Dodaj do ulubionych

GEO zamknięte!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 00:05
Dzwoniłem do Geo żeby dowiedzieć się czy jest coś nowego w sprawie pozwolenia
na biudowę. Nikt nie odpowiadał i przestraszyłem się że już zwinęli interes!
Wszedłem na ich strony internetowe, a tu niespodzianka - info - biuro
nieczynne w dniach 6,7 kwietnia. Super, klienci niech się denerwują a firma
wczasy! No pewnie w sumie i tak nie mają nic do roboty, przecież nic nie
budują. Zróbcie sobie wczasy do Świąt,.... i to Bożego Narodzenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: bzdet Re: GEO zamknięte! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 15:45
      No nie przesadzajmy... To ogloszenie jest od dluzszego czasu, a jeden
      nieodebrany telefon o niczym nie swiadczy. Bylem dzis w Geo i poki co firma
      jeszcze isnieje :-).
    • Gość: śmieszny kuba Re: GEO zamknięte! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 10.04.06, 19:20
      Kuba trochę już jesteś śmieszny z tymi atakami na Geo. Byłem w Biurze Sprzedaży
      i wszystko jest OK. W internecie pisali, że ich oddział we Wrocławiu zmienia
      siedzibę i z tego powodu przez te 2 dni nie będzie czynne Biuro Sprzedaży ale
      we Wrocławiu.
    • Gość: hubakuba Re: GEO zamknięte! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 10.04.06, 21:40
      Ja widzialem jak palili jakies skoroszyty i kogos ponoc na taczkach tez wywiezli
      • Gość: oj kuba kuba Re: GEO zamknięte! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 13.04.06, 21:05
        to przykład jak bardzo pewne są twoje informacje
      • Gość: hubakuba Re: GEO zamknięte! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 15.04.06, 22:09
        No to klapa! Ktos ma otwieracz do GEO?
    • Gość: 9llp Re: GEO zamknięte! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:31
      zmienione niki a kontekst ten sam .nierozgarnięty jestes bzdet hubakuba itp
      • Gość: kuba Re: GEO zamknięte! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 00:33
        Nandu.com.pl nr ip pod zmienionymi nickami caly czas uspakaja i rozpływa sie
        nad Geo. W tych dniach nie odebrali telefonu również w Krakowie, info na
        stronie nie było zbyt czytelne i nie wchodziłem w szczegóły. Co do innych
        informacji nigdy się nie pomyliłem, a fakty są jakie sa nie takie na jakie
        czekamy. Pozdrawiam wszystkich i życze rozstrzygnięcia jak najszybciej i
        pozytywnego, no i wesołych świąt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka