Gość: ABSOLWENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:41 Głosujcie na najlepszą Krakowską uczelnie! Tą która bije wszystkie inne na py.... Pozdrawiam! Oddaje głos na AGH !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: are Re: głosowanie IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:17 poieram KSW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żytomir Re: głosowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 01:00 KSW -the best school Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: "bardzo inteligentne" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:57 KSW i dlugo .dlugo,długo nic....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: głosowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:58 oczywiscie...uj!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakaa Re: głosowanie 26.03.06, 14:08 to bezsensu!!! jak mozna glosowac na najlepsza uczelnie? chyba nikt nie studiowal na nich wszystkich i nie wie jak jest a jak juz to slyszal jakies plotki.... porazkaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: głosowanie IP: *.lastnet.pl 28.03.06, 15:27 KSW powiadam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: głosowanie IP: *.chello.pl 28.03.06, 19:47 tez uwazam ze to glosowanie nie ma sensu.to oczywiste ze kazdy zaglosuje na swoja uczelnie!! tylko teraz przynajmniej widacz jakiej uczelni studenci najczesciej odwiedzaja to forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: głosowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 22:21 no to oczywiste, ale najlepsze jest to, ze w 90% debile z KSW zabrały głos jajca z tym KSW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga Re: głosowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:58 > tylko teraz przynajmniej widacz jakiej uczelni studenci najczesciej odwiedzaja > to forum ;) Ja bym powiedziała, ze teraz wreszcie mamy obraz, którzy studenci wypowiadają się w najgłupszych wątkach na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desire Re: głosowanie IP: *.chello.pl 31.03.06, 15:09 > Ja bym powiedziała, ze teraz wreszcie mamy obraz, którzy studenci wypowiadają > się w najgłupszych wątkach na forum. a ja tam sie wypowiadam prawie we wszystkich watkach;P chyba ze mnie zupelnie nie interesuja, tylko ze nie zawsze podpisuje sie tak samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ascanias Re: głosowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:10 ja tak samo;)) Odpowiedz Link Zgłoś