrobił gdyby
              nie internet? siedziałbyś cicho i srał w gacie. a tak zgrywasz kozaka. gratulacje.
              • Gość: antykibol Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 17:16
                no właśnie - typowy przykład. Oczywiście, że z tobą nie wyskoczę na piąchy czy
                noże, bo to koorwa nie sensu, jak dla mnie. A a propos siedzenia przy kompie -
                to ty też przed siedzisz:)
              • Gość: Koroniarz Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:19
                Gość portalu: kibol napisał(a):

> jaki odważny! zza monitora wyzywa innych od śmieci. co byś pajacu zrobił gdyby
                > nie internet? siedziałbyś cicho i srał w gacie. a tak zgrywasz kozaka. gratulacje.

Hehehehe, a Ty co wlasnie robisz? Grozisz przez siec, zgrywasz kozaka, czyli
                robisz cos z czego sam sie nabijasz, zamiast napisac cos sensownego :)
                Rozumiesz juz czemu cala Polska ma was za blaznow (i to bez krzty honoru)?
                Oj, ludzie glowa na karku to naprawde zdecydowana mniejszosc na Cracovii...
                • Gość: Igrek Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:27
                  Ludzie: Koroniarz, antykibol i inni - wyluzujcie trochę...
                  Nie patrzcie na kluby - jakiekolwiek - czy to Cracovia, czy Wisła (z pięknymi
                  tradycjami), czy Korona przez przymat grupy paru setek chuliganów czy
                  kilkudziesięciu bandytów. I nie obarczajcie CRACOVII wyczynami tych
                  zwyrodnialców - bo to nie Cracovia winna. A ten, kto o to oskarża Cracovię,
                  tylko podgrzewa atmosferę zamiast przyczyniać się do zwalczania bandytów.
                  Podobnie nie WISŁA odpowiada za tych co rzucają butelkami, nożami - no może
                  trochę bardziej odpowiada za "napinające" wypowiedzi Prezesa... I nie KORONA
                  (Kolporter?) odpowiada za tych, co jadą gdzieś na stadion i się biją... :-(

RAZENM krytykujcie bandytów, a nie Bogu ducha winnych prawdziwych kibiców i
                  KLUBY.
                  • Gość: antykibol Re: zgoda z Cracovia to wstyd na cala Polske! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 17:35
                    we wszystkich klubach wiedzą, kto jest hoolsem. Problemem jest to, że zarządy
                    klubów (jak dla mnie - nie wiedząc czemu) kumają się z nimi. Drugim - zakaz
                    stadionowy, którego żaden z klubów nie egzekwuje. I tyle
    • Gość: Prof.FilipJanuszak Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: .1P1D* / 151.193.120.* 24.03.06, 16:21
      pieniadz zadzi swiatem, czymze jest zycie kilku osob w obliczu milionow na koncie...
    • Gość: doop Po co komu stadiony ? Zburzyć ,bo małpom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:37
      wystarczą drzewa .
    • Gość: lancet Niebezpieczny stadion przy kaluży.. krwi.. IP: *.telia.com 24.03.06, 16:52
      Autor: Gość: tutu IP: *.crowley.pl
      Data: 23.03.06, 23:34

"Człowiek z branży ochroniarskiej" - czytaj: były esbek, prywatnie kibic GTS.
      ------------------------------------------------------

To wezcie glupku nie esbekow i nie kibicow "GTS" do ochrony i zapewnienia
      porzadku i bezpieczenstwa i skoncza tak prymitywne, naiwne i
      glupawe "usprawiedliwienia" i wymowki..

Dla mnie ZAWSZE synonimem bandytyzmu byla przede wszystkim Cracovia(teraz
      dodatkowo i mordercy).. potem Legia i Lechia Gdansk.. Trzy czolowe bandyckie
      formacje "kibicow" w klubowych szalikach w Polsce..
      I nie ma co mydlic oczu ze to "grupka psujaca obraz niewinnego kibica"".. ze
      to "nie wszyscy".. ze "wiekszosc to porzadni".. - Wazne KTO "RZADZI".. kto ma
      prawa i przywileje.. jesli ta "porzadna wiekszosc" ma g..no do powiedzenia, to
      wiadomo kto moze woeczas rzadzic.

Jak dotychczas w Cracovii rzadza bandyci i mordercy w szalikach w pasy, i to
      niezaleznie od tego czy ochroniarska firma to "esbecy" i "kibice GTS" czy tez
      nie..

Podobnie w Legii i w Lechii.. - do tej pory "rzadzili" bandyci i holota
      stadionowa.

lancet

• Gość: antykibol Re: Niebezpieczny stadion przy kaluży.. krwi.. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.03.06, 16:57
        ot co - dobrze powiedziane. Jeszcze bym tylko dodał, że zarządy klubów kumają
        się z bandytami (są w klubach kibica itd.) - i jak ta praktyka nie będzie
        przerwana, to cały czas będzie tak, jaK jest.
    • Gość: bezstronny Re: Niebezpieczny stadion przy ul. Kałuży IP: *.net.autocom.pl 24.03.06, 17:16
      taka prawda - może i awansowali do I ligi, ale organizacja i obyczaje jak z
      okręgówki...
    • Gość: julian No to pomogli swojemu klubowi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:51
      wstyd mi za Krakow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka